• Fly inkludert
 • Overnatting inkludert
 • Aktivitet inkludert

Se musikalen Løvenes konge i London

Musikal 2, 3 eller 4 netter London

Nyhet
per person fra kr 2 459
basert på 2 personer

Bo 2, 3 eller 4 netter i London inkl. frokost, billetter til Løvenes konge på Lyceum Theatre og fly t/r.

Hakuna Mata! Se den legendariske Løvenes konge komme til live på Lyceum Theatre og la deg rive med av den forførende sangen, dansen og de unike rytmene. Bli med på en fest av et show og kast deg inn i en verden full av liv i Europas musikalhovedstad og storbyfavoritt London!

Tilbudet inkluderer:
 • Billetter til Løvenes konge på Lyceum Theatre (dag 2)
 • 2, 3 eller 4 netter på Royal National Hotel Russel Square
 • Kontinental frokost hver morgen (varm mat mot et tillegg)
 • Fly t/r London (se tilgjengelige flyplasser i kalenderen)
 • Tilgang til velvære på hotellet
Musikalopplevelsen Løvenes konge

Opplev en av verdens mest elskede musikaler! Løvenes konge ble først spilt for første gangen i London 1999 på Lyceum Theatre i West End, og det er her du kommer til å oppleve den selv også!

Følg Simbas dramatiske eventyr i en magisk verden med fargesterke kostymer, heftige spesialeffekter, svingende musikk og magiske eventyr. Nyt alle låtene du elsker bli fremført av verdens beste musikalartister og se frem mot en uforglemmelig opplevelse - dette er ikke bare en musikal, det er ett festfyrverkeri!

Reiseguide Inkludert

Reiseguiden inneholder byens beste steder, restauranter, museum og mer. Etter du har bestilt reisen, får du tilgang til reiseguiden gjennom TravelBirds app.

Royal National Hotel

Hotel London, Storbritannia
Bar

Dette hyggelige hotellet har en sentral beliggenhet på Russell Square, bare ett stopp fra Kings Cross. Hver morgen blir du servert en god kontinental frokost , og dersom du ønsker kan du få varm frokost mot en ekstra avgift på stedet. Det finnes også en pub og restaurant hvor du kan nyte både vin og god mat, samt en pizzeria for koselige middager. Hotellet er røykfritt og har gratis WiFi .

 • +6
Les mer
double room

Dobbeltrom

2 personer | Rom

Dobbeltrommene på Royal National Hotel er enkle innredet med komfortable senger. Rommet er utstyrt med TV, radio, telefon, kaffe og te faciliteter. I tillegg til det har du et eget bad med dusj og toalett.

Tips til London-reisen din

 • I vakre Covent Garden kan du shoppe alt fra det siste innen mote til antikviteter, sippe vin eller drikke klassiske pints i hyggelige omgivelser.
 • Omkring 10 minutters gange fra Lyceum Theatre ligger Londons livlige Chinatown, der du kan spise en deilig middag til en rimelig penge, drikke bubbletea og kikke på morsomme souvenirer.
 • Har du ikke sett Londonklassikeren Big Ben og Westminster Abbey, så ligger de bare i 20 minutters gange fra Lyceum Theatre!
Billetter til Løvenes konge

Billettene er tilgjengelig for avhenting mot visning av ID, ca. 30 minutter før showet begynner på Lyceum Theatre.

Billettene gjelder på reisens andre dag, altså dagen etter ankomstdagen. Du har plass på rad tre og forestillingen begynner kl. 19:30, men om reisens andre dag er en onsdag eller søndag kan forestillingen begynne kl. 14:30. Det fremgår på billetten og det er ditt ansvar å kontrollere det.

Forestillingene er ikke anbefalt for barn under 6 år (barn under 3 år har ikke tilgang til teateret) og barn under 16 år må komme i følge med en voksen.

Velg en avreisedato
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Transport t/r mellom flyplass og hotell
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

TravelBird er ansvarlig reiseoperatør. TravelBirds vilkår og betingelser (A) gjelder for denne bestillingen. Vennligst se artikkel 11 for våre kanselleringsvikår.

Innsjekking

Fra kl. 14:00

Utsjekking

Til kl. 11:00

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Romkapasitet

Min 3 personer og maks 3 personer i et Trippeltrom
Maks 2 voksne og 2 barn opptil til 15 i et Dobbeltrom

Enkeltreisende

Enkeltreisende betaler full pris for hotellet.

Barnerabatt

Det gis dessverre ingen barnerabatt med dette tilbudet.

Kjæledyr

Kjæledyr er ikke tillatt.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Avhenting av billetter

Billettene er tilgjengelig for avhenting mot visning av ID, ca. 30 minutter før showet begynner på Lyceum Theatre.

Flytider

Vennligst merk at flyvningene kan komme til å endres, være forsinket eller bli utsatt av flyselskapet, og at flytider er midlertidige. Merk at du må sjekke flytidene før avreise på flyselskapets eller flyplassens nettside for å unngå skuffelse.

Reisedokumenter

Du mottar reisedokumentene dine 5 dager før avreisedatoen.

Beliggenhet

Hotellet ligger på sentrale Russel Square. Her er instruksjoner fra flyplassen:
Stansted: Ta toget til London Liverpool Street, herfra til Tottenham Hale, derfra ta Victoria linjen til Euston, her fra er det ca 9 minutter å gå til hotellet. Reisen fra flyplassen er ca 1 time.
Gatwick: Fra Gatwick Airport Station til London Victoria Station herfra ta Victoria linjen til Euston.
Reisen tar ca 1 time.