• Fly inkludert
 • Overnatting inkludert

Rundreise gjennom spektakulære India!

Rundreise 18 eller 19 netter India

Nyhet
per person fra kr 17 249
basert på 2 personer

Bli imponert av fantastiske India på en rundreise i 18 netter, med daglig frokost, transport, og utflukter.

Dra til India, en skattekiste av inntrykk og opplevelser, og du vil ende opp i en helt annen verden. En som fascinerer! Lukter og farger, gamle tradisjoner, fantastiske landskap og en rik kultur som hele tiden overrasker. Det hellige kuers land, med mektige templer, store fjell og overveldende byer. Denne imponerende turen vil dekke mye av dette. Du vil bli kjent med byene Delhi, Mumbai og Varanasi, samt spesielle og åndelige steder som Pushkar og Sarnath. Du vil vandre gjennom fargerike markeder, besøke den imponerende og verdensberømte Taj Mahal og få smake på retter fra et utrolig mangfoldig kjøkken. Hvem vil du ta med deg til sør-Asia på denne uforglemmelige reisen?

Tilbudet inkluderer:
 • 3 netter på Hotel Anila i Delhi (de to første nettene og den siste natten)
 • 1 natt på Hotel Parador i Agra
 • 1 natt på Hotel Udaivilas palass i Bharratpur
 • 2 netter på Hotel The Livin i Jaipur
 • 1 natt på Hotel Pushkar Fort i Pushkar
 • 2 netter på Hotel Bijolai Palace i Jodhpur
 • 2 netter på Hotel Ram Pratap Palace i Udaipur
 • 2 netter på Hotel Bawa International i Mumbai
 • 2 netter på Hotel Neptune Goa i Goa
 • 2 netter på Hotel Surya Kaiser Palace i Varanasi
 • Daglig frokost (halvpensjon kan bestilles i tillegg)
 • Innlandsflyvninger
 • Alle transportetapper
 • Fly t/r Delhi (se tilgjengelige flyplasser i kalenderen)
 • Et besøk til BharatPur fuglereservat dag 4
 • Kamelsafari dag 7
 • Et besøk til Sarnath dag 17
 • En tur med sykkeltaxi gjennom Varanasi dag 17
Fargerike India

India er et land av dufter og farger, av utallige kulturer som vil sjarme deg i senk, og av varierte landskaper. Det er kaotisk og travelt, men på en hyggelig måte. Tuk-tuks kjører i spreke farger uansett i hvilken retning du ser. Farger som nesten er like sterke som sariene den kvinnelige delen av befolkningen stolt bærer. Spektakulære templer og klostre vil ta pusten fra deg, og mange unike og pittoreske byer vil erobre hjertet ditt. Gjør deg klar for en reise hvor du kan beundre et av verdens syv nye underverker - Taj Mahal - spasere gjennom den 'rosa byen' Jaipur og besøke ulike åndelige steder. På tur i India vil du møte en vennlig befolkning, spise deilig mat og fotografere de vakreste landskaper. Tid for en rundtur du aldri vil glemme!

 1. Dag 1: Ankomst i Delhi

  I dag lander du i Delhi, på indisk jord. Du vil bli transportert til hotellet etter landing. Mens du venter på nøkkelen til rommet ditt, vil du motta en velkomstpakke med all informasjon om reisen som ligger foran deg. Morgenen starter med et besøk til Old Delhi. Du besøker Raj Ghat hvor monumentet til Ghandi må sees. I nærheten finnes Gandhi-biblioteket og Ghandi Darshan, hvor du kan du lære mer om dette internasjonale ikonet. Raj Ghat tilbyr vakre hager du kan rusle rundt i.

  Etterpå blir det et besøk til det Røde Fort, en av de mest populære severdighetene i Delhi. Byggverket reflekterer de arkitektoniske ferdighetene til de gamle Mogul-herskerne. Det er laget av rød sandstein og huser særegne kunstverk. Den tredje attraksjonen på denne turen er Jama Masjid, eller fredagmoskeen, en av de største og mest berømte moskeene i India. De mange kuplene og søylene skaper en fortryllende atmosfære. Sulten? Lunsj serveres mellom kl. 12.30 og 13.00 (ikke inkludert).

  Dagens siste attraksjon er tempelkomplekset Akshardham, med tradisjonell hinduistisk kultur og arkitektur. Med en kombinasjon av rosa steiner og hvit marmor, er dette et syn uten like!

  Anila Hotel - lobby

  Hotel Anila

  Hotel New Delhi, India

  Hotellet ligger fint til i New Delhi, i nærheten av flere kjøpesentre. Det tilbyr god service, en døgnåpen resepsjon, Wi-Fi, grillfasiliteter, en kaffebar, et spa- og velværesenter, tyrkisk dampbad (mot avgift) og vaskeritjenester. Rommene er utstyrt med tefasiliteter, tøfler, safe, TV og eget bad med dusj.

  • +1
  Les mer
 2. Dag 2: Sightseeing i Delhi

  Du trodde du hadde sett alle skattene i Delhi? Absolutt ikke! I dag bærer det tilbake til byen etter en god frokost. Det første på listen er Birla-tempelet, også kjent som Birla Mandir eller Laxminarayan-tempelet. Templet er dedikert til Lakshmi, gudinnen av rikdom, lykke og velstand, og tilbyr flotte helligdommer og store hager. Det andre på listen er India Gate, en berømt triumfbue som er 42 meter. Buen ligger i et hyggelig nabolag omgitt av grønne hager, og mange boder som selger indisk gatemat.

  Etter å ha prøvesmakt litt velsmakende indisk mat fortsetter turen til Rashtrapati Bhavan, også kjent som Viceroy's House. Det er boligen til Indias president, designet av Edwin Lutyens, og er den største embedsboligen for statsoverhoder i verden! Dagens fjerde mål er Humayuns-graven, hvilestedet for Mogulhersker Humayun, som har erobret en plass på UNESCOs verdensarvliste. Etter dette følger en lunsj (ikke inkludert).

  Etter lunsj venter Lotustempelet (en av byens nyeste templer, bygget i 1986). Tempelet, i lotusform, er en stolthet i bahá'í-samfunnet og er et spesielt vakkert syn. Siste stopp i dag er Qutb Minar, et godt eksempel på indo-islamsk arkitektur i India. Tårnet er ca. 72 meter høyt og sammen med tilhørende monumenter står det på UNESCOs verdensarvliste.

  Anila Hotel - lobby

  Hotel Anila

  Hotel New Delhi, India

  Hotellet ligger fint til i New Delhi, i nærheten av flere kjøpesentre. Det tilbyr god service, en døgnåpen resepsjon, Wi-Fi, grillfasiliteter, en kaffebar, et spa- og velværesenter, tyrkisk dampbad (mot avgift) og vaskeritjenester. Rommene er utstyrt med tefasiliteter, tøfler, safe, TV og eget bad med dusj.

  • +1
  Les mer
 3. Dag 3: Agra

  Etter frokost er det på tide å forlate Delhi, i alle fall for en stund. Sjåføren tar deg med til Agra, den andre juvelen på indisk jord. Når du ankommer, sjekker du inn på hotellet og spiser lunsj (ikke inkludert). Etter lunsj vil du besøke den verdensberømte Taj Mahal. Nummer én på alle lister når det gjelder populære severdigheter i byen, ja kanskje i hele India. Shah Jahan, den femte herskeren i Mogulriket, bygget den imponerende hvite marmorbygningen til minne om sin avdøde kone, Mumtaz Mahal. Denne bygningen er også på UNESCOs verdensarvliste og vil garantert gjøre deg målløs.

  Neste stopp er Agra Fort, også kjent som Agra røde fort, som er bemerkelsesverdig å se med sin 2,5 km lange mur i rød sandstein. Om kvelden har du tid til shopping eller et besøk til fabrikken for marmor og ull. Natten tilbringes i Agra.

  Hotel Parador - bedroom

  Hotel Parador

  Hotel Dhandhupura, India

  Hotellet ligger i Taj Ganj-området, bare 2,3 km fra Taj Mahal, og 2,8 km fra Mehtab Bagh. Det tilbyr en bar, restaurant og gratis WiFi. Rommene har flatskjerm-TV og eget bad med et utvalg av gratis toalettprodukter.

  • +1
  Les mer
 4. Dag 4: Fra Agra til Bharatpur

  I dag kjører du til Bharatpur. På veien stopper sjåføren i den øde byen Fatehpur Sikri, som i det 16. århundre var hovedstaden i Mogulriket. Folk bor ikke lenger her, men bygningene puster historie og er i tillegg et fantastisk syn. Videre kjøres du til Bharatpur forbi Buland Darwaza, den største porten i verden. Fremme i Bharatpur, sjekker du inn på hotellet. Så er det på tide å besøke Bharatpur Palace, en bygning med en blanding av Rajput- og Mogularkitektur, og unike dekorasjoner.

  Rundt kl. 16:00 ledes du til Bharatpur fuglereservat, også kjent som Keoladeo nasjonalpark. Entusiastiske fuglekikkere kommer til parken fra hele verden for å se uvanlige fuglearter, som sibiriske kraner. Videre blir du kjent med antiloper, fiskerkatter, villsvin, pelikaner og hyener.

  Du blir én natt i Bharatpur.

  Udai Villas Palace - Front

  Hotel Udaivilas Palace

  Hotel Jatoli Ghana, India

  I nærheten av togstasjonen og den berømte Keoladeo nasjonalpark finner du dette hyggelige hotellet. Det tilbyr en utmerket restaurant, en romslig lobby og en bar. Rommene er utstyrt med komfortable senger, telefon, TV, minibar og eget bad med badekar.

  Les mer
 5. Dag 5: 'Den rosa byen' Jaipur

  I dag står en kjøretur på ca 190 kilometer, fra Bharatpur til Jaipur, på agendaen. På veien stopper du for en god lunsj på en restaurant med mange valgmuligheter (ikke inkludert). Ved ankomst i Jaipur sjekker du inn på hotellet, hvor du kan slappe av en stund. Om kvelden venter et besøk til Monkey Temple, et spesielt syn i dalen like utenfor byen. Dette er et mystisk sted hvor aper hopper rundt, samtidig som lokalbefolkningen kommer for tempelets hellige vann.

  Du tilbringer natten i Jaipur, den 'rosa byen', med noen vakre severdigheter som venter deg neste dag.

  Hotel the Livin - lobby

  Hotel the Livin

  Hotel Jaipur, India

  Hotellet ligger praktisk til i Jaipur, 2,2 kilometer fra Hawa Mahal og 5,4 kilometer fra Monkey Temple. Det tilbyr gratis WiFi, en restaurant og en døgnåpen resepsjon. De behagelige rommene har en sittegruppe, kabel-TV, vannkoker og eget bad.

  • +1
  Les mer
 6. Dag 6: Dag to i Jaipur

  Pass på å ta på deg gode sko, for i dag bærer det ut på dagstur! Etter frokost blir du tatt med til Fort Amjer i Jaipur. Turen på asfalterte stier, er i seg selv allerede en opplevelse. Når du er kommer frem til det storslåtte fortet, venter et fantastisk syn. Besøk Jal Mahal, også kjent som 'vannpalasset'. Det imponerende palasset ligger i Man Sagar Lake. Et rolig syn, midt i den travle byen. De lyse sandsteinene slottet er laget av danner en vakker kontrast mot det dype, blå vannet. Etter å ha besøkt slottet venter lunsj (ikke inkludert).

  Så er det tid for noen flere bemerkelsesverdige severdigheter. Hawa Mahal for eksempel, ligger i hjertet av Jaipur og er bygget av rosa sandstein. Ikke egentlig et palass, men heller en flott fasade med fem etasjer. Den siste perlen i dag er bypalasset, også plassert midt i byen, og igjen en fantastisk vakker bygning. På kvelden har du tid til å kikke rundt på et lokalt marked. Natten tilbringes i Jaipur.

  Hotel the Livin - lobby

  Hotel the Livin

  Hotel Jaipur, India

  Hotellet ligger praktisk til i Jaipur, 2,2 kilometer fra Hawa Mahal og 5,4 kilometer fra Monkey Temple. Det tilbyr gratis WiFi, en restaurant og en døgnåpen resepsjon. De behagelige rommene har en sittegruppe, kabel-TV, vannkoker og eget bad.

  • +1
  Les mer
 7. Dag 7: Fra Jaipur til Pushkar

  Etter en tur på omtrent 150 kilometer ankommer du Pushkar, en av Indias hellige byer. Sentralt i byen ligger Pushkarsjøen, som sies å ha oppstått der Brahma, en skapergud i hinduismen, mistet en lotusblomst. I dag er byen et slags hvilested, et avslappende sted for å komme seg unna det ellers hektiske India. For hinduer og sikher er byen et svært viktig pilgrimsstopp. Etter å ha sjekket inn på hotellet, er det tid for et besøk til Jagatpita-tempelet, det eneste tempelet i India som i sin helhet er dedikert til Brahma. Tempelet står på en sokkel, og er laget av marmor og annen stein. Bilder av Brahma med sine fire hoder utsmykker tempelet, som årlig besøkes av mange pilgrimer.

  Etter en lunsj (ikke inkludert) fortsetter dagen til Pushkarsjøen. Et fantastisk sted og en av de viktigste attraksjonene i Pushkar. Omgitt av 400 templer og 52 palass, er dette et sted for flott utsikt.

  På kvelden venter en kameltur gjennom ørkenen over den røde sanddynen ved Pushkar. Bli kjent med det rustikke ørkenlivet og ta deg tid til å beundre det fantastiske landskapet i solnedgangen! Du bor én natt på et hotell i Pushkar.

  Hotel Pushkar Fort - front

  Hotel Pushkar Fort

  Hotel Pushkar, India

  Hotellet ligger ca 2,2 km fra Lake Pushkar. Det finnes et utendørsbasseng, en restaurant, en bar og en døgnåpen resepsjon. De komfortable rommene er utstyrt med behagelige senger, samt et privat bad med en kombinasjon av dusj og badekar, og et utvalg av toalettartikler.

  • +3
  Les mer
 8. Dag 8 & 9: Jodhpur - 'den blå byen'

  På dag 8 reiser du til Jodhpur etter frokost, en reise på 190 kilometer. Underveis blir det et stopp for lunsj (ikke inkludert) på en restaurant med mye å velge mellom. Etter å ha sjekket inn på hotellet ved ankomst, vil du besøke Mehrangarh Fort, et av de største fortene i India. Dette imponerende byggverket ble reist i 1460 på en høyde 125 meter over byen. Her kan du nyte en uforglemmelig utsikt over Jodhpur. Det er rikt dekorert, omgitt av brede vegger og har syv forskjellige porter. På innsiden finner du også et museum. Videre kan du besøke Jaswant Thada, et minnesmerke og gravlund for kongefamilien. Videre vil Jodhpur utvilsomt fortrylle deg med sin fargerike basar, vakre utsikt og eventyrgater, noe du vil oppdage på dag 9.

  Etter frokost starter den andre dagen i Jodhpur med et besøk til Umaid Bhawan Palace, en av de største private boligene i verden, et meget imponerende slott. Her finner du 372 rom, et privat museum, et svømmebasseng og unike squashbaner laget av marmor. Etter besøket er det på tide med en god lunsj (ikke inkludert). Videre drar du til klokketårnet Ghanta Gar, et populært landemerke i byen. I nærheten av tårnet finner du det livlige Sardar-markedet, og gjennom de smale smugene ender du opp på en basar hvor blant annet grønnsaker, kryddere, indiske søtsaker, sølv og kunsthåndverk selges. Et spennende sted å vandre rundt!

  Dagen avsluttes med et besøk til Kalyanimeer, et avslappende sted med utsyn til en rekke forskjellige fugler. Her vil du også oppleve en spektakulær solnedgang. Om kvelden kan du spasere rundt på et lokalt marked.

  Hotel Bijolai Palace - garden

  Hotel Bijolai Palace

  Hotel Golasani, India

  På en vakker sted mellom Aravalli-åsene og flere innsjøer, finner du Bijolai-palasset. Det tilbyr attraktive hager, en døgnåpen resepsjon, vakker utsikt og en restaurant. De behagelige rommene har sittegruppe, vannkoker, klimaanlegg og privat bad.

  • +2
  Les mer
 9. Dag 10 & 11: Udaipur

  Dagens destinasjon? Udaipur! Underveis vil du passere Ranakpur Jain Temple, som ligger i Ranakpur i hjertet av en vakker, avsidesliggende dal. Det praktfulle tempelet, som består av tre etasjer, ser ut til å stige magisk opp av de tette skogene. Tempelet fra det 15. århundret er støttet opp av ikke mindre enn 1444 marmorsøyler! Etter besøket i det vakre tempelet fortsetter du til Udaipur, hvor du sjekker inn på ditt neste hotell. Deretter er det lunsjpause (ikke inkludert), før du har "fri" resten av dagen. Ønsker du kanskje å slappe av på hotellet? Eller se deg litt rundt?

  Neste dag, etter frokost, venter en bytur. Den romantiske byen ligger i en dal og er omgitt av tre forskjellige innsjøer som tilfører byen vann. Turen starter med et besøk til Jagdish-tempelet, som ligger i sentrum, rikt dekorert med skulpturer og dedikert til guden Vishnu. Deretter følger byens palass, en bygning med en vakker kombinasjon av middelalder, europeisk og kinesisk arkitektur. Slottet består av mange tårn, kupler, buer, gårdsplasser, terrasser og fredelige hager.

  Neste stopp? En restaurant, for en fin lunsj (ikke inkludert). Deretter raskt videre til Saheliyon-ki-Bari, en frodig hage full av grønne blomster, vakre fontener og paviljonger. Før du ender tilbake på hotellrommet, tar du et kveldsbesøk til Sajjangarh Fort, plassert på en høyde.

  Hotel Ram Pratap Palace - terrace

  Hotel Ram Pratap Palace

  Hotel Udaipur, India

  Hotellet ligger i Udaipur, ca 1,5 km fra innsjøen Fatehsagar og Gangaur Gha. Det tilbyr en restaurant, en bar/salong, gratis WiFi, en takterrasse og spabehandlinger (mot betaling). Rommene er utstyrt med kaffe- og tekoker, flatskjerm-TV, takvifte og eget bad.

  Les mer
 10. Dag 12 & 13: Mumbai

  I dag venter ingen busstur, men en tur med fly. Du flyr fra Udaipur til Mumbai, en svært variert by, travel og kaotisk, men absolutt verdt et besøk! For å forberede deg på denne uforglemmelige opplevelsen, tar vi det rolig resten av dagen. Om kvelden besøker du Marine Drive, en 3 kilometer lang vei langs Mumbai-kysten. Du garanteres en fantastisk solnedgang.

  Etter en god natt søvn og en solid frokost tar vi fatt på dag to i Mumbai. Dagen starter ved Gateway of India, en spesiell triumfbue og byens mest berømte attraksjon. Med en blanding av hinduistisk og islamsk arkitektur. Senere på dagen vil du besøke Mount Mary-kirken, den mest berømte kirken i Bandra, Mumbai. Du blir sulten av sightseeing, så igjen står lunsj på programmet (ikke inkludert). Det siste tempelet i dag er Shiddivinayak-tempelet, kanskje det mest elegante tempelet i byen, dedikert til guden Ganesh.

  På kvelden har du tid for deg selv. Kanskje du ønsker noen suvenirer fra et lokalt marked? Eller smake på lokale retter fra en av byens mange restauranter. Du vil igjen tilbringe natten i Mumbai.

  Hotel Bawa International - bedroom

  Hotel Bawa International

  Hotel Mumbai, India

  Hotellet ligger sentralt i Mumbai, 1 km fra Vile Parle og 10 km fra Shiddivinayak-tempelet. Det tilbyr tre spisesteder, en kaffebar, en døgnåpen resepsjon og gratis WiFi. Rommene på hotellet er innredet med tremøbler og har eget bad, badekar og tøfler, satellitt-TV og sittegruppe med skrivebord.

  Les mer
 11. Dag 14: Mumbai og Goa

  Du har noen timer igjen i Mumbai. De brukes til å besøke Mahakali-hulene bestående av 19 buddhistiske klostre, skåret ut i stein. De er ca 2000 år gamle og et spesielt syn. Udaygiri-åsene, der klostrene ble funnet, er derfor et meget populært sted for arkeologer og kunstelskere.

  Rundt kl. 12:00 drar du til Mumbai flyplass, og flyr til Goa. Etter mange dager med kultur, er det tid for litt avslapning. Og for dette formålet er Goa perfekt! Her finner du himmelske strender, fredelige strandhytter og euforiske hippiefester. Ved ankomst sjekker du inn på hotellet. Deretter blir du brakt til Varca, en populær by i sør-Goa. Byen er rost for sin nærliggende strand med praktfulle skjønnhet. Her finnes store gylne strender, palmer og naturlig krystallklart vann. Nyt dette fantastiske øyeblikket! Dag to i Goa domineres igjen av kultur.

  Hotel Neptune - front

  Hotel Neptune

  Hotel Panaji, India

  Dette hotellet ligger i Goa Panaji, og tilbyr en komfortabel atmosfære for en avslappende ferie. Du finner en restaurant, døgnåpen resepsjon og gratis WiFi på hotellet. Rommene med komfortable senger er også utstyrt med TV og eget bad.

  • +2
  Les mer
 12. Dag 15: Goa

  Med godt humør starter du dagen etter frokost på en tur gjennom Goa. Denne starter ved Bom Jesus-basilikaen, den mest berømte kirken i Gamle Goa. Kirken har et barokk-preg, som umiddelbart gjør at den skiller seg ut. Andre stopp er katedralen i Goa, en av de største kirkene i Asia. Den er også den eldste religiøse bygningen i Goa og en del av UNESCOs verdensarv. Deretter blir det lunsj på en restaurant (ikke inkludert), før Shri Mangeshi-tempelet i nord-Goa. Dette elegante tempelet er sett på som et av de vakreste i Goa, et 'must see'.

  Senere på dagen kjøres du til Baga Beach, den mest populære stranden i Goa. Den er koselig og livlig, og er et fint sted å tilbringe ettermiddagen. På kvelden besøker du Colva Beach, hvor stranden er uendelig, vakker og hvit. Det er det perfekte stedet å slappe helt av. Overnatting er igjen i Goa.

  Hotel Neptune - front

  Hotel Neptune

  Hotel Panaji, India

  Dette hotellet ligger i Goa Panaji, og tilbyr en komfortabel atmosfære for en avslappende ferie. Du finner en restaurant, døgnåpen resepsjon og gratis WiFi på hotellet. Rommene med komfortable senger er også utstyrt med TV og eget bad.

  • +2
  Les mer
 13. Dag 16 & 17: Varanasi og Sarnath

  Etter frokost, kjøres du til Goa lufthavn. Herfra går turen til Varanasi, en av de eldste byene i verden og en viktig pilegrimsdestinasjon i India for hinduister. Etter landing tas du til hotellet for innsjekk. Her kan du hvile før du tar en oppdagelsestur i byen alene. Varanasi er en av de eldste og mest åndelige stedene i India. Den er også en av de mest fargerike byene i verden! Byen, også kjent som Banaras eller Kashi, er kjent for sitt verdensberømte Kashi Viswanath-tempel, som er dedikert til guden Shiva. Spaser gjennom den livlige byen, bad i Ganges-elven, og nyt en vakker solnedgang mens du rusler langs elvebredden, Ghats.

  Neste dag, etter frokost, vil du besøke Sarnath, som ligger ca. 13 km fra Varanasi. Her lærte Buddha Dharma til sine etterfølgere for første gang. Et spesielt sted! Etter besøket følger en velsmakende lunsj (ikke inkludert). Deretter kjører du tilbake til Varanasi og setter deg i en sykkeltaxi som tar deg gjennom byen i én time, forbi lokale butikker og markeder. Om kvelden besøker du Dashashwamedh Ghat, hvor du vil delta på en Aarti-seremoni, et hinduistisk ritual med vann, blomster, røkelse og ulike musikkinstrumenter. En unik opplevelse!

  Hotel Surya Kaiser Palace

  Hotel Surya Kaiser Palace

  Hotel Varanasi, India

  Dette hotellet er et lite palass i et grønt område i Varanasi, 5 km fra Ganges-elven. Det tilbyr restauranter, omfattende velværefasiliteter (mot avgift), et utendørsbasseng med solsenger og en bar. De behagelige rommene har klimaanlegg, TV, kaffe- og tekoker, minikjøleskap, balkong, sittegruppe og eget bad.

  • +2
  Les mer
 14. Dag 18: Tilbake til Delhi

  Du er nå ved veis ende av denne imponerende rundturen. I dag blir du tatt til flyplassen etter frokost, hvor du skal fly til Delhi. Her kan du nyte en siste lunsj (ikke inkludert), og bruke resten av dagen til å nyte all den skjønnheten byen har å tilby. Siste natt på indisk jord tilbringes igjen på Hotel Anila. Neste morgen er det på tide å pakke kofferten og dra til flyplassen, denne gangen for en lang reise hjem. For en reise det har vært!

  Anila Hotel - lobby

  Hotel Anila

  Hotel New Delhi, India

  Hotellet ligger fint til i New Delhi, i nærheten av flere kjøpesentre. Det tilbyr god service, en døgnåpen resepsjon, Wi-Fi, grillfasiliteter, en kaffebar, et spa- og velværesenter, tyrkisk dampbad (mot avgift) og vaskeritjenester. Rommene er utstyrt med tefasiliteter, tøfler, safe, TV og eget bad med dusj.

  • +1
  Les mer
Valgfrie utflukter
 • Et besøk til Chokhi Dhani (på dag 5) er en stor fest! Dette showet tilbyr kulturelle og tradisjonelle danser i kombinasjon med dukketeater, elefantritt og en buffet bestående av indiske, kinesiske og rajasthanske retter. Start: 18:00, varighet: 3 timer.
 • Under et besøk til elefantlandsbyen i Jaipur (på dag 5) lærer du elefantene å kjenne på en spesiell måte. Du kan mate, male og til og med bade med dem. Spesielt sistnevnte er en unik opplevelse. Start: 12:30, varighet: 3 timer.
 • En jeepsafari der du kan lære om det unike livet til Bishnoi-stammen, venter deg. Stammen er rost for respekt for den omkringliggende natur og dyreliv, og sitt engasjementet for å beskytte den.
 • Ta en titt på livet til det opprinnelige samfunnet i Rajasthan, en spesiell opplevelse. Start: 15:00, varighet: 3 timer
 • Båttur gjennom Udaipar (på dag 11): I løpet av denne to-timers båtturen, seiler du forbi Udaipurs høydepunkter. Båten seiler rundt Lake Pichola hvor du vil beundre mystiske palasser og en rekke fuglearter.
 • En båttur i kveldssolen i Varanasi. Du seiler på elven Ganges, hvor du kan beundre folkets hellige ritualer og kveldsbønner fra vannet. Flott å se!
Velg en avreisedato
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Tips og personlige utgifter
 • Lunsj (og middag hvis du kun bestiller med frokost)
 • Tilgang til de ulike severdighetene
 • Visumkostnader
 • Engelsk-guide (dersom du ønsker en guide på reisen, husk å bestille dette under tilleggsvalg)
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

TravelBird er ansvarlig reiseoperatør. TravelBirds vilkår og betingelser (A) gjelder for denne bestillingen. Vennligst se artikkel 11 for våre kanselleringsvikår.

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Romkapasitet

Maks 1 voksen og 1 barn opptil 5 i et Enkeltrom
Maks 3 voksne og 1 barn opptil 5 i et Dobbeltrom

Enkeltreisende

Enkeltreisende betaler full pris for hotellet.

Barnerabatt

Barnerabatt kun for minst 2 fullt betalende personer:
Barn fra 0-5 år gamle: rabatt basert på avreisedato og lengde på opphold, vennligst fortsett bestillingsprosessen for å se den endelige prisen
Barn fra 6-11 år gamle: rabatt basert på avreisedato og lengde på opphold, vennligst fortsett bestillingsprosessen for å se den endelige prisen

Visumkrav

Merk at du må ha visum for å besøke India. Nordmenn kan søke om et E-Visa med en avgift på 48 USD (med forbehold om endringer). Merk at du kan søke om visum inntil maks 4 dager før avreise. Vennligst se denne siden: https://indianvisaonline.gov.in/visa/index.html for å søke e-visa. For mer informasjon ser https://www.regjeringen.no/no/tema/utenrikssaker/reiseinformasjon/velg-land/id2414273/ for oppdatert informasjon om visumregler, inkludert priser og når du trenger et visum. Vennligst påse at passet ditt er gyldig i minimum 6 måneder etter innreisedato til India.

Vaksinasjonskrav

Det kan være påkrevd med vaksinering mot hepatitt A, hepatitt B, difteri, stivkrampe, kikhoste, polio og gulfeber før du reiser til India. Vennligst se Folkehelseinstituttets sider (link: http://www.fhi.no/eway/default.aspx?pid=239) for oppdatert informasjon og helseråd før du drar.

Flytider

Vennligst merk at flyvningene kan komme til å endres, være forsinket eller bli utsatt av flyselskapet, og at flytider er midlertidige. Merk at du må sjekke flytidene før avreise på flyselskapets eller flyplassens nettside for å unngå skuffelse.

Reisedokumenter

Du mottar reisedokumentene dine 5 dager før avreisedatoen.

Bagasje

Merk: maksimalt 15 kg innsjekket bagasje og 7 kg håndbagasje (i forbindelse med innenlandsflyvninger)

Reisegruppe

I denne pakkereisen er det ikke et minimum eller maksimum antall reisende. Det vil si at det er mulighet for at du kommer til å reise alene, dersom du har bestilt reise for en person. Utflukter nevnt i programmet vil finne sted uansett hvor mange deltakere det er på reisen.

Forbehold om endringer

Vi tar forbehold om endring av reiserute og reisens forløp grunnet uforutsette hendelser utenfor vår kontroll.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Kjæledyr

Kjæledyr er ikke tillatt.

Valuta og betaling

Myntenheten i India er indiske rupi (INR). 5 NOK er ca. 40 INR. Minibankautomater er tilgjengelig i byene, og du kan bruke kredittkort som VISA og MasterCard for å ta ut penger.