Vi beklager, men dette tilbudet er utløpt.

 • Fly inkludert
 • Overnatting inkludert
 • Shuttlebuss inkludert

Et evig sommerparadis - Tenerife venter!

 • Solreiser
 • 7, 10 eller 14 netter
 • Las Galletas
pris fra kr 6 129
 • per person fra
 • basert på 2 voksne
Dette er kanskje interessant
Dette var tilbudet

Kjenn varmen på Tenerife! 7, 10 eller 14 dager på strandhotell med all inclusive, transport t/r flyplass og hotell, samt fly t/r Tenerife.

Tenerife har alt du trenger for en vellykket ferie: sol, vakre strender, vakkert landskap og sjarmerende landsbyer! Øya er den største blant Kanariøyene, og er som et lite paradis. Kilometerlange gylne strender, palmer og en glitrende havoverflate, men også vulkanfjell og nasjonalparker, inkludert den høyeste toppen i Spania på over 3700 m! Tenerife har definitivt alt, så hva venter du på?

Tilbudet inkluderer:
 • 7, 10 eller 14 netter på hotell Annapurna
 • All Inclusive
 • Transport t/r flyplass og hotell
 • Fly t/r Tenerife (se tilgjengelige flyplasser i kalenderen)
Ferieparadiset Tenerife

Ved Afrikas kyst finner du Kanariøyene, der paradisøyen Tenerife er den største. Det vakre og naturlige vulkanske landskapet tilbyer en oase av stillhet og muligheter for avslapning. Her finner du spennende vulkaner i tillegg til blomstrende natur. Besøk El Teide, den største vulkanen på øyen på hele 3718 meter eller ta en tur til en av de sjarmerende byene for litt tapas eller les godboken under en parasoll på stranden. Tenerife er det perfekte reisemålet for deg som vil ha en pause fra regn, sludd og snø. Velkommen til sola som skinner hele året rundt!

Annapurna Hotel Tenerife

 • Leilighet
 • Las Galletas, Spania
Atlanterhavet

Hotellet ligger sør på Tenerife, i nærheten av den lille fiskerlandsbyen Las Galletas. Hotellet har et stort saltvannsbasseng ut mot Atlanterhavet - et vakkert syn! På hotellet finnes det en restaurant, en bassengbar, en stor solterrasse og direkte tilgang til sjøen. Hotellet har også et svømmebasseng for barn, samt et program om dagen. Om kvelden tilbyr hotellet et underholdningsprogram, og eventyrlystne gjester kan benytte seg av hotellets egen dykkerskole!

 • +2
Les mer
1-værelseslejlighed

Ett-roms leilighet

Ettromsleiligheten har et soverom med to enkeltsenger. Stuen er utstyrt med en sovesofa, en TV, spisestue og kjøkkenkrok. Leiligheten har også en balkong. På det private badet finner du en dusj eller et badekar.

Terrasse

Ett-roms leilighet med havutsikt

Ettromsleiligheten har et soverom med to enkeltsenger. Stuen er utstyrt med en sovesofa, en TV, spisestue og kjøkkenkrok. Leiligheten har også en balkong med utsikt over havet. På det private badet finner du en dusj eller et badekar.

1-værelseslejlighed

Ett-roms leilighet for én person

Ettromsleiligheten har et soverom med to enkeltsenger. Stuen er utstyrt med en sovesofa, en TV, spisestue og kjøkkenkrok. Leiligheten har også en balkong. På det private badet finner du en dusj eller et badekar.

TravelBirds Tips!
 • Ikke glem å besøke den lange stranden, Playa de las Américas. Bare 13 km fra hotellet er stemningen himmelsk med krystallklart vann og fin sand så langt du kan se.
 • Dra på et eventyr i Teide nasjonalpark (40 km fra hotellet), som huser vulkanen med samme navn. Fremdeles en aktiv vulkan, og det høyeste fjellet i Spania. Det er mulig å nå toppen med bil, men er du atletisk og ønsker en utfordring bør du gå.
 • For et postkort-landskap, ta en tur til Masca 46 km unna hotellet. Med sine frodige daler blir du garantert imponert!
calendar illustration
Se priser og tilgjengelighet for dette tilbudet
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

En pakkereise er kombinasjonen av reisetjenester, og går inn under EU-direktivet 2015/2302. Derfor er du beskyttet av EU-rettigheter som gjelder for pakkereiser. TravelBird B.V. er fullt ansvarlig for korrekt utførelse av pakken som helhet. Vilkår og betingelser for TravelBird (A) gjelder for denne bestillingen. Se artikkel 11 i de ytterligere reisevilkårene for våre avbestillingsregler. I tillegg har TravelBird B.V., som påbudt i henhold til loven, en ordning om å refundere betalinger og, der transport er inkludert i pakken, sikre repatriering i tilfelle det blir insolvent. Mer informasjon om rettigheter under Directive (EU) 2015/2302 , som finnes i vedlegg I del A.

Innsjekking

Fra kl. 14:00

Utsjekking

Til kl. 12:00

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Romkapasitet

Maks 3 personer i et Ett-roms leilighet
Maks 3 personer i et Ett-roms leilighet med havutsikt
Maks 1 person i et Ett-roms leilighet for én person

Barnerabatt

Barnerabatt kun for minst 2 fullt betalende personer:
Barn fra 0-1 år gammel: bor gratis
Barn fra 2-12 år gamle: får en rabatt på 50% rabatt per natt
Barn fra 0 til 1 år får ikke rabatt på flybilletten, er ikke garantert et sete og kan ikke ha egen innsjekket bagasje.

Enkeltreisende

Enkeltreisende betaler full pris for hotellet.

Generell gjesterabatt

Basert på minst 2 fullt betalende personer:
alle fra den tredje gjesten: får en rabatt på 25% rabatt per natt

Parking

Gratis offentlig parkering

All Inclusive

All inclusive inkluderer:
- Frokostbuffé fra kl. 07.30 til 10.00
- Lunsjbuffé fra kl. 13.15 til 15.00
- Snacks fra kl. 16:30 til 17:30
- Middagsbuffet (med tre ulike temaer hver uke) fra kl. 19:00 til 21:30
- Alkoholholdige og alkoholfrie drinker i bassengbaren fra kl. 10:00 til 23:00.
- Drikke under måltider (brus, vin og øl)

Flytider

Vennligst merk at flyvningene kan komme til å endres, være forsinket eller bli utsatt av flyselskapet, og at flytider er midlertidige. Merk at du må sjekke flytidene før avreise på flyselskapets eller flyplassens nettside for å unngå skuffelse.

Reisedokumenter

Du mottar reisedokumentene dine minst 5 dager før avreisedatoen.

Kjæledyr

Kjæledyr er ikke tillatt.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret