• Fly inkludert
 • Overnatting inkludert

På oppdagelse i kulturelle Cuba

 • Rundreise
 • 20 netter
 • Cuba
pris fra kr 16 279
 • per person fra
 • basert på 2 voksne

Årets rundreise på Cuba: 19 netter på 8 forskjellige tradisjonelle casa particulares med frokost. Reisen inkluderer all transport og fly t/r!

Bli med til en magisk verden der sandstrendene er som hvit silke, byene som et maleri i pastellfarger og lokalbefolkningen en glitrende glede! Dette er en fantastisk mulighet til å oppleve høydepunktene av fascinerende Cuba. På en rundreise som sprer seg over hele 19 netter vil du fordype deg i den cubanske kulturen, oppleve den fortryllende naturen, og spasere i fotsporene av landets rike historie. Gjør deg klar til ditt livs reise!

Tilbudet inkluderer:
 • 3 netter på Judith 107 (eller lignende) i Havanna
 • 3 netter på Villa Silvia (eller lignende) i Vinales
 • 2 netter på Hostal El Zafiro (eller lignende) i Cienfuegos
 • 3 netter på Casa MiCuba (eller lignende) i Trinidad
 • 1 natt på Hostal Santa Elena (eller lignende) i Sancti Spiritus
 • 2 netter på Casa Caridad (eller lignende) i Camagüey
 • 2 netter på Hostal Amalia (eller lignende) i Santa Clara
 • 3 netter på Isabel (eller lignende) i Varadero
 • Frokost hver morgen
 • Fly t/r Havanna (se tilgjengelige flyplasser i kalenderen)
 • All transport på reisen (velg mellom privat transport eller bussreise)
Ytterligere tilvalg
 • Oldtimer biltur i Havanna
 • Vinales: Cayo Levisa
 • Trinidad: Bicitour (min. 2 personer)
 • Trinidad: Strandtur (min. 2 personer)
 • Trinidad: Valle de los Ingenios (min. 2 personer)
 • Trinidad: Valle de los Ingenios (min. 2 personer)
Rytmer, veteranbiler og hvite strender

Den ultimate Cuba-reisen: Dette karibiske landet har en unik historie, vakker natur og svingende og fargerik kultur. Du vil smake på både storbyatmosfæren i Havanna og slappe av på en av verdens flotteste strender. Er du klar for å reise til denne fantastiske destinasjonen som alle bør se, smake og oppdage?

Reiserute

Dag 1 - 3: Møte med Havanna!

Velkommen til Cuba og Havanna! Når du har landet og plukket opp bagasjen din, vil din sjåfør kjøre deg til den første innkvarteringen i Havanna. Du kan tilbringe den første dagen til å slappe av på hotellet etter flyturen, har du mer energi etter reisen, kan du begi deg ut på egne eventyr og utf… Les mer

Cuban Art Factory  eller lignende

Dag 4 - 6: Vinales

Dag 4 er her, hvilket betyr at reisen fortsetter mot naturskjønne Vinales som ligger i provinsen Pinar del Rio. Enten du har bestilt buss eller privat transport, tar reisen ikke mer enn 3 timer. Denne kubanske provinsen er kjent for sine himmelske vingårder og åpne landskap. I tillegg til vingår… Les mer

Villa Silvia  eller lignende

Dag 7 & 8: Cienfuegos

Reisen fortsetter til det sørlige Cuba og byen Cienfuegos. Reisen tar ca 5 timer, under turen kan du både hvile deg og beundre det fantastiske landskapet du kjører gjennom før du kommer til Cienfuegos. I Cienfuegos sjekker du inn på hotellet og kan bruke resten av dagen og morgendagen til å utfo… Les mer

Hostal El Zafiro  eller lignende

Dag 9 - 11: Trinidad

God morgen, etter frokost starter reisen mot fascinerende Trinidad. Reisen tar ca 2 timer uansett om du har valgt å reise med privat transport eller buss. Trinidad er kjent for sin varme atmosfære, musikalske gater og fargerike bygninger fra kolonialtiden. Vi anbefaler å besøke det klassiske Mus… Les mer

309 Calle Simón Bolívar  eller lignende

Dag 12: Sancti Spiritus

På dag 12 forlater du Trinidad og reiser videre mot Sancti Spirits. Reisen fra Trinidad tar ikke mer enn en time. Sancti Spiritus ligger i sentrale Cuba og grunnleggelsen av byen dateres helt tilbake til 1514 - så her kan du virkelig legge ut på et historisk eventyr i byens hemmelighetsfulle gat… Les mer

Hostal Santa Elena  eller lignende

Dag 13 & 14: Camagüey

Dag 13 er her, og din kubanske opplevelse fortsetter mot Camagüey, en reise som tar ca 3 timer. Camagüey er Cubas tredje største by og byens bilde understreker tydelig spansk innflytelse. Begi deg ut på utforsking i byens pittoreske labyrint av pastellfargede gater. På Cuba er Camagüey kjent som… Les mer

Casa Caridad  eller lignende

Dag 15 & 16: Santa Clara

På dag 15 venter det en 4 timers lang reise mot historiske Santa Clara. I Santa Clara kan du endelig se monumentet av Che Guevara som gir en strålende innsikt i landets historie til i dag. I tillegg kan du begi deg ut på vandring i historiske turstier, se den vakre naturparken Parque Vidal og de… Les mer

61 Lorda  eller lignende

Dag 17 - 20: Varadero

Fra dag 17 har du et virkelig paradis i vente og ditt Cuba-eventyr flyttes den vakreste stranden, lett drysset med dansende palmer. Din neste destinasjon er himmelske Varadero, som ligger i postkort-perfekt omgivelser.
Denne kystbyen ligger på Hicacos-halvøya og tilbyr en kyststripe på hele… Les mer

Casa Isabel  eller lignende
calendar illustration
Se priser og tilgjengelighet for dette tilbudet
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Du vil få valget om å bestille reise med privat transport eller buss. Merk at om du bestiller rundturen med buss, inkluderer det ikke transport til og fra bussholdeplasser (med unntak av Havanna)
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

En pakkereise er kombinasjonen av reisetjenester, og går inn under EU-direktivet 2015/2302. Derfor er du beskyttet av EU-rettigheter som gjelder for pakkereiser. TravelBird B.V. er fullt ansvarlig for korrekt utførelse av pakken som helhet. Vilkår og betingelser for TravelBird (A) gjelder for denne bestillingen. Se artikkel 11 i de ytterligere reisevilkårene for våre avbestillingsregler. I tillegg har TravelBird B.V., som påbudt i henhold til loven, en ordning om å refundere betalinger og, der transport er inkludert i pakken, sikre repatriering i tilfelle det blir insolvent. Mer informasjon om rettigheter under Directive (EU) 2015/2302 , som finnes i vedlegg I del A.

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Romkapasitet

Maks 2 personer i et Dobbeltrom
Maks 1 person i et Enkeltrom
Maks 3 voksne og 0 barn opptil -1 i et Trippeltrom

Enkeltreisende

kr 8 728 på hotellprisen

Barnerabatt

Barn fra 0 til 1 år får ikke rabatt på flybilletten, er ikke garantert et sete og kan ikke ha egen innsjekket bagasje.

Kjæledyr

Kjæledyr er dessverre ikke tillatt.

Transport

Din sjåfør vil vente på flyplassen med et TravelBird-skilt, et skilt med ditt navn eller på et bestemt møtested. Vær oppmerksom på at noe ventetid kan oppstå, og at kjøretiden kan variere avhengig av antall stopp. Vennligst sørg for å fylle ditt inn mobilnummer når du bestiller, slik at sjåføren kan komme i kontakt med deg skulle det være nødvendig.

Visumkrav

Merk at du må ha visum og reiseforsikring for å besøke Cuba. Vennligst se https://www.regjeringen.no/no/tema/utenrikssaker/reiseinformasjon/velg-land/reiseinfo_cuba/id2415595/#innreise for oppdatert informasjon om visumregler, inkludert priser og når du trenger et visum. Kontakt landets ambassade i Norge for mer informasjon: http://www.embacuba.no

Vaksinasjonskrav

Det kan være påkrevd med vaksinering mot hepatitt A, difteri, stivkrampe, kikhoste og polio før du reiser til Cuba. Vennligst se Folkehelseinstituttets sider (link: http://www.fhi.no/eway/default.aspx?pid=239) for oppdatert informasjon og helseråd før du drar.

Flytider

Vennligst merk at flyvningene kan komme til å endres, være forsinket eller bli utsatt av flyselskapet, og at flytider er midlertidige. Merk at du må sjekke flytidene før avreise på flyselskapets eller flyplassens nettside for å unngå skuffelse.

Reisedokumenter

Du mottar reisedokumentene dine minst 5 dager før avreisedatoen.

Casa particulares

Casas Particulares er typiske overnattingssteder i Cuba. De er innredet på en enkel og grunnleggende måte og drives av kubanske familier. Svært ofte vil du bo i samme leilighet/hus som familien, men du vil ha ditt eget private rom, inkludert bad. I motsetning til et opphold på et hotell vil du ha muligheten til å bli kjent med den typiske kubanske livsstilen og kulturen, og kan få ganske mange insider-tips fra vertene dine.

Dobbeltrom er vanligvis utstyrt med enkeltsenger og tremannsrom er vanligvis utstyrt med 2 dobbeltsenger.

Liknende hoteller

I tilfelle de nevnte hoteller ikke er tilgjengelig, vil dere bo i liknende hoteller i samme område. Hotellet vil være av samme standard eller høyere enn det hotellet som er beskrevet i tilbudet ditt. Dere mottar informasjon om det endelige hotellet med reisedokumentene dine, senest innen 5 dager før avreise.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret