Vi beklager, men dette tilbudet er utløpt.

 • Fly inkludert
 • Overnatting inkludert
 • Shuttlebuss inkludert

Velkommen til mangfoldige Madrid

 • Storbyferie
 • 2, 3 eller 4 netter
 • Madrid
pris fra kr 3 139
 • per person fra
 • basert på 2 voksne
Dette er kanskje interessant
Dette var tilbudet

2, 3 eller 4 netter i Madrid med frokost, transport mellom hotell og flyplass, og fly t/r!

Den spanske hovedstaden, Madrid, er byen der smale brosteinsgater møter brede boulevarder, autentiske spisesteder møter verdenskjente Michelin restauranter, og utsøkt moderne kunst møter noen av landets mest historiske mesterverk! Madrid er en by av mangfold og kontraster - en by å falle for!

Tilbudet inkluderer:
 • 2, 3 eller 4 netter på Senator Castellana Madrid
 • Frokost hver morgen
 • Fly t/r Madrid (se tilgjengelige flyplasser i kalenderen)
 • Shuttletransport mellom flyplass og hotell
Madrid

Goya, Rubens, Picasso....Madrid er en sann drøm for kunstinteresserte! Besøk den såkalte Kunsttriangelen med museene Museo del Prado, Museo Thyssen-Bornemisza og Museo Reina Sofía - tre av Europas mest fornemme kunstinstitusjoner. Utover å se på kunst finnes det mye å gjøre i Madrid, bl.a. prøvesmake kulinariske delikatesser på noen av byens restauranter, shoppe på Gran Via, vandre på det historiske torget Puerta del Sol eller bare se på folkelivet på Plaza Mayor. Når solen har gått ned kan nattugler begi seg ut i det livlige nattelivet med barer og klubber i massevis. Trenger du litt avkobling og en pause fra bylivet, anbefales den pittoreske parken Parque del Retiro med statuer og vakkert anlagte hager.

Senator Castellana Madrid

 • Hotel
 • Madrid, Spania
Poolen på Hotel Senator Castellana

Hotellet ligger i et rolig område av i hjertet av Madrids finansielle og kommersielle sentrum. Hotellet har et utendørsbasseng hvor du kan nyte en forfriskende dukkert (fra juni til oktober). Det er også lett og finne koselige spisesteder og barer i nærheten av hotellet.

 • +6
Les mer
Kamer

Standard dobbeltrom

Du bor på et komfortabelt dobbeltrom med dobbeltseng eller to enkeltsenger. Rommet er utstyrt med telefon, TV, safe, air condition, skrivebord og bad med dusj eller badekar, samt hårføner og badeprodukter.

TravelBird tips i Madrid

 • Ta et besøk til det gamle, men hippe nabolaget "La Latina". Dette er et fargerikt nabolag som blomstrer av historiske bygninger utsmykket med koselige fortauskafeer. Nabolaget er kjent for det populære loppemarkedet El Rastro som holdes hver søndag.
 • Gran Vía, kjent som "spanske Broadway", er en av de viktigste handlegatene i Spania, samt gaten du finner landets mest sprudlende natteliv.
 • Det anbefales på sterkeste å besøke Paseo del Prado som er hjem til største samlingen av spansk kunst i hele verden.
 • Selv sportsentusiaster vil finne lykken i Madrid. Spanjolene elsker både fotball og tennis, og sportsbarer er spredt utover hele byen. Hva med et besøk til den verdensberømte fotball arenaen til Real Madrid?

Reiseguide Inkludert

Reiseguiden inneholder byens beste steder, restauranter, museum og mer. Etter du har bestilt reisen, får du tilgang til reiseguiden gjennom TravelBirds app.

calendar illustration
Se priser og tilgjengelighet for dette tilbudet
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

En pakkereise er kombinasjonen av reisetjenester, og går inn under EU-direktivet 2015/2302. Derfor er du beskyttet av EU-rettigheter som gjelder for pakkereiser. TravelBird B.V. er fullt ansvarlig for korrekt utførelse av pakken som helhet. Vilkår og betingelser for TravelBird (A) gjelder for denne bestillingen. Se artikkel 11 i de ytterligere reisevilkårene for våre avbestillingsregler. I tillegg har TravelBird B.V., som påbudt i henhold til loven, en ordning om å refundere betalinger og, der transport er inkludert i pakken, sikre repatriering i tilfelle det blir insolvent. Mer informasjon om rettigheter under Directive (EU) 2015/2302 , som finnes i vedlegg I del A.

Innsjekking

Fra kl. 14:00

Utsjekking

Til kl. 12:00

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Romkapasitet

Maks 2 voksne og 1 barn opptil 1 i et Standard dobbeltrom
Maks 1 voksen og 1 barn opptil 11 i et Dobbeltrom for singelreisende

Enkeltreisende

Enkeltreisende betaler full pris for hotellet.

Barnerabatt

Dobbeltrom for singelreisende: Barnerabatt kun for minst 1 fullt betalende person:
Barn fra 0-11 år gamle: får en rabatt på 100% rabatt per natt
Standard dobbeltrom: Barnerabatt kun for minst 2 fullt betalende personer:
Barn fra 0-11 år gamle: får en rabatt på 100% rabatt per natt
Barn fra 0 til 1 år får ikke rabatt på flybilletten, er ikke garantert et sete og kan ikke ha egen innsjekket bagasje.

Kjæledyr

Kjæledyr er ikke tillatt.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Flytider

Vennligst merk at flyvningene kan komme til å endres, være forsinket eller bli utsatt av flyselskapet, og at flytider er midlertidige. Merk at du må sjekke flytidene før avreise på flyselskapets eller flyplassens nettside for å unngå skuffelse.

Reisedokumenter

Du mottar reisedokumentene dine minst 5 dager før avreisedatoen.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret