Vi beklager, men dette tilbudet er utløpt.

 • Fly inkludert
 • Overnatting inkludert

Fra Riga til Stockholm med ferge

 • Rundreise
 • Latvia, Sverige
pris fra kr 2 429
 • per person fra
 • basert på 2 voksne
Dette er kanskje interessant
Dette var tilbudet

4 eller 6 netter i Riga og Stockholm, inkludert overnatting i begge byer, 2 netter på fergen og fly.

Fra én drømmeby og over Østersjøen til en annen - Stockholm og Riga vil garantert sjarmere! Byen med Art Nouveau gir forutsetningene til å fordype deg i baltiske kultur og arkitektonisk mangfold. Deretter tar du fergen til Stockholm, hvor det er umulig å gå glipp av nye trender og stil. Se fram til den svenske kaffekulturen og umåtelig skjønnhet. For en fantastisk bykombinasjon!

Tilbudet inkluderer:
 • 2 eller 3 netter i Riga
 • 1 natt på fergen
 • 1 natt eller 2 netter i Stockholm
 • Frokost hver morgen
 • Fly til Riga (se tilgjengelige flyplasser i kalenderen)
 • Fly-retur fra Stockholm (se tilgjengelige flyplasser i kalenderen)
 • Ferge mellom Riga og Stockholm
Reiserute

Dag 1 & 2: Den latviske hovedstaden, Riga

Som den største og kanskje vakreste byen i Baltikum, tilbyr Riga et vell av imponerende og historiske severdigheter. Spaser gjennom den vakre gamlebyen i den baltiske metropolen, som er blitt erklært som et UNESCOs verdensarvsted for sine mange Art Nouveau-bygninger, eller lær om Latvias turbule… Les mer

Rixwell Terrace Design Hotel

Dag 3: Ferge til Stockholm

Dag 3. Kl. 17:00 går fergen til Stockholm, hvor ankomst er kl 11:00 morgenen etter. Fergen drar fra Passenger Port og ankommer Värtahamnen Terminal in Stockholm.

Les mer
Tallink Silja Line Terminalen

Dag 4: Sveriges hovedstad

Stockholm har en historie på godt over 750 år, og er dermed spekket med severdigheter du ikke vil gå glipp av. Én ting er sikkert, og det er at skjønnheten til 'broenes by' er så synlig at du umiddelbart vil gjenkjenne den. Spaser gjennom 'Gamla Stan', sett deg ned på en av byens… Les mer

Hotel ibis Styles Stockholm Järva
calendar illustration
Se priser og tilgjengelighet for dette tilbudet
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Transport t/r flyplass
 • Middag på fergen
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

En pakkereise er kombinasjonen av reisetjenester, og går inn under EU-direktivet 2015/2302. Derfor er du beskyttet av EU-rettigheter som gjelder for pakkereiser. TravelBird B.V. er fullt ansvarlig for korrekt utførelse av pakken som helhet. Vilkår og betingelser for TravelBird (A) gjelder for denne bestillingen. Se artikkel 11 i de ytterligere reisevilkårene for våre avbestillingsregler under avsnittet "Cruise-tilbud". I tillegg har TravelBird B.V., som påbudt i henhold til loven, en ordning om å refundere betalinger og, der transport er inkludert i pakken, sikre repatriering i tilfelle det blir insolvent. Mer informasjon om rettigheter under Directive (EU) 2015/2302 , som finnes i vedlegg I del A.

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Romkapasitet

Maks 2 voksne og 1 barn opptil 2 per rom

Reisegruppe

Dette er en individuell reise. Bestiller du reisen som enkeltreisende, reiser du alene.

Barnerabatt

Barnerabatter varierer basert på avreise dato og lengde av oppholdet, vennligst fortsett bestillingsprosessen for å se den endelige prisen.
Barn fra 0 til 1 år får ikke rabatt på flybilletten, er ikke garantert et sete og kan ikke ha egen innsjekket bagasje.

Flytider

Vennligst merk at flyvningene kan komme til å endres, være forsinket eller bli utsatt av flyselskapet, og at flytider er midlertidige. Merk at du må sjekke flytidene før avreise på flyselskapets eller flyplassens nettside for å unngå skuffelse.

Reisedokumenter

Du mottar reisedokumentene dine minst 5 dager før avreisedatoen.

Enkeltreisende

Enkeltreisende betaler full pris for hotellet.

Kjæledyr

Kjæledyr er ikke tillatt.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Beliggenhet

4-stjerners Wellton Terrace Design Hotel ligger midt i ambassadestrøket Art Noveau Riga, også kjent som "det rolige sentrum" av byen, kun 10 minutters gange fra gamlebyen og Riga Arena. Det tar ca 25 minutter med bil fra Riga International Airport.

Ibis Styles Stockholm Jarva ligger i hjertet av Solna, et svært ekspansivt område nord for Stockholm. Populære attraksjoner som de kongelige parkene Ulrichsdal og Haga med sine vakre slott ligger like i nærheten av hotellet.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret