• Fly inkludert
 • Overnatting inkludert
 • Bileie inkludert

Se antikkens vugge på rundreise i Hellas

 • Rundreise
 • 10 netter
 • Hellas
pris fra kr 6 139
 • per person fra
 • basert på 2 personer

Dykk dypt i Hellas' historie med leiebil på en rundreise fra Athen til Olympia inkl. 10 netter på hoteller, frokost, fly t/r og leiebil.

Fra imponerende Parthenon fra Athen til sandstrand i Tolo og fra Olympias ruiner til orakelet i Delphi: velkommen til autentiske Hellas! Forundre deg over århundrer gamle templer, fordyp deg i den greske mytologien og våg å danse sirtaki. Fordi by og kultur kombineres perfekt med stranden, kjører du deretter med leiebil til badestedet Tolo og bretter ut håndkleet ditt ved Egeerhavet. Sett deg deretter ned på en av tavernaene og nyt ditt livs beste souvlaki og tzatziki og skål med et glass ouzo. Klar for en reise full av historie, kultur og sol? Vend snuten mot Hellas!

Tilbudet inkluderer:
 • 4 netter (de 2 første og de 2 siste nettene) i Athen-området
 • 2 netter i Tolo-området
 • 2 netter i Olympia-området
 • 2 netter i Delphi-området
 • Frokost hver morgen
 • Fly t/r Athen (se tilgjengelige flyplasser i kalenderen)
 • Leiebil via Sunny Cars
Klassiske Hellas

Med sine antikke templer, koselige gater, greske tavernaer og fine sandstrender, har Hellas nok å overraske deg med. Under denne turen oppdager du mange sider av dette allsidige landet. Så du starter i travle Athen hvor du besøker Parthenon og vandrer gjennom koselige nabolag, du smaker Middelhavets atmosfære i badebyen Tolo, og du besøker de imponerende ruinene av den klassiske antikken i Olympia og Delphi. Og med en leiebil på din side kan du også gå av hvor du vil!

 1. Dag 1 & 2: Athen

  Reisen begynner i den greske hovedstaden Athen. Når du lander med flyet, henter du leiebilen og drar ut på eventyr med en gang. Athen er en by for kultur- og historieelskere. Byen er stappfull av historiske monumenter, muséer og ruiner og nesten uansett hvor du er i byen, kan du se Akropolis. En vandring til toppen av dette fjellet og det fantastiske Parthenon - er da også kanskje det første du gjør i denne byen. Ikke bare lar du deg fortrylle av de vakre relikviene fra den greske antikken, du har også en fantastisk utsikt over denne historiske byen! Vandre deretter gjennom de søte gatene i Pláka, en av de eldste bydelene i Athen. Her støter du på flere torg, butikker og typisk greske tavernaer hvor du selvfølgelig kan nyte herlige retter som moussaka, souvlaki og dolmadakia.

  Athens Eleftherios Venizelos International Airport -> London Hotel 27.6 km

  hotel

  London Hotel eller lignende

  • Hotel
  • Hellas, Hellas
  hotel

  Hotellet ligger på sørkysten av Athen, ca. 100 meter fra stranden i Glyfada. Hver morgen kan du forvente en frokostbuffé, og à la carte-retter er også tilgjengelig i loungebaren. Rommene er utstyrt med TV, air condition, Wi-Fi og et bad med dusj og toalett.

  Les mer
 2. Dag 3 & 4: Tolo

  På dag 3 legger du hovedstaden etter deg og setter deg i bilen i retning av kysten til Peloponnes. Turen varer ca. to timer, så underveis kan du enda gjøre stopp i for eksempel Korinthe, Mycenae og Argos. Halvøya Peloponnes er oppkalt etter den mytologiske figuren Pelops og er den sørligste delen av det greske fastlandet. Landskapet kan med fjellene, store og små sletter, elver og lagunene, trygt kalles svært mangfoldig. Dra på båttur til de nærliggende Saroniske øyene Hydra og Spetses, besøk havnebyene Nafplion og bli en dag på badestedet du overnatter: Tolo. Byen har en vakker sandstrand og et hyggelig sentrum, hvor du kan ta plass i en av tavernaene for deilig, fersk fisk.

  Blue Sea Hotel Alimos -> Epidavria Hotel Tolo 154.6 km

  Room

  Epidavria Hotel eller lignende

  • Hotel
  • Tolo, Hellas
  Room

  Epidavria Hotel ligger i sentrum av sjøsideresorten Tolo og kun 50 meter fra stranden. Det tilbyr unike rom med gratis WiFi og en balkong med utsikt mot Argolic Gulf eller fjellet. Epidavria Hotel har en restaurant og en bar. En rik frokostbuffé med greske delikatesser blir servert hver morgen.
  Hotellet ligger 11 km fra den nydelige Nafplion Town og 30 km fra Epidaurus’ Ancient Theatre. Det arkeologiske stedet Mycenae er 35 km unna. Gratis parkering er mulig på hotellets område.
  Rom: Rommene ved Epidavria Hotel har et kjøleskap, en TV og aircondition, et eget bad med dusj eller bad.

  Les mer
 3. Dag 5 & 6: Olympia

  Etter to netter ved havet i Tolo setter du kursen mot vestkysten av halvøya. I dag har du ca. 200 km foran deg, gjennom innlandet og langs praktfull natur og landsbyer. Dette er øyeblikket for å lete etter en fottur i den vakre naturen (for eksempel i Lousios, en omvei på ca. 1 time). Da kommer du til Olympia, vuggen til de olympiske leker. Ved helligdommen til Zeus, finner du mange sportsbaner og andre antikke templer. Se 2500 år gammel historie foran deg! La deg overraske av det doriske tempelet, hvor du finner et stort bilde av Zeus i gull og ibenholt. Beundre den gamle olympiske stadion og besøker det arkeologiske muséet. Ikke langt fra det imponerende gamle sentrumet av Olympia finner du den moderne delen av byen, som blant annet består av en handlegate med en suvenirbutikk, noen restauranter og hoteller.

  Epidavria Hotel Tolo -> Neda Hotel Olympia 208.5 km

  Restaurant + view 2

  Neda Hotel eller lignende

  • Hotel
  • Archea Olimpia, Hellas
  Restaurant + view 2

  Kun 300 m fra historiske Olympia, kan du slappe av på din private balkong og nyte den fine utsikten til Olympia eller den omkringliggende skogen. Hotellet har gratis WiFi og en restaurant.
  Start dagen med en god frokost i Neda's restaurant. Tilbring tid i den sjarmerende hagen og nyt en drink. Om kvelden tilbyr terrassen vakker utsikt over den antikke byen. Neda Hotels rolige omgivelser og vennlige betjening skaper en avslappende base for deg mens du er på ferie. Hotellet har enkel tilgang til landsbyer som Andritsaina, Karitaina og Kaiafas.

  Rommet ditt har egen balkong med utsikt enten til Olympia eller den omkringliggende skogen og aircondition. Du har eget bad med dusj og toalett.

  Les mer
 4. Dag 7 & 8: Delphi

  I dag er det avreise til Delphi, fra 'navlen på jorden'. Det er en lang kjøretur til fastlandet, men med en vakker kystlinje underveis, hyggelige fiskerlandsbyer og den livlige havnebyen Patras. Over fjellet Parnassus - hvor byen ligger - finner du orakelet i Apollo-tempelet, hvor man kom for å spørre guden Apollo om fremtiden. Årlig trekker tempelet tusenvis av besøkere, men å stille et spørsmål var ikke altfor lett. Før menn kunne komme inn i tempelet måtte det ofres en geit og spørsmålet kunne ikke stilles direkte til Apollo, en såkalt Pythia kommuniserte med guden og gav det endelige budskapet til en besøker. Orakelet forsvant rundt 1600 år siden, etter at den romerske keiseren kun tillot kristendommen som religion. I byen finner du ikke bare etterlevningene fra dette tempelet fra det 6. århundre før Kristus, men også helligdommen av Athena Pronaia, et gammelt gresk teater, noen skattehus og flere templer. Glem ikke å se deg rundt, for i omgivelsene av disse ruinene finner du også mye å se på.

  Neda Hotel Olympia -> Pan Hotel 240.3 km

  Lobby

  Pan Hotel eller lignende

  • Hotel
  • Delphi, Hellas
  Lobby

  Dette hotellet ligger i sentrum av det moderne Delphi, ca. 1 kilometer fra det arkeologiske utgravningsstedet. Fra balkongen har du en vakker utsikt over de nydelige omgivelsene: dalen, oliventrærne og havet. Hotellet er enkelt innredet og har 20 rom, som alle er utstyrt med en TV og et bad med badekar/dusj og toalett. WiFi er gratis.

  Les mer
 5. Dag 9 - 11: Athen

  De siste dagene tilbringer du i Athen. Har du ved begynnelsen av reisen kun konsentrert deg om de store turistiske severdighetene? Da er dette tiden for å oppdage autentiske Athen! Etter Akropolis, Syntagma-torget og den gamle Agoraen er det enda mer vakre ting å se! Besøk for eksempel loppemarkedet i Monastiraki, i skyggen av Pantanassakirken i den gamle bykjernen. Eller søk ro i den nasjonale hagen, en park på 16 hektar. Til slutt kan du kose deg i en taverna med noen greske retter før du pakker kofferten, leverer inn leiebilen på dag 11 og setter kursen hjem.

  Pan Hotel -> London Hotel 198.7 km

  hotel

  London Hotel eller lignende

  • Hotel
  • Hellas, Hellas
  hotel

  Hotellet ligger på sørkysten av Athen, ca. 100 meter fra stranden i Glyfada. Hver morgen kan du forvente en frokostbuffé, og à la carte-retter er også tilgjengelig i loungebaren. Rommene er utstyrt med TV, air condition, Wi-Fi og et bad med dusj og toalett.

  Les mer

Leiebil Inkludert

Nyt friheten av å kjøre med din egen leiebil. Vi velger den rette størrelsen og sørger for at henting av bil samsvarer med flyreisen din.

 • Ingen-risiko garanti
 • Kjør så mye du vil
Les mer

Viktig å undersøke

 • Du har en Toyota Yaris 2dr eller lignende, avhenger av størrelsen på reisegruppen.
 • Hovedsjåføren må være i besittelse av et kredittkort i eget navn med tilstrekkelig kreditt til depositum av maksimalt € 2500, -. Høyden på depositumbeløpet kan variere, og er avhengig av biltype.
 • Hovedsjåføren må ha et gyldig førerkort med minimum 2 års kjøreerfaring.
Se alle vilkår og betingelser.
Velg en avreisedato
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Eventuelle tollavgifter
 • Aircondition i rommene, betales på stedet for € 5,- per dag
 • Turistskatt ca kr 15 Per person per natt
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

TravelBird er ansvarlig reiseoperatør. TravelBirds vilkår og betingelser (A) gjelder for denne bestillingen. Vennligst se artikkel 11 for våre kanselleringsvikår.

Innsjekking

Fra kl. 14:00

Utsjekking

Til kl. 11:00

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Romkapasitet

Maks 3 personer per rom

Enkeltreisende

kr 3 289 - kr 4 173 på hotellprisen

Barnerabatt

Barnerabatter varierer basert på avreise dato og lengde av oppholdet, vennligst fortsett bestillingsprosessen for å se den endelige prisen.
Barn fra 0 til 1 år får ikke rabatt på flybilletten, er ikke garantert et sete og kan ikke ha egen innsjekket bagasje.

Flytider

Vennligst merk at flyvningene kan komme til å endres, være forsinket eller bli utsatt av flyselskapet, og at flytider er midlertidige. Merk at du må sjekke flytidene før avreise på flyselskapets eller flyplassens nettside for å unngå skuffelse.

Reisedokumenter

Du mottar reisedokumentene dine minst 5 dager før avreisedatoen.

Parkering

Ved hotellene i Athen må du betale for parkering. Ved de øvrige hotellene er det gratis offentlig parkering, men vi kan ikke garantere gratis parkering da hotellene kan være et annet enn det som fremgår i tilbudet.

Kjæledyr

Kjæledyr er ikke tillatt.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Ekstra leiebilvilkår

Merk at den som betaler for tilbudet, også regnes som hovedsjåfør i bestillingen. Hovedsjåføren må også ha et kredittkort i sitt navn for et obligatorisk depositum som betales på ankomst. Vennligst ta kontakt med kundeservice for å endre hovedsjåfør, hvis en annen enn hovedsjåføren har bestilt tilbudet.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret