• Fly inkludert
 • Overnatting inkludert
 • Bileie inkludert

Se antikkens vugge på rundreise i Hellas

 • Rundreise
 • 10 netter
 • Hellas
pris fra kr 6 529
 • per person fra
 • basert på 2 voksne

Dykk dypt i Hellas' historie med leiebil på en rundreise fra Athen til Olympia inkl. 10 netter på hoteller, frokost, fly t/r og leiebil.

Fra imponerende Parthenon fra Athen til sandstrand i Tolo og fra Olympias ruiner til orakelet i Delphi: velkommen til autentiske Hellas! Forundre deg over århundrer gamle templer, fordyp deg i den greske mytologien og våg å danse sirtaki. Fordi by og kultur kombineres perfekt med stranden, kjører du deretter med leiebil til badestedet Tolo og bretter ut håndkleet ditt ved Egeerhavet. Sett deg deretter ned på en av tavernaene og nyt ditt livs beste souvlaki og tzatziki og skål med et glass ouzo. Klar for en reise full av historie, kultur og sol? Vend snuten mot Hellas!

Tilbudet inkluderer:
 • 4 netter (de 2 første og de 2 siste nettene) i Athen-området
 • 2 netter i Tolo-området
 • 2 netter i Olympia-området
 • 2 netter i Delphi-området
 • Frokost hver morgen
 • Fly t/r Athen (se tilgjengelige flyplasser i kalenderen)
 • Leiebil via Sunny Cars
Klassiske Hellas

Med sine antikke templer, koselige gater, greske tavernaer og fine sandstrender, har Hellas nok å overraske deg med. Under denne turen oppdager du mange sider av dette allsidige landet. Så du starter i travle Athen hvor du besøker Parthenon og vandrer gjennom koselige nabolag, du smaker Middelhavets atmosfære i badebyen Tolo, og du besøker de imponerende ruinene av den klassiske antikken i Olympia og Delphi. Og med en leiebil på din side kan du også gå av hvor du vil!

Reiserute

Dag 1 & 2: Athen

Reisen begynner i den greske hovedstaden Athen. Når du lander med flyet, henter du leiebilen og drar ut på eventyr med en gang. Athen er en by for kultur- og historieelskere. Byen er stappfull av historiske monumenter, muséer og ruiner og nesten uansett hvor du er i byen, kan du se Akropolis. En… Les mer

Greece  eller lignende

Dag 3 & 4: Tolo

På dag 3 legger du hovedstaden etter deg og setter deg i bilen i retning av kysten til Peloponnes. Turen varer ca. to timer, så underveis kan du enda gjøre stopp i for eksempel Korinthe, Mycenae og Argos. Halvøya Peloponnes er oppkalt etter den mytologiske figuren Pelops og er den sørligste dele… Les mer

Epidavria Hotel  eller lignende

Dag 5 & 6: Olympia

Etter to netter ved havet i Tolo setter du kursen mot vestkysten av halvøya. I dag har du ca. 200 km foran deg, gjennom innlandet og langs praktfull natur og landsbyer. Dette er øyeblikket for å lete etter en fottur i den vakre naturen (for eksempel i Lousios, en omvei på ca. 1 time). Da kommer … Les mer

Neda Hotel Hotel  eller lignende

Dag 7 & 8: Delphi

I dag er det avreise til Delphi, fra 'navlen på jorden'. Det er en lang kjøretur til fastlandet, men med en vakker kystlinje underveis, hyggelige fiskerlandsbyer og den livlige havnebyen Patras. Over fjellet Parnassus - hvor byen ligger - finner du orakelet i Apollo-tempelet, hvor man k… Les mer

Pan Hotel  eller lignende

Dag 9 - 11: Athen

De siste dagene tilbringer du i Athen. Har du ved begynnelsen av reisen kun konsentrert deg om de store turistiske severdighetene? Da er dette tiden for å oppdage autentiske Athen! Etter Akropolis, Syntagma-torget og den gamle Agoraen er det enda mer vakre ting å se! Besøk for eksempel loppemark… Les mer

Greece  eller lignende

Leiebil Inkludert

Nyt friheten av å kjøre med din egen leiebil. Vi velger den rette størrelsen og sørger for at henting av bil samsvarer med flyreisen din.

 • Ingen-risiko garanti
 • Kjør så mye du vil
Les mer

Viktig å undersøke

 • Du har en Toyota Yaris 2dr eller lignende, avhenger av størrelsen på reisegruppen.
 • Hovedsjåføren (den som betaler for reisen ved bestilling) må ha et kredittkort i sitt eget navn med nok kreditt for et depositum på maks. €2500,-. Depositumets verdi kan variere og er avhengig av biltypen. Kredittkortet må ha et kortnummer som er uthevet, og ikke et kort som er helt glatt på utsiden. Kredittkort uten et uthevet kortnummer kan bli avvist av den lokale utleieren.
 • Hovedsjåføren må ha et gyldig førerkort med minimum 2 års kjøreerfaring.
Se alle vilkår og betingelser.
calendar illustration
Se priser og tilgjengelighet for dette tilbudet
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Eventuelle tollavgifter
 • Aircondition i rommene, betales på stedet for € 5,- per dag
 • Turistskatt ca kr 15 Per person per natt
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

En pakkereise er kombinasjonen av reisetjenester, og går inn under EU-direktivet 2015/2302. Derfor er du beskyttet av EU-rettigheter som gjelder for pakkereiser. TravelBird B.V. er fullt ansvarlig for korrekt utførelse av pakken som helhet. Vilkår og betingelser for TravelBird (A) gjelder for denne bestillingen. Se artikkel 11 i de ytterligere reisevilkårene for våre avbestillingsregler. I tillegg har TravelBird B.V., som påbudt i henhold til loven, en ordning om å refundere betalinger og, der transport er inkludert i pakken, sikre repatriering i tilfelle det blir insolvent. Mer informasjon om rettigheter under Directive (EU) 2015/2302 , som finnes i vedlegg I del A.

Innsjekking

Fra kl. 14:00

Utsjekking

Til kl. 11:00

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Romkapasitet

Maks 3 personer per rom

Enkeltreisende

kr 3 538 på hotellprisen

Barnerabatt

Barnerabatter varierer basert på avreise dato og lengde av oppholdet, vennligst fortsett bestillingsprosessen for å se den endelige prisen.
Barn fra 0 til 1 år får ikke rabatt på flybilletten, er ikke garantert et sete og kan ikke ha egen innsjekket bagasje.

Flytider

Vennligst merk at flyvningene kan komme til å endres, være forsinket eller bli utsatt av flyselskapet, og at flytider er midlertidige. Merk at du må sjekke flytidene før avreise på flyselskapets eller flyplassens nettside for å unngå skuffelse.

Reisedokumenter

Du mottar reisedokumentene dine minst 5 dager før avreisedatoen.

Parkering

Ved hotellene i Athen må du betale for parkering. Ved de øvrige hotellene er det gratis offentlig parkering, men vi kan ikke garantere gratis parkering da hotellene kan være et annet enn det som fremgår i tilbudet.

Kjæledyr

Kjæledyr er ikke tillatt.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Ekstra leiebilvilkår

Merk at den som betaler for tilbudet, også regnes som hovedsjåfør i bestillingen. Hovedsjåføren må også ha et kredittkort i sitt navn for et obligatorisk depositum som betales på ankomst. Vennligst ta kontakt med kundeservice for å endre hovedsjåfør, hvis en annen enn hovedsjåføren har bestilt tilbudet.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret