Vi beklager, men dette tilbudet er utløpt.

 • Fly inkludert
 • Overnatting inkludert
 • Shuttlebuss inkludert
 • Aktivitet inkludert

Rundreise på fortryllende Island

 • Rundreise
 • Reykjavík
pris fra kr 5 299
 • per person fra
 • basert på 2 voksne
Dette er kanskje interessant
Dette var tilbudet

3, 4 eller 5 netter på Hotel Reykjavík Lights inkl. frokost, 'Golden Circle'-tur, transport t/r flyplass, fly t/r Island.

Enten du ønsker å være med på hvalsafari, slappe av i varme kilder eller å oppleve det spektakulære nordlyset -Reykjavík har alt! Hotellet ligger bare noen få kilometer fra sentrum og serverer en god frokost hver morgen, slik at du kan starte dagen på rett vis. Opplev Islands mektige natur på den klassiske turen 'the Golden Circle', hvor du får se blant annet Gullfoss og Geysir. En ting er sikkert: denne rundreisen på Island vil du aldri glemme!

Tilbudet inkluderer:
 • 3, 4 eller 5 netter på Hotel Reykjavík Lights
 • Frokost
 • 'Golden Circle'-tur på dag 2 (Besøk Gullfoss, Great Geysir, Geysir Strokkur & Thingvellir nasjonalpark)
 • Transport mellom flyplass og hotell
 • Fly t/r Reykjavik (se tilgjengelige flyplasser i kalenderen)
Rundreise på Island

Ønsker du å oppleve en rundreise som du kan skryte av? På denne reisen opplever du både byen Reykjavik og alt av ekte landlige, islandske tradisjoner som gjør denne nasjonen så stolt av sin nasjonalitet og kultur. Bad i varme, naturlige kilder i Blue Lagoon omgitt av vakker natur, opplev dyrelivet på hvalsafari, eller dra på Nordlys-jakt under en klar vinterhimmel med en varm kopp kakao i hånden.

Hotel Reykjavik Lights

 • Hotel
 • Reykjavík, Island
hotel inside

Hotel Reykjavik Lights er et moderne designhotell i utkanten av livlige Reykjavik. Hotellet har 105 rom, alle innredet i skandinavisk stil. Alle rommene er individuelt utformet, og hvert rom har særegne detaljer. Kunstnere, lokale tradisjoner og spesielle naturfenomener som nordlyset, har inspirert disse detaljene. I nærheten av hotellet finner du butikker, restauranter, museer og nattklubber. Alle de største attraksjonene ligger innen gangavstand fra hotellet, og hotellet er lett tilgjengelig med bil. Du kan enkelt parkere bilen på parkeringsplassen ved siden av hotellet (gratis).

 • +2
Les mer
double room

Dobbeltrom

Dobbeltrommene ca 15 m²,og lyst innredet. De har en komfortabel dobbeltseng eller to enkeltsenger, oppvarming, telefon, radio, flatskjerm-TV, garderobe og skrivebord. Det er parkettgulv, og det tilhørende badet er utstyrt med dusj, toalett og hårføner.

bedroom

Enkeltrom

Enkeltrommene er ca 12 m² store og innredet i lyse beige- og blåtoner. De har en komfortabel enkeltseng, oppvarming, telefon, radio, flatskjerm-TV, garderobe og skrivebord. Det er parkettgulv, og det tilhørende badet er utstyrt med dusj, toalett og hårføner.

Golden Circle

'The Golden Circle', eller Gullni hringurinn, er en av Islands mest populære attraksjoner. Oppdag øyas tre mest berømte attraksjoner på en 8-10-timers dagstur med buss. Turen inkluderer den imponerende Gullfossen, Great Geysir og Geysir Strokkur, samt Thingvellir najonalpark, som huser Islands største innsjø. La deg fortrylle av den fantastiske naturen! Denne turen er inkludert i tilbudet.

calendar illustration
Se priser og tilgjengelighet for dette tilbudet
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Innsjekket bagasje (kan bestilles under ekstra tilvalg)
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

En pakkereise er kombinasjonen av reisetjenester, og går inn under EU-direktivet 2015/2302. Derfor er du beskyttet av EU-rettigheter som gjelder for pakkereiser. TravelBird B.V. er fullt ansvarlig for korrekt utførelse av pakken som helhet. Vilkår og betingelser for TravelBird (A) gjelder for denne bestillingen. Se artikkel 11 i de ytterligere reisevilkårene for våre avbestillingsregler. I tillegg har TravelBird B.V., som påbudt i henhold til loven, en ordning om å refundere betalinger og, der transport er inkludert i pakken, sikre repatriering i tilfelle det blir insolvent. Mer informasjon om rettigheter under Directive (EU) 2015/2302 , som finnes i vedlegg I del A.

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Romkapasitet

Min 2 personer og maks 2 voksne og 1 barn opptil 11 i et Dobbeltrom
Maks 1 person i et Enkeltrom

Enkeltreisende

Enkeltreisende betaler full pris for hotellet.

Barnerabatt

Barn fra 0 til 1 år får ikke rabatt på flybilletten, er ikke garantert et sete og kan ikke ha egen innsjekket bagasje.

Kjæledyr

Kjæledyr er ikke tillatt.

Flytider

Vennligst merk at flyvningene kan komme til å endres, være forsinket eller bli utsatt av flyselskapet, og at flytider er midlertidige. Merk at du må sjekke flytidene før avreise på flyselskapets eller flyplassens nettside for å unngå skuffelse.

Reisedokumenter

Du mottar reisedokumentene dine minst 5 dager før avreisedatoen.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret