Vi beklager, men dette tilbudet er utløpt.

 • Fly inkludert
 • Overnatting inkludert
 • Shuttlebuss inkludert

Luksus & all-inclusive på Malta

 • Solreiser
 • 5, 7, 10 eller 14 netter
 • Mellieħa
pris fra kr 4 959
 • per person fra
 • basert på 2 voksne
Dette er kanskje interessant
Dette var tilbudet

Unn deg et opphold på et 4-stjerners hotell med all-inclusive på Malta. Reisen inkluderer transport og fly!

Malta - En harmonisk sammensetning av turkisblått vann, historiske byer, kulinariske herligheter, og gjestfrie mennesker. Legg ditt neste ferieopphold til et 4-stjerners spahotell i det idylliske Mellieha Bay-området, som tilbyr en magisk utsikt over Nord-Maltas kyst. Dra fordel av hotellets velværeavdeling for total avslapning, og nyt en bekymringsløs ferie med all-inclusive.

Tilbudet inkluderer:
 • db Seabank Resort + Spa****: 5, 7, 10 eller 14 netter
 • 1 eller 2 netter i tillegg til hotellnettene
 • All-inclusive
 • Transport t/r mellom flyplass og hotell
 • Fly t/r Malta (se tilgjengelige flyplasser i kalenderen)
Nordlige Malta

Historiske Malta har mye å tilby på sin lille overflate. I området Mellieha på den nordlige delen finner du en av øyas sandstrender, Ghadira Bay, og flere kaféer, restauranter og barer. I nærheten av hotellet ligger Ghadira Nature Reserve som passer perfekt for hyggelige vandreturer. Om vinteren er det populært med kite- og windsurfing og under sommerhalvåret er dykking og snorkling populære aktiviteter. Barnefamilier kan ta det rolig på nærliggende Popeye Village Fun Park, eller hvorfor ikke ta fergen over til Gozo eller Comino for et besøk til Den blå lagune? På Nord-Malta finner du mange aktiviteter for par, barnefamilier eller vennegjengen.

db Seabank Resort + Spa

 • Hotel
 • Mellieħa, Malta
db SeaBank Resort Spa Malta

Dette 4-stjernershotellet ligger i Mellieha, på Maltas nordside. Hotellet ligger bare et steinkast fra nærmeste sandstrand. Her finner du en av Maltas største lagunebassenger og et innendørsbasseng og en spaavdeling som du også har fri tilgang til. Hotellet tilbyr også underholdningsprogrammer om kveldene, samt en barneklubb og barnebasseng for de minste i familien. Hotellet har 6 forskjellige restauranter og 3 forskjellige barer, slik at du kan drikke og spise godt hele ferien. Dette er et perfekt hotell for maksimal avslapning!

 • +8
Les mer
Land View Standard Room

Standard dobbeltrom

Dobbeltrommene er ca 25 m² og har balkong med utsikt over omgivelsene. Rommet er utstyrt med aircondition, TV, safe (avgift), minibar og kaffe- og tekoker. Alle rom har eget bad med badekar eller dusj.

Family Room

Standard familierom

Familierommene har samme fasiliteter og møbler som dobbeltrommet, men har plass til opptil 4 personer, og er en super løsning for familier.

Sea View Standard Room

Dobbeltrom med havutsikt

Dobbeltrommene er ca 25 m² og har balkong med utsikt over havet. Rommet er utstyrt med aircondition, TV, safe (avgift), minibar og kaffe- og tekoker. Alle rom har eget bad med badekar eller dusj.

Pool

Rom med terrasse og bassengutsikt

Et 36 m² stort rom har et to-seters bord, to solsenger og en balkong med et klesstativ med utsikt over bassenget. I tillegg er det en TV, aircondition, safe, minikjøleskap og kaffe- og tefasiliteter. Badet har en dusj og en hårføner.

Våre tips
Se på kart
 • For de unge, samt de unge til sinns

  Popeye Village ble i 1980 bygget som et filmsett til musikalen 'Popeye'. I dag er den lille byen en morsom fornøyelsespark fylt med aktiviteter for hele familien.

  Turistattraksjon Popeye Village Turistattraksjon
 • En fantastisk naturpark

  I denne vakre naturparken kan du ta de mange turstiene som krysser garrigue og middelhavsvegetasjon, langs høye klipper og som til slutt leder deg til hyggelige sandstrender. Du vil ikke angre turen mens du står og kikker utover panoramautsikten foran deg!

  Park Il-Majjistral Nature & History Park Park
 • Slikk sol

  Denne stranden ligger i Rambla-bukten og er en av Maltas mest populære strender. Oversatt fra originalnavnet betyr det "Den rødsandete stranden". Området rundt stranden er for det meste uberørt med unntak av enkelte kaféer. Tilbring en dag i solen på den vakre øya Gozo og svøm og snorkle i turkist farvann.

  Strand Ramla Beach Strand

Reiseguide Inkludert

Reiseguiden inneholder byens beste steder, restauranter, museum og mer. Etter du har bestilt reisen, får du tilgang til reiseguiden gjennom TravelBirds app.

calendar illustration
Se priser og tilgjengelighet for dette tilbudet
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Turistskatt ca 5 kr per person per natt
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

En pakkereise er kombinasjonen av reisetjenester, og går inn under EU-direktivet 2015/2302. Derfor er du beskyttet av EU-rettigheter som gjelder for pakkereiser. TravelBird B.V. er fullt ansvarlig for korrekt utførelse av pakken som helhet. Vilkår og betingelser for TravelBird (A) gjelder for denne bestillingen. Se artikkel 11 i de ytterligere reisevilkårene for våre avbestillingsregler. I tillegg har TravelBird B.V., som påbudt i henhold til loven, en ordning om å refundere betalinger og, der transport er inkludert i pakken, sikre repatriering i tilfelle det blir insolvent. Mer informasjon om rettigheter under Directive (EU) 2015/2302 , som finnes i vedlegg I del A.

Innsjekking

Fra kl. 15:00

Utsjekking

Til kl. 11:00

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Enkeltreisende

Enkeltreisende betaler et tillegg avhengig av avreisedato og lengde på oppholdet, se endelig sum på bestillingssiden.

Romkapasitet

Maks 2 personer i et Standard dobbeltrom
Min 2 personer og maks 4 personer i et Standard familierom
Maks 2 personer i et Dobbeltrom med havutsikt
Maks 1 person i et Enkeltrom
Min 2 personer og maks 4 personer i et Rom med terrasse og bassengutsikt

Barnerabatt

Barnerabatter varierer basert på avreise dato og lengde av oppholdet, vennligst fortsett bestillingsprosessen for å se den endelige prisen.
Barn fra 0 til 1 år får ikke rabatt på flybilletten, er ikke garantert et sete og kan ikke ha egen innsjekket bagasje.

Kjæledyr

Kjæledyr er dessverre ikke tillatt.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Flytider

Vennligst merk at flyvningene kan komme til å endres, være forsinket eller bli utsatt av flyselskapet, og at flytider er midlertidige. Merk at du må sjekke flytidene før avreise på flyselskapets eller flyplassens nettside for å unngå skuffelse.

Reisedokumenter

Du mottar reisedokumentene dine minst 5 dager før avreisedatoen.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret