• Fly inkludert
 • Overnatting inkludert
 • Bileie inkludert

Opplev naturskjønne Canada på 3 uker

 • Rundreise
 • 20 netter
 • Canada
pris fra kr 19 789
 • per person fra
 • basert på 2 personer

Oppdag det vakreste av Vest-Canada på en 19 netters rundreise med hotell, leiebil og fly t/r.

Det er riktignok på andre siden av jorden, men kanadiere og nordmenn har noe til felles: Vi bor i et paradis av fortryllende landskaper! På denne rundreisen kjører du av hjertets lyst fra sted til sted i egen leiebil- nyt friheten og all skjønnheten som utfolder seg foran deg på veien. Her finner du Rocky Mountains ruvende i landskapet, nasjonalparker med frodig granskog, speilblanke innsjøer, imponerende isbreer og spennende dyreliv. Glem ikke trendy Vancouver, historiske Victoria og de fredlige småbyene på Vancouver Island. Vest-Canada har noe for skientusiasten, eventyreren, historikeren og for deg som elsker naturen!

Tilbudet inkluderer:
 • 3 netter i Vancouver (de første 2 nettene og den siste natten)
 • 1 natt i West Kelowna
 • 1 natt i Revelstoke
 • 1 natt i Glacier National Park
 • 2 netter i Banff
 • 2 netter i Jasper
 • 1 natt i Blue River
 • 1 natt i Sun Peaks
 • 2 netter i Whistler
 • 1 natt i Parksville på Vancouver Island
 • 2 netter i Tofino på Vancouver Island
 • 2 netter i Victoria på Vancouver Island
 • (OBS! På grunn av lavere tilgjengelighet i høysesongen, vil hotellet ditt ikke være inne i nasjonalparker som Banff eller Jasper, men på hotell utenfor parkene.)
 • Leiebil
 • Fly t/r Vancouver (se tilgjengelige flyplasser i kalenderen)
På reise i Vest-Canada med leiebil!

De av oss som har møtt på en canadier eller to, har gjerne oppdaget at canadiere, til tross for de kalde vintrene, er noen av verdens høfligste og mest jordnære mennesker du vil treffe. Canada er landet med idyllisk skog, krystallklare innsjøer, trillende elver og majestetiske fjell. I Vest-Canada er klimaet mildere enn andre steder i landet og med din egen leiebil er listen over attraksjoner og høydepunkter lang: fra verdensberømte Jasper og Banff til trendy Vancouver og klassiske Victoria i British Colombia.

  19 netters rundreise i Canada

 1. Dag 1-2: Vancouver

  Du lander i Vancouver og henter leiebilen din på flyplassen. Deretter setter du kursen mot ditt første hotell. Avhengig av flytiden din, kan du enten hvile ut på hotellet eller sette i gang med å utforske byen med en gang. Shop i Robson Street, bli kjent med den kanadiske kulturen i Stanley Park og ta turen til Gastown-distriktet hvor du nyter den historiske atmosfæren i gamle Vancouver.

  Du har mulighet til å bestille to utflukter under oppholdet ditt i Vancouver. På dag 2 kan du sette deg på bussen fra høydepunkt til høydepunkt, som for eksempel Queen Elizabeth Park og The Vancouver Lookout. Bussturen varer i 4 timer. På dag 3 kan du bestille et besøk til Capilano Suspension Bridge Park nord i byen. Den berømte broen henger 70 meter over Capilana River og i parken finner du også andre hengebroer, som tar deg langs de bratte klippene og de høye tretoppene. Transport er ikke inkludert og arrangeres på egenhånd.

  Du bor i Vancouver de første to nettene og den siste natten av utflukten din.

  Best Western Capilano Inn + Pool

  Best Western Capilano Inn eller lignende

  • Hotel
  • Greater Vancouver, Canada
  Best Western Capilano Inn + Pool

  Dette hotellet ligger i et rolig område av vakre Nord-Vancouver, et steinkast fra de hyggeligste attraksjonene i denne delen av byen. Her vil du tilbringe natten i en oase av fred, takket være det moderne interiøret. Hotellet har et oppvarmet utendørsbasseng, en restaurant, gratis parkeringsplass og gratis Wi-Fi.

  Du overnatter på et elegant rom med dobbeltseng eller to enkeltsenger. På rommet har du kaffe- og tekoker, TV og eget bad med badekar og / eller dusj.

  Les mer
  • +2
 2. Dag 3: West Kelowna

  På dag 3 er det på tide å reise innenlands mot West Kelowna-dalen. Byen Kelowna er den største byen på Okanagan Lake sør i regionen British Columbia. Takket være det milde og tørre klimaet, er det mange vingårder i området. Ta turen innom så du kan smake på kanadisk vin! Videre er det mange muligheter for aktiviteter i omgivelsene på Okanagan Lake. Kanskje ser du kanadiernes versjon av Loch Ness, nemlig sjømonsteret Ogopogo. Tør du å våge deg på en svømmetur i vannet? Du kan også sykle og gå langs innsjøen, og selvfølgelig har en by som Kelowna også butikker, muséer og kultur.

  Best Western Plus Wine Country Hotel & Suites + Hotel front

  Best Western Wine Country Hotel & Suites eller lignende

  • Hotel
  • Central Okanagan, Canada
  Best Western Plus Wine Country Hotel & Suites + Hotel front

  Dette moderne hotellet ligger i vakre, naturskjønne omgivelser i West Kelowna. Stilen på hotellet er koselig og bestemmes av varme trefarger. Hotellet har en restaurant hvor du kan få en matbit og en drink, og et oppvarmet innendørsbasseng som er åpent hele året.
   
  Rommene er innredet med en komfortabel dobbeltseng eller to enkeltsenger, kaffe- og tekoker, mikrobølgeovn, minibar, strykebrett og strykejern, skrivebord og bad med dusj eller badekar, toalett og hårføner.

  Les mer
  • +2
 3. Dag 4: Revelstoke

  På dag 4 kjører du nord med leiebilen din til Revelstoke, 200 kilometer unna. De gigantiske fjellene med snødekte topper og fullt av grønne furutrær rundt deg. Her vil du også møte på en vakker, blå innsjø, så sørg for å legge inn et par stopp underveis for å beundre det du møter på veien. The Mount Revelstoke National Park and the Revelstoke Dam er innen rekkevidde. Revelstoke ligger mellom to fjellkjeder, Selkirk og Monashee Mountains og på Columbia River. Denne elven har en lengde på mer enn 2000 kilometer og er en attraksjon i seg selv. Så besøk demningen for å få et imponerende inntrykk av de mektige vannmassene.

  Sandman Hotel Revelstoke + Pool

  Sandman Hotel Revelstoke eller lignende

  • Hotel
  • Revelstoke, Canada
  Sandman Hotel Revelstoke + Pool

  Dette hotellet grenser til fjellet Revelstoke National Park, og har en restaurant hvor du kan nyte deilige retter og to innendørs svømmebassenger. Rommene er utstyrt med en TV, kaffe- og tekoker, radio og eget bad.

  Les mer
  • +2
 4. Dag 5: Glacier National Park

  I går kunne du beundre massivene fra avstand, men i dag kan du kjøre gjennom Rogers Mountain Pass til Selkirk Mountains. The Trans-Canada Highway (eller Route Transcanadienne som det heter på fransk) tar deg gjennom Glacier National Park. Parken karakteriseres av bratte fjell, smale daler og flere isbréer, som sammen lager en spektakulær naturopplevelse. Oppdag også det unike hulesystemet i Nakimu Cave. Hvis du er heldig, ser du til og med dyr som grizzlybjørner, elg, vaskebjørner og snøgeiter under oppholdet ditt i Glacier National Park. Alle dyrene som bor i dette vakre, naturlige miljøet er også de eneste lokale beboerne i dette stille området.

  Travelodge Golden Sportsman Lodge + Hotel front

  Travelodge Golden Sportsman Lodge eller lignende

  • Hotel
  • Golden, Canada
  Travelodge Golden Sportsman Lodge + Hotel front

  Hotellet ligger i Kootenay-området, nær Kicking Horse Mountain Resort. Gjestene kan nyte et godt måltid i restauranten og en forfriskende svømmetur i innendørsbassenget, som er åpent hele året.

  Rommene er utstyrt med mikrobølgeovn, minikjøleskap, kaffe- og tekoker og hårføner på badet.

  Les mer
  • +1
 5. Dag 6-7: Yoho & Banff National Park

  Den fantastiske utsikten fortsetter, og din neste destinasjon er Yoho National Park. Her kjører du langs krystallklare innsjøer, gjennom store skoger og over imponerende broer. Du beundrer fjell av sand og kalkstein på veien og i de nedre fjellene er det fullt av grantrær. Noe som absolutt er verdt et besøk er Spiral Tunnel som løper fra denne parken til Banff: den eldste nasjonalparken i Canada. Spiraltunellene er bygget for at toget enkelt skal kunne mestre høydeforskjellene og også for å beskytte naturen- inkludert de kanadiske Rocky Mountains. Tunellene ble bygget i 1909 og tilhører i dag landets historiske arv.

  room

  Banff Rocky Mountain Resort eller lignende

  • Hotel
  • Division No. 15, Canada
  room

  Like ved Banff Rocky Mountain National Park finner du Banff Rocky Mountain Resort, som med sin rustikke innretning i tre og jordfarger straks leder tankene hen på en hyggelig fjellhytte — du er jo tross alt plasert i de vakreste fjellrike omgivelsene. Når du ikke utforsker den enestående naturen omkring hotellet, kan du nyte godt av hotellets to restauranter, cocktaillounge, peisstue, boblebad og innendørs svømmebasseng eller snuppe en turnering på tennisbanen. Hotellet tilbyr både gratis WiFi og gratis parkering. Hotellets rom er innredet med dobbeltsenger eller enkeltsenger samt eget bad med badekar.

  Les mer
  • +2
 6. Dag 8-9: Jasper National Park

  Trodde du at du allerede har sett denne turens høydepunkter? Da trodde du feil, for du har mange høydepunkter igjen på resten av reisen. Denne gangen er det på tide med Jasper National Park, og på veien dit kjører du via en av de flotteste rutene i Nord-Amerika. Du kjører langs vakre Lake Louise, isbrésjøen Bow Lake, Mistaya Canyon og Athabasca-isbréen. Ta deg tid til å utforske denne ruten i sin helhet, nyt ro og fred og den nydelige naturen. Ta på deg turstøvlene og gå på tur gjennom de naturskjønne omgivelsene og nyt en piknik i en av de frodige skogene. Med litt hell kan du nyte lunsjen med utsikt over Rocky Mountains vakre natur. I Jasper National Park vil du bli fortryllet av alt parken har å by på. I Maligne Canyon kan du legge ut på en av de mest populære fotturene parken har å tilby, eller dra på kanotur, rafting eller hesteridning. Kanskje du kan få øye på hjort eller bjørn der også!

  hotel

  Maligne Lodge eller lignende

  • Hotel
  • Jasper, Canada
  hotel

  Maligne Lodge ligger på slutten av Jaspers hovedgate og er det perfekte sted å slappe av etter en begivenhetsrik dag i byen og området. Her er nemlig et innendørs svømmebasseng, utendørs boblebad, sauna og et treningsområde. Hotellets resepsjon er døgnåpen, og her finner du gratis parkering og gratis WiFi. Hotellet har 98 rom, der alle har et minikjøleskap, kabel-TV, kaffemaskin og bad med hårføner.

  Les mer
  • +1
 7. Dag 10: Blue River

  Nå er det på tide å forlate Jasper National park og kjøre tilbake vestover. Yellow Highway fører deg til byen Blue River, og på veien hit nyter du en vakker utsikt over Mount Terry Fox og Mount Robson, den høyeste, og vanligvis tåkeinnhyllede toppen av de kanadiske Rocky Mountains med en høyde på 3954 meter. Nyt friheten, og møt lokalbefolkningen på en av byens tradisjonelle spisesteder. Blue River er best kjent for de mange aktivitetene du kan gjøre eller safariene du kan melde deg på. Fra en båt- eller jeepsafari kan du trygt oppdage det tradisjonelle dyrelivet i naturen. For litt kultur kan du besøke Yellowhead museum for å se på de arkitektoniske utgravningene i området.

  hotel

  Sandman Inn Blue River eller lignende

  • Hotel
  • Blue River, Canada
  hotel

  Plassert like ved motorveien møter du det autentiske Sandman Inn, som garanterer deg en følelse av ekte roadtrip. Hotellet har en nydelig, døgnåpen resepsjon. Hotellets rom er alle innredet med komfortable senger, flatskjerm-TV, skrivebord og kaffemaskiner samt eget bad med dusj eller badekar og gratis toalettartikler.

  Les mer
 8. Dag 11: Sun Peaks

  Grip rattet og vend nesen mot Blue River ved Sun Peaks, ca. 240 km unna. Stopp underveis på Yellow Museum i Clearwater, hvor du kan lære om områdets geologi og utforske stedets spennende kulturhistorie. I Clearwater kan du også gjøre diverse fotturer og sportsaktiviteter. I Sun Peaks blir du møtt med en varm velkomst. Om vinteren fylles Sun Peaks av vintersportentusiaster, mens friluftsfolk kan nyte turmulighetene både til fots og på sykkel i de varmere månedene. Sun Peaks er full av liv hele året, og her organiseres det ofte festivaler og konserter. Vannsportentusiaster har også mye å glede seg til, for eksempel i McGilivray Lake. Dette er det ideelle stedet å padle i dypblått vann, så sørg for at du har tid til en kano-eller kayakktur.

  Sun Peaks Lodge + Room

  Sun Peaks Lodge eller lignende

  • Hotel
  • Thompson-Nicola, Canada
  Sun Peaks Lodge + Room

  Velkommen til Sun Peaks Lodge: et koselig familiehotell, hvor du vil bli ønsket velkommen av det vennlige personalet. Hotellet utstråler varme og har en bar, en restaurant, en gratis parkeringsplass og gratis Wi-Fi over hele eiendommen.

  Du overnatter på et av de komfortable rommene med en dobbeltseng eller to enkeltsenger. På rommet har du også en sovesofa med kaffebord, skrivebord, kaffe- og tekoker, minikjøleskap og safe. Badet er utstyrt med dusj og/eller badekar og hårføner.

  Les mer
 9. Dag 12-13: Whistler

  Eventyret går nå videre til den koselige byen Whistler! Ruten hit vil ikke skuffe. I løpet av den 358 km lange kjøreturen må du ikke glemme å stoppe ved spektakulære Duffey Lake. På veien kan du også besøke byen Pemberton, som takket være beliggenheten har et fint, lunt klima. Dette gir gode forutsetninger for områdets vindyrkere, som produserer landets mest velsmakende viner. Hva med en flaske kanadisk vin som souvenir? Det er det garantert ikke mange der hjemme som kan konkurrere med!

  Ta også turen til magiske Brandywine Falls, med sin 70 meter høye glitrende foss. Ta en hvil og nyt en piknik i naturen - er du heldig, og helt stille kan du til og med få øye på områdets vakre ørner. Avslutt dagen med en tradisjonell canadisk middag på en av de mange restaurantene i sentrum av Whistler.

  pool

  Marriott Whistler Village Suites eller lignende

  • Hotel
  • Whistler, Canada
  pool

  Elegante 4-stjerners Delta Hotels by Marriott Whistler Village Suites ligger kun 8 minutters gange fra det storslåtte Whistler Mountain og samtidig tett på Whistlers livlige butikker og restauranter. Det stilfulle hotellet byr på egen bar og restaurant, treningsstudio, sauna og døgnåpen resepsjon. Hotellets rom er alle utstyrt med flatskjerms-TV, mikrobølgeovn, minikjøleskap og kaffemaskiner samt eget bad med dusj eller badekar.

  Les mer
  • +3
 10. Dag 14: Nanaimo, Vancouver Island

  I dag fortsetter du reisen til et nytt sted: Vancouver Island. Fra Whistler kan du kjøre den idylliske Sea-to-Sky Highway til det første stoppet: the Horseshoe Bay. Her tar du fergen (billetter er ikke inkludert, og koster ca. 18 kanadiske dollar per voksen fra 12 år og ca. 58 CAD for bilen) til Nanaimo, den neste største byen på Vancouver Island. På dette livlige stedet finner du grønne parker, en vakker havn og du vil ha mange muligheter til å gjøre morsomme aktiviteter. For eksempel kan du besøke Bastion, en oktogonal bygning fra 1853, som tilhører Hudson’s Bay Company sin eldste bygning.

  The Beach Club Resort + Hotel front

  The Beach Club Resort eller lignende

  • Hotel
  • Parksville, Canada
  The Beach Club Resort + Hotel front

  Dette 4-stjernershotellet har utsikt over sandstranden i Parksville, og tilbyr komfortabel og moderne innredning: en perfekt ramme for fullstendig avslapning. På innsiden av hotellet kan du gjenkjenne den typiske stilen på vestkysten av Canada. Hotellet har et innendørsbasseng og boblebad, treningssenter, privat strand og spa.

  Rommene er utstyrt med en dobbeltseng eller to enkeltsenger, en sofa, et bad og en privat balkong.

  Les mer
  • +3
 11. Dag 15-16: Tofino

  På dag 15 reiser du til øyas vestkyst. På veien bør du stoppe i historiske Cathedral Cove, som kommer til live med unike trær og planter og er habitatet til granen Douglas, som er mer enn 800 år gammel. Regnskogen ligger i MacMillan Provincial Park, på Cameron Lake og ble i 2007 kalt et av “Canadas syv vidundere”. Deretter fortsetter du til Tofino. Her finner du kilometer på kilometer med sandstrender, høye furuer og koselige gater. Fra her har du mulighet til å bestille en utflukt for å se hvaler.

  Best Western Tin Wis Resort + Room

  Best Western Tin Wis Resort eller lignende

  • Hotel
  • Tofino, Canada
  Best Western Tin Wis Resort + Room

  Kun 10 minutters gange fra stranden finner du det hyggelige Best Western Tin Wis Resort. Hotellet byr på en betagende utsikt over Stillehavet, og av fasiliteter kan hotellet by på boblebad, bistro, gratis parkering og 85 fine rom. Hotellets romslige dobbeltrom er innbydende innredet med en dobbeltseng, TV, altan med havutsikt samt eget bad med dusj eller badekar.

  Les mer
 12. Dag 17-18: Victoria

  I dag reiser du til British Columbias hovedstad Victoria, helt sør på øya. På veien til denne vakre og historiske byen, reiser du forbi Chemainus, en historisk by full av viktorianske hus og fine veggmalerier. I Victoria har du to dager til å oppdage byen og de idylliske omgivelsene. Byen er grunnet sitt klassiske utseende også kalt “Garden City” på grunn av de vakkert dekorerte hagene og parkene som er i full blomst her om våren og sommeren. Du vil også se den britiske påvirkningen fra den viktorianske tiden i de mesterlige bygningene.

  Sandman Hotel Victoria + Exterior

  Sandman Hotel Victoria eller lignende

  • Hotel
  • Victoria, Canada
  Sandman Hotel Victoria + Exterior

  Dette hotellet ligger i byen Victoria på Vancouver Island, og er omgitt av pittoreske havner og bygget i stilen som er typisk for Canadas vestkyst. Hotellet har en døgnåpen resepsjon, et innendørsbasseng og boblebad, et treningssenter og en restaurant og bar: Shark Club Sports Bar & Grill.

  Rommene har en dobbeltseng, en TV, kaffe- og tekoker og eget bad.

  Les mer
  • +2
 13. Dag 19-20: Vancouver

  Øyeblikket har kommet for å returnere til stedet du først startet, i livlige Vancouver. Først kjører du til Swartz Bay, hvor du klatrer ombord fergen som tar deg tilbake til fastlandet (merk at billetter ikke er inkludert, og koster ca. 18 kanadiske dollar per voksen fra 12 år og ca. 58 CAD for bilen). Du ankommer Vancouver, og kan gjøre det du ikke fikk gjort de første dagene. Shop litt mer, kjøp med deg en flaske lønnesirup til de der hjemme og besøk en trendy restaurant for en siste middag på din kanadiske drømmereise. På dag 20 går reisen hjem.

  Best Western Capilano Inn + Pool

  Best Western Capilano Inn eller lignende

  • Hotel
  • Greater Vancouver, Canada
  Best Western Capilano Inn + Pool

  Dette hotellet ligger i et rolig område av vakre Nord-Vancouver, et steinkast fra de hyggeligste attraksjonene i denne delen av byen. Her vil du tilbringe natten i en oase av fred, takket være det moderne interiøret. Hotellet har et oppvarmet utendørsbasseng, en restaurant, gratis parkeringsplass og gratis Wi-Fi.

  Du overnatter på et elegant rom med dobbeltseng eller to enkeltsenger. På rommet har du kaffe- og tekoker, TV og eget bad med badekar og / eller dusj.

  Les mer
  • +2

Leiebil Inkludert

Nyt friheten av å kjøre med din egen leiebil. Vi velger den rette størrelsen og sørger for at henting av bil samsvarer med flyreisen din.

 • Ingen-risiko garanti
 • Kjør så mye du vil
Les mer

Viktig å undersøke

 • Du har en Hyundai Accent eller lignende, avhenger av størrelsen på reisegruppen.
 • Hovedsjåføren må være i besittelse av et kredittkort i eget navn med tilstrekkelig kreditt til depositum av maksimalt € 2500, -. Høyden på depositumbeløpet kan variere, og er avhengig av biltype.
 • Hovedsjåføren må ha et gyldig førerkort med minimum 2 års kjøreerfaring.
Se alle vilkår og betingelser.
Velg en avreisedato
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • ETA-kostnader
 • Alle måltider
 • Kostnader for ferge t/r Vancouver Island
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

TravelBird er ansvarlig reiseoperatør. TravelBirds vilkår og betingelser (A) gjelder for denne bestillingen. Vennligst se artikkel 11 for våre kanselleringsvikår.

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Reisegruppe tour

Maks 4 personer per rom

Barnerabatt på tour

Ikke tilgjengelig

Tillegg for enkeltreisende på tour

Enkeltreisende betaler et tillegg avhengig av avreisedato og lengde på oppholdet, se endelig sum på bestillingssiden.

Gjesterabatt på tour

Rabatt er basert på avreisedato og lengde på oppholdet, se endelig pris på bestillingssiden.

Kjæledyr

Kjæledyr er ikke tillatt.

Reisegruppe

Dette er en individuell reise. Bestiller du reisen som enkeltreisende, reiser du alene.

Flytider

Vennligst merk at flyvningene kan komme til å endres, være forsinket eller bli utsatt av flyselskapet, og at flytider er midlertidige. Merk at du må sjekke flytidene før avreise på flyselskapets eller flyplassens nettside for å unngå skuffelse.

Netter på flyet

Stemmer ikke det totale antall netter overens med antall netter i reiseruten? Da blir du også et par netter på flyet. Under bestillingsprosessen vil du se eksakte flytider.

Visumkrav

Fra 15. mars 2016 må du fylle inn et ETA-skjema for å besøke Canada. Det søker du om på http://www.cic.gc.ca/english/visit/visas.asp. Vennligst se http://www.landsider.no/land/ for oppdatert informasjon om visumregler. Vennligst påse at passet ditt er gyldig i minimum 6 måneder etter avreisedato fra Canada. Kontakt landets ambassade i Norden for mer informasjon: http://www.canadainternational.gc.ca/norway-norvege/index.aspx?lang=eng

Vaksinasjonskrav

Det kan være påkrevd med vaksinering mot difteri, stivkrampe, kikhoste og polio før du reiser til USA. Vennligst se Folkehelseinstituttets sider (link: http://www.fhi.no/eway/default.aspx?pid=239) for oppdatert informasjon og helseråd før du drar.

Valuta

I Canada betaler du med canadiske dollar.

Reisedokumenter

Du mottar reisedokumentene dine minst 5 dager før avreisedatoen.

Hoteller

Dersom de nevnte hotellene er fullbooket vil du bli booket inn på et hotell av liknende standard og beliggenhet. Du vil få nærmere beskjed om de konkrete hotellene med reisedokumentene dine.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret