Vi beklager, men dette tilbudet er utløpt.

 • Fly inkludert
 • Overnatting inkludert

Opplev kulinariske Sicilia med buss

 • Rundreise
 • Italia
pris fra kr 13 349
 • per person fra
 • basert på 2 voksne
Dette er kanskje interessant
Dette var tilbudet

En unik bussreise til UNESCOs verdensarv på Sicilia med 7 netter på 4*-hoteller inkl. frokost, middag, utflukter, matsmaking, busstransport og fly.

Vil du omgi deg med spennende historie, vakker natur og billedskjønne landskaper? Fortryllende Sicilia er en drøm for deg som elsker å føle historiens vingesus og lar deg fortrylle av arkitektur i smale, pittoreske gater. Gourmanten kan her fråtse i italienske delikatesser og deilig, lokal vin. Ta i bruk alle sanser på en uforglemmelig bussreise til noen av øyas vakreste steder!

Tilbudet inkluderer:
 • 4 netter på hotell i Catania (de første 3 nettene og den siste natten)
 • 1 natt på hotell i Palermo
 • 1 natt på hotell i Marsala
 • 1 natt på hotell i Agrigento
 • Frokost hver morgen
 • 3-retters middag hver dag
 • 6x Busstransport (fra dag 2 til dag 7)
 • 7x guidete utflukt med engelsktalende guide
 • 1x lunsj i Taormina inkl. matlagingsshow (på dag 3)
 • 5x prøvesmaking med lokale, sicilianske produkter: 1x honningsmaking (på dag 3), 1x prøvesmaking fra Granita & brioche (på dag 4), 1x lokal gatemat og 1x vinsmaking (på dag 5) og 1x lokal ostesmaking (på dag 7)
 • Fly t/r Catania (se tilgjengelige flyplasser i kalenderen)
 • Busstransport t/r mellom flyplass og hotell i Catania (på den første og den siste dagen)
Busstur på Sicilia

Under denne bussreisen kan du prøve alt Sicilia har å by på. Dette er en reise hvor du kan teste smaksløkene dine både under frokosten og en tre-retters deilig middag inkludert hver kveld. Du nyter også diverse prøvesmakinger av lokale delikatesser på diverse steder - Kjøkkenet på Sicilia er virkelig ett som gir deg vann i munnen. Øya selv er helt fantastisk, og du kommer til å forelske deg i det mangfoldige, pittoreske landskapet, med sitron- og appelsinlunder. Brett ut håndkleet på en gyllen strand, la blikket følge havet ut i horisonten og vandre rundt i smale gater i småbyene. Det milde klimaet og den italienske solen gjør reisen din komplett!

Reiserute

Dag 1 & 2: Siracusa & Noto med hotell i Catania

Etter flyturen til Catania venter en buss på deg til å ta deg med til hotellet i Catania, hvor du bor de første tre nettene. Ved ankomst til hotellet ditt møter du din engelsktalende guide og nyter en god, siciliansk middag på hotellet. Dagen etter følger en dag full av høydepunkter. Først reise… Les mer

Il Principe Hotel  eller lignende

Dag 3: Etna & Taormina med hotell i Catania

UNESCOs verdensarv i Sicilia. I dag besøker du igjen en perle som har vunnet en plass på denne kjente listen, nemlig Etna-vulkanen. Dette er den høyeste vulkanen i Europa (med ca. 3350 meter) og også den mest aktive vulkanen i verden. I den tilsvarende 59.000 hektar regionale parken kommer du ti… Les mer

Il Principe Hotel  eller lignende

Dag 4: Catania & Cefalu med hotell i Palermo

I dag står det historiske sentrum av Catania for tur, som også har erobret en plass på UNESCOs verdensarvliste. Byen ble ødelagt i 1693 av vulkanutbrudd og jordskjelv, men har blitt gjenoppbygget på en spesiell måte, nemlig med lavasten. Resultatet? Mørkegrå eller svarte bygninger i barokkstil. … Les mer

Hotel Federico II  eller lignende

Dag 5: Palermo, Monreale & Marsala

Etter frokost tilbringer du resten av morgenen i hovedstaden på Sicilia. Palermo er en av de største byene på øya og er berømt for sin historie og kunst. Byen ligger ved en bukt ved foten av Monte Pellegrino (ifølge Goethe den vakreste odden han noen gang hadde sett!), og tilbyr en mengde forskj… Les mer

BEST WESTERN Hotel Stella d'Italia  eller lignende

Dag 6: Marsala (saltruten) - Selinunte - Agrigento

I dag er det igjen mange fine ting på planen, som starter med Saltruten. På vestkysten av Sicilia finner du utallige saltsletter: grunnlaget for en av verdens eldste saltutvinningsindustrier. I dag er saltslettene mellom Trapani og Marsala beskyttet, til dels på grunn av de interessante fuglene … Les mer

Hotel Dioscuri Bay Palace  eller lignende

Dag 7: Piazza Armerina - Ragusa - Catania

Du har reist fra det ene UNESCO-høydepunktet til det andre hittil, og skal også på dag 7 ut på skattejakt etter verdensarv. Dagen din starter med et besøk til Piazza Armerina, hvor du ser den berømte Villa Romana del Casale. Denne majestetiske romerske villaen - som stammer fra 300 år e.Kr, er f… Les mer

Il Principe Hotel  eller lignende

Dag 8: Catania

Dag 8 er her og det er på tide å forlate denne italienske perlen. Nyt din siste firestjerners frokost, ta enda et blikk på det nydelige landskapet og ta de siste bildene av omgivelsene. Hit vil du garantert ønske å kommer tilbake. Farvel Sicilia, sees neste gang!

Les mer
calendar illustration
Se priser og tilgjengelighet for dette tilbudet
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Drikke under middagene
 • Tilgang til forskjellige severdigheter (varierer fra € 2,- til € 10,- p.p., ikke obligatorisk)
 • Turistskatt (avhenger av hotellet)
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

En pakkereise er kombinasjonen av reisetjenester, og går inn under EU-direktivet 2015/2302. Derfor er du beskyttet av EU-rettigheter som gjelder for pakkereiser. TravelBird B.V. er fullt ansvarlig for korrekt utførelse av pakken som helhet. Vilkår og betingelser for TravelBird (A) gjelder for denne bestillingen. Se artikkel 11 i de ytterligere reisevilkårene for våre avbestillingsregler. I tillegg har TravelBird B.V., som påbudt i henhold til loven, en ordning om å refundere betalinger og, der transport er inkludert i pakken, sikre repatriering i tilfelle det blir insolvent. Mer informasjon om rettigheter under Directive (EU) 2015/2302 , som finnes i vedlegg I del A.

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Romkapasitet

Maks 2 personer per rom

Enkeltreisende

kr 286 per natt på hotellprisen

Barnerabatt

Barn fra 0 til 1 år får ikke rabatt på flybilletten, er ikke garantert et sete og kan ikke ha egen innsjekket bagasje.

Flytider

Vennligst merk at flyvningene kan komme til å endres, være forsinket eller bli utsatt av flyselskapet, og at flytider er midlertidige. Merk at du må sjekke flytidene før avreise på flyselskapets eller flyplassens nettside for å unngå skuffelse.

Reisedokumenter

Du mottar reisedokumentene dine minst 5 dager før avreisedatoen.

Tilgang til severdigheter

Tilgang til de ulike severdighetene du besøker under denne turen er ikke inkludert i prisen. Inngangsvgift varierer fra € 2, - til € 10, - per person og må betales på stedet.

Merk: Dette er ikke obligatorisk! Du kan også velge å ikke gå inn.

Hoteller

Du bor i de ovennevnte hotellene eller lignende. Minst 5 dager før avreise vil du få vite hvilke hoteller du bor permanent. Destinasjonene der du bor fra dag til dag er fastsatt.

Verdikupong

Før du reiser, får du en verdikupong med detaljert informasjon om reisen, som du tar med utskrevet.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret