Vi beklager, men dette tilbudet er utløpt.

 • Fly inkludert
 • Overnatting inkludert

Dublins solblide vårfarger

 • Storbyferie
 • Dublin
pris fra kr 1 989
 • per person fra
 • basert på 2 voksne
Dette er kanskje interessant
Dette var tilbudet

Bo 2, 3 eller 4 netter på elegante Hotel Royal Marine i Dublin nærme vakre Dun Laoghaire Harbour. Inkludert frokost og fly t/r!

Velkommen til Dublin i sin fargerike vårdrakt, den irske hovedstaden, hvor levende musikk, whisky, Guinness og stemningsfulle parker preger bildet! Fra du setter fot i Irland vil den irske vennligheten og sjarmen imponere deg fra første stund, og en munter atmosfære vil følge gjennom hele oppholdet. Så pakk kofferten og øv inn noen tradisjonelle dansetrinn - våren i Dublin har startet!

Tilbudet inkluderer:
 • 2, 3 eller 4 netter på Royal Marine Hotel
 • Frokost hver morgen
 • Fly t/r Dublin (se tilgjengelige flyplasser i kalenderen)
Joviale Dublin

Dublin... for en hyggelig by! Her møter du en atmosfære ulikt noe annet sted med en gang du forlater flyet! Fargerike hus og storslått arkitektur med en lang og spennende historie er bare begynnelsen på ditt eventyr i den irske hovedstaden. Vandre gjennom bykjernens brosteinsgater, besøk St. Patrick's Cathedral og beundre majestetiske Dublin Castle med aner fra tidlig middelalder. Handle souvenirer på den elegante shoppinggaten Grafton Street for å siden koble av i den flotte viktorianske parken St. Stephen's Green. En koseligere storbyferie må du lete langt etter!

Royal Marine Hotel****

 • Hotel
 • Dublin, Irland
Royal Marine Exterior

4 * Royal Marine Hotel i Dublin byr på et elegant opphold i luksuriøse omgivelser. Det tilbyr et spa- og treningsområde med boblebad, solarium, dampbad og basseng. Det finnes også massasjeservice og skjønnhetsbehandlinger (mot en avgift). En bistro på stedet, to barer og en restaurant gir kulinariske høydepunkter. Du står opp til en god frokost hver morgen. Du kan også spille biljard, bowling og minigolf, eller surfe eller fiske i nærheten, hotellet er bare 5 minutters gå avstand fra Dun Laoghaire Harbour.

 • +11
Les mer
Royal Marine Classic Bedroom Double

Dobbeltrom

De elegante dobbeltrommene er klassisk innredet og tilbyr høy komfort. Rommet er utstyrt med en kingsize-seng, en interaktiv LCD-TV og underholdningssystem, minibar (mot en avgift), kaffe- og tekoker, safe, aircondition og skrivebord. De lyse badene har dusj eller badekar og hårføner.

TravelBird Tips!

Du bor ved den historiske Dun Laoghaire Harbour som ligger ca. 12 km fra sentrale Dublin. Hotellet ligger bare et par minutters gange fra Dun Laoghaire togstasjon hvor direkte forbindelser til sentrale Dublin går hele dagen. Når det er sagt, bør du ikke gå glipp av muligheten til å bli kjent med det historiske Dun Laoghaire Harbour området som varmes av ekte irsk sjarm. I området rundt hotellet ditt, anbefaler vi å besøke

 • Dun Laoghaire Pier - Dun Laoghaire Pier er det perfekte stedet å ta en spasertur, puste inn den friske sjøluften, og nyt en fantastisk utsikt over Dublin Bay.
 • National Maritime Museum of Ireland - dette spennende maritime museet er åpent daglig og er huset i en stor historiske kirke. En av museets mest fascinerende gjenstand er sannsynligvis selve bygningen. Bli kjent med stedets fortid og den viktige maritime historien som ligger bak.
 • Dun Laoghaire Sunday Market. Her snakker vi om et økologisk, organisk og ikke minst et høyst sjarmerende bondemarked. Markedet holdes åpent på søndager.

Reiseguide Inkludert

Reiseguiden inneholder byens beste steder, restauranter, museum og mer. Etter du har bestilt reisen, får du tilgang til reiseguiden gjennom TravelBirds app.

calendar illustration
Se priser og tilgjengelighet for dette tilbudet
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

En pakkereise er kombinasjonen av reisetjenester, og går inn under EU-direktivet 2015/2302. Derfor er du beskyttet av EU-rettigheter som gjelder for pakkereiser. TravelBird B.V. er fullt ansvarlig for korrekt utførelse av pakken som helhet. Vilkår og betingelser for TravelBird (A) gjelder for denne bestillingen. Se artikkel 11 i de ytterligere reisevilkårene for våre avbestillingsregler. I tillegg har TravelBird B.V., som påbudt i henhold til loven, en ordning om å refundere betalinger og, der transport er inkludert i pakken, sikre repatriering i tilfelle det blir insolvent. Mer informasjon om rettigheter under Directive (EU) 2015/2302 , som finnes i vedlegg I del A.

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Romkapasitet

Maks 2 personer per rom

Enkeltreisende

Enkeltreisende betaler full pris for hotellet.

Barnerabatt

Barn fra 0 til 1 år får ikke rabatt på flybilletten, er ikke garantert et sete og kan ikke ha egen innsjekket bagasje.

Kjæledyr

Kjæledyr er dessverre ikke tillat

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Flytider

Vennligst merk at flyvningene kan komme til å endres, være forsinket eller bli utsatt av flyselskapet, og at flytider er midlertidige. Merk at du må sjekke flytidene før avreise på flyselskapets eller flyplassens nettside for å unngå skuffelse.

Reisedokumenter

Du mottar reisedokumentene dine minst 5 dager før avreisedatoen.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret