Vi beklager, men dette tilbudet er utløpt.

 • Fly inkludert
 • Overnatting inkludert

Historie og hygge i koselige Krakow

 • Storbyferie
 • Kraków
pris fra kr 669
 • per person fra
 • basert på 2 voksne
Dette er kanskje interessant
Dette var tilbudet

Besøk Krakow: 2, 3 eller 4 netter på Angel House. Inkl. frokost, fly t/r & enveistransport fra flyplass til hotell!

Fra koselig til kongelig - besøk den mangfoldige byen kjent som Polens kulturelle hjerte. Her møter de smale brosteinsgatene som er kantet med små murhus de staselige boulevardene tårnet med historiske palasser og katedraler. Unn deg noen par dager fylt med det mest spennende av historie, kultur og kafebesøk. Krakow er en by med sjel, gateliv og sjarm.

Tilbudet inkluderer:
 • 2, 3 eller 4 netter i dobbeltrom eller trippeltrom på Angel House 2
 • Frokost hver morgen
 • Fly t/r Krakow (se tilgjengelige flyplasser i kalenderen)
 • Enveistransport fra flyplass til hotell
Krakow

Når du kommer til Polens nest største by vil du med en gang forstå hvorfor den er et av Europas mest populære turistmål: her får du en perfekt opplevelse året rundt, fylt med kultur, historie og god mat. Sjarmerende Krakow byr på flotte severdigheter som det gotiske slottet Wawel, den gotiske Mariakirken og Krakows historiske festning (Krakow Barbican), som en gang var porten for å komme inn til byen.

Byen har den perfekte størrelsen til å bli oppdaget til fots eller på sykkel, og med de idylliske brosteingatene, hyggelige kaféene, imponerende severdighetene og flotte butikkene kommer den uten tvil til å stjele hjertet ditt. I tillegg er maten billig og god! Vi anbefaler deg å prøve deg på klassiske retter som zapiekanki og pierogi (f.eks. på Restauracja Polakowski) og til å besøke en såkalt milkbar, som er en typisk polsk restaurant. For lunsj bør du ta turen til Massolit Books & Café, som for øvrig er en unik bokhandel.

Hotel Angel House 2

 • Hotel
 • Kraków, Polen
Property

Hotellet ligger i den idylliske gamlebyen, kun 800 meter fra Wawel slottet, som er et sentralt fokusområde i Krakow. Hotellet har den perfekte beliggenheten til å utforske de koselige smugene og oppleve byens høydepunkter.

 • +-1
Les mer

Dobbeltrom

Rommet har en dobbeltseng og er ca 13 m² store. Rommet er også utstyrt med TV og eget bad med dusj og toalett.

Trippelrom

Det 25 m² store trippelrommet er utstyrt med en 160 cm bred dobbeltseng og en 160 cm bred uttrekkbar sofa eller to 80 cm brede enkeltsenger. Rommet har også en TV og eget bad med dusj eller badekar og toalett.

Krakow er kjent for å være landets store "mikrobryggeri"

Na zdrowie! Liker du å prøve nye og spennende øltyper? Da har vi 3 gullkorn du vil elske:

 • The House of Beer ligger i den gamle bydelen, og baren lever virkelig opp til navnet sitt. Her kan du velge over mer enn 200 forskjellige øltyper, fra lokalbrygget øl, til øl fra importerte mikrobryggerier- et paradis for øl-entusiaster.
 • Viva La Pinta er definitivt verdt et besøk da baren tilhører det prisbelønte håndverksbryggeriet, Pila Pinta. På Viva La Pinta kan du prøve fjorten forskjellige mikrobryggeriøl.
 • Multi Qlti Tap Bar er en skjult perle funnet på en sidegate, Szewska 21. For å finne baren må du gå opp den smale trappen til andre etasje.

Reiseguide Inkludert

Reiseguiden inneholder byens beste steder, restauranter, museum og mer. Etter du har bestilt reisen, får du tilgang til reiseguiden gjennom TravelBirds app.

calendar illustration
Se priser og tilgjengelighet for dette tilbudet
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

En pakkereise er kombinasjonen av reisetjenester, og går inn under EU-direktivet 2015/2302. Derfor er du beskyttet av EU-rettigheter som gjelder for pakkereiser. TravelBird B.V. er fullt ansvarlig for korrekt utførelse av pakken som helhet. Vilkår og betingelser for TravelBird (A) gjelder for denne bestillingen. Se artikkel 11 i de ytterligere reisevilkårene for våre avbestillingsregler. I tillegg har TravelBird B.V., som påbudt i henhold til loven, en ordning om å refundere betalinger og, der transport er inkludert i pakken, sikre repatriering i tilfelle det blir insolvent. Mer informasjon om rettigheter under Directive (EU) 2015/2302 , som finnes i vedlegg I del A.

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Romkapasitet

Maks 2 voksne og 1 barn opptil 2 i et Dobbeltrom
Maks 3 voksne og 1 barn opptil 2 i et Trippelrom

Barnerabatt

Barn fra 0 til 1 år får ikke rabatt på flybilletten, er ikke garantert et sete og kan ikke ha egen innsjekket bagasje.

Enkeltreisende

Enkeltreisende betaler full pris for hotellet.

Flytider

Vennligst merk at flyvningene kan komme til å endres, være forsinket eller bli utsatt av flyselskapet, og at flytider er midlertidige. Merk at du må sjekke flytidene før avreise på flyselskapets eller flyplassens nettside for å unngå skuffelse.

Reisedokumenter

Du mottar reisedokumentene dine minst 5 dager før avreisedatoen.

Transport

Overføringen vil vente på flyplassen med et TravelBird-skilt, et skilt med ditt navn eller på et bestemt møtested. Vær oppmerksom på at noe ventetid kan oppstå, og at kjøretiden kan variere avhengig av antall stopp. Vennligst sørg for å fylle inn mobilnummeret når du bestiller, slik at føreren kan komme i kontakt med deg

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Kjæledyr

Kjæledyr er dessverre ikke tillatt.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret