Vi beklager, men dette tilbudet er utløpt.

 • Fly inkludert
 • Overnatting inkludert

Oppdag skattene av Paris!

 • Storbyferie
 • Paris
pris fra kr 5 429
 • per person fra
 • basert på 2 voksne
Dette er kanskje interessant
Dette var tilbudet

Spaser rundt i mangfoldige Paris: 2 til 4 netter på 4* hotell i det 13. distrikt, med frokost hver morgen og elvecruise på Seinen.

Oppdag det intellektuelle Paris, det lærde Paris ...Vi tar deg til Latinerkvarteret, der store navn innen litteratur og filosofi har vært undervist ved Universitetet i årrekker. Området er fylt med kaféer som yrer med liv i studentatmosfæren. Ikke langt unna, i Pantheon, hviler Zola, Voltaire og Hugo. Kom og kjenn pulsen av Paris - Autentisk, sulten på kultur og full av følelser!

Tilbudet inkluderer:
 • 2, 3 eller 4 netter på Villa Lutece Port Royal Paris
 • Frokost hver dag
 • Fly t/r Paris (se tilgjengelige flyplasser i kalenderen)
Eventyrlige Paris

Frankrikes hovedstad er den perfekte destinasjonen for en uforglemmelig storbyferie. Har du vært her før, så vet du at det er noe spennende på lur bak hvert gatehjørne. Gjør et kupp på loppemarked eller i et av mange bruktbutikker, utforsk byens spennende historie, se høydepunkter som Eiffeltårnet, Sacré Coeur og Notre Dame, ta deg en båttur på Seinen, dra på shopping eller besøk noen av verdens største muséer, som Louvre eller Centre Pompidou. Her er det noe for enhver smak.

Villa Lutéce Port Royal Paris

 • Hotel
 • Paris, Frankrike
room with bed

Velkommen til Villa Lutéce Port Royal, som ligger i sentrum av Paris i det trettende distriktet, i en bygning i klassisk fransk stil. Her kan du nyte lange frokoster før du utforsker byen, og om kvelden kan du avrunde dagen med en velsmakende drink i hotellets egen bar. Området rundt hotellet er fullpakket med fine restauranter, livlige barer og fargerike kunstgallerier. Hotellet har heis.

 • +-4
Les mer
Chambre double

Dobbeltrom

Du bor på et romslig dobbeltrom innredet i klassisk fransk stil med behagelige senger for en god natts søvn, TV, ett par stoler, i tillegg til et privat bad med dusj, toalett, samt hårføner.

TravelBirds Tips!

Ikke gå glipp av dette under oppholdet ditt i Paris:

 • Besøk Pantheon: bygningen som selvfølgelig er inspirert av Pantheon of Agrippa i Roma. Spesielt kjent for sin krypt, som inkluderer store navn innen fransk historie, fra Voltaire til Jean Jaurès, Saint-Exupéry og Marie Curie og mange fler.
 • Rue Mouffetard er utvilsomt en av de mest 'parisiske' gatene noensinne - og den er kjent for sitt marked og atmosfæren. Den har inspirert mange kunstnere. Har du lyst på noe søtt? Stopp innom 'Maison des tartes', som i seg selv er en hyllest til fransk bakverk!
 • Seinen! Etter å ha sett elven med alt den har å by på av vakker utsikt takket være et elvecruise (inkludert i tilbudet), anbefaler vi deg å ta en dukkert ..ikke i elva, men i Joséphine Baker-bassenget, ved bredden av Seinen!
 • Gå en tur i Butte-aux-Cailles, se etter gatekunst og kos deg i den fredelige atmosfæren i hjertet av Paris. En liten 'landsby' i hovedstaden, som fortsatt tilhører lokalbefolkningen. Stopp på Chez Gladines for å smake herlige franske spesialiteter (til en lav pris!).

Reiseguide Inkludert

Reiseguiden inneholder byens beste steder, restauranter, museum og mer. Etter du har bestilt reisen, får du tilgang til reiseguiden gjennom TravelBirds app.

calendar illustration
Se priser og tilgjengelighet for dette tilbudet
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Transport t/r flyplass
 • Turistskatt ca kr 21 per person per natt
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

En pakkereise er kombinasjonen av reisetjenester, og går inn under EU-direktivet 2015/2302. Derfor er du beskyttet av EU-rettigheter som gjelder for pakkereiser. TravelBird B.V. er fullt ansvarlig for korrekt utførelse av pakken som helhet. Vilkår og betingelser for TravelBird (A) gjelder for denne bestillingen. Se artikkel 11 i de ytterligere reisevilkårene for våre avbestillingsregler. I tillegg har TravelBird B.V., som påbudt i henhold til loven, en ordning om å refundere betalinger og, der transport er inkludert i pakken, sikre repatriering i tilfelle det blir insolvent. Mer informasjon om rettigheter under Directive (EU) 2015/2302 , som finnes i vedlegg I del A.

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Romkapasitet

Maks 2 voksne og 1 barn opptil 2 per rom

Barnerabatt

Barn fra 0 til 1 år får ikke rabatt på flybilletten, er ikke garantert et sete og kan ikke ha egen innsjekket bagasje.

Enkeltreisende

Enkeltreisende betaler full pris for hotellet.

Kjæledyr

Kjæledyr er ikke tillatt.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Flytider

Vennligst merk at flyvningene kan komme til å endres, være forsinket eller bli utsatt av flyselskapet, og at flytider er midlertidige. Merk at du må sjekke flytidene før avreise på flyselskapets eller flyplassens nettside for å unngå skuffelse.

Reisedokumenter

Du mottar reisedokumentene dine minst 5 dager før avreisedatoen.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret