Vi beklager, men dette tilbudet er utløpt.

 • Fly inkludert
 • Overnatting inkludert
 • Shuttlebuss inkludert

I den spanske sommersolen

 • Solreiser
 • 5, 7, 10 eller 14 netter
 • Lloret de Mar
pris fra kr 3 409
 • per person fra
 • basert på 2 voksne
Dette er kanskje interessant
Dette var tilbudet

Solen kaller på Costa Brava: Unn deg 5, 7, 10 eller 14 netter på Hotel Checkin Victoria med halvpensjon, transport og fly t/r!

Gylne strender, skyfri himmel og blått hav - velkommen til Costa Brava og solrike Lloret del Mar. Her finnes sommer-og sydengleden som du har lengtet etter hele året! Finn lykken på favorittstranden, kos deg på kafé med en god bok, og nyt kveldens hyggelige barer og livlige rytmer! Varmende Costa Brava venter på deg!

Tilbudet inkluderer:
 • 5, 7, 10 eller 14 netter på Hotel Checkin Victoria
 • Halvpensjon
 • Fly t/r Barcelona (se tilgjengelige flyplasser i kalenderen)
 • Transport mellom flyplass og hotell
Costa Brava - den solfylte middelhavskysten

Bli med til den spanske kysten Costa Brava, og opplev de mange fordelene med denne feriefavoritten. Lloret de Mar er en av Europas mest populære feriebyer og her finnes et herlig strandliv, utsøkt mat og mye underholdning for alle aldre. De gylne strendene inviterer deg til å sole deg og svømme i de blå bølgene og dessuten er kysten med sine mange klipper det perfekte stedet for både snorkling og dykking. Bak de vakre strendene ligger havnepromenader og fjellkjeden Pyrenéene. Mellom de høye fjelltoppene ligger fantastiske naturlandskap der det også finnes flere gode turstier.

Hotel Checkin Victoria

 • Hotel
 • Lloret de Mar, Spania
Checkin Victoria - Reception

Under oppholdet blir du i et lite, komfortabelt hotell. Hotel Checkin i Victoria har en rolig beliggenhet i Lloret de Mars gamleby, bare 150 meter fra sandstranden. I hotellets restaurant kan du nyte kaldt kjøtt, brød og bakverk, sesongens frukt, frokostblandinger, juice og kaffe om morgenen, og om kvelden kan du nyte regionale spesialiteter. Hotellet er lyst og pent og ble totalrenovert våren 2017.

 • +2
Les mer
Checkin Victoria - Room

Dobbeltrom

Dobbeltrommet er ideelt for 2 personer. Moderne og raffinert design med parkett og dobbeltseng eller 2 enkeltsenger. De er også utstyrt med flatskjerm-TV, safe og air condition. Badet har badekar eller dusj med hårføner og badeprodukter.

Checkin Victoria - Room

Familierom

Ideelt for voksne med barn. Familierommene har moderne design og tregulv med dobbeltseng eller 2 enkeltsenger og en sovesofa. De er også utstyrt med flatskjerm-TV, safe og air condition. Badet har badekar eller dusj med hårføner og badeprodukter.

Checkin Victoria - Room

Singelrom

Singelrommet har plass til en person. De er også utstyrt med flatskjerm-TV, safe og air condition. Badet har badekar eller dusj med hårføner og badeprodukter.

TravelBird Tips!

 • Ønsker du en litt roligere strand enn hovedstranden i Lloret del Mar. Da kan du deg reise til den nærliggende Santa Cristina-stranden, her nyter du et vakkert kystlandskap i rolige omgivelser.
 • Rett utenfor Lloret de Mar finner du Santa Clotilde Garden, et nydelig hageanlegg med fontener, statuer, subtropiske planter og frodige trær.
 • Besøk badelandet i Lloret deI Mar. Her finner du moro aktiviteter for store og små, inkl. vannsklier, spennende utstyr og en rekke svømmebassenger.
calendar illustration
Se priser og tilgjengelighet for dette tilbudet
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Turistskatt ca kr 10 Per person per natt
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

En pakkereise er kombinasjonen av reisetjenester, og går inn under EU-direktivet 2015/2302. Derfor er du beskyttet av EU-rettigheter som gjelder for pakkereiser. TravelBird B.V. er fullt ansvarlig for korrekt utførelse av pakken som helhet. Vilkår og betingelser for TravelBird (A) gjelder for denne bestillingen. Se artikkel 11 i de ytterligere reisevilkårene for våre avbestillingsregler. I tillegg har TravelBird B.V., som påbudt i henhold til loven, en ordning om å refundere betalinger og, der transport er inkludert i pakken, sikre repatriering i tilfelle det blir insolvent. Mer informasjon om rettigheter under Directive (EU) 2015/2302 , som finnes i vedlegg I del A.

Innsjekking

Fra kl. 14:00

Utsjekking

Til kl. 11:00

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Romkapasitet

Min 2 personer og maks 2 voksne og 1 barn opptil 12 og 1 barn opptil 1 i et Dobbeltrom
Min 3 personer og maks 4 personer i et Familierom
Maks 1 voksen og 1 barn opptil 1 i et Singelrom

Barnerabatt

Barnerabatter varierer basert på avreise dato og lengde av oppholdet, vennligst fortsett bestillingsprosessen for å se den endelige prisen.
Barn fra 0 til 1 år får ikke rabatt på flybilletten, er ikke garantert et sete og kan ikke ha egen innsjekket bagasje.

Generell gjesterabatt

Basert på minst 3 fullt betalende personer:
alle fra den fjerde gjesten: får en rabatt på 20% rabatt per natt

Enkeltreisende

Enkeltreisende betaler full pris for hotellet.

Kjæledyr

Kjæledyr er dessverre ikke tillat

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Flytider

Vennligst merk at flyvningene kan komme til å endres, være forsinket eller bli utsatt av flyselskapet, og at flytider er midlertidige. Merk at du må sjekke flytidene før avreise på flyselskapets eller flyplassens nettside for å unngå skuffelse.

Reisedokumenter

Du mottar reisedokumentene dine minst 5 dager før avreisedatoen.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret