Vi beklager, men dette tilbudet er utløpt.

 • Fly inkludert
 • Overnatting inkludert
 • Shuttlebuss inkludert

Nyt Malta med privat strand

 • Solreiser
 • 4, 5, 7, 10 eller 14 netter
 • Mellieħa
pris fra kr 3 259
 • per person fra
 • basert på 2 voksne
Dette er kanskje interessant
Dette var tilbudet

Slapp av på solfylte Malta inkludert hotell, frokost (eller halvpensjon/ all-inclusive), transport & fly.

Midt i Middelhavet ligger en veldig spesiell øy. Malta er en god blanding av historiske høydepunkter, kultur og natur, men allikevel avskilt fra omverdenen, og med et pulserende natteliv. Hvis du foretrekker å ligge i solen fra soloppgang til solnedgang og nyte kulinariske herligheter, har du kommet til rett sted på Ramla Bay Resort. Her kan du nyte komfort med en privat strand og fantastisk utsikt over øyene Comino og Gozo. Ha en fin ferie!

Tilbudet inkluderer:
 • 4, 5, 7, 10 eller 14 netter på Ramla Bay Resort
 • Frokost (halv- eller helpensjon kan legges til i bestillingen)
 • Fly t/r Malta (se tilgjengelige flyplasser i kalenderen)
 • Shuttlebusstransport mellom hotell og flyplass
 • Gratis WiFi
 • Gratis parkering
Malta

Det er mye å se og gjøre på den solfylte øya Malta. Smale, svingete veier og sjarmerende landsbyer, katedraler fra renessansen og barokkpalasser. Øyas lange forhold til de forskjellige nasjonalitetene som har bodd på Malta gjennom århundrene har ført til sammensmeltning av stiler og tradisjoner. Ikke bare kulturelskere, men naturelskere får god valuta for pengene i Malta. En av de vakreste turene går langs Dingli Cliffs. Klippene, oppkalt etter den berømte maltesiske arkitekten Tommaso Dingli, er over 200 meter høye og en uforglemmelig opplevelse å se den maltesiske solnedgangen fra.

Ramla Bay Resort****

 • Hotel
 • Mellieħa, Malta
Ramla Bay Resort - Pool

Hotellet er bortgjemt ved den nordlige spissen av Malta, med utsikt over de nærliggende øyene Gozo og Comino. Her kan du slappe av på den private stranden, i bassenget eller i velværeområdet, dykke, gå på jetski eller nyte levende musikk. For yngre gjester finnes det en barneklubb på hotellet. Halvpensjon er inkludert i tilbudet.

 • +7
Les mer
Ramla Bay Resort - Standard Room with Land View

Standardrom med landskapsutsikt

Rommet ditt har balkong med utsikt over landskapet, og er med utstyrt med aircondition, TV, telefon, vannkoker (inklusiv te og kaffe), minibar samt privat bad med hårføner

Ramla Bay Resort - Standard Room with Sea View

Dobbeltrom med to enkeltsenger og havutsikt

Rommet har balkong med utsikt over Middelhavet. Fasilitetene inkluderer aircondition, TV, telefon, vannkoker (inklusiv te og kaffe), minibar samt privat bad med hårføner.

Rambla Bay - Deluxe Room

Deluxe rom med havutsikt

Rommet er ca. 30 m² og har en stor balkong og en kingsize-seng. Fasilitetene inkluderer følgende: aircondition, TV, telefon, vannkoker (inklusiv te og kaffe), minibar samt privat bad med hårføner.

Reiseguide Inkludert

Reiseguiden inneholder byens beste steder, restauranter, museum og mer. Etter du har bestilt reisen, får du tilgang til reiseguiden gjennom TravelBirds app.

calendar illustration
Se priser og tilgjengelighet for dette tilbudet
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

En pakkereise er kombinasjonen av reisetjenester, og går inn under EU-direktivet 2015/2302. Derfor er du beskyttet av EU-rettigheter som gjelder for pakkereiser. TravelBird B.V. er fullt ansvarlig for korrekt utførelse av pakken som helhet. Vilkår og betingelser for TravelBird (A) gjelder for denne bestillingen. Se artikkel 11 i de ytterligere reisevilkårene for våre avbestillingsregler. I tillegg har TravelBird B.V., som påbudt i henhold til loven, en ordning om å refundere betalinger og, der transport er inkludert i pakken, sikre repatriering i tilfelle det blir insolvent. Mer informasjon om rettigheter under Directive (EU) 2015/2302 , som finnes i vedlegg I del A.

Innsjekking

Fra kl. 14:00 - 23:30

Utsjekking

Til kl. 07:00 - 11:00

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Romkapasitet

Min 2 personer og maks 3 personer i et Standardrom med landskapsutsikt
Min 2 personer og maks 4 personer i et Dobbeltrom med to enkeltsenger og havutsikt
Min 2 personer og maks 2 personer i et Deluxe rom med havutsikt

Barnerabatt

Barnerabatter varierer basert på avreise dato og lengde av oppholdet, vennligst fortsett bestillingsprosessen for å se den endelige prisen.
Barn fra 0 til 1 år får ikke rabatt på flybilletten, er ikke garantert et sete og kan ikke ha egen innsjekket bagasje.

Enkeltreisende

Enkeltreisende betaler full pris for hotellet.

Transport t/r flyplass

Sjåføren vil vente på flyplassen med et TravelBird-skilt nær informasjonsskranken (nær Costa Café). Vær oppmerksom på at ventetid kan oppstå, og at kjøretiden kan variere avhengig av antall stopp. Vennligst sørg for å fylle inn mobilnummeret når du bestiller, slik at føreren kan komme i kontakt med deg. For transport til flyplassen, venter sjåføren i hotellets lobby. Mer informasjon er gitt på nettstedet.

Flytider

Vennligst merk at flyvningene kan komme til å endres, være forsinket eller bli utsatt av flyselskapet, og at flytider er midlertidige. Merk at du må sjekke flytidene før avreise på flyselskapets eller flyplassens nettside for å unngå skuffelse.

Reisedokumenter

Du mottar reisedokumentene dine minst 5 dager før avreisedatoen.

Kjæledyr

Kjæledyr er ikke tillatt.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret