Vi beklager, men dette tilbudet er utløpt.

 • Fly inkludert
 • Overnatting inkludert
 • Shuttlebuss inkludert

Weekend i en polsk byperle

 • Storbyferie
 • 2, 3, 4 eller 5 netter
 • Kraków
pris fra kr 1 259
 • per person fra
 • basert på 2 voksne
Dette er kanskje interessant
Dette var tilbudet

Opplev sjarmerende Krakow! Inkl. 2, 3, 4 eller 5 netter på Armon Residence i Krakow med frokost, transport & fly.

Velkommen til en bytur med hotell i gamlebyen med koselige brosteinsgater, utallige sjarmerende barer sammen med andre gjemte godbiter. Byen er en historisk perle, har en varm kjerne og en sprudlende sjel. Polens kulturby tilbyr alt du måtte ønske deg fra idylliske smågater til majestetiske slott. Nyt en miniferie i byen som yrer av kulinariske skatter, herlige markeder og fantastisk shopping.

Tilbudet inkluderer:
 • 2, 3, 4 eller 5 netter på Armon Residence
 • Frokost hver morgen
 • Fly t/r Krakow (se tilgjengelige flyplasser i kalenderen)
 • Shuttletransport t/r mellom flyplassen og hotellet
Kultur og historie i Krakow!

Hvis vi skal tro på sagnene, ble Krakow etablert etter slaget mot en stor drage! Vel, dette er kanskje ikke tilfellet, men det at Krakow er en mystisk middelalderskjønnhet er sant. Bli med inn i byens fortryllende bykjerne hvor stemningen er god, blomstene dekorerer hvert gatehjørne og mulighetene for å ta innover seg byens spennende historie og kultur er mange. Ta en dagstur ut av sentrum og besøk Kościuszko-høyden, sett av en dag til en guidet tur i den tidligere konsentrasjonsleiren Auschwitz, eller fryd øyet med de mange arkitektoniske skattene. Krakow er perfekt for en liten weekend!

Armon Residence

 • Hotel
 • Kraków, Polen
Outside

Dette hotellet har en perfekt og sentral beliggenhet i gamlebyen, bare 50 m fra Old Synagogue, 160 m fra Galicia Jewish Museum og 210 m fra Museum of Municipal Engineering i Krakow. Det sjarmerende hotellet tilbyr gratis WiFi, aircondition og koselige salonger. Fra hotellet spaserer du lett til alle av byens fantastiske severdigheter. Du starter dagen med frokost i Aparthotel Spatz, 500 meter fra hotellet. Innsjekking kan du gjøre når som helst ettersom det er selvbetjent innsjekking.

 • +1
Les mer
Twin 2

Dobbelt/Tvillingrom

De romslige rommene har en sittegruppe, minikjøleskap, kaffe- og tekoker og flerkanals- og flerspråklig TV. Alle rom har bad med dusj og er utstyrt med hårføner. Gratis toalettartikler tilbys. Noen av rommene har en sofa. Rommene har utsikt over byen.

Eventyr på reisen
 • Alle turer gjennom Gamlebyen i Krakow bør starte på Rynek Glowny, en av de største markedsplassene fra middelalderen. Torget er byens livlige sentrum og herfra kan du oppleve mange av Krakows mest populære attraksjoner som Stadshustårnet og Mariakirken.
 • Trenger du en pause fra byens livlige atmosfære kan du gå forbi Planty Park. Parken har erstattet den tidligere bymuren og utgjør en vakker, grønn ramme rundt byen. På veien kommer du også til å gå forbi Floriańska Gate og Barbican som er de eneste restene av den gamle bymuren.
 • Den uten tvil beste måtem å oppleve byens lokalkultur er på et marked. Gamlebyen byr på Stary Kleparz-markedet der man kan smake på lokale matprodukter som pølse og ost eller gå til Hala Targowa loppemarked for å ta med en annerledes souvenir hjem.

Reiseguide Inkludert

Reiseguiden inneholder byens beste steder, restauranter, museum og mer. Etter du har bestilt reisen, får du tilgang til reiseguiden gjennom TravelBirds app.

calendar illustration
Se priser og tilgjengelighet for dette tilbudet
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

En pakkereise er kombinasjonen av reisetjenester, og går inn under EU-direktivet 2015/2302. Derfor er du beskyttet av EU-rettigheter som gjelder for pakkereiser. TravelBird B.V. er fullt ansvarlig for korrekt utførelse av pakken som helhet. Vilkår og betingelser for TravelBird (A) gjelder for denne bestillingen. Se artikkel 11 i de ytterligere reisevilkårene for våre avbestillingsregler. I tillegg har TravelBird B.V., som påbudt i henhold til loven, en ordning om å refundere betalinger og, der transport er inkludert i pakken, sikre repatriering i tilfelle det blir insolvent. Mer informasjon om rettigheter under Directive (EU) 2015/2302 , som finnes i vedlegg I del A.

Innsjekking

Fra kl. 14:00

Utsjekking

Til kl. 12:00

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Romkapasitet

Maks 2 voksne og 1 barn opptil 3 per rom

Enkeltreisende

Enkeltreisende betaler full pris for hotellet.

Barnerabatt

Barnerabatt kun for minst 2 fullt betalende personer:
Barn fra 0-3 år gamle: bor gratis
Barn fra 0 til 1 år får ikke rabatt på flybilletten, er ikke garantert et sete og kan ikke ha egen innsjekket bagasje.

Generell gjesterabatt

Ikke tilgjengelig

Kjæledyr

Kjæledyr er ikke tillatt.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Flytider

Vennligst merk at flyvningene kan komme til å endres, være forsinket eller bli utsatt av flyselskapet, og at flytider er midlertidige. Merk at du må sjekke flytidene før avreise på flyselskapets eller flyplassens nettside for å unngå skuffelse.

Reisedokumenter

Du mottar reisedokumentene dine minst 5 dager før avreisedatoen.

Beliggenhet

Armon Residence ligger sentralt i Kazimierz Jewish District i Krakow, bare 50 m fra Old Synagogue,

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret