• Fly inkludert
 • Overnatting inkludert
 • Shuttlebuss inkludert

Weekend i en polsk byperle

 • Storbyferie
 • 2, 3, 4 eller 5 netter
 • Kraków
pris fra kr 1 019
 • per person fra
 • basert på 2 personer

Opplev sjarmerende Krakow! Inkl. 2, 3, 4 eller 5 netter på Armon Residence i Krakow med frokost, transport & fly.

Velkommen til en bytur med hotell i gamlebyen med koselige brosteinsgater, utallige sjarmerende barer sammen med andre gjemte godbiter. Byen er en historisk perle, har en varm kjerne og en sprudlende sjel. Polens kulturby tilbyr alt du måtte ønske deg fra idylliske smågater til majestetiske slott. Nyt en miniferie i byen som yrer av kulinariske skatter, herlige markeder og fantastisk shopping.

Tilbudet inkluderer:
 • 2, 3, 4 eller 5 netter på Armon Residence
 • Frokost hver morgen
 • Fly t/r Krakow (se tilgjengelige flyplasser i kalenderen)
 • Shuttletransport t/r mellom flyplassen og hotellet
Kultur og historie i Krakow!

Hvis vi skal tro på sagnene, ble Krakow etablert etter slaget mot en stor drage! Vel, dette er kanskje ikke tilfellet, men det at Krakow er en mystisk middelalderskjønnhet er sant. Bli med inn i byens fortryllende bykjerne hvor stemningen er god, blomstene dekorerer hvert gatehjørne og mulighetene for å ta innover seg byens spennende historie og kultur er mange. Ta en dagstur ut av sentrum og besøk Kościuszko-høyden, sett av en dag til en guidet tur i den tidligere konsentrasjonsleiren Auschwitz, eller fryd øyet med de mange arkitektoniske skattene. Krakow er perfekt for en liten weekend!

Reiseguide Inkludert

Reiseguiden inneholder byens beste steder, restauranter, museum og mer. Etter du har bestilt reisen, får du tilgang til reiseguiden gjennom TravelBirds app.

Armon Residence

 • Hotel
 • Kraków, Polen
Outside

Dette hotellet har en perfekt og sentral beliggenhet i gamlebyen, bare 50 m fra Old Synagogue, 160 m fra Galicia Jewish Museum og 210 m fra Museum of Municipal Engineering i Krakow. Det sjarmerende hotellet tilbyr gratis WiFi, air condition og koselige salonger. Fra hotellet spaserer du lett til alle av byens fantastiske severdigheter. Du starter dagen med en god frokost i hotellets frokostsal.

Les mer
Twin 2

Dobbelt/Tvillingrom

2 personer | Rom

De romslige rommene har en sittegruppe, minikjøleskap, kaffe- og tekoker og flerkanals- og flerspråklig TV. Alle rom har bad med dusj og er utstyrt med hårføner. Gratis toalettartikler tilbys. Noen av rommene har en sofa. Rommene har utsikt over byen.

Eventyr på reisen
 • Alle turer gjennom Gamlebyen i Krakow bør starte på Rynek Glowny, en av de største markedsplassene fra middelalderen. Torget er byens livlige sentrum og herfra kan du oppleve mange av Krakows mest populære attraksjoner som Stadshustårnet og Mariakirken.
 • Trenger du en pause fra byens livlige atmosfære kan du gå forbi Planty Park. Parken har erstattet den tidligere bymuren og utgjør en vakker, grønn ramme rundt byen. På veien kommer du også til å gå forbi Floriańska Gate og Barbican som er de eneste restene av den gamle bymuren.
 • Den uten tvil beste måtem å oppleve byens lokalkultur er på et marked. Gamlebyen byr på Stary Kleparz-markedet der man kan smake på lokale matprodukter som pølse og ost eller gå til Hala Targowa loppemarked for å ta med en annerledes souvenir hjem.
Velg en avreisedato
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

TravelBird er ansvarlig reiseoperatør. TravelBirds vilkår og betingelser (A) gjelder for denne bestillingen. Vennligst se artikkel 11 for våre kanselleringsvikår.

Innsjekking

Fra kl. 14:00

Utsjekking

Til kl. 12:00

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Romkapasitet

Maks 2 voksne og 1 barn opptil 3 per rom

Enkeltreisende

Enkeltreisende betaler full pris for hotellet.

Barnerabatt

Barn fra 0 til 1 år får ikke rabatt på flybilletten, er ikke garantert et sete og kan ikke ha egen innsjekket bagasje.

Generell gjesterabatt

Basert på minst 2 fullt betalende personer:
alle fra den tredje gjesten: betaler kr 163 per natt

Kjæledyr

Kjæledyr er ikke tillatt.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Flytider

Vennligst merk at flyvningene kan komme til å endres, være forsinket eller bli utsatt av flyselskapet, og at flytider er midlertidige. Merk at du må sjekke flytidene før avreise på flyselskapets eller flyplassens nettside for å unngå skuffelse.

Reisedokumenter

Du mottar reisedokumentene dine minst 5 dager før avreisedatoen.

Beliggenhet

Armon Residence ligger sentralt i Kazimierz Jewish District i Krakow, bare 50 m fra Old Synagogue,

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret