Vi beklager, men dette tilbudet er utløpt.

 • Fly inkludert
 • Overnatting inkludert

Oppdag poetiske Praha

 • Storbyferie
 • 2, 3, 4 eller 5 netter
 • Praha
pris fra kr 1 789
 • per person fra
 • basert på 2 voksne
Dette er kanskje interessant
Dette var tilbudet

Opplev Praha i stil. Bo 2, 3, 4 eller 5 netter i superiorrom på 4-stjerners Royal Court Hotel. Inkl. frokost og fly t/r!

Praha er et eventyr av forskjellige tidsepoker. Byens imponerende blanding av arkitektur fra middelalderen, barokken, den kunstneriske art-nouveau-tiden til nyere tiår fra Sovjet-tiden forteller hver sin fascinerende historie om byen. Det er ikke for ingenting at nordmenn har falt pladask for denne byen, Praha har nemlig blitt kåret til en av Europas vakreste byer. Tsjekkias hovedstad utstråler en unik, poetisk atmosfære som ingen andre byer kan måle seg med.

Tilbudet inkluderer:
 • 2, 3, 4 eller 5 netter i superior dobbeltrom på Royal Court Hotel****
 • Frokost hver morgen
 • Fly t/r Praha (se tilgjengelige flyplasser i kalenderen)
 • En flaske vin ved ankomst på rommet
Den gylne by

Her har du nok å velge mellom av flotte historiske severdigheter, gode shoppingopplevelser og populær samtidskunst. Besøk Praha-slottet, John Lennon-muren og jødekvarteret og oppdag hvordan Praha har hatt en sentral plass i både eldre og moderne historie. Gamlebyen, Stare Mesto, er verdensberømt og UNESCO-bevart, og her kan du kjøpe deg en tradisjonell suvenir eller slappe av med en lokalprodusert tsjekkisk utepils på en trivelig terrasse.

Royal Court Hotel

 • Hotel
 • Praha, Tsjekkia
Royal Court Hotel

Praha er bygget i en ring rundt gamlebyen "Staré Město", og dette elegante hotellet ligger i 2:a distriktet som grenser til det gamle sentrum. Etter en kort spasertur er du midt i den pulserende metropolen! På 1800-tallet var Royal Court Hotel et kongelig hus og i dag er det et moderne og komfortabelt hotell bak de store, vakre fasadene. Her vil du nyte en rikholdig frokostbuffé inkludert juice, fersk frukt og eggeretter før du drar ut for å utforske middelalderens monumenter eller byens trendye hotspots. Hvis du vil slappe av etter en travel dag, kan du bestille en massasje- eller spabehandling på hotellets elegante spaområde. Du er velkommen til å kontakte hotellets resepsjon for priser og bestillinger.

 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • +4
Les mer
Royal Court Prague - Double Superior Room

Dobbelt superiorrom

2 personer | Rom

Under oppholdet i Praha vil du bo i et romslig superior-rom utstyrt med plasma-TV, telefon, air condition, safe og minibar (mot betaling). Badet har massasjedusj eller boblebad, hårføner, badeprodukter, badekåpe og tøfler. På rommet er det kaffetrakter / tekoker.

TravelBird Tips!
 • Praha er kjent for å være et ledende eksempel på fantastisk ølproduksjon. Både reisende og lokale nyter gylne dråper fra pub til pub, men visste du at du kan nyte et godt og sunt ølbad under oppholdet ditt? Unn kroppen litt ekstra velvære og en mengde vitaminer på en av byens unike øl-spa.
 • La Degustation Bohême Bourgeoise - I en romantisk bakgate i Gamlebyen vant denne kulinariske helligdommen en av Tsjekkias tre Michelin-stjerner for sin unike stil og lokale, dyrebare råvarer. Nyt eksklusive retter med alt fra snegler i purre til ovnsbakt gresskar med mandler og enebærsaus.
 • Duften av ferskt brød og andre bakevarer rusher mot deg når du går inn i Bakeshop Praha. Dette er et av de beste stedene å nyte croissanter og rykende ferske bagels toppet med sesamfrø.

Reiseguide Inkludert

Reiseguiden inneholder byens beste steder, restauranter, museum og mer. Etter du har bestilt reisen, får du tilgang til reiseguiden gjennom TravelBirds app.

calendar illustration
Se priser og tilgjengelighet for dette tilbudet
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

En pakkereise er kombinasjonen av reisetjenester, og går inn under EU-direktivet 2015/2302. Derfor er du beskyttet av EU-rettigheter som gjelder for pakkereiser. TravelBird B.V. er fullt ansvarlig for korrekt utførelse av pakken som helhet. Vilkår og betingelser for TravelBird (A) gjelder for denne bestillingen. Se artikkel 11 i de ytterligere reisevilkårene for våre avbestillingsregler. I tillegg har TravelBird B.V., som påbudt i henhold til loven, en ordning om å refundere betalinger og, der transport er inkludert i pakken, sikre repatriering i tilfelle det blir insolvent. Mer informasjon om rettigheter under Directive (EU) 2015/2302 , som finnes i vedlegg I del A.

Innsjekking

Fra kl. 14:00

Utsjekking

Til kl. 12:00

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Romkapasitet

Maks 2 voksne og 1 barn opptil 12 og 1 barn opptil 1 per rom

Barnerabatt

Barnerabatt kun for minst 2 fullt betalende personer:
Barn fra 0-1 år gammel: bor gratis
Barn fra 2-12 år gamle: rabatt basert på avreisedato og lengde på opphold, vennligst fortsett bestillingsprosessen for å se den endelige prisen
Barn fra 0 til 1 år får ikke rabatt på flybilletten, er ikke garantert et sete og kan ikke ha egen innsjekket bagasje.

Enkeltreisende

Enkeltreisende betaler full pris for hotellet.

Kjæledyr

Kjæledyr er dessverre ikke tillatt.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Flytider

Vennligst merk at flyvningene kan komme til å endres, være forsinket eller bli utsatt av flyselskapet, og at flytider er midlertidige. Merk at du må sjekke flytidene før avreise på flyselskapets eller flyplassens nettside for å unngå skuffelse.

Reisedokumenter

Du mottar reisedokumentene dine minst 5 dager før avreisedatoen.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret