Vi beklager, men dette tilbudet er utløpt.

 • Fly inkludert
 • Overnatting inkludert
 • Shuttlebuss inkludert

Weekend i verdensbyen Barcelona

 • Storbyferie
 • 4 netter
 • Barcelona
pris fra kr 6 639
 • per person fra
 • basert på 2 voksne
Dette er kanskje interessant
Dette var tilbudet

Nyt 2, 3 eller 4 netter på Sansi Diputacio Hotel, inkludert velkomstdrink, fly & transport.

Det er få steder som fortsetter å overraske deg på samme måte som Barcelona! Den pulserende middelhavsbyen slutter aldri å lokke sine besøkere med nye gullkorn å oppdage. Det kan være vanskelig å velge mellom Barcelonas tilbud av natteliv, vakre arkitektur og sprudlende kulturliv. Beundre det fargeglade mesterverket av Gaudí og kjenn den spanske historiens vingeslag. Legg til det behagelige klimaet og fantastiske strender - bedre kan det nesten ikke bli. Hvem vil du ta med deg på storbyferie?

Tilbudet inkluderer:
 • 2, 3 eller 4 netter på Sansi Diputacio Hotel
 • Fly t/r Barcelona (se tilgjengelige flyplasser i kalenderen)
 • Transport t/r mellom flyplass og hotell
Verdensvante Barcelona

Om man skulle liste alle “må-se” severdigheter i Barcelona vil det ta sin tid. Byen har nemlig noe for enhver smak og behag. For den som elsker kultur kan man se de vakre bygningene av Gaudí, verdensberømte La Sagrada Familia, Parc Güell og modernistiske Casa Batlló - steder som alle gir byen sine fargesterke ansikter. For deg som har en brennende musikkinteresse er derimot den drømmeaktige konserthallen Palau de la Musica et must, mens Barrio Gotico passer perfekt for dem som bare vil vandre rundt i koselige nabolag. Setter man pris på en fantastisk utsikt bør man istedet ta seg til Montjuïc. Uansett hva det er med Barcelona som lokker deg til å avrunde hver kveld på lokalt vis med tapas, noe kaldt i glasset og mye latter - akkurat som livet skal være!

Sansi Diputacio Hotel

 • Hotel
 • Barcelona, Spania
hotel

Du bor i det nyrenoverte 4-stjerners hotellet Sansi Diputacio. Dette moderne og stilige hotellet er perfekt for en solfylt ferie til Barcelona. Hotellet ligger sentralt i byen, med kort vei til berømte severdigheter, restauranter og opplevelser. Hotellet ligger i sentrum av Barcelona i det moderne distriktet Quadrat d'Or, nære Plaza Catalunya. Nærmeste undergrunnstasjon er Passeig de Gràcia, kun 300 meter fra hotellet. Hotellet er fint og moderne, og tilbyr alle bekvemmeligheter. Med en perfekt beliggenhet i bydelen Eixample i gangavstand fra Las Ramblas, Plaza Catalunya, er dette det ideelle valget for en storbyferie. Rundt hjørnet finner du en metrostasjon, restauranter og barer hvor du blir underholdt på kvelden. Hver morgen kan du nyte en god frokost og om kvelden kan du spise middag i hotellets restaurant L'Olivera.

 • +4
Les mer
room

Dobbelt standardrom

Rommet er 15 m² stort og er utrustet med en seng, LCD-TV, minibar og safe(mot avgift). Alle rom har også et privat bad med badekar eller dusj, toalett, hårføner og et utvalg av toalettartikler.

Kulturtips!

Barcelona er den perfekte byen å boltre seg i kulturopplevelser som dessuten er i verdensklasse. Følgende 3 severdigheter bør du bestille før du setter deg på flyet:

 • Et besøk til Temple de la Sagrada Familia er en selvfølge for alle kulturelskere da bygningens arkitektur er slående. Ta frem kameraet og forsøk å fange dette statlige mesterverket til minnekortet og likner et latinsk kors med sine nesten 100 meter lange tynne tårn og keramikkprydede topper - en fryd for øyet.
 • Vil du besøke en flott kunstutstilling? Ta deg da til CaixaForum! Denne utstillingshallen byr på fantastisk kunst og interessante utstillinger. Foruten internasjonale utstillinger av samtidskunst kan du iblant også nyte musikkunderholdning. Besøket er også lommebokvennlig ettersom det oftest er gratis inngang.
 • Gjør deg klar for storslagne foajéer, slingrende marmortrapper og praktfulle salonger. Ett av Europas største operahus, Gran teatre del Liceu venter nemlig på deg. Ta en guidet tur gjennom teateret og lær deg mer om teaterets historie!

Reiseguide Inkludert

Reiseguiden inneholder byens beste steder, restauranter, museum og mer. Etter du har bestilt reisen, får du tilgang til reiseguiden gjennom TravelBirds app.

calendar illustration
Se priser og tilgjengelighet for dette tilbudet
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Måltider (frokost kan oppgraderes i bestillingsprosessen)
 • Turistskatt ca kr 12 Per person per natt
 • Depositum på €100 (returneres dersom ingenting ødelegges)
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

En pakkereise er kombinasjonen av reisetjenester, og går inn under EU-direktivet 2015/2302. Derfor er du beskyttet av EU-rettigheter som gjelder for pakkereiser. TravelBird B.V. er fullt ansvarlig for korrekt utførelse av pakken som helhet. Vilkår og betingelser for TravelBird (A) gjelder for denne bestillingen. Se artikkel 11 i de ytterligere reisevilkårene for våre avbestillingsregler. I tillegg har TravelBird B.V., som påbudt i henhold til loven, en ordning om å refundere betalinger og, der transport er inkludert i pakken, sikre repatriering i tilfelle det blir insolvent. Mer informasjon om rettigheter under Directive (EU) 2015/2302 , som finnes i vedlegg I del A.

Innsjekking

Fra kl. 16:00

Utsjekking

Til kl. 12:00

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Romkapasitet

Maks 2 voksne og 1 barn opptil 1 per rom

Barnerabatt

Barnerabatt kun for minst 2 fullt betalende personer:
Barn fra 0-1 år gammel: bor gratis
Barn fra 0 til 1 år får ikke rabatt på flybilletten, er ikke garantert et sete og kan ikke ha egen innsjekket bagasje.

Enkeltreisende

Enkeltreisende betaler full pris for hotellet.

Flytider

Vennligst merk at flyvningene kan komme til å endres, være forsinket eller bli utsatt av flyselskapet, og at flytider er midlertidige. Merk at du må sjekke flytidene før avreise på flyselskapets eller flyplassens nettside for å unngå skuffelse.

Reisedokumenter

Du mottar reisedokumentene dine minst 5 dager før avreisedatoen.

Kjæledyr

Kjæledyr er ikke tillatt.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Beliggenhet

Hotellet ligger i hjertet av Barcelona i området Eixample som er kjent for å være et rolig, moderne og elegant område av byen. Fra flyplassen til hotellet tar det ca. 25 min med bil og du kan legge til transport ved bestilling.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret