Vi beklager, men dette tilbudet er utløpt.

 • Fly inkludert
 • Overnatting inkludert
 • Taxi inkludert

Billedskjønne Santorini

 • Solreiser
 • Agios Georgios
pris fra kr 8 119
 • per person fra
 • basert på 2 voksne
Dette er kanskje interessant
Dette var tilbudet

En av Hellas' vakreste øyer i 7 netter på Santo Miramare Resort Hotel med frokost, fly t/r og transport.

Pittoreske, hvite hus med blå tak, fortryllende havutsikt og den vakreste solnedgangen du kommer til å se. Begi deg til et paradis på jord: Santorini. På denne øya i Egeerhavet står det kun nytelse og avslapping på planen. Smak på de deilige, greske delikatessene, nyt den ubeskrivelig vakre utsikten over havet, og lur på hvorfor du ikke har reist hit før. Ditt hjem for en uke er et firestjerners hotell sør på øya, rett ved stranden på Perivolos. Hva mer kan du egentlig ønske deg?

Solnedganger på Santorini

Det fantastiske, greske klimaet og de vakre strendene burde være nok grunn til å tilbringe en ferie i Santorini, men vi har enda mer å tilby! Ta kameraet med deg, for her er typiske blåhvite hus og vindmøller du vil ha lyst til å vise de der hjemme! Visste du at Santorini har de vakreste solnedgangene i verden? Ingen steder i verden fotograferes de nemlig mer enn på denne øya. Selvfølgelig er den siste gode grunnen den deilige, greske maten... Nyt kulinarisk velvære og de lokale rettene.

De mest berømte stedene i Santorini er Oia og hovedstaden Fira: to pittoreske steder med de typiske blåhvite husene mot fjellene. Øya har selvfølgelig mye mer å tilby! Santorini består hovedsakelig av landsbyer og på øst- og sørkysten finner du flere badebyer med vakre strender. Kamari er en av de viktigste badebyene og har spesielle, svarte sandstrender på grunn av øyas vulkanske opprinnelse.

Santo Miramare Resort

 • Hotel
 • Agios Georgios, Hellas
Aerial

Det 4-stjerners Hotel Santo Miramare har en perfekt beliggenhet i Santorini, og tilbyr 85 moderne rom. Med to svømmebassenger, et barnebasseng, et boblebad og en bassengbar, vil du bli underholdt her. Mot en ekstra avgift kan du bruke treningsfasiliteter og badstuen. Ønsker du å sole deg tilbyr den private stranden på feriestedet en løsning, her kan du slappe av og bli solbrun på en av solsengene. Stranden ligger i nærheten av mange strandbarer og restauranter, og tilbyr muligheten til å trene en rekke vannsporter.

 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
Les mer
double-/triple room

Dobbelt/Trippeltrom

2 personer | Rom

De stilige rommene er innredet med lyse farger og komfortable møbler. Hvert rom er utstyrt med aircondition, minibar (mot en avgift), telefon, radio, TV, safe og egen balkong eller terrasse. Privat bad med regndusj, toalett og hårføner.

junior suite

Junior Suite

3 personer | Suite

Juniorsuitene har en moderne, smakfull innredning og er utstyrt med en komfortabel dobbeltseng og en ekstra stue med sittegruppe. Suitene er utstyrt med aircondition, minibar (mot avgift), telefon, radio, TV og safe. Privat bad med regndusj, toalett og hårføner. Høydepunktet er balkongen eller den private terrassen, hvor du kan nyte et glass gresk vin om kvelden.

TravelBirds tips
 • Den vulkanske skjærgården har blitt formet av et vulkansk utbrudd, og dette har også resultert i strender i alle slags farger, bestående av mørk vulkansk sand. For eksempel, ta en titt på den populære stranden Kamari (11 km) eller på den svarte sandstranden Perivolos, i nærheten av hotellet. Vakre rødfargede bergarter kan beundres i Amoudi Bay (24 km), nær Oia.
 • En absolutt perle som du bør ha sett når du bor i Santorini, er bokhandelen Atlantis Books (23 km). Denne veldig idylliske bokhandelen ble grunnlagt av et amerikansk par og ligger i et typisk blått hvitt hus. Les diktene på veggene og nyt utsikten over Egeerhavet på den tilstøtende terrassen.
 • Matelskere! På Santorini kan du nyte de beste rettene og de mest smakfulle vinene. Selvfølgelig kan du smake på greske spesialiteter som moussaka og gyros på øya, men Santorini har også sine egne tradisjonelle retter. For eksempel 'tomatkjøttboller'. Videre har øygruppen sin egen versjon av den greske salaten, som du definitivt bør smake på!
calendar illustration
Se priser og tilgjengelighet for dette tilbudet
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Turistskatt kr 30 Per person per natt
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

En pakkereise er kombinasjonen av reisetjenester, og går inn under EU-direktivet 2015/2302. Derfor er du beskyttet av EU-rettigheter som gjelder for pakkereiser. TravelBird B.V. er fullt ansvarlig for korrekt utførelse av pakken som helhet. Vilkår og betingelser for TravelBird (A) gjelder for denne bestillingen. Se artikkel 11 i de ytterligere reisevilkårene for våre avbestillingsregler. I tillegg har TravelBird B.V., som påbudt i henhold til loven, en ordning om å refundere betalinger og, der transport er inkludert i pakken, sikre repatriering i tilfelle det blir insolvent. Mer informasjon om rettigheter under Directive (EU) 2015/2302 , som finnes i vedlegg I del A.

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Romkapasitet

Maks 2 voksne og 1 barn opptil 8 i et Dobbelt/Trippeltrom
Maks 3 personer i et Junior Suite

Enkeltreisende

Enkeltreisende betaler full pris for hotellet.

Barnerabatt

Barnerabatter varierer basert på avreise dato og lengde av oppholdet, vennligst fortsett bestillingsprosessen for å se den endelige prisen.
Barn fra 0 til 1 år får ikke rabatt på flybilletten, er ikke garantert et sete og kan ikke ha egen innsjekket bagasje.

Flytider

Vennligst merk at flyvningene kan komme til å endres, være forsinket eller bli utsatt av flyselskapet, og at flytider er midlertidige. Merk at du må sjekke flytidene før avreise på flyselskapets eller flyplassens nettside for å unngå skuffelse.

Reisedokumenter

Du mottar reisedokumentene dine minst 5 dager før avreisedatoen.

Kjæledyr

Kjæledyr er ikke tillatt.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret