Vi beklager, men dette tilbudet er utløpt.

 • Fly inkludert
 • Overnatting inkludert
 • Shuttlebuss inkludert
 • Aktivitet inkludert

Budapest med elvecruise og spa

 • Storbyferie
 • 3, 4 eller 5 netter
 • Budapest
pris fra kr 3 219
 • per person fra
 • basert på 2 voksne
Dette er kanskje interessant
Dette var tilbudet

Nyt 3, 4 eller 5 netter på Hotel Belvedere i Budapest med frokost, fly t/r, spatilgang og en båttur på Donau!

Budapest er hele verdens spahovedstad og den perfekte byen for deg som ønsker deg en storbyferie med stil! Ta med deg en kjæreste eller en god venn og nyt et 4-stjerners hotell i bydelen Buda. Med dette tilbudet kan du glede deg til et spaopphold på byens mest ikoniske spa og en båttur på Donau, så du kan se byen fra en helt ny vinkel. I skjønn forening med shopping og sightseeing, blir dette en uforglemmelig storbyferie i Budapests skjønne, historiske gater.

Tilbudet inkluderer:
 • 3, 4 eller 5 netter ved Hotel Belvedere Budapest****
 • Frokostbuffé
 • Fly t/r Budapest (se tilgjengelige flyplasser i kalenderen)
 • Inngang til Gellért Spa
 • Bruk av basseng og sauna på hotellet
 • Båttur på Donau
 • Velkomstdrink
Opplev Budapest

La deg fascinere av Budapests unike blanding av det historiske og moderne og nyt noen herlige dager i byen som ofte kalles Østens Paris. Elven Donau deler byen i Buda og Pest, hvor hver del bærer preg av sin egen lokale kultur. Buda ligger på byens vestre side, og består av en labyrint av koselige gater og trivelige middelalderske torg. Her finner du også Buda-slottet og byens flotteste utsikt. Spaser over Frihetsbroen mot Pest, hvor shopping og champagne står i sentrum. På kvelden imponerer bydelen med sitt yrende natteliv og mange smakfulle restauranter, hvor du kan spandere på deg et bedre måltid uten at lommeboken får svi. Ikke glem å få med deg det pompøse parlamentet, som er ekstra imponerende når solen går ned.

Hotel Belvedere Budapest

 • Hotel
 • Budapest, Ungarn
Belvedere Budapest - Lobby

Ditt hotell befinner seg på Buda-siden av Donau, i et område som egner seg godt for kultur- og historieelskere. Bak den moderne fasaden blir du møtt av stilrike fasiliteter av fransk Art Deco og en utslåelig panoramautsikt fra hotellets toppetasje. I nærområdet finner du historiske monumenter og gode anledninger for turgåing, og tilbake på hotellet kan du slappe av med gratis tilgang til hotellets velværeavdeling.

 • +3
Les mer
Belvedere Budapest - Double Room

Dobbeltrom

Du innlosjeres på et behagelig og moderne dobbeltrom som inkluderer klimaanlegg, satelitt-TV, skrivebord, safe, WiFi og tilgang til eget bad.

Inspirerende tips til din storbyferie i Budapest

 • Historiske Gellért Spa: Med over 100 termiske kilder er det ikke rart at spa er en vesentlig del av den ungarske kulturen. Inkludert i dette tilbudet er inngang til sjarmerende Gellért Spa, som kan skryte av å ha tint opp frosne gjester i et helt århundre. Nyt et herlig avbrekk fra vinteren og unn deg et varmende bad i praktfulle omgivelser.
 • Hotellets spaavdeling med utsikt over Budapest: Et hvert ungarsk hotell med respekt for seg selv har også sin eget spaavdeling, og Hotell Belvedere Budapest er intet unntak. Ta livet med ro og start dagen med et forfriskende svømmetak i hotellets basseng, eller plei kroppen din i boblebadet etter en innholdsrik dag med shopping og sightseeing, alt mens du nyter en uslåelig utsikt over byen.
 • Herlig mat til vennlige priser: For et bedre måltid bør du legge turen til Pest, hvor du har mangfoldige muligheter for å unne deg et bedre måltid. Et obligatorisk måltid er selvsagt den famøse gulasjen, men ikke la deg begrense av tradisjoner - Budapest er kjent for å sine innovative restauranter og med flere nye lokaler hver eneste måned sies det at byen gjennomgår en kulinarisk revolusjon!

Reiseguide Inkludert

Reiseguiden inneholder byens beste steder, restauranter, museum og mer. Etter du har bestilt reisen, får du tilgang til reiseguiden gjennom TravelBirds app.

calendar illustration
Se priser og tilgjengelighet for dette tilbudet
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Eventuell turistskatt
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

En pakkereise er kombinasjonen av reisetjenester, og går inn under EU-direktivet 2015/2302. Derfor er du beskyttet av EU-rettigheter som gjelder for pakkereiser. TravelBird B.V. er fullt ansvarlig for korrekt utførelse av pakken som helhet. Vilkår og betingelser for TravelBird (A) gjelder for denne bestillingen. Se artikkel 11 i de ytterligere reisevilkårene for våre avbestillingsregler. I tillegg har TravelBird B.V., som påbudt i henhold til loven, en ordning om å refundere betalinger og, der transport er inkludert i pakken, sikre repatriering i tilfelle det blir insolvent. Mer informasjon om rettigheter under Directive (EU) 2015/2302 , som finnes i vedlegg I del A.

Innsjekking

Fra kl. 14:00

Utsjekking

Til kl. 11:00

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Enkeltreisende

Enkeltreisende betaler full pris for rommet.

Romkapasitet

Maks 2 personer per rom.

Barnerabatt

Det gis dessverre ingen barnerabatt med dette tilbudet.

Kjæledyr

Kjæledyr er dessverre ikke tillatt.

Bestilling av flere rom

Dersom det er tilgjengelig ved bestilling, er det mulig å bestille flere rom samtidig.

Båttur

Billetten for båtturen gjelder på reisens andre dag (dagen du flyr til Budapest regnes som dag 1). Båtturen finner sted på kvelden.

Flytider

Vennligst merk at flyvningene kan komme til å endres, være forsinket eller bli utsatt av flyselskapet, og at flytider er midlertidige. Merk at du må sjekke flytidene før avreise på flyselskapets eller flyplassens nettside for å unngå skuffelse.

Reisedokumenter

Du mottar reisedokumentene dine minst 5 dager før avreisedatoen.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Beliggenhet

Hotel Belvedere Budapest har en flott beliggenhet, nær Buda-slottet, og egner seg bra for deg som vil tilbringe 3-4 netter i Budapest. Nærmeste t-banestasjon er Széll Kálmán tér, og det tar deg ca 10 minutter å spasere hit.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret