Vi beklager, men dette tilbudet er utløpt.

 • Fly inkludert
 • Overnatting inkludert
 • Shuttlebuss inkludert

Voksenhotell på Costa Cálida

 • Solreiser
 • Murcia
pris fra kr 8 919
 • per person fra
 • basert på 2 voksne
Dette er kanskje interessant
Dette var tilbudet

7, 10 eller 14 netter på 4-stjerners Poseidón La Manga Hotel & Spa på Costa Cálida. Inkludert transport, frokost og fly t/r.

La Manga er beskrevet som "et paradis mellom to hav". Det er den smale stripen av land på omtrent 20 km som skiller de to havene til Mar Menor og Middelhavet. I tillegg til at du får nyte den avslappende og trivelige sydenatmosfæren som vi nordmenn elsker, er La Manga er kjent for sin rene luft, mens Mar Menors saltvann er kjent for å ha en revitaliserende effekt. På reisen bor du i tillegg på et fint 4*-voksenhotell, bare et lite steinkast fra det glitrende havet med den gylne stranden.

Tilbudet inkluderer:
 • 7, 10 eller 14 netter på Poseidón La Manga Hotel & Spa
 • Fly t/r Murcia (se tilgjengelige flyplasser i kalenderen)
 • Transport t/r mellom flyplass og hotell
 • Frokost hver morgen (Du kan velge å oppgradere til helpensjon eller halvpensjon)
La Manga på Costa Cálida

La Manga kan beskrives som en stripe av land mellom to sjøer. Med en beliggenhet på Costa Cálida i sørøst Spania, er klimaet her svært behagelig. Oversatt direkte betyr Costa Cálida "Den varme kysten". La Manga er kjent for å ha et nærmere helbredende klima. I 1986 anbefalte Verdens helseorganisasjon klimaet i området som et av de sunneste i verden - ikke for varmt om sommeren eller for kaldt om vinteren. I gjennomsnittet kan La Manga skryte av 325 solskinnsdager hvert år, noe som gjør det til et ideelt reisemål hele året rundt!

Poseidon La Manga Hotel & Spa

 • Hotel
 • Murcia, Spania
pool

Nær fine strender, Middelhavet og midt i La Manga ligger dette fine 4-stjerners Adult Only hotellet, ca 75 kilometer fra hovedstaden Murcia. Hotellet tilbyr en bufférestaurant og bar, et utendørsbasseng, en solterrasse og et spa med treningsstudio, dampbad, badstue, sensation-dusj, svømmebasseng og boblebad.

 • +6
Les mer
room

Dobbeltrom eller tvillingrom

De fine rommene på hotellet har enten en dobbeltseng eller to enkeltsenger, en balkong med utsikt, satellitt-TV, aircondition, Wi-Fi, minibar og bad utstyrt med dusj eller badekar og hårføner.

3 gode grunner for å besøke La Manga

 • Valget av strender er nesten uendelig, fra de ville sanddynene i sør, til flate og grunne strender Mar Menor.
 • Det livlige utelivet. På La Manga-stripen finnes det mange barer som tilbyr levende musikk og underholdning; pluss mange livlige diskoteker, som er spesielt populære i sommermånedene.
 • Det rike Murcia kjøkkenet - Murcia-slettene er utrolig fruktbare, og produserer et stort utvalg av frisk frukt og grønnsaker, som utgjør basisingrediensene i regionens kjøkken. Ris er også produsert her, noe som gjenspeiles i mange av rettene. Den ferske og varierte sjømaten fra Mar Menor og Middelhavet, sammen med organiske råvarer fra fjellene, fullfører bildet. Noen typiske retter inkluderer: Arroz y Conejo, Arroz de Verduras og Arroz y Costillejas. (Arroz betyr ris)
calendar illustration
Se priser og tilgjengelighet for dette tilbudet
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

En pakkereise er kombinasjonen av reisetjenester, og går inn under EU-direktivet 2015/2302. Derfor er du beskyttet av EU-rettigheter som gjelder for pakkereiser. TravelBird B.V. er fullt ansvarlig for korrekt utførelse av pakken som helhet. Vilkår og betingelser for TravelBird (A) gjelder for denne bestillingen. Se artikkel 11 i de ytterligere reisevilkårene for våre avbestillingsregler. I tillegg har TravelBird B.V., som påbudt i henhold til loven, en ordning om å refundere betalinger og, der transport er inkludert i pakken, sikre repatriering i tilfelle det blir insolvent. Mer informasjon om rettigheter under Directive (EU) 2015/2302 , som finnes i vedlegg I del A.

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Romkapasitet

Maks 2 personer per rom

Enkeltreisende

Enkeltreisende betaler et tillegg avhengig av avreisedato og lengde på oppholdet, se endelig sum på bestillingssiden.

NB - voksenhotell

Barn under 16 år er ikke tillatt ved hotellet.

Generell gjesterabatt

Ikke tilgjengelig

Kjæledyr

Kjæledyr er dessverre ikke tillatt.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Flytider

Vennligst merk at flyvningene kan komme til å endres, være forsinket eller bli utsatt av flyselskapet, og at flytider er midlertidige. Merk at du må sjekke flytidene før avreise på flyselskapets eller flyplassens nettside for å unngå skuffelse.

Reisedokumenter

Du mottar reisedokumentene dine minst 5 dager før avreisedatoen.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret