Vi beklager, men dette tilbudet er utløpt.

 • Fly inkludert
 • Overnatting inkludert
 • Bileie inkludert

Nord-Ibiza med leiebil

 • Solreiser
 • Ibiza
pris fra kr 7 359
 • per person fra
 • basert på 2 voksne
Dette er kanskje interessant
Dette var tilbudet

Oppdag øya i ditt eget tempo! Bo 7, 10 eller 14 netter på Balansat Resort, inkludert frokost, leiebil og fly.

Når vi sier Ibiza, tenker du på stappfulle strender og nattklubber fulle av turister? Trist, fordi denne vakre øya har så mye mer å tilby! Pittoreske bukter, koselige landsbyer og en vakker kystlinje, Ibiza har alt. I løpet av ferien bor du i byen Puerto San Miguel, på nordsiden av øya. Du har en leiebil til din disposisjon som gjør at du enkelt kan utforske de vakreste stedene på øya. Hvor mange netter du blir, og hvor aktiv du ønsker å være er opp til deg. Men én ting er sikkert: du vil få en fantastisk ferie på Ibiza!

Tilbudet inkluderer:
 • 7, 10 eller 14 netter på Balansat Resort
 • Med frokost eller halvpensjon
 • Leiebil
 • Fly t/r Ibiza (se tilgjengelige flyplasser i kalenderen)
Puerto de San Miguel

På nordkysten av Ibiza vekk fra kjas og mas og DJ-partyer knyttet til sør, ligger denne gamle fiskehavnen idyllisk til blant klipper omringet av furutrær. Denne rolige bukta er populært blant par og familier og hjem til øyas fineste sjømatrestauranter, mens vannsportsentusiaster vil føle seg hjemme her på kysten ved Middelhavet.

Balansat Resort

 • Hotel
 • Ibiza, Spania
Pool

Velkommen til Ibiza! Dette vakre og moderne feriestedet ligger i Puerto San Miguel, noen få skritt fra stranden. Hotellet har en døgnåpen resepsjon, to utendørsbasseng, et barnebasseng og en snackbar. Videre er det mange aktiviteter du kan delta i, som bordtennis, volleyball, vannpolo og fotball. Det er en barneklubb med et TV-rom for barn. I restauranten serveres internasjonale retter, salater og deilige desserter.

 • +3
Les mer
Superior room

Superior rom

De lyse dobbeltrommene har dobbeltseng, sovesofa, TV, aircondition, telefon, safe og mikrobølgeovn. De har også et bad med dusj og toalett, samt en terrasse.

Junior suite w living room

Juniorsuite (med stue)

Juniorsuitene er moderne og tilbyr en dobbeltseng eller 2 enkeltsenger og en stue med sovesofa, aircondition, mikrobølgeovn, kjøleskap, TV, telefon og safe. De har også et bad med dusj og toalett, samt en terrasse.

Superior apartment w living room

Superior leilighet (med stue)

De lyse og moderne superior leilighetene har en moderne innredning, samt et soverom med to enkeltsenger eller en dobbeltseng og en stue med sovesofa, aircondition, TV, telefon, safe og kjøkkenkrok. De har også et bad med dusj og toalett, samt en terrasse.

TravelBirds Tips!

Nord-Ibiza er relativt stille sammenlignet med resten av øya, og fortsatt relativt uoppdaget. Her er noen tips, slik at du til slutt kan dra nytte av leiebilen din og mest mulig ut av ferien.

 • Ok, litt om nord! Først kjører du til Playa Cala Xarraca (14,5 km), en rolig strand med fantastisk utsikt. Her er det gode snorklemuligheter, hvis du er interessert. Men selv om du foretrekker å holde deg over vann, er denne stranden verdt et besøk. Det er kun en restaurant, hvor du kan nyte en deilig lunsj.
 • Kjør litt lenger nord til Portinatx (18 km): denne badebyen er den nordligste byen på øya. Portinatx er opprinnelig en fiskerlandsby, og du kan også nyte fersk fisk på en av de mange restaurantene. Du finner tre forskjellige strender og vannet er krystallklart her. Ta med deg håndkleet, for her vil du absolutt ta en dukkert!
 • Den spesielle landsbyen San Carlos (20 km) er også verdt et besøk. Den ligger på nordøstsiden av Ibiza, og du kan ta en tur innom den aller første kaféen på øya: Bar Anita! Her er det som om tiden har stått stille: postkassene i baren brukes fortsatt av beboerne, fordi posten ikke kan leveres rundt i landsbyen. Etter en deilig lunsj, rusle rundt i landsbyen, se deg rundt og nyt den avslappede atmosfæren.

Reiseguide Inkludert

Reiseguiden inneholder byens beste steder, restauranter, museum og mer. Etter du har bestilt reisen, får du tilgang til reiseguiden gjennom TravelBirds app.

calendar illustration
Se priser og tilgjengelighet for dette tilbudet
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Turistskatt ca (Mai-Oktober) kr 33 Per person per natt
 • Turistskatt ca (November-Mars) kr 8 Per person per natt
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

En pakkereise er kombinasjonen av reisetjenester, og går inn under EU-direktivet 2015/2302. Derfor er du beskyttet av EU-rettigheter som gjelder for pakkereiser. TravelBird B.V. er fullt ansvarlig for korrekt utførelse av pakken som helhet. Vilkår og betingelser for TravelBird (A) gjelder for denne bestillingen. Se artikkel 11 i de ytterligere reisevilkårene for våre avbestillingsregler. I tillegg har TravelBird B.V., som påbudt i henhold til loven, en ordning om å refundere betalinger og, der transport er inkludert i pakken, sikre repatriering i tilfelle det blir insolvent. Mer informasjon om rettigheter under Directive (EU) 2015/2302 , som finnes i vedlegg I del A.

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Romkapasitet

Maks 2 voksne og 1 barn opptil 16 i et Superior rom
Maks 3 voksne og 1 barn opptil 16 i et Juniorsuite (med stue)
Maks 3 voksne og 1 barn opptil 16 i et Superior leilighet (med stue)

Barnerabatt

Barnerabatter varierer basert på avreise dato og lengde av oppholdet, vennligst fortsett bestillingsprosessen for å se den endelige prisen.
Barn fra 0 til 1 år får ikke rabatt på flybilletten, er ikke garantert et sete og kan ikke ha egen innsjekket bagasje.

Enkeltreisende

Enkeltreisende betaler full pris for hotellet.

Flytider

Vennligst merk at flyvningene kan komme til å endres, være forsinket eller bli utsatt av flyselskapet, og at flytider er midlertidige. Merk at du må sjekke flytidene før avreise på flyselskapets eller flyplassens nettside for å unngå skuffelse.

Reisedokumenter

Du mottar reisedokumentene dine minst 5 dager før avreisedatoen.

Internett

Tilgjengelig på hotellet for €5,- per dag

Kjæledyr

Kjæledyr er ikke tillatt.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Leiebilvilkår

Merk at den som betaler for tilbudet, også regnes som hovedsjåfør i bestillingen. Hovedsjåføren må også ha et kredittkort i sitt navn for et obligatorisk depositum som betales på ankomst. Vennligst ta kontakt med kundeservice for å endre hovedsjåfør, hvis en annen enn hovedsjåføren har bestilt tilbudet.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret