Vi beklager, men dette tilbudet er utløpt.

 • Fly inkludert
 • Overnatting inkludert
 • Shuttlebuss inkludert

Avdekk Albufeiras hemmeligheter i solen

 • Solreiser
 • Albufeira
pris fra kr 6 739
 • per person fra
 • basert på 2 voksne
Dette er kanskje interessant
Dette var tilbudet

7 netter i en moderne leilighet fra Palmeiras de Santa Eulália, i gåavstand fra havet i portugisiske Algarve inkl. fly t/r & transport.

Kun 800 meter; det er avstanden du går fra din stille ferieleilighet til den gylne stranden Praia da Oura. Tilbring dagene med å kose deg i det varme havet og til slutt lese den spennende boken som har støvet ned i bokhyllen. Albufeira er en nydelig feriedestinasjon i portugisiske Algarve! Det sjarmerende, gamle sentrum er fullt av fine kafeer og restauranter. Nyt lokale delikatesser på en koselig terrasse og spaser gjennom de svingete gatene, hvor du kan rusle rundt fra boutique til boutique. Din fine leilighet ligger i et kompleks som er utstyrt med alle bekvemmeligheter, inkludert et nydelig svømmebasseng. Så tilbring tid med din elskede, familiemedlemmer eller beste venner: det er på tide med en avslappende ferie i solfylte Albufeira!

Tilbudet inkluderer:
 • 7 netter i Palmeiras de Santa Eulália
 • Fly t/r Faro (se tilgjengelige flyplasser i kalenderen)
 • Transport t/r mellom flyplass og hotell
Vakre Algarve

Ta en titt på bildene av ditt feriemål og drøm deg bort ... Reisen går til Albufeira, en nydelig badeby i portugisiske Algarve. I det gamle sentrum føler du fremdeles den mauriske opprinnelsen og fortiden av byen som en liten fiskerlandsby. I dag er Albufeira en livlig havneby med fantastiske strender, hvor du kan slappe av. Ta en spasertur langs de vakre fjellformasjonene og smak på samværet i byens livlige sentrum. Uansett hva du skal gjøre denne ferien, i Albufeira finner du det!

Palmeiras de Santa Eulália

 • Leilighet
 • Albufeira, Portugal
FRONT BUILDING

Leilighetene på Palmeiras de Santa Eulália ligger i et kompleks med et fint utendørsbasseng, et barnebasseng, en velholdt hage og en bassengbar hvor du kan bestille små snacks og cocktailer. Det er også en resepsjon, hvor du blant annet kan bestille turer og bruke WiFi gratis på fellesområdene. Avstanden til den gylne stranden Praia da Oura ligger kun 800 meter, og Albufeira gamleby ligger kun 3 km unna.

 • +2
Les mer
DOUBLE ROOM

Ettromsleilighet Superior med balkong

De moderne leilighetene har et soverom med en komfortabel seng. Den separate stuen har satellitt-TV og en myk to-seters sofa, og på kjøkkenet finner du en mikrobølgeovn, brødrister, kjøleskap, komfyr og vannkoker. Det er et bad med gratis badeprodukter og håndklær er inkludert. Noen leiligheter har terrasse eller balkong.

BATHROOM

Ettromsleilighet med balkong

Superior-leiligheten har samme layout som Standard-leiligheten, selv om denne typen er mer romslig.

Albufeira: gammelt og nytt

Albufeira har en steinete kystlinje, krystallklart sjøvann og har både et flott, gammelt senter og en ny del. Vårt tips? Utforsk byen under en tur og bli kjent med begge distriktene.

 • Gamlebyen er et absolutt must for å bli kjent med kulturen i tradisjonelle Portugal og å feire på det sør-portugisiske kjøkkenet! Selv om Albufeira i dag er populært blant turister, er det i det historiske sentrumet en avslappet og vennlig atmosfære. I gatene og på torgene er det travelt, men ikke for overfylt, og du finner fine restauranter og butikker overalt. Finn deg et bord i en koselig restaurant, bestill en del grillede sardiner og nyt spennende, levende musikk!
 • Vil du også ha en dag med eventyr i de vakre omgivelsene? Så gå på Delfintitting, litt ridning eller jeepsafari... Også å gjøre en båttur langs skjulte huler er mulig under ferien din i Albufeira!
Gjennomsnittstemperatur i Algarve

Jan: min. 7℃ og maks. 16℃
Feb: min. 8℃ og maks. 16℃
Mars: min. 9℃ og maks. 18℃
April: min. 10℃ og maks. 20℃
Mai: min. 12℃ og maks. 22℃
Juni: min. 15℃ og maks. 25℃
Juli: min. 18℃ og maks.28℃
Aug: min. 18℃ og maks. 29℃
Sept: min. 17℃ og maks. 26℃
Okt: min. 14℃ og maks. 23℃
Nov: min. 11℃ og max. 19℃
Des: min. 8℃ og max. 17℃

calendar illustration
Se priser og tilgjengelighet for dette tilbudet
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

En pakkereise er kombinasjonen av reisetjenester, og går inn under EU-direktivet 2015/2302. Derfor er du beskyttet av EU-rettigheter som gjelder for pakkereiser. TravelBird B.V. er fullt ansvarlig for korrekt utførelse av pakken som helhet. Vilkår og betingelser for TravelBird (A) gjelder for denne bestillingen. Se artikkel 11 i de ytterligere reisevilkårene for våre avbestillingsregler. I tillegg har TravelBird B.V., som påbudt i henhold til loven, en ordning om å refundere betalinger og, der transport er inkludert i pakken, sikre repatriering i tilfelle det blir insolvent. Mer informasjon om rettigheter under Directive (EU) 2015/2302 , som finnes i vedlegg I del A.

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Romkapasitet

Maks 4 personer i et Ettromsleilighet Superior med balkong
Maks 4 personer i et Ettromsleilighet med balkong

Barnerabatt

Barn fra 0 til 1 år får ikke rabatt på flybilletten, er ikke garantert et sete og kan ikke ha egen innsjekket bagasje.

Enkeltreisende

Ikke tilgjengelig på hotellprisen

Flytider

Vennligst merk at flyvningene kan komme til å endres, være forsinket eller bli utsatt av flyselskapet, og at flytider er midlertidige. Merk at du må sjekke flytidene før avreise på flyselskapets eller flyplassens nettside for å unngå skuffelse.

Reisedokumenter

Du mottar reisedokumentene dine minst 5 dager før avreisedatoen.

Kjæledyr

Kjæledyr er ikke tillatt.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret