• Fly inkludert
 • Overnatting inkludert

By- og strandferie i Vietnam

 • Solreiser
 • 8, 9, 11, 12, 15 eller 16 netter
 • Vietnam
pris fra kr 8 059
 • per person fra
 • basert på 2 personer

Opplev fantastiske Vietnam på en ny måte. Inkluderer 7, 10 eller 14 netter i Ho Chi Minh City og Mui Ne, frokost, transport og fly.

Vil du oppleve spennende Vietnam? På en eventyrlig reise opplever du lokal kultur i Ho Chi Minh City og deilig solskinn på den hvite kysten i Mui Ne. Smak på god vietnamesisk mat i Saigons velkjente Ho Chi Minh City, utforsk landets fascinerende kultur med museer og minnesmerker, og kos deg med rimelig shopping på lokale markeder. Nyt templenes stillhet og la kroppen slappe av på en idyllisk sandstrand i solens varmende stråler. Kombiner by og sol; Vietnam venter!

Tilbudet inkluderer:
 • 2 eller 3 netter i Ho Chi Minh-byen (Liberty Saigon Parkview)
 • 5, 7 eller 11 netter på Mui Nessa (The Beach Resort)
 • Frokost hver dag
 • Fly t/r til Ho Chi Minh City (se tilgjengelige flyplasser i kalenderen)
 • Transport t/r hotell og flyplass
Vietnam

Få en unik opplevelse på en avslappende reise i Vietnam. I Ho Chi Minh City vil du oppleve en autentisk vietnamesisk atmosfære i livlige gater, mens Mui Ne vil fortrylle deg med sine hvite sandstrender og som fiskerby. Hvis du velger alternativet med 7 netter, vil du bo i Ho Chi Minh City i 2 netter og Mui Ni i 5 netter. For et 10-netters opphold, vil du bo i Ho Chi Minh City i 3 netter og Mui Nessa i 7 netter. Under det lengste alternativet på 14 netter tilbringer du 3 netter i Ho Chi Minh City, og 11 netter i Mui Nessa.

 1. Dag 1 & 2: Pulserende Ho Chi Minh City

  Ho Chi Minh City, tidligere kjent som Saigon, er klar til å ta deg imot de første dagene av ferien din. En sjåfør venter på deg på flyplassen for å ta deg til hotellet. Det beste av det vietnamesiske kjøkkenet finnes i Ho Chi Minh City, så eksotiske spisemuligheter er ikke vanskelig å finne. Byen er stappfull av nye smakfulle kulinariske herligheter. Smale sidegater inneholder kultur, historie og nye møter med lokalbefolkningen. Bare å rusle rundt med alle sanser åpne for nye inntrykk, er en opplevelse i seg selv.

  Gjennom byens attraksjoner kan du utforske sider av byen både fra både de siste århundrene og nåtiden. Mye arkitektur strekker seg høyt mot himmelen, blant annet uavhengighetspalasset og templet Thien Hau. Besøk også det tidligere presidentpalasset, som har viktig historisk og symbolsk betydning. Vietnamkrigen som et resultat av Saigons overgivelse i 1975, og bygningen spilte en spesiell rolle i de siste kampene. Andre ting som er verdt å se, er byens egen Notre Dame-katedral, Jadekeisar-pagoden, Chinatown og Binh Tay-markedet. Se også Chi Chi-tunneler som krigerne beveget seg i under Vietnamkrigen.

  Velger du turen på 10 eller 14 netter, vil du ha 3 dager til rådighet i Ho Chi Minh City.

  Liberty Hotel Saigon Parkview

  Liberty Hotel Saigon Parkview eller lignende

  • Hotel
  • Ho Chi Minh-byen, Vietnam
  Liberty Hotel Saigon Parkview

  Liberty Park View ligger i hjertet av Ho Chi Minh City, i nærheten av Ben Thanh-markedet. Her finner du en utsikt over Saigon-elven og et flott svømmebasseng på taket. Liker du å trene kan du benytte deg av treningssenteret eller unne deg en avslappende massasje eller spabehandling (mot en avgift) etter en travel dag i byen. Ben Thanh-markedet ligger 600 meter unna, og 15-20 minutters gange unna vil du finne Operaen og Notre Dame-katedralen i Saigon.
  På alle rom har du aircondition, flatskjerm-TV, skrivebord, telefon, pult, minibar og et eget bad med dusj og toalettartikler.

  Les mer
 2. Dag 3 - 7: Strandtid i Mui Ne

  Den andre halvdelen av Vietnamreisen vil du tilbringe på de hvite sandstrendene i Mui Nen. På et tidspunkt, var Mui Ne en bortgjemt fiskerlandsby i Sør-Kinahavet, men i dag er byen en populær feriedestinasjon som tilbyr en avslappende stemning, og muligheter for å senke skuldrene og nyte solen. Sjekk ut den opprinnelige atmosfæren til fiskerlandsbyen ved å gå til de gamle blokkene, der du kan få servert den beste sjømaten. Skjem bort kroppen ved å slappe av i den myke sanden, men hvis du heller vil ha fart og spenning finnes det en rekke vannsporter å prøve seg på.

  De fargerike fiskerbåtene som forlater havnen ved soloppgang for fiske dagens fangst, skaper en spesiell stemning. Stranden og omgivelsene bades i lys, og dette er absolutt noe som må oppleves enten ved soloppgang eller solnedgang i løpet av oppholdet. Mui Ne er aller mest kjent for sine vakre sanddyner, både hvite og røde.
  Det føles nestes som å være i ørkenen, litt merkelig ettersom du er rett ved stranden!

  Besøk også Po Shanu Cham-tårnene bygget på 800-tallet, nå kun ruiner, men fortsatt et flott syn. Smak på lokal mat på Dong Vui Food Court eller kanskje du vil lære deg å lage noen lokale spesialiteter på et matlagingskurs?

  Etter noen avslappende dager i Mui Ne vil du bli tatt til Ho Chi Minh City Airport, og det er på tide å si farvel til fantastiske Vietnam.

  Velger du turen på 10 eller 14 netter, vil du ha 7 eller 11 dager til rådighet i Mui Ne.

  The Beach Resort + Room

  The Beach Resort eller lignende

  • Hotel
  • Phan Thiet, Vietnam
  The Beach Resort + Room

  Hotellet ligger kun 3 minutters gange fra stranden i Mui Ne. Hotellet har en tropisk hage, et utendørsbasseng og boblebad. De tilbyr gratis Wi-Fi i fellesområdene. Du spiser frokost i hotellets restaurant OCEAN, som også serverer lokale og internasjonale retter med utsikt over havet. Rommene er romslige og utstyrt med aircondition, safe, TV og minibar og eget bad.

  Les mer
Velg en avreisedato
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

TravelBird er ansvarlig reiseoperatør. TravelBirds vilkår og betingelser (A) gjelder for denne bestillingen. Vennligst se artikkel 11 for våre kanselleringsvikår.

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Romkapasitet

Maks 3 voksne og 1 barn opptil 1 i et Dobbeltrom 7 netter
Maks 3 voksne og 1 barn opptil 1 i et Dobbeltrom 10 netter
Maks 3 voksne og 1 barn opptil 1 i et Dobbeltrom 14 netter

Barnerabatt

Barnerabatt kun for minst 2 fullt betalende personer:
Barn fra 0-1 år gammel: bor gratis
Barn fra 2-12 år gamle: får en rabatt på 25% rabatt per opphold
Barn fra 0 til 1 år får ikke rabatt på flybilletten, er ikke garantert et sete og kan ikke ha egen innsjekket bagasje.

Enkeltreisende

kr 1 799 - kr 3 694 på hotellprisen

Reisegruppe

Dette er en individuell reise. Bestiller du reisen som enkeltreisende, reiser du alene.

Transport

Ved ankomst på flyplassen i Ho Chi Minh City, se etter et skilt med TravelBird- og Indochina Legend-logo og du vil fraktes til hotellet.

Visumkrav

Merk at du må ha visum for å besøke Vietnam for reiser over 15 dager. Vennligst se http://www.landsider.no/land/ for oppdatert informasjon om visumregler, inkludert priser og når du trenger et visum. Det er den reisende som er ansvarlig for å undersøke dette. Vennligst påse at passet ditt er gyldig i minimum 6 måneder etter innreisedato til Vietnam. Kontakt landets ambassade i Norge for mer informasjon: http://www.vietnamembassy-norway.org/en/

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Vaksinasjonskrav

Det kan være påkrevd med vaksinering mot hepatitt A, hepatitt B, difteri, stivkrampe, kikhoste, polio og gulfeber før du reiser til Sørøst-Asia. Vennligst se Folkehelseinstituttets sider (link: http://www.fhi.no/eway/default.aspx?pid=239) for oppdatert informasjon og helseråd før du drar.

Flytider

Vennligst merk at flyvningene kan komme til å endres, være forsinket eller bli utsatt av flyselskapet, og at flytider er midlertidige. Merk at du må sjekke flytidene før avreise på flyselskapets eller flyplassens nettside for å unngå skuffelse.

Reisedokumenter

Du mottar reisedokumentene dine minst 5 dager før avreisedatoen.

WiFi

Gratis WiFi

Kjæledyr

Kjæledyr er ikke tillatt.

Valuta

Vietnams valuta er Dong (VND), verdt ca 0,000041 €. € 1,00 tilsvarer ca 24.000 donger, noe som betyr at du kommer til å ha store mengder kontanter i lommeboken i løpet av turen. Vietnam aksepterer også amerikanske dollar, som bør eventuelt bør taes med i kontanter av lav valør. Det er imidlertid billigere å bruke lokal valuta enn dollar.

Forbehold om endringer

Vi tar forbehold om endring av reiserute og reisens forløp grunnet uforutsette hendelser utenfor vår kontroll.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret