Vi beklager, men dette tilbudet er utløpt.

 • Fly inkludert
 • Overnatting inkludert

By- og strandferie i Vietnam

 • Solreiser
 • Vietnam
pris fra kr 7 879
 • per person fra
 • basert på 2 voksne
Dette er kanskje interessant
Dette var tilbudet

Opplev fantastiske Vietnam på en ny måte. Inkluderer 7, 10 eller 14 netter i Ho Chi Minh City og Mui Ne, frokost, transport og fly.

Vil du oppleve spennende Vietnam? På en eventyrlig reise opplever du lokal kultur i Ho Chi Minh City og deilig solskinn på den hvite kysten i Mui Ne. Smak på god vietnamesisk mat i Saigons velkjente Ho Chi Minh City, utforsk landets fascinerende kultur med museer og minnesmerker, og kos deg med rimelig shopping på lokale markeder. Nyt templenes stillhet og la kroppen slappe av på en idyllisk sandstrand i solens varmende stråler. Kombiner by og sol; Vietnam venter!

Tilbudet inkluderer:
 • 2 eller 3 netter i Ho Chi Minh-byen (Liberty Saigon Parkview)
 • 5, 7 eller 11 netter på Mui Nessa (The Beach Resort)
 • Frokost hver dag
 • Fly t/r til Ho Chi Minh City (se tilgjengelige flyplasser i kalenderen)
 • Transport t/r hotell og flyplass
Vietnam

Få en unik opplevelse på en avslappende reise i Vietnam. I Ho Chi Minh City vil du oppleve en autentisk vietnamesisk atmosfære i livlige gater, mens Mui Ne vil fortrylle deg med sine hvite sandstrender og som fiskerby. Hvis du velger alternativet med 7 netter, vil du bo i Ho Chi Minh City i 2 netter og Mui Ni i 5 netter. For et 10-netters opphold, vil du bo i Ho Chi Minh City i 3 netter og Mui Nessa i 7 netter. Under det lengste alternativet på 14 netter tilbringer du 3 netter i Ho Chi Minh City, og 11 netter i Mui Nessa.

Reiserute

Dag 1 & 2: Pulserende Ho Chi Minh City

Ho Chi Minh City, tidligere kjent som Saigon, er klar til å ta deg imot de første dagene av ferien din. En sjåfør venter på deg på flyplassen for å ta deg til hotellet. Det beste av det vietnamesiske kjøkkenet finnes i Ho Chi Minh City, så eksotiske spisemuligheter er ikke vanskelig å finne. Bye… Les mer

Liberty Hotel Saigon Parkview  eller lignende

Dag 3 - 7: Strandtid i Mui Ne

Den andre halvdelen av Vietnamreisen vil du tilbringe på de hvite sandstrendene i Mui Nen. På et tidspunkt, var Mui Ne en bortgjemt fiskerlandsby i Sør-Kinahavet, men i dag er byen en populær feriedestinasjon som tilbyr en avslappende stemning, og muligheter for å senke skuldrene og nyte solen. … Les mer

The Beach Resort  eller lignende
calendar illustration
Se priser og tilgjengelighet for dette tilbudet
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

En pakkereise er kombinasjonen av reisetjenester, og går inn under EU-direktivet 2015/2302. Derfor er du beskyttet av EU-rettigheter som gjelder for pakkereiser. TravelBird B.V. er fullt ansvarlig for korrekt utførelse av pakken som helhet. Vilkår og betingelser for TravelBird (A) gjelder for denne bestillingen. Se artikkel 11 i de ytterligere reisevilkårene for våre avbestillingsregler. I tillegg har TravelBird B.V., som påbudt i henhold til loven, en ordning om å refundere betalinger og, der transport er inkludert i pakken, sikre repatriering i tilfelle det blir insolvent. Mer informasjon om rettigheter under Directive (EU) 2015/2302 , som finnes i vedlegg I del A.

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Romkapasitet

Maks 3 voksne og 1 barn opptil 1 i et Dobbeltrom 7 netter
Maks 3 voksne og 1 barn opptil 1 i et Dobbeltrom 10 netter
Maks 3 voksne og 1 barn opptil 1 i et Dobbeltrom 14 netter

Barnerabatt

Barnerabatt kun for minst 2 fullt betalende personer:
Barn fra 0-1 år gammel: bor gratis
Barn fra 2-12 år gamle: får en rabatt på 25% rabatt per opphold
Barn fra 0 til 1 år får ikke rabatt på flybilletten, er ikke garantert et sete og kan ikke ha egen innsjekket bagasje.

Enkeltreisende

Enkeltreisende betaler et tillegg avhengig av avreisedato og lengde på oppholdet, se endelig sum på bestillingssiden.

Reisegruppe

Dette er en individuell reise. Bestiller du reisen som enkeltreisende, reiser du alene.

Transport

Ved ankomst på flyplassen i Ho Chi Minh City, se etter et skilt med TravelBird- og Indochina Legend-logo og du vil fraktes til hotellet.

Visumkrav

Merk at du må ha visum for å besøke Vietnam for reiser over 15 dager. Vennligst se http://www.landsider.no/land/ for oppdatert informasjon om visumregler, inkludert priser og når du trenger et visum. Det er den reisende som er ansvarlig for å undersøke dette. Vennligst påse at passet ditt er gyldig i minimum 6 måneder etter innreisedato til Vietnam. Kontakt landets ambassade i Norge for mer informasjon: http://www.vietnamembassy-norway.org/en/

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Vaksinasjonskrav

Det kan være påkrevd med vaksinering mot hepatitt A, hepatitt B, difteri, stivkrampe, kikhoste, polio og gulfeber før du reiser til Sørøst-Asia. Vennligst se Folkehelseinstituttets sider (link: http://www.fhi.no/eway/default.aspx?pid=239) for oppdatert informasjon og helseråd før du drar.

Flytider

Vennligst merk at flyvningene kan komme til å endres, være forsinket eller bli utsatt av flyselskapet, og at flytider er midlertidige. Merk at du må sjekke flytidene før avreise på flyselskapets eller flyplassens nettside for å unngå skuffelse.

Reisedokumenter

Du mottar reisedokumentene dine minst 5 dager før avreisedatoen.

WiFi

Gratis WiFi

Kjæledyr

Kjæledyr er ikke tillatt.

Valuta

Vietnams valuta er Dong (VND), verdt ca 0,000041 €. € 1,00 tilsvarer ca 24.000 donger, noe som betyr at du kommer til å ha store mengder kontanter i lommeboken i løpet av turen. Vietnam aksepterer også amerikanske dollar, som bør eventuelt bør taes med i kontanter av lav valør. Det er imidlertid billigere å bruke lokal valuta enn dollar.

Forbehold om endringer

Vi tar forbehold om endring av reiserute og reisens forløp grunnet uforutsette hendelser utenfor vår kontroll.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret