• Fly inkludert
 • Overnatting inkludert
 • Bileie inkludert

Utforsk USA og Canadas vakre østkyst

 • Rundreise
 • 15 netter
 • Canada, USA
pris fra kr 17 169
 • per person fra
 • basert på 2 personer

Se noen av Canadas og USAs høydepunkter på en rundreise inkl. 14 netter på 11 hoteller, leiebil og fly t/r.

Gå på en oppdagelsesreise i New York City, gå Freedom Trail i Boston og rusle gjennom det historiske kvartalet i Quebec City. Besøk det kanadiske parlamentet i hovedstaden Ottawa, beundre de legendariske Niagara Falls, besøk White House i Washington DC og dykk dypt i amerikansk historie i Philadelphia - og dette er bare litt av det du kan oppleve på denne reisen på østkysten av USA og Canada. Fordyp deg i historien og kulturen i begge landene og besøk utallige verdensberømte severdigheter!

Tilbudet inkluderer:
 • 2 netter på hotell i nærheten av New York City
 • 1 natt på hotell i Boston
 • 1 natt på hotell i nærheten av White Mountain National Forest
 • 2 netter på hotell i Quebec
 • 1 natt på hotell i Montreal
 • 1 natt på hotell i Ottawa
 • 2 netter på hotell i Toronto
 • 1 natt på hotell i Niagara Falls
 • 1 natt på hotell i Lancaster
 • 1 natt på hotell i Washington DC
 • 1 natt på hotell i Philadelphia
 • Fly t/r New York (se tilgjengelige flyplasser i kalenderen)
 • Leiebil
Østkysten i Canada og USA

Østkysten i Canada og USA er rik på historie, kultur og utrolig natur. Med din leiebil oppdager du det fargerike livet i New York City, og reiser langs Atlanterhavskysten til Boston. Nyt de naturlige skjønnhetene i Ontario Lakes med de tusen øyer, og beundre det mektige vannet i Niagara Falls. Besøk de fransk-inspirerte kanadiske metropolene i Montreal og Quebec, samt den allsidige Toronto og den canadiske hovedstaden i Ottawa. Uansett hvilken tid på året du reiser, fra den fargerike våren til "Indian summer", vil dette bli et eventyr!

 1. Dag 1 & 2: Ankomst til New York

  'The Big Apple', 'The City That Never Sleeps', 'Gotham City': Kjært barn, mange navn! Oppdag selv hvorfor denne byen er så spesiell. Når du har landet, henter du leiebilen din, kjører til hotellet ditt, og avhengig av ankomsttiden din kan du utforske området rundt hotellet (som ligger et godt stykke utenfor Manhattan) eller hvile ut etter en lang reise. Uansett om du har vært i New York før eller ikke, kan du utforske asfaltjungelen på egenhånd og i ditt eget tempo. Besøker du alle høydepunktene (noen ganger bokstavelig talt, på Top of the Rock for eksempel) eller dykker du inn i Brooklyn på jakt etter unike steder? Du kan velge. Vil du se så mye som mulig på den ene dagen du er i New York? Bestill da valgfrie billetter til Double Decker Bus Tour. Du får en billett for 48 timer, og du kan komme inn og ut av alle stedene du liker å besøke. Vandre gjennom Central Park, sykle over Brooklyn Bridge, ta en tur på The High Line og spis deretter ute i Meatpacking Disctict. Uansett hva du skal gjøre i løpet av dagen i New York... få mest mulig ut av reisen din!

  Hilton Hasbrouck Heights/Meadowlands -> Red Roof PLUS+ Boston - Woburn 350.0 km

  Hilton Hasbrouck Heights-Meadowlands eller lignende

  • Hotel
  • Hasbrouck Heights, USA

  Dette hotellet ligger i New Jersey, rundt 20 km fra Manhattan. Hotellet har en bar og en à la carte restaurant, et svømmebasseng og et treningsstudio. Dobbeltrommene har en stor dobbeltseng, et bad med dusj og hårføner, en TV, et kjøleskap og aircondition.

  Les mer
 2. Dag 3: Yale og Boston

  På dag 3 forlater du New York og kjører langs østkysten mot Boston. Du kjører rett gjennom Connecticut, noe som betyr at du kan stoppe på det verdensberømte Yale University campus i New Haven. Vandre forbi de imponerende bygningene, drikk en kopp kaffe med studentene og se selv hvordan studentlivet er. Vi anbefaler deg å stoppe på veien til Boston, fordi sannsynligvis er hotellet du bor på den andre siden av byen - og ganske langt utover. Få en smak av byen og tenk på hva du vil se neste morgen. Hvis du liker synet av Yale, kan du også ta en titt på Harvard campus. Der går du gjennom Harvard Yard (den eldste delen av universitetet) og besøker Harvard naturhistoriske museum. Når du er kommet til hotellet, har du lyst til å hvile ut etter en lang dag med utforsking!

  Red Roof PLUS+ Boston - Woburn -> Merrill Farm Inn 206.4 km

  Red Roof Plus Boston Woburn + Pool

  Red Roof Plus Boston Woburn eller lignende

  • Hotel
  • Woburn, USA
  Red Roof Plus Boston Woburn + Pool

  Ligger ca. 20 km fra sentrum av Boston og ca. 15 km fra Harvard University. Hotellet har et innendørsbasseng. Dobbeltrommene har en stor dobbeltseng, bad med dusj og hårtørker, en TV, kjøleskap, skrivebord og aircondition.

  Les mer
 3. Dag 4: Freedom Trail i Boston og White Mountain National Forest

  På morgenen på dag 4 kjører du til sentrum av Boston. Følg den berømte Freedom Trail langs de 17 historiske stedene i byen, som spilte en viktig rolle i amerikansk historie. Start i Boston Common (den eldste offentlige parken i USA) og følg de gjenkjennelige røde mursteinene på gatene langs alle høydepunktene i byen. For eksempel passerer du The Old State House, som ifølge den amerikanske presidenten, John Adams, var der den amerikanske uavhengigheten startet. Du vil også gå forbi Benjamin Franklin-statuen (politiker, moralist og en av Pennsylvanias varamedlemmer for å signere Uavhengighetserklæringen) og Faneuil Hall, også kjent som "Frihetsvuggen". Dette er hvor viktige taler av Samuel Adams og James Otis Jr., fant sted, samt andre hovedpersoner i den amerikanske revolusjonen. I Boston finner du den søte gaten Acorn Street og gatene rundt den er verdt en tur! Etter en morgen (og muligens en lunsj) i Boston, kjører du ca. 220 km mot nord til White Mountains National Park, hvor du overnatter på kanten av naturparken. Avhengig av hvor sent du ankommer, kan du fortsatt ha tid til en kort spasertur i området. Så legger du deg tidlig, for i morgen har du en lang kjøretur til Canada!

  Merrill Farm Inn -> Clarion Hotel Quebec 467.7 km

  exterior

  Merrill Farm Resort eller lignende

  • Hotel
  • Conway, USA
  exterior

  Dette New England-hotellet ligger i et vakkert landskap, blant trærne. Hotellet har 60 rom, som alle er utstyrt med det du trenger for et komfortabelt opphold. Alle rom har flatskjerm-TV og eget bad.

  Les mer
 4. Dag 5 & 6: Quebec

  God morgen! I dag legger du mange kilometer bak deg (ca 450!). Heldigvis er det en vakker rute, rett gjennom White Mountains National Park. Underveis støter du naturligvis på vakre utsikter, for eksempel i Franconia Notch State Park. Ta for eksempel taubanen til toppen av Cannon Mountain for spektakulær utsikt over området. Pass på at du har dine reisedokumenter og pass i hånden når du passerer den kanadiske grensen! På dag 6 har du god tid til å utforske Quebec City. Se den koselige bydelen Petit-Champlain, besøk borgen og beundre Le Château Frontenac, det majestetiske slottet. Visste du at dette er det mest fotograferte hotellet i verden? Leter du etter en koselig restaurant for kvelden, er dette stedet.

  Clarion Hotel Quebec -> Hotel Travelodge Montreal Centre 242.3 km

  Travelodge Quebec + Room

  Clarion Hotel Quebec eller lignende

  • Hotel
  • Québec, Canada
  Travelodge Quebec + Room

  Dette hotellet ligger i Quebec City, ca. 9 km fra sentrum. Resepsjonen er døgnåpen. Hotellet har et innendørsbasseng og en bar. Dobbeltrommene har dobbeltseng, bad med dusj og hårføner, TV, kjøleskap og aircondition.

  Les mer
 5. Dag 7: Montreal

  På den 7. dagen kjører du langs St. Lawrence Seaway, en svært viktig rute for frakt til Montréal. Du kjører ca. 240 km før du kommer til Montréal. Montréal er veldig interessant med tanke på arkitektur. Du vil finne en blanding av historiske (og europeiske) bygninger og futuristiske skyskrapere, som gir interessante bilder. Byen har også det største underjordiske kjøpesenteret La Ville Souterraine (The Underground City), som med rette kan kalles en komplett by. Videre er det historiske distriktet i nærheten av havnen - med Basilique Notre-Dame de Montréal - et must! Noe du må smake i Montreal er "poutine", en typisk rett fra provinsen Quebec, som ikke er helt lav i kalorier (tvert imot). Crispy frites med ost og saus, det er hva det er. I restauranter finnes det alle slags variasjoner, så prøv noe du aldri har spist før!

  Hotel Travelodge Montreal Centre -> Capital Hill Hotel & Suites 199.7 km

  Travelodge Montreal Centre eller lignende

  • Hotel
  • Montréal, Canada

  Dette hotellet ligger i det kinesiske kvartalet i byen Montreal. Hotellet har en resepsjon som er åpen 24 timer i døgnet. Alle rom har flatskjerm-TV og eget bad.

  Les mer
 6. Dag 8: Ottawa

  Etter en frokost i Montréal kjører du ca. 200 kilometer vest til du kommer til hovedstaden i landet: Ottawa! En bygning som du absolutt ikke kan ignorere er åpenbart parlamentets bygning på Capital Hill. Ta også en titt på Folkebiblioteket! Deretter går du langs (eller tar en båttur) på Rideau Canal, kanalen som ble bygget i 1812 for å forhindre angrep fra USA. For den beste utsikten på Capital Hill setter du kursen mot Major's Hill Park. Ikke glem kameraet ditt!

  Capital Hill Hotel & Suites -> Bond Place Hotel 451.4 km

  Capital Hill & Suite + Room

  Capital Hill Hotel & Suites eller lignende

  • Hotel
  • Ottawa, Canada
  Capital Hill & Suite + Room

  Hotellet ligger i sentrum av byen, og kun to kvartaler fra Parliament Hill. Skulle du trenge mer aktivitet kan du trene i treningsstudioet, lese en avis i resepsjonen og gå til Bibliothèque Café, hvor du som gjest på Capital Hill får 10% rabatt på måltider. Hotellet har også en restaurant.
  Rom: De komfortable rommene har en TV, skrivebord, kaffe- og tekoker, gratis Wi-Fi og eget bad.

  Les mer
 7. Dag 9 & 10: Toronto

  Etter en dag i hovedstaden er det tid for en tur til Toronto, den største byen i Canada! Du skal sette deg i bilen nok en gang: etter ca. 450 km kommer du til den moderne metropolen. På veien vil du passere Thousand Islands National Park, en vakker naturpark i St Lawrence River. Du ankommer Toronto om ettermiddagen, så en tur i nærheten av hotellet er mulig! Gå ut på middag og fordyp deg i byen, så du på dag 10 vet nøyaktig hvor du skal. For eksempel i CN Tower kan du se byen fra 342 meter og til og med ta et skritt på glassgulvet - hvis du tør! For den beste utsikten over byens skyline, ta fergen til Toronto Island Park. Dette er et flott sted for en god lunsj på en av terrassene! Om ettermiddagen tar du en spasertur gjennom Distillery District, et historisk distrikt med gamle destillerier, hvor ingen motorisert trafikk er tillatt. Du finner spesielle butikker og restauranter, som ligger i viktorianske og industrielle bygninger.

  Bond Place Hotel -> Four Points by Sheraton Niagara Falls 130.4 km

  Bond Place eller lignende

  • Hotel
  • Toronto, Canada

  Dette hotellet ligger i sentrum av Toronto, og tilbyr 280 komfortable rom og et treningssenter. Alle rom har et romslig bad og en flatskjerm-TV.

  Les mer
 8. Dag 11: Niagara Falls

  Selvfølgelig er turen ikke komplett uten et besøk til de mest berømte fossene i verden: Niagara Falls! Derfor kjører du rundt 130 kilometer på dag 11 mot denne spektakulære naturen. Beundre fossefallene fra alle synsvinkler og bestill en valgfri utflukt med Mist of Maid (kan også bestilles på stedet), hvor du seiler i en båt langs fossene. Stå på dekket og se hvordan naturkreftene kaster vannmassene 60 meter ned - et imponerende syn! Visste du at 567.811 liter vann strømmer ned per sekund?

  Four Points by Sheraton Niagara Falls -> Comfort Inn Lancaster - Rockvale Outlets 558.8 km

  Four Points by Sheraton Niagara Falls + Pool

  Four Points by Sheraton Niagara Falls eller lignende

  • Hotel
  • Niagara Falls, Canada
  Four Points by Sheraton Niagara Falls + Pool

  Dette hotellet ligger i nærheten av Niagara Falls. Det har en restaurant, en bar og et svømmebasseng. Dobbeltrommene har en dobbeltseng, et bad med dusj og hårføner og kaffe- og tekoker.

  Les mer
 9. Dag 12: Lancaster

  Etter å ha sovet i nærheten av fossene for en natt, kommer du tilbake til USA. Du kjører ca. 550 km i sør, gjennom delstaten Pennsylvania. Sett på litt fin musikk og opplev den ultimate roadtrip-følelsen i dag! Stopp et sted langs veien for å spise en typisk amerikansk lunsj. Du bor i Lancaster, en liten landbruksby i Pennsylvania. Her kan du se et typisk Amish-samfunn. Her kan du fortsatt kjøre de karakteristiske hestevognene!

  Comfort Inn Lancaster - Rockvale Outlets -> Kellogg Conference Hotel 196.3 km

  Comfort Inn Lancaster - Rockvale Outlets eller lignende

  • Hotel
  • Lancaster County, USA

  Dette hotellet ligger ca. 11 km fra Lancaster. Hotellet har et utendørs svømmebasseng hele året. Dobbeltrom har en dobbeltseng, bad med dusj og hårføner, flatskjerm-TV og aircondition.

  Les mer
 10. Dag 13: Washington D.C.

  Etter et besøk til den kanadiske hovedstaden kan hovedstaden i USA ikke utelates på turen din! På dag 13 reiser du tilbake til leiebilen og reiser rundt 225 km mot sør. Vi anbefaler deg å kjøre via Gettysburg, hvor slaget i Gettysburg fant sted i 1863. Denne kjente kampen i borgerkrigen er ofte beskrevet som et vendepunkt, varte i tre dager og opplevde et enormt antall dødsfall og skader. For tiden kan du besøke et imponerende museum og ta en titt på den enorme Gettysburg National Military Park. En gang i Washington DC er det mer enn nok å gjøre! Se det verdensberømte White House, The Capitol, og Jefferson Memorial og besøk et av de mange museene tilknyttet Smithsonian Institute.

  Kellogg Conference Hotel -> Holiday Inn Express Philadelphia-Midtown 220.6 km

  Kellogg Conference Hotel eller lignende

  • Hotel
  • Washington, D.C., USA

  Dette hotellet har en bistro på stedet og et treningssenter. Du vil bo på et rom med eget bad og en flatskjerm-TV.

  Les mer
 11. Dag 14 & 15: Philadelphia & Hjemreise

  Slutten på turen er nesten i sikte, men selvfølgelig kan du ikke reise hjem før du har sett den ikoniske Liberty Bell! Det er derfor den endelige destinasjonen på turen er Philadelphia, også kjent som 'Philly'. Den 8. juli 1776 ringte Liberty Bell alle beboerne sammen for utnevnelsen av uavhengighetserklæringen. Videre går du gjennom den søte gaten Elfreths smug eller besøker et av de mange museene i byen. Gå ut på middag om kvelden og skål til alle de imponerende høydepunktene du har sett. På dag 15 leverer du leiebilen og flyr hjem fra New York (JFK Airport). Merk at du ved avreise fra Philadelphia har ca. 175 km å kjøre til flyplassen. På denne ruten kan det noen ganger være hektisk, så sørg for å ha god tid!

  Holiday Inn Express Philadelphia-Midtown -> John F Kennedy International Airport 178.9 km

  Holiday Inn Express Philadelphia-Midtown eller lignende

  • Hotel
  • Philadelphia, USA

  Holiday Inn Express Philadelphia Midtown har en sentral beliggenhet, og tilbyr en komfortabel hjemmebase i Philadelphia for ferien. Det komfortable hotellet har et utendørsbasseng og treningsrom samt innbydende rom utstyrt med dobbeltseng, skrivebord, sittegruppe, aircondition og eget bad med enten dusj eller badekar og hårføner.

  Les mer
  • +2
Tilvalg (endelig pris ved bestilling)

Følgende utflukter vil gjøre turen til en uforglemmelig opplevelse:

 • Dobbeldekker City Tour: Nyt 48-timers tilgang til hop-on-hop-off dobbeltdekkerbussen i New York City. Turen inkluderer Downtown Tour, Uptown Tour, Brooklyn Tour, Bronx Tour, Night Tour og City Sightseeing. Høydepunktet på sightseeingturen er tilgang til Sightseeing Ferry, New York Historical Society Museum eller New York City Museum. Barn 0-2 år får gratis adgang.
 • Niagara Falls Maid of the Mist Cruise: Opplev Amerikas mest spennende cruise ved Niagara. Lytt til det mektige tordenet av vannmassene og følg det milde, forfriskende vanndråpene på huden din når du nærmer deg tåken nær fossen. En fantastisk opplevelse venter på deg! Barn 0-5 år får gratis tilgang | Varighet: ca. 20 minutter.

Leiebil Inkludert

Nyt friheten av å kjøre med din egen leiebil. Vi velger den rette størrelsen og sørger for at henting av bil samsvarer med flyreisen din.

 • Ingen-risiko garanti
 • Kjør så mye du vil
Les mer

Viktig å undersøke

 • Du har en Nissan Versa eller lignende, avhenger av størrelsen på reisegruppen.
 • Hovedsjåføren må være i besittelse av et kredittkort i eget navn med tilstrekkelig kreditt til depositum av maksimalt € 2500, -. Høyden på depositumbeløpet kan variere, og er avhengig av biltype.
 • Hovedsjåføren må ha et gyldig førerkort med minimum 2 års kjøreerfaring.
Se alle vilkår og betingelser.
Velg en avreisedato
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • ESTA & ETA
 • Måltider
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

TravelBird er ansvarlig reiseoperatør. TravelBirds vilkår og betingelser (A) gjelder for denne bestillingen. Vennligst se artikkel 11 for våre kanselleringsvikår.

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Romkapasitet

Maks 4 personer per rom

Barnerabatt

Barnerabatt kun for minst 2 fullt betalende personer:
Barn fra 0-11 år gamle: bor gratis
Barn fra 0 til 1 år får ikke rabatt på flybilletten, er ikke garantert et sete og kan ikke ha egen innsjekket bagasje.

Enkeltreisende

kr 9 360 - kr 9 897 på hotellprisen

Reisegruppe

Dette er en individuell reise. Bestiller du reisen som enkeltreisende, reiser du alene.

Parkering

Parkering er gratis eller mot en avgift avhengig av hotellet du skal bo (betales på stedet).

Kjæledyr

Kjæledyr er dessverre ikke tillatt.

Flytider

Vennligst merk at flyvningene kan komme til å endres, være forsinket eller bli utsatt av flyselskapet, og at flytider er midlertidige. Merk at du må sjekke flytidene før avreise på flyselskapets eller flyplassens nettside for å unngå skuffelse.

Reisedokumenter

Du mottar reisedokumentene dine minst 5 dager før avreisedatoen.

Forbehold om endringer

Vi tar forbehold om endring av reiserute og reisens forløp grunnet uforutsette hendelser utenfor vår kontroll.

Visuminformasjon for USA & Canada

Merk at du må fylle inn et ESTA-skjema for å besøke USA, og et ETA-skjema for innreise til Canada. Vennligst se http://www.landsider.no/land/ for oppdatert informasjon om visumregler, inkludert priser og når du trenger et visum. Vennligst påse at passet ditt er gyldig i minimum 6 måneder etter avreisedato fra USA og Canada.

Vennligst merk at dersom du er fra Sudan, Somalia, Iran, Yemen, Syria eller Libya, vennligst sjekk med Utenriksdepartementet om du har tillatelse til å reise til USA, før du bestiller en reise.

Vaksinasjonskrav

Det kan være påkrevd med vaksinering mot difteri, stivkrampe, kikhoste og polio før du reiser til USA. Vennligst se Folkehelseinstituttets sider (link: http://www.fhi.no/eway/default.aspx?pid=239) for oppdatert informasjon og helseråd før du drar.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret