Vi beklager, men dette tilbudet er utløpt.

 • Fly inkludert
 • Overnatting inkludert

Ta et avbrekk i smørøyet av Roma

 • Storbyferie
 • 2, 3 eller 4 netter
 • Roma
pris fra kr 2 649
 • per person fra
 • basert på 2 voksne
Dette er kanskje interessant
Dette var tilbudet

Opplev Roma med 2, 3 eller 4 netter på Bon Ton Suite-gjestehus sentralt i Roma med daglig frokost, fly og gratis WiFi.

Roma er en by man aldri blir lei av! Ta et avbrekk fra hverdagen og opplev den italienske hovedstaden. Under byferien vil du ikke bare utforske de kjente turistattraksjonene, som Colosseum eller Trevi-fontenen, men også spasere gjennom de mindre kjente, idylliske gatene og nabolagene i byen. Du former ferien akkurat slik du selv ønsker; med historie både inne og ute, eksemplarisk mat, storslått arkitektur, Roma har alt! Med et sentralt beliggende gjestehus, hvor det serveres frokost hver morgen, har du det ideelle utgangspunktet for et vellykket opphold.

Tilbudet inkluderer:
 • 2, 3 eller 4 netter på Bon Ton Suite
 • Frokost hver morgen
 • Fly t/r Roma (se tilgjengelige flyplasser i kalenderen)
 • Gratis WiFi
Alle veier fører til Rom

Roma er byen for ekte livsnytere og alle som ønsker seg en uforglemmelig storbyferie! Her flyter gatene nærmest over av fristende delikatesser, historiske elementer og romantiske øyeblikk. Nyt en deilig gelato på Spansketrappen, kast en mynt i Trevifontenen og bli forelsket i det bohemske Travestere-kvarteret.

Inkludert i dette tilbudet er billetter til Peterskirken. Dette utsmykkede pavelige kapellet ble bygget på Vatikanhøyden i det andre århundre, over apostelen Peters grav. I dag er den et populært reisemål for både pilgrimmer og turister fra hele verden.

Nyt det gode i liv i Roma med denne historiske reisen til "Den Evige By"!

Bon Ton Suite

 • Hotel
 • Roma, Italia
Salong

Dette gjestehuset ligger i øverste etasje av en sjarmerende bygning fra 1930-årene og tilbyr en flott utsikt over byens mange tak. Beliggenheten er i gåavstand til både sentralstasjonen Termini og metrostasjonen Castro Pretorio, samt den eksklusive gaten Via Veneto. Bygningen har heis og gratis WiFi, og det serveres en enkel frokost i nabobygningen hver morgen.

 • +1
Les mer
Svit

Dobbeltrom

Dobbeltrommet er smakfullt og lyst innredet med en behagelig og stor seng, flatskjerm-TV, samt aircondition og WiFi. Lyset strømmer inn fra de store vinduene, og på kvelden kan man se byen opplyst utenfor.

TravelBirds Tips!

Roma har alt du kan drømme om, men her er noen av våre tips:

 • Gelato på en lokal isbar - En tur til Roma er ikke komplett uten en gelato (..eller fem)! Du finner isbarer over hele byen, så det er bare å stoppe for en rask forfriskning, ja en smak av det autentiske Italia!
 • Trastevere - Hvis du ønsker å oppleve det 'virkelige' Roma, er det til dette nabolaget du skal dra. Det er litt unna selve bykjernen, men rett sør for Vatikanet finner du en roligere bydel med færre turister. Her kan du vandre rundt i koselige smågater, ta en cappuccino på en rustikk kafé og titte i unike småbutikker.
 • Matlagingskurs - Har du vært i Roma før, eller kanskje du bare ønsker en annerledes opplevelse, anbefaler vi et av byens matlagingskurs. Spør på gjestehuset eller ta et raskt søk på internett, så kan du tilbringe en unik dag med en kokk og lære å lage autentisk italiensk mat.

Reiseguide Inkludert

Reiseguiden inneholder byens beste steder, restauranter, museum og mer. Etter du har bestilt reisen, får du tilgang til reiseguiden gjennom TravelBirds app.

calendar illustration
Se priser og tilgjengelighet for dette tilbudet
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Transport mellom flyplass og hotell
 • Turistskatt ca kr 29 per person per natt (betales på hotellet)
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

En pakkereise er kombinasjonen av reisetjenester, og går inn under EU-direktivet 2015/2302. Derfor er du beskyttet av EU-rettigheter som gjelder for pakkereiser. TravelBird B.V. er fullt ansvarlig for korrekt utførelse av pakken som helhet. Vilkår og betingelser for TravelBird (A) gjelder for denne bestillingen. Se artikkel 11 i de ytterligere reisevilkårene for våre avbestillingsregler. I tillegg har TravelBird B.V., som påbudt i henhold til loven, en ordning om å refundere betalinger og, der transport er inkludert i pakken, sikre repatriering i tilfelle det blir insolvent. Mer informasjon om rettigheter under Directive (EU) 2015/2302 , som finnes i vedlegg I del A.

Innsjekking

Fra kl. 14:00 - 22:00

Utsjekking

Til kl. 11:00

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Romkapasitet

Maks 3 voksne og 1 barn opptil 2 per rom

Enkeltreisende

Enkeltreisende betaler full pris for hotellet.

Barnerabatt

Barnerabatt kun for minst 2 fullt betalende personer:
Barn fra 0-2 år gamle: bor gratis
Barn fra 0 til 1 år får ikke rabatt på flybilletten, er ikke garantert et sete og kan ikke ha egen innsjekket bagasje.

Kjæledyr

Kjæledyr er ikke tillatt.

Flytider

Vennligst merk at flyvningene kan komme til å endres, være forsinket eller bli utsatt av flyselskapet, og at flytider er midlertidige. Merk at du må sjekke flytidene før avreise på flyselskapets eller flyplassens nettside for å unngå skuffelse.

Reisedokumenter

Du mottar reisedokumentene dine minst 5 dager før avreisedatoen.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret