Vi beklager, men dette tilbudet er utløpt.

 • Fly inkludert
 • Overnatting inkludert
 • Shuttlebuss inkludert
 • Aktivitet inkludert

Malta med cruise til Comino og Gozo

 • Solreiser
 • Saint Paul's Bay
pris fra kr 4 319
 • per person fra
 • basert på 2 voksne
Dette er kanskje interessant
Dette var tilbudet

Fargerike Malta med cruise til billedskjønne Comino og Gozo! Inkl. 5 eller 7 netter i egen leilighet, transport og fly t/r.

Den maltesiske skjærgården, en perle i hjertet av Middelhavet. Denne ferien skal du besøke tre forskjellige øyer, hver med sin egen personlighet og unike skjønnhet. Du overnatter på Malta, den største av de tre, i din egen leilighet med tilgang til utendørsbasseng. Og de andre to? Du besøker dem på en dagstur med båt! Nyt den berømte og vakre Blue Lagoon på Comino, før du utforsker nydelige Gozo. Resten av ferien kan du dyrke solen på stranden, kjøle deg ned i det azurblå havet og beundre UNESCOs verdensarv i hovedstaden Valletta.

Tilbudet inkluderer:
 • 5 eller 7 netter på Mavina Hotel & Apartments
 • Cruise med Hornblower til Comino, Blue Lagoon, Gozo og grottene inkl. transport t/r Bugibba Jetty
 • Fly t/r Malta (se tilgjengelige flyplasser i kalenderen)
 • Transport t/r mellom flyplass og hotell
Malta - en perle i Middelhavet

En av de vakreste øyene i Middelhavet: Malta! Her er så godt som alle ingrediensene til stede for å gjøre ferien så behagelig som mulig. Solen, et azurblått hav, et middelhavskjøkken og en blanding av kulturer. Ja, du vil bli overrasket av allsidigheten til denne lille øya. Du kan kose deg på en vakker strand, sippe en cocktail og kose deg med en god bok. Du kan også besøke hovedstaden Valletta, som har vært på UNESCOs verdensarvliste siden 1980, og hvor mange historiske bygninger og balkonger vil fortrylle deg. Så må du ikke gå glipp av et besøk til naboøyene Comino og Gozo. Hold kameraet, badetøy, solbriller og snorkelutstyr klart!

Mavina Hotel and Apartment

 • Hotel
 • Saint Paul's Bay, Malta
Mavina Hotel and Apartments - Outdoor Pool

Mavina Hotel & Apartments er et enkelt leilighetshotell ca. 1,9 kilometer fra sentrum av Bugibba og ca. 1 kilometer fra Bugibba Beach. Hotellet tilbyr et utendørs svømmebasseng, et barnebasseng, en restaurant og gratis WiFi i allmenne rom.

 • +3
Les mer
Mavina Hotel and Apartments - Sofa Bed

Studio

Det 35 m² store studioet har egen balkong, aircondition, sittegruppe, TV, telefon, pentry og privat bad med badekar eller dusj.

Med Hornblower til Comino, den berømte Blue Lagoon og Gozo
 • Inkludert i denne solrike ferien er en utflukt med en Hornblower, en båt med solterrasse med solsenger, steder der du kan nyte litt skygge, en kafeteria hvor varme og kalde drikker er tilgjengelige, og toalett.
 • Kl. 10:30 kommer du til Bugibba brygge, hvoretter du tar et cruise langs Maltas nordkyst. St. Pauls-øyene går forbi, som Ahrax, Elephant Head, grotten og bukten Santa Maria og St. Nicholas bukt. Etter omtrent en time kommer du til den berømte blå lagunen på øya Comino. Her er du i ca. en og en halv time, og du kan bruke alle fasiliteter på båten, inkludert snorkelutstyr.
 • Etter å ha besøkt Comino fortsetter du til øya Gozo, hvor du har tre timer til å gjøre det du vil. Du kan ta bussen til hovedstaden Victoria eller ta del i en minibusstur som du kan bestille på stedet for € 5, - per person. Etter tre timer går du tilbake til båten og - via Crystal Lagoon, de berømte grottene og St. Marys tårnet - du seiler tilbake til havnen. En unik opplevelse!

Reiseguide Inkludert

Reiseguiden inneholder byens beste steder, restauranter, museum og mer. Etter du har bestilt reisen, får du tilgang til reiseguiden gjennom TravelBirds app.

calendar illustration
Se priser og tilgjengelighet for dette tilbudet
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Turistskatt ca kr 5 Per person per natt
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

En pakkereise er kombinasjonen av reisetjenester, og går inn under EU-direktivet 2015/2302. Derfor er du beskyttet av EU-rettigheter som gjelder for pakkereiser. TravelBird B.V. er fullt ansvarlig for korrekt utførelse av pakken som helhet. Vilkår og betingelser for TravelBird (A) gjelder for denne bestillingen. Se artikkel 11 i de ytterligere reisevilkårene for våre avbestillingsregler. I tillegg har TravelBird B.V., som påbudt i henhold til loven, en ordning om å refundere betalinger og, der transport er inkludert i pakken, sikre repatriering i tilfelle det blir insolvent. Mer informasjon om rettigheter under Directive (EU) 2015/2302 , som finnes i vedlegg I del A.

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Romkapasitet

Maks 3 personer i et Studio
Maks 3 personer i et Ettromsleilighet
Maks 5 personer i et Toromsleilighet

Enkeltreisende

Enkeltreisende betaler full pris for hotellet.

Barnerabatt

Barnerabatt kun for minst 2 fullt betalende personer:
Barn fra 0-12 år gamle: bor gratis
Barn fra 0 til 1 år får ikke rabatt på flybilletten, er ikke garantert et sete og kan ikke ha egen innsjekket bagasje.

Flytider

Vennligst merk at flyvningene kan komme til å endres, være forsinket eller bli utsatt av flyselskapet, og at flytider er midlertidige. Merk at du må sjekke flytidene før avreise på flyselskapets eller flyplassens nettside for å unngå skuffelse.

Reisedokumenter

Du mottar reisedokumentene dine minst 5 dager før avreisedatoen.

Utflukten

Utflukten finner sted på dag 4 av oppholdet ditt. Er det på en søndag er turen på dag 5.

Kjæledyr

Kjæledyr er ikke tillatt.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Barneseng

Barneseng er tilgjengelig.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret