Vi beklager, men dette tilbudet er utløpt.

 • Fly inkludert
 • Overnatting inkludert

Kultur og tapas i Barcelona

 • Storbyferie
 • 2, 3 eller 4 netter
 • Barcelona
pris fra kr 2 549
 • per person fra
 • basert på 2 voksne
Dette er kanskje interessant
Dette var tilbudet

Kunstnerbyen Barcelona: 2, 3 eller 4 netter på det moderne 4 * Hotel Madanis med daglig frokost. Sen utsjekking og velkomstdrink.

Kunst og kultur i byen av motsetninger. Oppdag den spanske metropolen Barcelona med moderne arkitektur, middelalderlige nabolag, imponerende katedraler og surrealistisk kunst. Beundre de delvis uferdige verkene til den kjente kunstneren Antoni Gaudí, gå i fotsporene til Pablo Picasso og oppdag de mange barene og kafeene i Barcelonas marina. Nyt noen dager i denne flotte byen ved Middelhavet, og bo på det moderne firestjerners Hotel Madanis.

Tilbudet inkluderer:
 • 2, 3 eller 4 netter på Hotel Madanis
 • Frokost hver morgen
 • Fly t/r Barcelona (se tilgjengelige flyplasser i kalenderen)
 • Sen utsjekk (14:00) (basert på tilgjengelighet)
 • Velkomstdrink
 • Gratis WiFi
Barcelona

Den spanske metropolen Barcelona er ikke uten grunn kalt byen av kontraster. I den spanske metropolen kombineres den tradisjonelle arkitekturen og kulturen i Spania unikt med unge alternative livsformer og moderne bygninger og kunstverk. Denne spenningen mellom tradisjon og det nye gjenspeiles for eksempel i den gotiske gamlebyen i Barcelona og i marinaen, hvor den futuristiske hotellbygningen Barcelona W strekker seg mot himmelen. Selv parkene og de grønne områdene i Barcelona har sin egen unike sjarm. Du bør besøke den surrealistiske parken Güell, av arkitekten og kunstneren Antoni Gaudi, og gå seg vill i den fargerike drømmeverdenen som er på UNESCOs verdensarvliste. Hvis du ønsker å oppleve enda mer kultur, bør du besøke Picasso-museet, hvor du kan beundre berømte mesterverk av den spanske maleren.

Hotel Madanis

 • Hotel
 • L'Hospitalet de Llobregat, Spania
entrance

Du bor på det moderne 4-stjerners Hotel Madanis, som sørger for et komfortabelt opphold. På hotellets stilfulle restaurant startes dagen med frokost, og på kvelden kan du slappe av etter dagens eventyr med en cocktail fra baren. Er temperaturen behagelig, kan du nyte drink eller et måltid på terrassen, og vil du skjemme bort deg selv, kan du bestille en massasje på hotellets velværeavdeling. Hotellet tilbyr også utleie av sykler – den perfekte måten å utforske byen på!

 • +3
Les mer
double room

Dobbeltrom

Dobbeltrommet er elegant og romslig, og utstyrt med en dobbeltseng, et oppholdsområde, samt et privat bad med dusj og toalett.

TravelBirds Tips!

 • Sagrada Familia - Det mest kjente landemerket i Barcelona, og verdens største uferdige katolske kirke. Byggeprosessen startet i 1882 etter design fra arkitekt Antoni Gaudi, og er planlagt ferdigstilt i 2026, men hvem vet..? Kirken vil garantert gi deg hakeslepp med sin fantastiske utsmykning, og lek med farger, lys og rom. Den er ikke overraskende en del av UNESCOs verdensarvliste.
 • El Barri Gòtic - Det pittoreske gotiske kvarteret i Barcelona. Med gater og arkitektoniske skatter, som Carrer del Bisbe, er dette en spennende del av byen å vandre rundt i. Kvarteret ligger i sentrum av Barcelonas gamleby og bringer liv til byens middelalderhistorie.
 • Spansk Tapas - Småretter eller tapas er noe alle spanjoler spiser i løpet av uken, gjerne som noe sosialt på kveldstid, med gode venner og noe godt å drikke til. Sett deg ned på en av byens mange tapasbarer, drikk en kald cerveza og nyt det 'ekte' Spania.

Reiseguide Inkludert

Reiseguiden inneholder byens beste steder, restauranter, museum og mer. Etter du har bestilt reisen, får du tilgang til reiseguiden gjennom TravelBirds app.

calendar illustration
Se priser og tilgjengelighet for dette tilbudet
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Transport mellom flyplass og hotell
 • Turistskatt: 1 € per person per natt (betales på hotellet)
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

En pakkereise er kombinasjonen av reisetjenester, og går inn under EU-direktivet 2015/2302. Derfor er du beskyttet av EU-rettigheter som gjelder for pakkereiser. TravelBird B.V. er fullt ansvarlig for korrekt utførelse av pakken som helhet. Vilkår og betingelser for TravelBird (A) gjelder for denne bestillingen. Se artikkel 11 i de ytterligere reisevilkårene for våre avbestillingsregler. I tillegg har TravelBird B.V., som påbudt i henhold til loven, en ordning om å refundere betalinger og, der transport er inkludert i pakken, sikre repatriering i tilfelle det blir insolvent. Mer informasjon om rettigheter under Directive (EU) 2015/2302 , som finnes i vedlegg I del A.

Innsjekking

Fra kl. 12:00

Utsjekking

Til kl. 12:00

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Romkapasitet

Maks 2 voksne og 1 barn opptil 17 per rom

Enkeltreisende

Enkeltreisende betaler full pris for hotellet.

Barnerabatt

Barnerabatt kun for minst 2 fullt betalende personer:
Barn fra 0-2 år gamle: får en rabatt på 100% rabatt per natt
Barn fra 3-17 år gamle: rabatt basert på avreisedato og lengde på opphold, vennligst fortsett bestillingsprosessen for å se den endelige prisen
Barn fra 0 til 1 år får ikke rabatt på flybilletten, er ikke garantert et sete og kan ikke ha egen innsjekket bagasje.

Kjæledyr

Kjæledyr er ikke tillatt.

Flytider

Vennligst merk at flyvningene kan komme til å endres, være forsinket eller bli utsatt av flyselskapet, og at flytider er midlertidige. Merk at du må sjekke flytidene før avreise på flyselskapets eller flyplassens nettside for å unngå skuffelse.

Reisedokumenter

Du mottar reisedokumentene dine minst 5 dager før avreisedatoen.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret