Vi beklager, men dette tilbudet er utløpt.

 • Fly inkludert
 • Overnatting inkludert
 • Bileie inkludert

Rundreise på Malta & Gozo

 • Rundreise
 • 7 eller 10 netter
 • Malta
pris fra kr 4 269
 • per person fra
 • basert på 2 voksne
Dette er kanskje interessant
Dette var tilbudet

Oppdag Middelhavets fineste rundreise: Malta & Gozo. 7 eller 10 netters rundreise med hotell, frokost, leiebil og fly.

Malta er en ekte middelhavsperle som skinner av naturlig skjønnhet og kulinarisk glans. Øya er full av historiske hemmeligheter og kulturelle mesterverk som har kommet fra mer enn 7.000 år med menneskelig bosetting. Etter noen opplevelsesrike dager på Malta, reiser du videre mot Gozo. Gozo kan beskrives som et middelhavsparadis av urørte strender, spektakulære steinformasjoner og idylliske havnebyer. Gjør din neste solferie til et eventyr!

Tilbudet inkluderer:
 • 4 eller 6 netter på Hotel Plaza (Malta)
 • 3 eller 4 netter på Hotel Calypso (Gozo)
 • Frokost hver morgen
 • Fly t/r Malta (se tilgjengelige flyreiser i kalenderen)
 • Leiebil under hele oppholdet
Vidunderlig øyliv på Malta

Malta er en ekte skattekiste med over 7000 år av hendelsesrik historie som du ser igjen i øyas gamle byer og bosetninger. Utforsk Maltas sjarmerende fiskebyer og byenes verdensarv for å ikke glemme øyas fantastiske natur: klipper som ligger hele dagen i solen, viker og strender overrasker besøkere med sin skjønnhet!

Gjennomsnittstemperaturen på Malta ligger over 20 grader mellom mai og oktober, og havtemperaturen stiger til hele 27 grader i august. Den som elsker varme bør reise hit i juli eller august når dagstemperaturene ofte ligger over 30 grader, og den som nyter mildere sommervær trives sikkert best her i mai eller oktober da dagtemperaturene ligger rundt 24-25 grader. En avkoblende solferie venter!

Reiserute

Dag 1 - 4: Malta

I dag markerer starten på ditt neste middelhavseventyr. Når du lander på flyplassen kan du allerede plukke opp leiebilen og kjøre direkte til ditt første hotell. Hotellet ditt ligger på øyas mest populære spot, nemlig St. Julians Bay. Her kan du glede deg til stemningsfulle gater fylt med koseli… Les mer

Plaza Regency Hotels

Dag 5 - 7: Gozo

Etter 4 (eller 6) netter er det på tide å reise mot en litt mindre øy, du skal videre til vakre Gozo. Fergeturen fra Malta til Gozo tar omtrent 20 minutter, (merk at fergebillettene er ikke inkludert i prisen og må kjøpes på stedet). På turen passerer du den lille øya Comino, kjent som "Blu… Les mer

Hotel Calypso Gozo

Reiseguide Inkludert

Reiseguiden inneholder byens beste steder, restauranter, museum og mer. Etter du har bestilt reisen, får du tilgang til reiseguiden gjennom TravelBirds app.

Leiebil Inkludert

Nyt friheten av å kjøre med din egen leiebil. Vi velger den rette størrelsen og sørger for at henting av bil samsvarer med flyreisen din.

 • Ingen-risiko garanti
 • Kjør så mye du vil
Les mer

Viktig å undersøke

 • Du har en Peugeot 208, Daihatsu Sirion eller lignende, avhenger av størrelsen på reisegruppen.
 • Hovedsjåføren (den som betaler for reisen ved bestilling) må ha et kredittkort i sitt eget navn med nok kreditt for et depositum på maks. €2500,-. Depositumets verdi kan variere og er avhengig av biltypen. Kredittkortet må ha et kortnummer som er uthevet, og ikke et kort som er helt glatt på utsiden. Kredittkort uten et uthevet kortnummer kan bli avvist av den lokale utleieren.
 • Hovedsjåføren må ha et gyldig førerkort med minimum 2 års kjøreerfaring.
Se alle vilkår og betingelser.
calendar illustration
Se priser og tilgjengelighet for dette tilbudet
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Plaza Hotel turistskatt kr 5 Per person per natt
 • Hotel Calypso Gozo turistskatt kr 5 Per person per natt
 • Fergebillett mellom Malta og Gozo
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

En pakkereise er kombinasjonen av reisetjenester, og går inn under EU-direktivet 2015/2302. Derfor er du beskyttet av EU-rettigheter som gjelder for pakkereiser. TravelBird B.V. er fullt ansvarlig for korrekt utførelse av pakken som helhet. Vilkår og betingelser for TravelBird (A) gjelder for denne bestillingen. Se artikkel 11 i de ytterligere reisevilkårene for våre avbestillingsregler. I tillegg har TravelBird B.V., som påbudt i henhold til loven, en ordning om å refundere betalinger og, der transport er inkludert i pakken, sikre repatriering i tilfelle det blir insolvent. Mer informasjon om rettigheter under Directive (EU) 2015/2302 , som finnes i vedlegg I del A.

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Romkapasitet

Maks 3 personer per rom

Enkeltreisende

kr 519 - kr 836 på hotellprisen

Barnerabatt

Barnerabatter varierer basert på avreise dato og lengde av oppholdet, vennligst fortsett bestillingsprosessen for å se den endelige prisen.
Barn fra 0 til 1 år får ikke rabatt på flybilletten, er ikke garantert et sete og kan ikke ha egen innsjekket bagasje.

Kjæledyr

Kjæledyr er dessverre ikke tillatt

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Flytider

Vennligst merk at flyvningene kan komme til å endres, være forsinket eller bli utsatt av flyselskapet, og at flytider er midlertidige. Merk at du må sjekke flytidene før avreise på flyselskapets eller flyplassens nettside for å unngå skuffelse.

Reisedokumenter

Du mottar reisedokumentene dine minst 5 dager før avreisedatoen.

Ferge mellom Malta-Gozo

For å komme fra øya Malta til Gozo, må du ta en ferge. Fergen er ikke inkludert i prisen og koster omtrent € 15 en vei.

Beliggenhet

Plaza Regency Hotels ligger rett ved Middelhavet på Maltas Sliema-promenade. Kjøreturen fra flyplassen tar cirka 20 minutter. Transport er inkludert i tilbudet.

Adresse
Plaza Regency Hotels
Sliema 1601
Malta

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret