Vi beklager, men dette tilbudet er utløpt.

 • Fly inkludert
 • Overnatting inkludert
 • Bileie inkludert

Italiensk naturidyll i Garda og Molveno

 • Rundreise
 • Italia
pris fra kr 6 779
 • per person fra
 • basert på 2 voksne
Dette er kanskje interessant
Dette var tilbudet

Kjør fra Gardasjøen til Molveno! Inkl. 6, 8 eller 10 netter på Atelier Hotel Design & Hotel Miralago med halvpensjon, fly & leiebil!

Se Italia på sitt vakreste med en reise som kombinerer den magiske Gardasjøens fortryllende naturopplevelser og den lille, naturskjønne innsjøen Molveno. Med egen leiebil kan du også utforske alt av området rundt, fra små, søte landsbyer til større verdensberømte byer som Romeo og Julies Verona!

Tilbudet inkluderer:
 • 3, 4 eller 5 netter på Atelier Hotel Design
 • 3, 4 eller 5 netter på Hotel Miralago
 • Halvpensjon
 • Fly t/r Bergamo (se tilgjengelige flyplasser i kalenderen)
 • Leiebil under hele oppholdet
 • Inkludert på Hotel Miralago:
 • Velvære
 • Oppvarmet svømmebasseng & håndklær
 • Lån av sykkel
 • Velkomstdrink
 • 20% rabatt på kabelbanen
Vakre Gardasjøen

Det er ikke uten grunn at Gardasjøen betraktes som en av de vakreste innsjøene i Italia! Den klare sjøen er omgitt av blå fjelltopper på 2000 meters høyde og utover den skjønne naturen byr området på flere aktiviteter, som de mange, vakre sykkelstiene, fotturer og andre eventyr. Belønn deg selv med gode viner i solnedganger, eller ta leiebilen til romantiske Verona (30 minutter unna) der Shakespeares Romeo & Julie utspiller seg eller bare nyt alle de fantastiske utsiktene i området.

Reiserute

Dag 1 - 5: Gardone Riviera

Velkommen til vidunderlige Garda! På denne ferien bor du først i den elegante byen Gardone Riviera, stedet der glamour og naturfenomen går hånd i hånd. Nyt pittoreske bykvartaler som forteller om en svunnen tid, med historiske, stolte monumenter og det glitrende vannet ved Gardasjøen. Området pa… Les mer

Corso Zanardelli, 26

Dag 6 - 10: Molveno

Molveno er ikke en av de største sjøene, men av de absolutt vakreste. Bilturen hit går nordover og reisen hit vil gjøre deg målløs - forestill deg et grønnkledd landskap med skyhøye fjell og daler som likner en slags stein, fylt med pittoreske, historiske, italienske byer. Bortsett fra store, ek… Les mer

Hotel Miralago

Reiseguide Inkludert

Reiseguiden inneholder byens beste steder, restauranter, museum og mer. Etter du har bestilt reisen, får du tilgang til reiseguiden gjennom TravelBirds app.

calendar illustration
Se priser og tilgjengelighet for dette tilbudet
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

En pakkereise er kombinasjonen av reisetjenester, og går inn under EU-direktivet 2015/2302. Derfor er du beskyttet av EU-rettigheter som gjelder for pakkereiser. TravelBird B.V. er fullt ansvarlig for korrekt utførelse av pakken som helhet. Vilkår og betingelser for TravelBird (A) gjelder for denne bestillingen. Se artikkel 11 i de ytterligere reisevilkårene for våre avbestillingsregler. I tillegg har TravelBird B.V., som påbudt i henhold til loven, en ordning om å refundere betalinger og, der transport er inkludert i pakken, sikre repatriering i tilfelle det blir insolvent. Mer informasjon om rettigheter under Directive (EU) 2015/2302 , som finnes i vedlegg I del A.

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Romkapasitet

Maks 2 personer per rom

Enkeltreisende

kr 191 per natt på hotellprisen

Barnerabatt

Barnerabatt kun for minst 2 fullt betalende personer:
Barn fra 0-2 år gamle: bor gratis
Barn fra 0 til 1 år får ikke rabatt på flybilletten, er ikke garantert et sete og kan ikke ha egen innsjekket bagasje.

Flytider

Vennligst merk at flyvningene kan komme til å endres, være forsinket eller bli utsatt av flyselskapet, og at flytider er midlertidige. Merk at du må sjekke flytidene før avreise på flyselskapets eller flyplassens nettside for å unngå skuffelse.

Reisedokumenter

Du mottar reisedokumentene dine minst 5 dager før avreisedatoen.

Kjæledyr

Kjæledyr er ikke tillatt.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Leiebilvilkår

Merk at den som betaler for tilbudet, også regnes som hovedsjåfør i bestillingen. Hovedsjåføren må også ha et kredittkort i sitt navn for et obligatorisk depositum som betales på ankomst. Vennligst ta kontakt med kundeservice for å endre hovedsjåfør, hvis en annen enn hovedsjåføren har bestilt tilbudet.

Beliggenhet

Hotel Atelier Design ligger i det populære feriestedet Gardone Riviera, rett ved Gardasjøen. Hotellet ligger like ved byens busstasjon. Den nærmeste flyplassen er Veronas flyplass Aeroporto Valerio Catullo.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret