Vi beklager, men dette tilbudet er utløpt.

 • Fly inkludert
 • Overnatting inkludert
 • Bileie inkludert

4* hotell i de slovenske alpene

 • Solreiser
 • Bohinjska Bistrica
pris fra kr 4 869
 • per person fra
 • basert på 2 voksne
Dette er kanskje interessant
Dette var tilbudet

Slapp av i 4-7 netter med vakker fjellutsikt over de Juliske Alpene, inkludert leiebil, frokost (eller halv-/ helpensjon), badeland, badstue, og fly.

Ta med deg hele familien og tilbring noen avslappende dager på Bohinj Eco Hotel. Dette utmerkede 4 * hotellet ligger i det mektige naturområdet Triglav nasjonalpark i Slovenia, og venter på deg med et velværeområde for avslapning, og et gøyalt badeland for både barn og voksne. Det vakre området rundt hotellet tilbyr mange muligheter for utendørsaktiviteter. Fra fotturer og sykling, til oppdagelse av fredlige innsjøer og flotte fosser. Bruk naturen til avslapning og nye opplevelser, Slovenia venter!

Tilbudet inkluderer:
 • 4, 5, 6 eller 7 netter på Bohinj Eco Hotel ****
 • Daglig frokost (halv- og helpensjon kan bestilles)
 • Leiebil
 • Fly t/r Ljubljana (se tilgjengelige flyplasser i kalenderen)
 • Ubegrenset tilgang til badeland (flere basseng, sklier) og treningsområdet
 • Bruk av badstuene 2 ganger i løpet av oppholdet
Idylliske Bohinj

Den slovenske byen Bohinj er faktisk en vid dal i midten av Julian Alps. Med færre turister enn i Bled, er dette det perfekte naturparadiset. Oppdag krystallklare elver, smaragdgrønne innsjøer, fantastiske juv og fosser, samt Slovenias eneste nasjonalpark. Det brede utvalget av fotturer og sykkelstier gjør det til et populært sommermål for aktive ferierende. Om vinteren tilbyr nærliggende skisteder utendørs moro for vintersportentusiaster. Regionen er i tillegg veldig tradisjonell og serverer lokal mat, som velsmakende oster laget av melk fra alpekyr, eller søte delikatesser som Bleds kremkake, er bare noe du kan prøve i denne flotte delen av landet.

Bohinj Eco Hotel****

 • Hotel
 • Bohinjska Bistrica, Slovenia
Bohinj ECO Hotel - Indoor Pool

Dette miljøvennlige hotellet ligger i Julian-Alpene i Slovenia, og er kjent for sin utmerkede mat og høy servicestandard. Det ble åpnet i juni 2009 og er det første øko-hotellet i Slovenia. Hotellets spaområde i toppetasjen tilbyr et panoramautsiktbad, badstue og dampbad, et avslapningsområde og en stor solterrasse. Det tilhørende badelandet kan nås via en underjordisk passasje. Her finnes det ulike svømmebasseng, badstue og treningsområde, og er et velværesenter for hele familien. For spesielle kulinariske herligheter har hotellet restauranten 2864, med autentisk og lokal mat på sitt beste. Hvis du vil bli enda mer ut av ditt opphold, kan du bestille en bane i hotellets bowlinghall.

 • +9
Les mer
Bohinj ECO Hotel - Double Room

Twin-rom Superior med landskapsutsikt

De stilige superior-rommene har elegante glasselementer og varme tremøbler. I tillegg til to komfortable sengene finner du oppvarming, minibar, telefon, TV og et moderne bad med dusj, toalett og hårføner.

Twin-rom Executive med landskapsutsikt

De elegante executive-rommene har fine glasselementer og varme tremøbler. I tillegg til to komfortable senger finner du oppvarming, minibar, telefon, TV og et moderne bad med dusj, toalett og hårføner. For førsteklasses komfort, har disse rommene også balkong og vakker utsikt.

Familierom med landskapsutsikt

De romslige familierommene har elegante glasselementer og varme tremøbler. I tillegg til to enkeltsenger og en ekstra seng har du oppvarming, minibar, telefon, TV og et moderne bad med dusj, toalett og hårføner. For full komfort har disse rommene også en balkong og en liten kjøkkenkrok.

TravelBirds Tips!
 • Når de Juliske Alpene er dekket av snø, er Bohinj det perfekte stedet for vintersport. Skiområdet Vogel, 11 km unna, ligger mer enn 1500 meter over havet og er kjent for sine gode snøforhold og fantastisk utsikt over Slovenia. Langrennsløpere kan nyte de 35 km lange langrennsløype eller ta skøytene og danse på isen kun 100 meter fra hotellet.
 • Ta en tur gjennom den fantastiske Triglav nasjonalpark. Den er oppkalt etter den høyeste toppen i landet, Triglav, og er den eneste slovenske nasjonalparken. Krystallklart vann, variert landskap og en ekstraordinær flora og fauna vil bergta deg. Her finnes også innsjøen Bohinj, den største naturlige innsjøen i Slovenia. Denne regionen gir deg utallige muligheter for utendørsaktiviteter.
 • En vakker naturopplevelse er Savica-fossen, i Triglav nasjonalpark. Denne A-formede fossen er 78 m høy og tømmes ut i smaragdgrønt vann. Fra Ukanc, kan den nås med en tursti på 1,5 til 2 timer.
 • Ta en tur til Bled, 20 km unna. Bledsjøen ble opprettet da Bohinj-breen smeltet, og er berømt for sin pittoreske øy og tilhørende kirke på vestsiden av øya. 130 meter høyt over Bledsjøen ligger slottet Bledborgen, som gir en fin utsikt over det omkringliggende landskapet.
calendar illustration
Se priser og tilgjengelighet for dette tilbudet
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Turistskatt kr 18 Per person per natt
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

En pakkereise er kombinasjonen av reisetjenester, og går inn under EU-direktivet 2015/2302. Derfor er du beskyttet av EU-rettigheter som gjelder for pakkereiser. TravelBird B.V. er fullt ansvarlig for korrekt utførelse av pakken som helhet. Vilkår og betingelser for TravelBird (A) gjelder for denne bestillingen. Se artikkel 11 i de ytterligere reisevilkårene for våre avbestillingsregler. I tillegg har TravelBird B.V., som påbudt i henhold til loven, en ordning om å refundere betalinger og, der transport er inkludert i pakken, sikre repatriering i tilfelle det blir insolvent. Mer informasjon om rettigheter under Directive (EU) 2015/2302 , som finnes i vedlegg I del A.

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Romkapasitet

Min 2 personer og maks 3 personer i et Twin-rom Superior med landskapsutsikt
Min 2 personer og maks 3 personer i et Twin-rom Executive med landskapsutsikt
Min 4 personer og maks 2 voksne og 2 barn opptil til 12 i et Familierom med landskapsutsikt

Enkeltreisende

Minimum 2 reisende.

Barnerabatt

Barnerabatter varierer basert på avreise dato og lengde av oppholdet, vennligst fortsett bestillingsprosessen for å se den endelige prisen.
Barn fra 0 til 1 år får ikke rabatt på flybilletten, er ikke garantert et sete og kan ikke ha egen innsjekket bagasje.

Kjæledyr

Kjæledyr er ikke tillatt

WiFi

WiFi er gratis

Parkering

Parkeringsgarasje tilgjengelig på hotellet (10 € per dag per bil, betales lokalt)

Reisedokumenter

Du mottar reisedokumentene dine minst 5 dager før avreisedatoen.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Leiebilvilkår

Merk at den som betaler for tilbudet, også regnes som hovedsjåfør i bestillingen. Hovedsjåføren må også ha et kredittkort i sitt navn for et obligatorisk depositum som betales på ankomst. Vennligst ta kontakt med kundeservice for å endre hovedsjåfør, hvis en annen enn hovedsjåføren har bestilt tilbudet.

Flytider

Vennligst merk at flyvningene kan komme til å endres, være forsinket eller bli utsatt av flyselskapet, og at flytider er midlertidige. Merk at du må sjekke flytidene før avreise på flyselskapets eller flyplassens nettside for å unngå skuffelse.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret