Vi beklager, men dette tilbudet er utløpt.

 • Fly inkludert
 • Overnatting inkludert
 • Bileie inkludert

Slovenias idylliske alper med spahotell

 • Spa
 • 7 netter
 • Gozd Martuljek
pris fra kr 8 139
 • per person fra
 • basert på 2 voksne
Dette er kanskje interessant
Dette var tilbudet

Lad opp batteriene i vakre Slovenias alper med 4 til 7 netter i naturidyll, inkludert halvpensjon, leiebil og fly.

En oase av velvære omgitt av grønne skoger, mektige alper og krystallklare innsjøer er utgangspunktet for din neste velværeferie i Slovenia. Gå på utrådde stier og beundre den naturlige skjønnheten i alpene. Mens du begir deg ut på fotturer eller sykler deg en tur, kan du oppdage det pittoreske landskapet i all sin prakt. I ditt koselige hotell kan du glede deg til noen velfortjente og avslappende timer for kropp og sjel.

Tilbudet inkluderer:
 • 4, 5, 6 eller 7 netter på Hotel Špik
 • Halvpensjon
 • Fly t/r Ljubljana (se tilgjengelige flyplasser i kalenderen)
 • Leiebil
Kranjska Gora - en alpedrøm

Kommunen i Slovenias nordvestlige del er for mange kjent for de mange skiarrangementene som finner sted der hvert år, men Kranjska Gora har mye mer å tilby. Flertallige turstier inviterer deg til å rusle avgårde på både avslappende turer eller, for deg som liker å være aktiv, litt mer krevende turer. Området er også populært blant syklister, som kan nyte de mange, naturidylliske stiene. Gozd Martuljek var tidligere et livlig område hvor korn, jern og kull ble prosessert. I dag er det en moderne region mellom urørt alpin natur med en spesiell sjarm. Den sentrale Martuljek-fjellkjeden tiltrekker seg naturelskere og fotturentusiaster hele året!

Hotel Špik

 • Hotel
 • Gozd Martuljek, Slovenia
Hotel Špik Kranjska - Indoor pool/jacuzzi

Hotel Spik ligger i idylliske Gozd Martuljek, i nordlige Slovenia, kun fem kilometer fra den berømte Kranjska Gora. Her bys det på mange muligheter for sportsaktiviteter og rekreasjon i naturen. Alpine Resort består av et 3 * og et 4 * hotell, i tillegg til Špik Alpine velværesenter. Det er stille, midt i uberørt alpint landskap og legger stor vekt på bærekraft og livskvalitet. Naturmaterialer i rommene skaper en varm og komfortabel atmosfære. Restauranten på stedet serverer tradisjonelle slovenske retter med lokale råvarer. De tre innendørs bassengene kan brukes av hotellets gjester gratis. Et besøk til badstuområdet, massasjer eller skjønnhetsbehandlinger kan bestilles mot et gebyr.

 • +12
Les mer
Hotel Špik Kranjska - Double Room Forrest View

Dobbeltrom landside med 3 stjerner

Disse rommene er innredet i klassisk stil og har TV, safe og telefon. Badet har dusj, toalett og hårføner.

Hotel Špik Kranjska - Double Room Mountain View

Tvillingrom fjellutsikt med 3 stjerner

De klassisk innredede rommene har vakker utsikt over de omkringliggende fjellene. I tillegg til en TV, safe og telefon, har rommet også et bad med dusj, toalett og hårføner.

Hotel Špik Kranjska - Double Room

Tvillingrom balkong med 4 stjerner

De stilige rommene har TV, safe, telefon, minibar og balkong med vakker utsikt over det omkringliggende naturlandskapet. Badet har dusj eller badekar og toalett og hårføner.

Hotel Špik Kranjska - Family Room Landside Balcony

Familierom med 4 stjerner

De romslige rommene har plass til en familie på 3 og har TV, safe, telefon, minibar og en balkong med vakker utsikt over det omkringliggende naturlandskapet. Badet har dusj eller badekar og toalett og hårføner.

TravelBirds tips

Det er et fantastisk utvalg av ting å se og gjøre både i regionen og rundt 1 times kjøretur unna. Se vår håndfull av tips her:

 • I Triglavski nasjonalpark er det idylliske fotturer du kan begi deg ut. Besøk for eksempel The Martuljek fossefallene nord i parken. Turen består av to fossefall og to vanskelighetsgrader. Den første turen er moderat og tilgjengelig for de aller fleste, og for deg som er i litt bedre form, er stien opp til det andre fossefallet absolutt verdt turen for en magisk naturopplevelse.
 • Ingo's Cottage in Gozd Martuljek finner du på veien fra første fossefall til det andre, og er en tradisjonell hytte i slovensk stil. Her serverer de god husmannskost du kan nyte mens du beundrer den fortryllende utsikten.
 • Byen Škofja Loka (ca. 70 km fra hotellet) er en av de vakreste og eldste bosettingene i Slovenia omringet av nydelig naturidyll. Gamlebyen er som tatt fra et eventyr, med koselige, velholdte bygninger, som er spesielt fortryllende om kvelden når gamlebyen lyses opp i mørket. Gå ikke glipp av det historiske Loka Slottet fra 1200-tallet.
 • Innsjøen Bled ligger ca. 35 min kjøretur fra hotellet. Dette er et vakkert syn omringet av nydelig natur.
calendar illustration
Se priser og tilgjengelighet for dette tilbudet
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Turistskatt kr 19 Per person per natt
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

En pakkereise er kombinasjonen av reisetjenester, og går inn under EU-direktivet 2015/2302. Derfor er du beskyttet av EU-rettigheter som gjelder for pakkereiser. TravelBird B.V. er fullt ansvarlig for korrekt utførelse av pakken som helhet. Vilkår og betingelser for TravelBird (A) gjelder for denne bestillingen. Se artikkel 11 i de ytterligere reisevilkårene for våre avbestillingsregler. I tillegg har TravelBird B.V., som påbudt i henhold til loven, en ordning om å refundere betalinger og, der transport er inkludert i pakken, sikre repatriering i tilfelle det blir insolvent. Mer informasjon om rettigheter under Directive (EU) 2015/2302 , som finnes i vedlegg I del A.

Innsjekking

Fra kl. 14:00 - 00:00

Utsjekking

Til kl. 00:00 - 11:00

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Romkapasitet

Min 2 personer og maks 3 personer i et Dobbeltrom landside med 3 stjerner
Min 2 personer og maks 3 personer i et Tvillingrom fjellutsikt med 3 stjerner
Min 2 personer og maks 2 personer i et Tvillingrom balkong med 4 stjerner
Min 3 personer og maks 2 voksne og 1 barn opptil 11 i et Familierom med 4 stjerner

Barnerabatt

Barnerabatt kun for minst 2 fullt betalende personer:
Barn fra 0-7 år gamle: får en rabatt på 100% rabatt per natt
Barn fra 8-11 år gamle: får en rabatt på 50% rabatt per natt
Barn fra 0 til 1 år får ikke rabatt på flybilletten, er ikke garantert et sete og kan ikke ha egen innsjekket bagasje.

Enkeltreisende

Enkeltreisende betaler full pris for hotellet.

Reisedokumenter

Du mottar reisedokumentene dine minst 5 dager før avreisedatoen.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Kjæledyr

Kjæledyr er ikke tillatt.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret