Vi beklager, men dette tilbudet er utløpt.

 • Overnatting inkludert
 • Aktivitet inkludert

Naturskjønne Dalarna og Orsa Rovdyrspark

 • Weekendtur
 • Rättvik kommune
pris fra kr 1 719
 • per person fra
 • basert på 2 voksne
Dette er kanskje interessant
Dette var tilbudet

2 netter i Rättvik i Sverige med frokost, tilgang til hotellets boblebad og badstue og familiebillett til Orsa Rovdyrspark.

Ta hele familien med på et eventyr til Sverige og naturskjønne Dalarna. Du og dine vil nyte en fin innkvartering med både badstue og boblebad i Rättvik nær Falun. Finn flotte turstier og historiske skatter i området. Oppholdet er kronet med inngang til Orsa Rovdyrspark - la deg beundre av tigre, bjørner og annet fascinerende dyreliv!

Tilbudet inkluderer:
 • 2 netter i dobbeltrom eller familierom på Best Western Lerdalshöjden i Rättvik
 • Frokost hver morgen
 • Tilgang til hotellets avslapningsområde med badstue og boblebad
 • Inngang til Orsa Rovdyrspark
Malung i Dalarna

Ikke langt over grensen til Sverige, kun 3.5 timer med bil fra Oslo, finner du Malung i Dalarna. Dette er ikke bare et fiskeparadis, men også det området som stikker av med seieren når det gjelder hva vi nordmenn forbinder med Sverige: rødtmalte hus, idylliske innsjøer og dalahester.

Med Västerdalelven som renner gjennom byen og beliggenhet i skogen er dette det perfekte stedet for flotte naturopplevelser, og i direkte nærhet til hotellet finnes det kajakkutleie, golfbane og mange muligheter for vakre fotturer.

Best Western Hotel Lerdalshöjden

 • Hotel
 • Rättvik kommune, Sverige
hotel

Med utsikt over Siljan, er du komfortabelt nær Retvik jernbanestasjon og handlegaten Storgatan. Både Wi-Fi og parkering er gratis, og du vil ha gratis tilgang til treningsstudioet, boblebadet og badstuen. Hotellet har en restaurant med rik mat og utsikt over innsjøen og en terrasse hvor du kan slappe av med en kald øl. Hver morgen serveres en rikholdig frokost med fersk frukt og hjemmelagde og lokale råvarer.

 • +6
Les mer
family room

Familierom

Ditt komfortable familierom har en TV, sittegruppe, Wi-Fi og eget bad med dusj, toalett og hårføner. Rommet er utstyrt med en dobbeltseng med mulighet for å legge opp til to ekstra senger for barn 0-12 år.

room

Dobbeltrom

Dobbeltrommene er komfortabelt innredet med plass til 2 personer. Rommet er utstyrt med TV, telefon og bad med badekar / dusj, toalett og hårføner.

Orsa Rovdjurspark

Nyt det vakre oppholdet i Dalarna og besøk Orsa Rovdyrspark, som også er stolt av å være Europas største rovdyrspark.

 • Orsa Rovdyrspark er ikke mindre enn 325.000 m2 og tilbyr sine dyr naturlige habitater og enorme områder, noe som skiller parken seg fra vanlige dyreparker.
 • Her kan du blant annet se hvordan bjørner, ulver, fjelløver, lynxer og järvar bor. Ikke gå glipp av Tigerberget og Leopard-senteret med elegante persiske leoparder og snøleoparder.
 • Under oppholdet kan du også besøke utstillinger, se hvordan dyrene blir matet og tatt vare på under guidede turer. For barn finnes det også morsomme leke- og lærestasjoner
calendar illustration
Se priser og tilgjengelighet for dette tilbudet
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Transport
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Partnervilkår

TravelBird fungerer som et reisebyrå for Best Western Hotell Lerdalshöjden. Du inngår en direkte avtale med Best Western Hotell Lerdalshöjden. TravelBird vilkår og betingelser (B) og reisevilkårene til vår partner gjelder for dette tilbudet. Reisens totalsum er refunderbar hvis bestillingen er kansellert opptil 2 dager før avreisedato. Kansellering etter denne datoen gir ikke rett til refusjon.

Innsjekking på søndager

Hvis du ankommer en søndag etter kl. 13:00 ber vi deg om å kontakte resepsjonen før ankomst (kommer du etter kl. 13.00 på søndager, kan de være åpne lenger eller gi deg en kode slik at du kan gå inn)

Romkapasitet

Maks 2 voksne og 1 barn opptil 2 i et Dobbeltrom
Min 2 personer og maks 2 voksne og 2 barn opptil til 12 og 1 barn opptil 2 i et Familierom

Enkeltreisende

Enkeltreisende betaler full pris for hotellet.

Barnerabatt

Barnerabatt kun for minst 2 fullt betalende personer:
Barn fra 0-2 år gamle: bor gratis

Parkering

Gratis parkering ved hotellet

Kjæledyr

Ta med hunden din for 175 kr per hund per opphold (vennligst kontakt hotellet på forhånd dersom du ønsker å ta med kjæledyr). Vær oppmerksom på at kjæledyr ikke er tillatt i Orsa Rovdyrpark av sikkerhetshensyn.

Familiebillett til Orsa Rovdyrspark

Familiebilletter til Orsa Rovdyrspark er gyldig for inntil 2 voksne og 2 barn (0-12 år), og gjelder for en dag

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret