• Fly inkludert
 • Overnatting inkludert

Aktiv rundreise med det beste av Peru

 • Rundreise
 • 18 netter
 • Peru
Nyhet
pris fra kr 26 279
 • per person fra
 • basert på 2 personer

Reisen er fullspekket med det beste av fargerike Peru! Inkludert 17 netter, frokost, Inka-jungeltur, Machu Picchu, rafting, ziplining, og mye mer!

Peru er landet med noe av den rikeste kulturen du finner i Sør-Amerika. Peru er landet der Inkariket hadde sitt kjerneområde, og hvor du finner spektakulære landemerker som Machu Picchu. Peru er landet med fantastisk natur og eksotiske råvarer. Og på denne rundreisen vil du oppleve alt dette og enda litt til! Utforsk Lima med fargerik kolonial arkitektur, gå gjennom den peruanske jungelen med Inkariket i andre enden, og bo med lokale familier ved Titicacasjøen. Nyt et deilig klima og gode kulinariske opplevelser. Pakk bagen, og reis til Peru for et uforglemmelig eventyr!

Tilbudet inkluderer:
 • 3 netter i Lima
 • 2 netter i Arequipa
 • 2 netter i Colca Canyon
 • 2 netter i Puno
 • 1 natt i Amantani
 • 4 netter i Cuzco
 • 3 netter i Inka-jungelen
 • Frokost hver morgen
 • All transport er inkludert med mindre annet er nevnt (gjelder valgfrie utflukter)
 • Fly t/r Lima (se tilgjengelige flyplasser i kalenderen)
 • To innenlandsflyvninger; Lima - Arequipa og Cuzco - Lima.
 • Kulinarisk sykkeltur med smaksprøver og guider (dag 2)
 • Colca Canyon (dag 5-7)
 • Båt- og øytur i Titicacasjøen (dag 8)
 • Inka-jungel med fjellsykling, varme kilder, plantasjer, rafting og ziplining (dag 12-15)
 • Machu Picchu (dag 15)
Peru - et fargerikt eventyr!

Eventyret starter i hovedstaden Lima! Etter to netter flyr du innenlands til Perus andre største by, Arequipa. Her venter oppdagelse før du drar opp til Colca Canyon med vakker natur og dyreliv. Natt 7 tilbringes i Puno, før reisen går videre til Titicacasjøen og øytur hvor du skal bo hjemme hos lokale familier. Dag 9 reiser du tilbake til Puno, men først skal du innom øya Taquile. Videre går reisen til Cusco, hvor du tilbringer to netter i denne omgang. Her venter ‘fritid’ eller valgfrie utflukter. De neste fire dagene skal du gjennom Inka-jungelen og oppleve fantastisk natur, med Machu Picchu som venter den siste dagen. Etter dette reiser du tilbake til Cusco i to netter, før hjemreise til Norge via Lima. God tur!

  17 netter

 1. Dag 1-2: Lima

  Reisen du har ventet på og gledet deg til, er endelig i gang. Du lander i Perus hovedstad, Lima, og blir plukket opp på flyplassen og fraktet til reisens første hotell. Avhengig av tidspunktet for ankomst kan du bruke den første kvelden til å oppdage området rundt hotellet, og nyte ditt første, peruanske måltid. Kun ti minutters gange fra hotellet finner du et av byens beste spisesteder, La Lucha Sanguchería. Sandwich-bar i friluft med livlig atmosfære!

  Dag 2 startes med frokost på hotellet før du tar fatt på dagens utflukt, ikke ringere enn en kulinarisk sykkeltur i Miraflores! Med to guider, en gastronomisk ekspert og en turguide, vil du bli ledet gjennom bydelen. Du vil få informasjon om turistattraksjoner, samt hva som har påvirket byens kulinariske utvikling. Turen varer en halv dag, og starter på Surquillo marked hvor du kan smake på fersk, lokal frukt som cherimoya, fikenkaktus og dragefrukt. Du vil også ta i bruk alle sansene når du kommer forbi urter, fisk og blomster. I tillegg vil du innom “La Florentina”, en iskrembar med byens beste, hjemmelagde is. Her kan du prøve unike smaker som basilikum og avokado!

  Videre sykler gruppen til den romantiske bohem-bydelen Barranco, hvor du får prøve populære og tradisjonelle, peruanske retter. Du får også teste spesialiteten krabbesuppe på restauranten ‘Mi Peru’. Fortsatt sulten? Ikke bekymre deg - turen er ikke over enda. Vi sykler videre forbi noen landemerker før vi stopper innom en lokal taverna. Langs havet sykler du til det kulinariske instituttet Le Cordon Bleu Peru for en kort visitt. For en opplevelse!

  Hotel Girasoles - Lobby

  Hotel Girasoles eller lignende

  • Hotel
  • Miraflores, Peru
  Hotel Girasoles - Lobby

  Hotel Girasoles ligger i et hyggelig og rolig nabolag i det sentrale distriktet Miraflores, med nærhet til en rekke av Limas hovedattraksjoner. Noen få metrostasjoner unna finner du byen praktfulle kystlinje. Hotellet ligger 30 min unna flyplassen, og består av 42 komfortable rom, samt hyggelige sosiale områder, lounge og en restaurant-bar. Det tilbys vaskeritjeneste, valuta-veksling, og bagasjeoppbevaring. WiFi tilgjengelig på hotellet.

  Les mer
 2. Dag 3-4: Fly til Arequipa

  Etter frokost blir du transportert til flyplassen for en innenlandsflyvning til Arequipa. Ved ankomst i ‘Den hvite byen’, som har fått kallenavnet grunnet de koloniske bygningene laget av perlehvit vulkansk stein, fraktes du til hotellet. Avhengig av tidspunktet for landing kan du bruke resten av dagen til å se deg rundt. Byen er omgitt av et fantastisk fjellandskap med omliggende vulkaner og Andesfjellenes snødekte topper.

  Dag 4 av reisen starter med en god frokost på hotellet. Deretter tar du for deg Arequipa på en selv-guidet gåtur. Med en informasjonsbrosjyre du får utdelt, følger du en rute med kart og beskrivelser gjennom byen. Dette lille eventyret vil ta deg innom både turistattraksjoner og mindre, litt gjemte steder i byen. Du vil i løpet av dagen komme forbi alt fra museum, kirker, shoppingmuligheter osv. En mulighet er å starte turen fra det fargerike markedet San Camilo og ende opp på Arequipas vakre hovedattraksjon, Monastery of Santa Catalina. Det som allikevel er så fint med en selv-guidet tur, er jo at du selv bestemmer akkurat hva du skal se! Kanskje du vil ta en pause i solen med en bok, eller stoppe innom kaféen ‘Chaqchao Organic Chocolates’ som visstnok skal ha Perus beste gulrotkake.

  Casa Andino + Interior

  Casa Andina Jerusalém eller lignende

  • Hotel
  • Arequipa, Peru
  Casa Andino + Interior

  Hotellet ligger bare en 5-minutters spasertur fra Plaza de Armas, i Arequipa, og ligger i en hvit vulkansk steinbygning. På hotellets balkong kan du avslutte dagen med et glass vin og utsikt over vulkanen El Misti. På rommet ditt finner du ikke bare et bad med dusj og toalett, men også kabel-TV, radio og safe.

  Les mer
 3. Dag 5-6: Colca Canyon

  Etter frokost rundt kl 07:30-07:45 hentes du på hotellet og kjører 160 km nordover til Chivay, en by i Colca Canyon på 3651 meters høyde. På veien hit vil du stoppe i PataWasi (pata = høy, wasi = hjem), en andisk landsby 3800 moh. Her kan du prøve ‘Mate de Coca’, en urtete laget av Coca-planten, som du også vil få sjansen til å tygge på, hvis du vil. På veien vil du også passere Tocra (4500 moh.) hvor du kan se innsjøer med eksotiske fugler, samt spektakulær utsikt over Altiplano, høysletten i Andesfjellene, hvor lamaer, alpakkaer og guanakoer gresser. I denne vakre delen av landet er det lurt å ha kameraet lett tilgjengelig. Ta inn alle inntrykk - dette er det autentiske Peru!

  Fremme i Chivay spiser du lunsj (ikke inkludert) før du kjøres til hotellet. Kvelden tilbringes etter eget ønske.

  Tidlig om morgenen dag 6 etter frokost, hentes du på hotellet og drar mot det berømte utsiktspunktet Cruz del Cóndor, hvor du kan se verdens største flygende fugler, kondorer. El Mirador, eller utsiktspunktet, er plassert på en høy klippe der dalen er dypest. Utsikten her er ubeskrivelig vakker, og mange besøkende kommer til denne delen av landet nettopp for å oppleve dette synet.

  På veien tilbake til Chicay stopper du innom de tradisjonelle andiske landsbyene Pinchollo og Maca. Begge stedene har flott natur, i likhet med resten av dalen. Til slutt vil du besøke Colca Canyons landsby Yanque, hvor du blant annet dalens vakreste kirke. Resten av dagen er åpen for valgfritt program!

  Casa de Mamayacchi - Outside View 1

  Casa de Mamayacchi eller lignende

  • Hotel
  • Coporaque, Peru
  Casa de Mamayacchi - Outside View 1

  Casa de Mamayacchi er plassert kun tre kvartaler unna hovedplassen i Colca Valley. Hotellet er omgitt av fantastisk natur, med både rikt dyreliv og vakre fjellandskap, noe gjestene kan nyte synet av til frokost hver morgen. Alle rommene har sin særegne sjarm i tradisjonell Peruansk stil. Hotellet tilbyr også muligheter for eco-turisme, samt diverse aktiviteter som turgåing, ridning, og sykling i fjellet.

  Les mer
 4. Dag 7: Transport til Puno

  Frokost på hotellet før avreise til Puno. Hele dagen går med til transport.

  Casa Andina Tikarani + Room

  Casa Andina Tikarani eller lignende

  • Hotel
  • Puno, Peru
  Casa Andina Tikarani + Room

  Dette hotellet har 50 rom og ligger på kanten av det historiske sentrumet av Puno, i nærheten av butikker og restauranter. Gled deg til fellesrommet med en idyllisk peis og terrasse. Det er også et frokostrom.

  Du bor på et rom med en TV, en skrivepult, en safe, gratis WiFi og et eget bad.

  Les mer
 5. Dag 8: Opplev Titicacasjøen

  Etter frokost på hotellet hentes du mellom kl 07:40 og 08:10, og kjøres til Titicacasjøen. Her setter du deg i en motorbåt som tar deg rundt de flytende øyene Uros, Taquile og Amantani. Du vil også ha muligheten til å sitte i en tradisjonell treflåte på vannet, en spesiell opplevelse. Etter tre timer i båt ankommer du øya Amantani, hvor gruppen deles opp i mindre grupper som skal overnatte hjemme hos lokale familier. De respektive familiene forbereder en lunsj til sine gjester (inkludert).

  På ettermiddagen begir du deg ut på en to-timers tur opp til øyas to topper på 4120 moh. Her kan du besøke templene Pacha Mama eller Pacha Tata, som er gamle rituelle steder med kryptiske skrifter. Dagen avsluttes, med en idyllisk solnedgang over Titicacasjøen, etterfulgt av en tradisjonell middag (inkludert) og fest med familiene på øya. En opplevelse av de sjeldne!

  Amantaní Homestay eller lignende

  • Bungalow
  • Puno, Peru

  Dette er overnatting på øya Amanati i Titicacasjøen, hvor man overnatter hjemme hos lokale familier. Garantert en opplevelse av de sjeldne! Frokost, lunsj og middag serveres (inkludert), og på kvelden holder vertsfamiliene en fest for gjestene.

  Les mer
 6. Dag 9: Taquile og Puno

  Etter frokost på øya sier vi ‘hadet’ til vertsfamiliene, og tar den én times lange båtturen til naboøya, Taquile. Her venter en fottur på rundt én time til hovedplassen. Se deg rundt, utforsk omgivelsene, og besøk butikker med tradisjonelt håndarbeid. Kanskje du ønsker å ta med deg noen flotte tekstiler laget av Taquileños, altså øyas lokale, hjem til Norge? Sett deg ned på en av øyas restauranter for lunsj (ikke inkludert). Kl. 13:00 returnerer du til Puno etter nedstigningen av øyas lange trapp på mer enn 500 trinn. Ankomst i Puno er rundt kl. 16:00.

  Casa Andina Tikarani + Room

  Casa Andina Tikarani eller lignende

  • Hotel
  • Puno, Peru
  Casa Andina Tikarani + Room

  Dette hotellet har 50 rom og ligger på kanten av det historiske sentrumet av Puno, i nærheten av butikker og restauranter. Gled deg til fellesrommet med en idyllisk peis og terrasse. Det er også et frokostrom.

  Du bor på et rom med en TV, en skrivepult, en safe, gratis WiFi og et eget bad.

  Les mer
 7. Dag 10-11: Oppdag Cusco

  Spis frokost på hotellet før du kjøres til busstasjonen i Puno. Herfra tar du en turistbuss til Cusco med lunsj (inkludert) og diverse stopp for å se noen høydepunkter underveis (eventuelle inngangsbilletter er ikke inkludert). Reisen er på i underkant av 400 km, og tar rundt 6 timer. Ved ankomst i Cusco hentes du og kjøres til hotellet.

  Dag 11 kan brukes slik du selv ønsker. Start dagen med frokost på hotellet, før du drar ut for å oppdage byen. Dersom du ønsker det, kan du i dag dra på en valgfri utflukt (må bestilles i ytterligere tilvalg). Den ene utflukten er en guidet halvdagstur i byen, og den andre er et matlangingskurs med en peruansk kokk. Mer detaljert informasjon om disse utfluktene kan du lese ovenfor.

  Noen tips for dagen er Cuscos historiske sentrum med en hovedplass, små hyggelige gater med flott arkitektur og Inka-detaljer. I denne delen av byen er det også mulig å ta livet med ro for eksempel på en benk med en bok. Det er også en rekke museer i Cusco, så uansett om du er interessert i kunst, stjernehimmelen, sjokolade eller tekstiler, finner du dette i byen.

  Casa Andina San Blas + Terrace

  Casa Andina San Blas eller lignende

  • Hotel
  • Cuzco, Peru
  Casa Andina San Blas + Terrace

  Dette elegante hotellet har 37 rom, og ligger i Cuscos historiske kjerne, kun 650 meter fra katedralen, kaféer og restauranter. Berømte Mercado San Blas er kun 200 meter unna. Nyt ro og fred i denne oasen i hjertet av byen.

  De koselige rommene har ovn, en skrivepult, en garderobe, en safe og et privat bad.

  Les mer
 8. Dag 12: Inka-jungelen

  Turen gjennom Inka-jungelen er en av reisens høydepunkter! Fullspekket med nervepirrende opplevelser er denne utflukten noe du aldri vil glemme.

  På morgenen dag 12, og første dag av utflukten, hentes du på hotellet etter frokost og kjøres i tre timer opp på fjellet. Landskapet underveis i er fantastisk, så nyt utsikten! På toppen utleveres det sykler, før du tar fatt på en spennende tur nedover fjellet, fra 4300 moh. til 3200 moh. Målet er landsbyen Santa Maria, hvor du skal tilbringe natten. På ettermiddagen har du muligheten til å dra på rafting (inkludert), hvis du har en eventyrer i magen. Hvis du heller vil slappe av, finnes det også gode muligheter til dette. Legg deg i en hengekøye på det enkle, men komfortable hotellet omgitt av en grønn og fredelig jungel.

  Cochapata Lodge eller lignende

  • Hotel
  • La Convención Province, Peru

  Cochapata Lodge ligger i vakre omgivelser midt i Inka-jungelen, omgitt av kakao-, kaffe- og fruktplantasjer. Machu Picchu er 18 km unna. Rommene ligger i små hus, og måltider serveres i en hyggelig hytte med store åpninger ut til naturen i umiddelbar nærhet. Aktiviteter som sykling tilbys, eller slapp av på hotellets terrasse i en hengekøye i solen.

  Les mer
 9. Dag 13: Inka-jungelen

  Den andre dagen gjennom Inka-jungelen starter med en frokost på hostellet. Ta på deg gode sko og solbriller, for i dag venter en tur i fjellet på rundt 8 timer. I løpet av dagen vil du komme forbi en rekker frukt-, kakao- og cocaplantasjer, samt lokale peruanske hus. Du vil faktisk også gå langs et stykke av den originale Inka-ruten. Når du ankommer dagens endedestinasjon, Santa Teresa, kan du slappe av og lindre stølheten i landsbyens varme kilder.

  Yacumama Hotel eller lignende

  • Hotel
  • La Convención Province, Peru

  Yacumama Hotel ligger i Santa Teresa langs Inka-ruten i den peruanske jungelen, nær underverket Machu Picchu. Santa Teresa er kjent for fantastiske varme kilder, med gode muligheter for avslapning. Hotellet ligger ett kvartal unna Plaza de Armas.

  De komfortable rommene har private bad med varmtvann, samt safe, WiFi og TV. Hotellet har i tillegg bagasjeoppbevaring, parkering, frokostservering og 24 t. overvåkning/sikkerhet.

  Les mer
 10. Dag 14: Inka-jungelen

  Etter en behagelig natt på enda et lokalt hostell og frokost, har du muligheten til å prøve ziplining i Inka-jungelen. Ønsker du å stå over muligheten til å fyke mellom tretoppene (sikkert, så klart), kan du også gå en fin tur til et vannkraftverk. Etter lunsj (ikke inkludert) fortsetter turen gjennom Inka-jungelen langs noen togskinner. På dagens tur vil du igjen se flott peruansk natur, og til og med noen glimt av morgendagens mål, Machu Picchu, før ankomst i Aguas Calientes.

  Kantu Inn Hotel eller lignende

  • Hotel
  • Aguas Calientes, Peru

  Kantu Inn Hotel ligger langs Inca Trail, i den peruanske junglen i nærheten av verdensarvlistede Machu Picchu. Hotellet består av 10 røykfrie, komfortable rom, alle med private bad utstyrt med toalettartikler og hårføner. Terrassen er et fint sted å slappe av med en kopp kaffe eller te, servert i fellesrommet. Frokost serveres hver morgen.

  Les mer
 11. Dag 15-16: Machu Picchu & tilbake til Cusco

  Den siste dagen av Inka-turen starter så tidlig som kl 04:00 for siste etappen og høydepunktet, Machu Picchu! Her kan du nyte det fantastiske synet av Inkabyen i fjellet på over 2200 moh. over Urubambadalen. En guide vil gi en omvisning rundt på det arkeologiske funnstedet. Etter å ha nytt utsikten til dette fantastiske underverket en stund, vil du ha mulighet til å se deg litt rundt på egenhånd, før du returnerer til Aguas Calientes for å hente bagasjen din og ta toget til Ollantaytambo (Ollanta). Denne togturen er flott i seg selv, da du ser landskapet hele veien ned fra fjellet, og det er lett servering (mot betaling) om bord. Turen tar 1,5 time til Ollanta, og derfra fraktes du helt til hotellet i Cusco, som også tar rundt 1,5 time.

  Dag 16 kan du bruke akkurat slik du selv ønsker i Cusco. Etter frokost kan du besøke det du ikke rakk å se i byen før turen gjennom Inka-jungelen. Dersom du ønsker det, kan du i dag dra på en valgfri utflukt (må bestilles i ytterligere tilvalg). Den ene utflukten er en guidet halvdagstur i byen, og den andre er et matlangingskurs med en peruansk kokk. Mer detaljert informasjon om disse utfluktene kan du lese ovenfor.

  Casa Andina San Blas + Terrace

  Casa Andina San Blas eller lignende

  • Hotel
  • Cuzco, Peru
  Casa Andina San Blas + Terrace

  Dette elegante hotellet har 37 rom, og ligger i Cuscos historiske kjerne, kun 650 meter fra katedralen, kaféer og restauranter. Berømte Mercado San Blas er kun 200 meter unna. Nyt ro og fred i denne oasen i hjertet av byen.

  De koselige rommene har ovn, en skrivepult, en garderobe, en safe og et privat bad.

  Les mer
 12. Dag 17: Hjemreise via Lima

  Dag 17 kjøres du til flyplassen i Cusco, og flyr du tilbake til turens utgangspunkt, Lima. På flyplassen i Lima hentes og fraktes du til hotellet. Resten av kvelden står fri til disposisjon slik du selv ønsker. Kanskje du husker noe du ikke rakk på starten av reisen?

  Reisen er over for denne gang, men for et eventyr det har vært! Dag 18 spiser du frokost på hotellet, og fraktes deretter til flyplassen i Lima for den lange flyturen hjem til Norge.

  Hotel Girasoles - Lobby

  Hotel Girasoles eller lignende

  • Hotel
  • Miraflores, Peru
  Hotel Girasoles - Lobby

  Hotel Girasoles ligger i et hyggelig og rolig nabolag i det sentrale distriktet Miraflores, med nærhet til en rekke av Limas hovedattraksjoner. Noen få metrostasjoner unna finner du byen praktfulle kystlinje. Hotellet ligger 30 min unna flyplassen, og består av 42 komfortable rom, samt hyggelige sosiale områder, lounge og en restaurant-bar. Det tilbys vaskeritjeneste, valuta-veksling, og bagasjeoppbevaring. WiFi tilgjengelig på hotellet.

  Les mer
Valgfrie utflukter

Halvdags gåtur i Cuzco: gå rundt i hovedstaden og det kulturelle og religiøse sentrum i inkariket. Med en engelskspråklig guide starter du på Cuzcos lokale marked, San Pedro-markedet, hvor man kan oppleve peruansk kultur og daglig Cusqueño liv på nært hold. Her finner du et stort utvalg av lokale grønnsaker, brød og frukt, samt eksotiske råvarer fra Amazonas og Andesfjellene. Videre går turen Cuzco Colonial Cathedral, som har mer enn 400 malerier, samt flere vakre altere. Etter katedralen går turen opp bakken til San Blas, som er byens kunstneriske område. Her kan man rusle rundt og sette pris på kunstnere i sitt rette element. Turen går deretter tilbake til hotellet. (Kan bestilles under ytterligere tilvalg)

Peruansk matlagingskurs: I løpet av et halvdagskurs vil du lære å lage fantastisk peruansk mat! En erfaren peruansk kokk tar deg gjennom San Pedro-markedet kun et par kvartaler unna restauranten. Der vil du lære om typiske peruanske ingredienser som poteter, mais, urter korn (quinoa, canihua etc.), frukt og grønnsaker. Etter å ha kjøpt ingrediensene går dere sammen tilbake for å tilberede maten, men ingen grunn til bekymring... kokken vil hjelpe til med veiledning og tips! Når rettene er klare vil dere ha et festmåltid sammen, hvor du kan stille kokken alle spørsmålene du måtte sitte inne med. (Kan bestilles under ytterligere tilvalg)

Velg en avreisedato
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Inngangsbillett til Colca Canyon (ca 26 USD)
 • Måltider utenom frokost som ikke er nevnt
 • Eventuelle visumkostnader
 • Tips til guider, sjåfører og lignende
 • Eventuelle inngangsbilletter dag 10 ved stopp med turistbuss på vei til Cusco
 • Eventuell transport og måltider på halvdags-bytur til San Blas og San Pedro markedet (valgfri utflukt)
 • Transport t/r til restauranten som holder peruansk matlagingskurs (valgfri utflukt)
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

TravelBird er ansvarlig reiseoperatør. TravelBirds vilkår og betingelser (A) gjelder for denne bestillingen. Vennligst se artikkel 11 for våre kanselleringsvikår.

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Reisegruppe tour

Maks 2 personer per rom

Barnerabatt på tour

Ikke tilgjengelig

Enkeltreisende

Enkeltreisende betaler et tillegg for reisen, se endelig sum på bestillingssiden.

Visumkrav

Du behøver ikke visum for denne reisen. Vennligst se http://www.landsider.no/land/ for oppdatert informasjon om visumregler, inkludert priser og når du trenger et visum. Vennligst påse at passet ditt er gyldig i minimum 6 måneder etter innreisedato til Peru. Kontakt Perus ambassade i Norden for mer informasjon: http://www.peruembassy.se/

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Kjæledyr

Kjæledyr er ikke tillatt.

Vaksinasjonskrav

Det kan være påkrevd med vaksinering mot hepatitt A, hepatitt B, difteri, stivkrampe, kikhoste, polio og gulfeber før du reiser til Peru. Vennligst se Folkehelseinstituttets sider (link: http://www.fhi.no/eway/default.aspx?pid=239) for oppdatert informasjon og helseråd før du drar.

Flytider

Vennligst merk at flyvningene kan komme til å endres, være forsinket eller bli utsatt av flyselskapet, og at flytider er midlertidige. Merk at du må sjekke flytidene før avreise på flyselskapets eller flyplassens nettside for å unngå skuffelse.

Reisedokumenter

Du mottar reisedokumentene dine minst 5 dager før avreisedatoen.

Liknende hoteller

I tilfelle de nevnte hoteller ikke er tilgjengelig, vil du bo i liknende hoteller i samme område. Du mottar informasjon om de endelige hotellene med reisedokumentene dine, senest innen 5 dager før avreise.

Minimum-alder

NB! Alle reisende må være fylt 14 år.

Valuta

Valutaen i Peru er nuevo sol. Minibanker er lett tilgjengelig stedene dere skal.

Bagasje i Machu Picchu

Under besøket i Machu Picchu kan du ta med 1 stykk bagasje på maks. 5 kg og 157 cm (høyde + bredde + dybde) per person

Forbehold om endringer

Vi tar forbehold om endring av reiserute og reisens forløp grunnet uforutsette hendelser utenfor vår kontroll.

Tillatt bagasje

Det er kun tillatt med 1 stk. håndbagasje og 23 kg innsjekket bagasje, da dette er grensen på din innenlandsflyvning. Sjekk flyselskapets retningslinjer for begrensninger utover dette for flytur t/r Peru.

Reisegruppe

Denne turen er en individuell tur, og du kommer ikke til å reise sammen med en gruppe. Utfluktene foregår allikevel (utenom den private guidede turen i Cusco) i grupper.

NB!

Reisen inkluderer 17 netter i Peru. Netter utover dette foregår eventuelt på flyturen t/r Peru.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret