• Fly inkludert
 • Overnatting inkludert

Fra drøm til virkelighet i Australia

 • Rundreise
 • 22 eller 23 netter
 • Australia
Nyhet
pris fra kr 27 569
 • per person fra
 • basert på 2 personer

Bli med på en reise gjennom Australias byer, land, fjell og kyst. Reisen inkluderer 12 hoteller på 20 netter, fly og leiebil.

Et sted på den andre siden av jorden hvor du allikevel føler deg som hjemme - bli med på en fortryllende rundreise langs Australias vakre kyst! Sjekk Sydneys operahus av listen, la deg forføre av hipsterbyen Melbourne, før du setter kursen mot idylliske Great Ocean Road med sine lange surfestrender, frodige nasjonalparker og stenformasjonene Twelve Apostles. Den smittsomme latteren sitter løst hos australiere, og den avslappede stemningen vil en stresset nordmann snart bli vant til. Møt også på de skjønne kenguruene, besøk en paradisisk øy og en vakker vingård - kan en rundreise bli bedre?

Tilbudet inkluderer:
 • 3 netter i Sydney
 • 1 natt i Katoomba
 • 2 netter i Canberra
 • 2 netter i Lakes Entrance
 • 2 netter i Foster
 • 1 natt på Phillip Island
 • 1 natt i Frankston
 • 1 natt i Melbourne
 • 1 natt i Apollo Bay
 • 1 natt i Port Fairy
 • 2 netter i Halls Gap
 • 1 natt i Ballarat
 • 2 netter i Melbourne
 • Leiebil fra dag 4 til dag 19
 • Fly fra Norge til Sydney
 • Fly til Melbourne fra Norge (se tilgjengelige flyplasser i kalenderen)
Australia

Australia er i nærheten av å være så langt unna Norge som mulig, men kulturen og menneskene er ikke altfor forskjellig fra det vi kjenner til av europeisk kultur. Etter en dramatisk historie mange hundre år siden, er det mange nasjonaliteter som har bosatt seg her og tatt med sin kultur fra sitt fødeland. Det har resultert i et folk med europeisk kultur og verdier, med en mye mer avslappet holdning til hverdagen. "No worries" er et uttrykk du garantert vil høre ofte, og bor du ved kysten er det ikke uhørt at arbeidsdagen avkortes dersom det er gode bølger for surfing. Australia er et land med et utrolig mangfold av vakker natur og landskap. Bare se de uendelige kystveiene med hvit strand og turkisklart hav, gigantiske nasjonalparker i alle former og farger, frodig regnskog og et enestående dyreliv. I tillegg har du storbyer som Sydney og Melbourne med en utrolig kulturscene og hipsterbydeler. Mange steder finner du også ørkenlandskap hvor du kan kjøre i en hel dag uten å møte på noen underveis. I det sjette største landet i verden, kjører du langs idylliske Great Ocean Road med en overraskelse bak hvert hjørne i form av stille strender, regnskog og de imponerende klippeformasjonene. Du blir kjent med koalaer, kenguruer og wombats (et stort, hamsterliknende dyr). Hvem vil du ta med deg?

 1. Dag 1 - 3: Sydney

  Velkommen til den sørlige halvkule! Reisen begynner i Sydney, hvor du finner flere av høydepunktene dine på reisen. Det er lett å tenke seg at Sydney også er Australias hovedstad. Se bare det arkitektoniske mesterverket Operahuset med den kraftige Harbour Bridge som dukker opp i kulissene. Selvsagt må du også sette av tid til den ikoniske Bondi Beach, din første mulighet til å sette føttene på australsk sand og kaste deg rundt i de hvite bølgene. Vandre også en tur i hipsterdistriktet The Rock, hvor du finner mange koselige kaféer, bruktbutikker og markeder. Etter besøket ditt i Operahuset må du kose deg i Den botaniske hage, et stort grøntområde med sjeldne planter og unikt dyreliv. Løft blikket mot himmelen og få øye på flaggermusene som henger fra trærne i solen. Dette er bare et lite utvalg av hva du kan se, og heldigvis har du 3 dager til å oppleve det.

  Cambridge Hotel Sydney - Bedroom

  Cambridge Hotel Sydney eller lignende

  • Hotel
  • Surry Hills, Australia
  Cambridge Hotel Sydney - Bedroom

  Dette fine hotellet ligger omtrent 500 meter fra Crown Street (med mange butikker og restauranter) og ca 2,6 kilometer fra Operahuset i Sydney. Her tilbys innendørsbasseng, boblebad, restaurant, bar og gratis Wi-Fi. Rommene har flatskjerm-TV, iPod-dokk, te- og kaffefasiliteter, store speil og eget bad.

  Les mer
 2. Dag 4: Katoomba

  På dag 4 henter du leiebilen din i Sydney og reiser til Katoomba, hjertet av det fortryllende naturområdet Blue Mountains. Et blikk på landskapet av canyons, skog og klipper og du forstår hvorfor dette området står på UNESCOs verdensarvliste. Den blå tåken, kommer fra eukalyptustrærne som gjør denne opplevelsen komplett. Utforsk området i ditt eget tempo og pass på å få med deg Echo Point, ca. 2 km fra Katoomba for en spektakulær utsikt mot The Three Sisters, en imponerende stenformasjon. Katoomba selv er også en opplevelse. Her finner du unike kunstgallerier og fargerike hus, komplett med små hager. Kos deg på en eksentrisk kafé eller vandre mellom de søte butikkene.

  Cambridge Hotel Sydney -> Best Western Alpine Motor Inn 101.9 km

  Best Western Alpine Motor Inn - Bedroom

  Best Western Alpine Motor Inn eller lignende

  • Hotel
  • Katoomba, Australia
  Best Western Alpine Motor Inn - Bedroom

  Hotellet ligger rolig til i en stor hage, bare 13,7 km fra The Blue Mountains og 3,3 km fra The Three Sisters. Her tilbys avgiftsfri parkering, kostnadsfri Wi-Fi, romservice og en restaurant. Rommene er røykfrie og har aircondition, flatskjerm-TV og eget bad.

  Les mer
 3. Dag 5 & 6: Canberra

  På dag 5 går turen videre til Australias hovedstad, Canberra! Denne byen har en helt spesiell historie. I flere år kjempet landets to største byer, Sydney og Melbourne, om å bli kronet som hovedstaden. Fordi de ikke kom til enighet ble det bestemt å bygge en helt ny by. Det var et gigantisk prosjekt som begynte med en designkonkurranse, som etterhvert ble vunnet av Walter Burley Griffin. Takket være ham er Canberra slik det den er i dag: romslig og landlig, med den kunstige innsjøen Lake Burley Griffin som midtpunkt. Her vandrer du gjennom de brede gatene og parkene, hvor det er stor sjanse for at du treffer på en kenguru! I Canberra er det også god shopping med fine butikker, boutiques og hyggelige markeder. Her trenger du heller ikke å gå sulten, for byen har et stort utvalg fortreffelige restauranter og representerer litt av alle kjøkkener i verden. Du overnatter 2 netter her, så det er opp til deg hvordan du vil tilbringe tid i denne avslappede og grønne hovedstaden.

  Tips: besøk Australian War Memorial, Canberra Space Centre og ta deg en tur med en varmluftsballong for en fin utsikt over byen. 48 kilometer fra byen ligger Tidbinbilla Nature Reserve, en rolig naturpark hvor du kan se typiske, australske dyr.

  Best Western Alpine Motor Inn -> Best Western Plus Garden City Hotel 334.2 km

  Best Western Plus Garden City + Room

  Best Western Plus Garden City Hotel

  • Hotel
  • Narrabundah, Australia
  Best Western Plus Garden City + Room

  Det luksuriøse hotellet hvor gjestfrihet kommer først, har en perfekt beliggenhet i Inner South, et populært nabolag i Canberra, innen gangavstand fra Australian War Memorial og Parliament House. Det tilbyr et utendørsbasseng, treningsstudio, gratis Wi-Fi og en restaurant / bar med utmerket mat på menyen. Rommene har en queen size-seng, et bord og stoler, en iPod-dokk, en minibar, en flatskjerm-TV, kaffe- og tekoker og et eget bad.

  Les mer
 4. Dag 7 & 8: Lakes Entrance

  På dag 7 har du en solid kjøretur foran deg, nærmere bestemt mer enn 400 kilometer, fra Canberra til Lakes Entrance. Sett deg i bilen og la det spennende, australske landskapet suse forbi før du slapper av på endeløse og rolige strender. Det er nemlig det Lakes Entrance er kjent for, de stille strendene hvor du garantert kan nyte ro og fred. Tilbring de neste timene i strålende sol fra blå himmel, test ut surfebrettet og svøm i de lekende bølgene. Kanskje vil du også prøve å fange din egen fisk, på dette lille kyststedet. Byen selv er svært liten og mindre enn de fleste tettstedene i Victoria. Nyt småbyfølelsen i de karakteristiske fiskerhavnene og forskjellige golfbanene hvor du kan svinge deg. Er du ikke av typen som vil fange ditt eget fiskemåltid, er det flere restauranter som mer enn gjerne gir deg en smakebit på den lokale sjømaten.

  Best Western Plus Garden City Hotel -> Comfort Inn & Suites Emmanuel 414.5 km

  Comfort Inn & Suites Emmanuel + Room

  Comfort Inn & Suites Emmanuel eller lignende

  • Hotel
  • Lakes Entrance, Australia
  Comfort Inn & Suites Emmanuel + Room

  Hotellet ligger i Lakes Entrance, på Esplanade. Ninety Mile Beach kan nås med bil på kort tid. Hotellet tilbyr en restaurant, et boblebad, et utendørsbasseng og en solterrasse med overbygd grillplass. Rommene har kjøleskap, kaffe- og tekoker, skrivebord og eget bad med kostnadsfrie badeprodukter og hårføner.

  Les mer
 5. Dag 9 & 10: Foster

  Dag 9 kjører du videre til Foster, et lite sted ved South Gippsland Highway, i den sørlige delen av Victoria. Et lite sted, men umåtelig populært på grunn av sin pittoreske beliggenhet. Foster er ansett som porten til de spektakulære, naturrike attraksjonene i Gippsland inkludert South Gippsland Highway, i den sørlige delen av Victoria. Det er en populær kystpark, med en labyrint av fotstier langs magisk natur i form av små bukter, fjelltopper, frodige daler, urørte strender, lysegrønne skoger og røffe klippeformasjoner. Du finner også mange ville dyr som kenguruer, wombats og emuer. Nok et vakkert naturområde er Agnes Falls Scenic Reserve, skjult mellom de rullende, grønne bakkene i Strzelecki Ranges. I området kan du gå fantastiske turer og beundre det høyeste fossefallet i Victoria! Byen selv er en tidligere gullgraverby og har vakker utsikt over fjelltoppene, det interessante Foster Museum og noen spiserier.

  Comfort Inn & Suites Emmanuel -> Prom Country Lodge 225.0 km

  Prom Country Lodge + Hotel room

  Prom Country Lodge eller lignende

  • Hotel
  • Foster, Australia
  Prom Country Lodge + Hotel room

  Dette hotellet ligger i Foster, i nærheten av Foster Museum, 500 meter fra sentrum, 23 kilometer fra Agnes Falls Scenic Reserve og 45 kilometer fra Wilsons Promontory National Park. Det tilbyr et utendørsbasseng, en kafé og gratis Wi-Fi. Rommene er utstyrt med kaffe- og tekoker, gratis Wi-Fi, LED-TV med DVD-spiller, aircondition og eget bad.

  Les mer
 6. Dag 11: Phillip Island

  Ditt australske eventyr er langt fra over, for i dag skal du videre til mot Philip Island, ca. 140 km fra Melbourne. Denne øya er et absolutt must! Hvorfor? Fordi det er en mangfoldig destinasjon med solfylte strender på den ene siden og røffe klipper med høye bølger på den andre siden. Her kan du enkelt vandre rundt, takket være treplanker som har blitt lagt der. Hva ellers finner du på Phillip Island? Utrolig natur og hundrevis av pingviner som du kan besøke på Summerland Beach! Gjør det under solnedgangen, for det er da de kommer ut. Du kan også se andre australske dyr som kenguruer i Phillip Island Wildlife Park. Etter en opplevelsesrik dag tilbringer du kvelden og natten i øyas største by: Cowes, en hyggelig, populær kystby.

  Prom Country Lodge -> Comfort Resort Kaloha 104.3 km

  Comfort Resort Kaloha + Room

  Comfort Resort Kaloha

  • Hotel
  • Cowes, Australia
  Comfort Resort Kaloha + Room

  Hotellet ligger rett ved stranden ved Cowes Bay Beach, 2,6 kilometer fra Phillip Island Wildlife Park og noen få skritt fra sentrum av Cowes. Her tilbys et oppvarmet saltvannsbasseng, boblebad, gratis Wi-Fi og en restaurant. Rommene har flatskjerm-TV, kjøleskap, kaffe- og tekoker, gratis Wi-Fi og eget bad med dusj, gratis toalettartikler og hårføner.

  Les mer
 7. Dag 12: Mornington Peninsula

  Vi nærmer oss Melbourne, men før du besøker denne trendy byen, er det på tide med litt avslapping. Du blir kjent med strendene på den vakre Mornington Peninsula, som er kjent for sine kulinariske fristelser. Takket være det fjellete landskapet og milde klimaet, ble halvøya forvandlet til et gastronomisk paradis av mange kokker og vinprodusenter. Dette forklarer de mange vingårdene, de drømmeaktige landsbyene og restaurantene. Her feires romantikken og du kan komme helt til ro. Ønsker du deg en ekstra kjøretur, besøker du Peninsula Hot Springs, i byen Rye. Her kan du nyte en nydelig utsikt utover det klare vannet. Enda et must-see er vakre Ray Back Beach, en av de vakreste strendene på halvøya. Du kan også nyte flotte turer langs kyststiene og gjennom nasjonalparkene. Tips: besøk en av de femti vingårdene for en introduksjon til australsk vin.

  Comfort Resort Kaloha -> Best Western Frankston International Motel 99.9 km

  Best Western Frankston International + Room

  Best Western Frankston International Motel eller lignende

  • Hotel
  • Frankston, Australia
  Best Western Frankston International + Room

  Hotellet er ved inngangsporten til halvøya i Mornington Peninsula, og ligger innen gangavstand fra stranden, 14,3 kilometer fra Barmah Park vingård og 13,9 kilometer fra Mornington Racecourse. Det tilbyr en restaurant, en bar/salong, gratis Wi-Fi, avgiftsfri parkering og en døgnåpen resepsjon. Rommene har queen size-seng, balkong, TV og eget bad med hårføner.

  Les mer
 8. Dag 13: Melbourne

  Endelig er du her! Australias nest største by Melbourne er en verdensby med en kulturscene de fleste andre byer bare kan misunne. Dette er en by som, til tross for sin størrelse, har blitt kåret til den 'mest levbare byen i verden' flere ganger. Her føler du deg straks hjemme når du går gjennom gatene. Det fine med Melbourne er at byen har ett sentrum og deretter mange bydeler, hver med sin egen karakter og særegne butikker, markeder, restauranter og kaféer. I byen finner du en fin blanding av gamle koloniale bygninger, moderne høyere bygninger og stilige bygninger der det arrangeres teatre og konserter. Vandre i bakgatene og finn deg en helt unik restaurant og spennende muséer. Se den utrolige gatekunsten, gå på konsert eller spis en god middag på en av de mange restaurantene. Reis også til hipsterbydelen St. Kilda og slapp av på bystranden. Lunsjen nyter du i en av de mange koselige kaféene der du som regel får servert kaffen din av en barista i verdensklasse! Ikke bekymre deg hvis du ikke har gjort alt på planen din denne dagen, du kommer nemlig tilbake til Melbourne på slutten av reisen din.

  Best Western Frankston International Motel -> Batman's Hill On Collins 53.5 km

  Quality Hotel Batmans Hill on Collins + interior

  Quality Hotel Batmans Hill on Collins eller lignende

  • Hotel
  • Melbourne, Australia
  Quality Hotel Batmans Hill on Collins + interior

  Hotellet ligger i hjertet av Melbourne, nær Southern Cross jernbanestasjon. Severdigheter som Crown Casino er mindre enn en kilometer unna. Hotellet tilbyr to restauranter, to barer, gratis WiFi og romservice. Rommene har aircondition, minibar, kjøleskap, kaffe- og tekoker og eget bad.

  Les mer
 9. Dag 14: Apollo Bay

  I dag begynner turen din langs den fantastiske kystveien Great Ocean Road. Din første destinasjon er Apollo Bay, hvor du finner den perfekte kombinasjonen av strand og natur. Det er også utgangspunktet for den berømte Great Ocean Walk, et must for naturelskere! Dessverre har du ikke tid til hele fotturen, fordi den har en lengde på 104 kilometer, med “Twelve Apostles” (en av landets viktigste turistattraksjoner) som endepunktet. Dette er utvilsomt et av høydepunktene på turen din, så sett av en hel dag til å la deg fortrylle av den praktfulle naturen i dette området og synet av de åtte stenformasjonene (fire av formasjonene har kollapset etter påvirkningen av vind og vær). Litt nærmere ligger Great Otway National Park, hvor du kan gå i en regnskog full av gigantiske trær og vakre fossefall (the Triplet Falls). Du kan også se koalaer her!

  Batman's Hill On Collins -> Best Western Apollo Bay Motel & Apartments 196.9 km

  Best Western Apollo Bay Motel + Exterior

  Best Western Apollo Bay Motel & Apartments

  • Hotel
  • Apollo Bay, Australia
  Best Western Apollo Bay Motel + Exterior

  Hotellet ligger i hjertet av Apollo Bay, på stranden, rundt 45 km fra Great Otway National Park og 400 meter fra Apollo Bay-museet. Det tilbyr et sesongåpent utendørsbasseng, grillfasiliteter, avgiftsfri parkering og gratis Wi-Fi. Rommene har aircondition og oppvarming, kaffe- og tekoker, flatskjerm-TV, DVD-spiller og eget bad.

  Les mer
 10. Dag 15: Port Fairy

  I dag fortsetter du reisen din langs fortryllende Great Ocean Road, en av verdens vakreste kystruter. Denne dagen har du en rute på ca. 185 kilometer som ender i Port Fairy. Pont Fairy er en idyllisk småby hvor tiden ser ut til å ha stått stille. Her finner du flere bygninger fra 1700-tallet og historiske fotstier som lærer deg mer om byhistorien og leder deg forbi hvitvaskede hus bygget av seilere. I tillegg finner du også det eldste hotellet i Victoria her, Caledonian Inn, som daterer tilbake til 1844. Ved siden av byen er Griffiths Island, som kan nås med en fotbro fra kysten. Griffiths Island er en øy med fotstier som tar deg gjennom en fortryllende landskap, sjeldne fuglearter og et spektakulært lystårn som også anses som øyas ikon.

  Best Western Apollo Bay Motel & Apartments -> Comfort Inn Port Fairy 184.8 km

  Comfort Inn Port Fairy + Room

  Comfort Inn Port Fairy

  • Hotel
  • Port Fairy, Australia
  Comfort Inn Port Fairy + Room

  Et spesielt hotell, fordelt over tre bygninger og bygget i 1847. Det ligger i nærheten av den historiske kaien og ca. en kilometer fra stranden. I området finner du mange butikker og restauranter. Hotellet tilbyr en restaurant på stedet, avgiftsfri parkering og gratis Wi-Fi. Rommene har flatskjerm-TV og eget bad.

  Les mer
 11. Dag 16 & 17: Halls Gap

  På planen i dag finner du røff natur, høye fjell og utsikt som tar pusten fra deg. I dag setter du kursen mot Halls Gap, en liten by i midten av Grampians National Park i Victoria. Den koselige småbyen tilbyr flere koselige butikker og restauranter, men dette er ikke der du tilbringer en og en halv dag. Du besøker nemlig parken selv, hvor du i det historiske landskapet i parken med sine fjell og klipper, ser du typiske australske dyr igjen og du går forbi imponerende fossefall som MacKenzie Falls. Naturen her er helt spesiell og de forskjellige utsiktspunktene byr på en vakker utsikt uansett hvor du går. Etterpå drar du til byen, hvor du koser deg med et godt glass vin og god mat ved en av restaurantene der.

  Comfort Inn Port Fairy -> D'Altons Resort 155.9 km

  D'Altons Resort + Front

  D'Altons Resort

  • Hotel
  • Halls Gap, Australia
  D'Altons Resort + Front

  Hotellet ligger i skogene i Grampians nasjonalpark. Det tilbyr utmerket service, gratis Wi-Fi, avgiftsfri parkering, en solterrasse og grillfasiliteter. Rommene har aircondition, TV, vannkoker og eget bad med badekar eller dusj.

  Les mer
 12. Dag 18: Ballarat

  Velkommen til Ballarat, en gammel gullgraverby, der du gjør ditt andre stopp for ditt eventyr på Great Ocean Road. Dette stoppet er først og fremst dedikert til god vin og god mat. Byen er kjent for sine vingårder og utmerkede restauranter. Her finner du også en god porsjon historie. Gullrushet har lagt sitt merke på byen og du ser fremdeles igjen i den spesielle arkitekturen i byen. I Ballarat beundrer du de viktorianske bygningene, parker og statuer. For en fantastisk samling australsk kunst kan du besøke Art Gallery of Ballarat. Enda en fin reise er Sovereign Hill, hvor du virkelig kan reise tilbake i tid. Tips: besøk Ballarat Wildlife Park, hvor du kan se den største kolonien av den tasmanske djevelen (ja, de er ekte!).

  Comfort Inn & Suites City Views + Room

  Comfort Inn & Suites City Views

  • Hotel
  • Bakery Hill, Australia
  Comfort Inn & Suites City Views + Room

  Hotellet ligger i hjertet av Ballarat, på den historiske bakken Hill. Restauranter og kafeer finnes rett rundt hjørnet. Hotellet tilbyr et innendørsbasseng med boblebad og gratis Wi-Fi. Rommene har aircondition, elektriske tepper, vannkoker, brødrister, mikrobølgeovn, kjøleskap og eget bad.

  Les mer
 13. Dag 19 - 21: Melbourne

  På dag 19 lever du leiebilen ved utleiefirmaet i Melbourne, før du igjen har to dager igjen til å kose deg i Melbourne. Du har noen dager på å nyte mer av denne byen. Ønsker du å gå på shopping, eller vil du heller foretrekke å vandre gjennom de lange avenyene med de viktorianske husene og art deco bygninger? Hvis du ønsker kan du ta deg en pause etter alle disse roadtrip eventyrene, du bare setter deg ned på en terrasse med en god kopp flat white og nyter folkelivet. Valget er ditt, fordi du bor de to siste nettene i denne livlige byen. Deretter reise du til flyplassen og tar flyet hjem til Norge, med et kamera full av vidunderlige bilder og et hode fullt av eventyrlige minner.

  Quality Hotel Batmans Hill on Collins + interior

  Quality Hotel Batmans Hill on Collins

  • Hotel
  • Melbourne, Australia
  Quality Hotel Batmans Hill on Collins + interior

  Hotellet ligger i hjertet av Melbourne, nær Southern Cross jernbanestasjon. Severdigheter som Crown Casino er mindre enn en kilometer unna. Hotellet tilbyr to restauranter, to barer, gratis WiFi og romservice. Rommene har aircondition, minibar, kjøleskap, kaffe- og tekoker og eget bad.

  Les mer
Velg en avreisedato
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Frokost og andre måltider
 • Søk om et eVisitor visum før du drar
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

TravelBird er ansvarlig reiseoperatør. TravelBirds vilkår og betingelser (A) gjelder for denne bestillingen. Vennligst se artikkel 11 for våre kanselleringsvikår.

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Romkapasitet

Maks 2 voksne og 1 barn opptil 1 per rom

Barnerabatt

Barnerabatt kun for minst 2 fullt betalende personer:
Barn fra 0-1 år gammel: rabatt basert på avreisedato og lengde på opphold, vennligst fortsett bestillingsprosessen for å se den endelige prisen
Barn fra 0 til 1 år får ikke rabatt på flybilletten, er ikke garantert et sete og kan ikke ha egen innsjekket bagasje.

Enkeltreisende

Enkeltreisende betaler et tillegg for reisen, se endelig sum på bestillingssiden.

Kjæledyr

Kjæledyr er ikke tillatt.

Reisegruppe

Dette er en individuell tur, så du reiser bare med din egen reisegruppe. Utfluktene foregår i en gruppe.

Visumkrav

Med et norsk pass trenger du visum for innreise til Australia. Dette kan du søke om online. Merk at den reisende er personlig ansvarlig for å innhente all nødvendig tilleggsinformasjon fra de relevante myndighetene, og for å vurdere i god tid før avreise om den informasjonen som ble innhentet tidligere har endret seg. Vennligst se https://www.regjeringen.no/no/tema/utenrikssaker/reiseinformasjon/velg-land/id2414273/ for oppdatert informasjon om visumregler.

Vaksinasjonskrav

Vennligst sjekk Folkehelseinstituttets hjemmeside for informasjon om vaksiner. https://www.fhi.no/sv/vaksine/reisevaksiner/

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Flytider

Vennligst merk at flyvningene kan komme til å endres, være forsinket eller bli utsatt av flyselskapet, og at flytider er midlertidige. Merk at du må sjekke flytidene før avreise på flyselskapets eller flyplassens nettside for å unngå skuffelse.

Reisedokumenter

Du mottar reisedokumentene dine minst 5 dager før avreisedatoen.

Myntenhet

I Australia betaler du med australske dollar. Du kan enkelt ta ut penger i minibank med kredittkort.

Leiebil

Leiebilen er en Toyota Corrolla (eller lignende). Bilen henter du i Sydney på dag 4 og leverer i Melbourne på dag 19. Leiefirmaet er åpent fra kl. 07.00 til 18.00 i begge byene.

På stedet må alle sjåfører vise norsk førerkort og et internasjonalt førerkort, sammen med et gyldig pass. Du må være i besittelse av førerkortet ditt i minst 1 år for å leie bil. Internasjonalt førerkort er en oversettelse av kjørerkortet på flere språk og kreves i enkelte land utenfor EU.

Leiebil

Hovedbokeren er hovedsjåføren og må være i besittelse av et kredittkort i hans eller hennes navn. Et depositum på $ 200, - vil bli trukket fra kredittkortet ditt. Hovedsjåføren må være minst 20 år gammel og ha førerkort i minst 1 år. Hovedsjåføren må vise pass og førerkort når han henter leiebilen.

En ekstra sjåfør kan bestilles lokalt for $ 3, - en $ 7, - per dag. Unge sjåfører i alderen mellom 20 og 24 betaler $ 230 på stedet. Kjørelengde er ubegrenset. Drivstoffkostnadene er for din egen konto. Bilen er fullt forsikret.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret