Vi beklager, men dette tilbudet er utløpt.

 • Fly inkludert
 • Overnatting inkludert
 • Bileie inkludert

Napoli og Amalfikysten

 • Rundreise
 • Italia
pris fra kr 8 329
 • per person fra
 • basert på 2 voksne
Dette er kanskje interessant
Dette var tilbudet

Ta en uforglemmelig tur på 6 eller 7 netter mellom Napoli og Ravello, med frokost, leiebil, fly og mer!

Sør-Italia er en fantastisk del av Italia: solen skinner, havet er aldri langt unna, rik kultur og nydelig mat. Litt av en kombinasjon! Amalfikysten er et av de vakreste kystområdene i Middelhavet, og Napoli sies å være en by man må oppleve minst én gang i løpet av livet. Utforsk regionen med friheten som følger med en leiebil, og vi vedder på at du vil ha en uforglemmelig reise.

Tilbudet inkluderer:
 • 2 netter på Hotel Europeo i Napoli
 • 4 eller 5 netter på Ravello Rooms i Ravello
 • Frokost hver morgen
 • Fly t/r Oslo - Napoli (se tilgjengelige flyplasser i kalenderen)
 • Leiebil
Vakre og smakfulle Napoli

Napoli er Italias tredje største by, etter Roma og Milano, og er en av de eldste bebodde byene i verden! Byen er kjent for å ha et av de travleste havneområdene i Europa, men det er trolig den deilige maten og det behagelig middelhavsklimaet som hvert år lokker tusener av turister til Napoli. Visste du at Napoli ofte får æren for å ha funnet opp en av verdens mest populære matretter, pizzaen? På 1500-tallet ble pizza i form av et slags salt flatbrød solgt på gatene til de aller fattigste. Siden har matretten undergått en smakfull utvikling og vi kjenner den kanskje best i dag som lørdagsfavoritten fra fryseboksen. Ekte napolitansk pizza er selvsagt noe helt annet enn Grandiosa, og lages av deilige lokalgrodde tomater, bøffelmozzarella og ferske urter.

Reiserute

Dag 1 & 2: Napoli

Når du ankommer Napoli flyplass kan du hente leiebilen, og kjøre til ditt første hotell. Avhengig av tidspunktet du ankommer, kan du nyte de første timene under den italienske solen i en av de italienske byene med mest liv! Spaser gjennom de smale gatene omgitt av fargerike hus, se klesvasken so… Les mer

Hotel Europeo

Dag 3 - 5: Ravello og Amalfikysten

I dag tar du fatt på veien mot Ravello, en liten by du ikke kan motstå! Amalfikysten, som er en del av UNESCOs verdensarvliste, lover magiske øyeblikk - og mange vakre bilder. Viker, strender og kuperte landskap, men også fargerike landsbyer som klamrer seg til klippene vendt mot havet, er noe a… Les mer

Ravello Rooms

Dag 6 & 7: Tilbake til Napoli

Du vil tilbringe den siste natten av ditt opphold i Napoli, på samme hotell som ved ankomst. Benytt anledningen til å se alt du ikke fikk sett sist, og nyt de lokale kulinariske spesialitetene, fordi det er ikke bare er pizza som er godt i Napoli! Gå gjennom Piazza del Plebiscito, den største pl… Les mer

Hotel Europeo
TravelBirds Tips!

Lyst på litt inspirasjon for reisen? Sjekk ut våre anbefalinger:

 • Gå en tur på øya Ischia, som ligger foran Napoli, ca 2 timer unna. Det er forskjellige utgangspunkt fra byen, der en mulighet er fra Calata Porta di Massa, hvor du kan ta en fergetur på ca 1 time. En perfekt mulighet til å beundre bukta! Med mindre du foretrekker å se vakre Capri? Øya ligger ca 2 timer fra Napoli, og med flott natur, shoppingmuligheter og ærverdig arkitektur, lover vi en fin tur.
 • Vesuv ligger bare 23 km fra sentrum av Napoli, noe det ville være synd å gå glipp av. Denne vulkanen er verdenskjent for sitt utbrudd i år 79 hvor byene Pompeii og Herculaneum ble begravd og ødelagt. Vulkanen er den eneste på europeisk fastland som har hatt utbrudd i løpet av de siste hundre årene.
 • Parken Capodimonte ligger på en høyde nord for Napoli. Her kan du nyte et fantastisk panorama av Napoli-bukten mens du spaserer i en av de vakreste napolitanske parkene. Det er den største parken i byen, og det er gratis!
calendar illustration
Se priser og tilgjengelighet for dette tilbudet
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Drivstoff, parkering og eventuelle andre veiavgifter
 • Turistskatt ca kr 10 Per person per natt
 • Innsjekket bagasje (kan bestilles i tillegg)
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

En pakkereise er kombinasjonen av reisetjenester, og går inn under EU-direktivet 2015/2302. Derfor er du beskyttet av EU-rettigheter som gjelder for pakkereiser. TravelBird B.V. er fullt ansvarlig for korrekt utførelse av pakken som helhet. Vilkår og betingelser for TravelBird (A) gjelder for denne bestillingen. Se artikkel 11 i de ytterligere reisevilkårene for våre avbestillingsregler. I tillegg har TravelBird B.V., som påbudt i henhold til loven, en ordning om å refundere betalinger og, der transport er inkludert i pakken, sikre repatriering i tilfelle det blir insolvent. Mer informasjon om rettigheter under Directive (EU) 2015/2302 , som finnes i vedlegg I del A.

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Barnerabatt

Barnerabatter varierer basert på avreise dato og lengde av oppholdet, vennligst fortsett bestillingsprosessen for å se den endelige prisen.
Barn fra 0 til 1 år får ikke rabatt på flybilletten, er ikke garantert et sete og kan ikke ha egen innsjekket bagasje.

Enkeltreisende

Enkeltreisende betaler et tillegg avhengig av avreisedato og lengde på oppholdet, se endelig sum på bestillingssiden.

Romkapasitet

Maks 2 voksne og 1 barn opptil 8 per rom

Kjæledyr

Kjæledyr er ikke tillatt

Parkering

Hotel Europeo i Napoli: € 20 per natt, betales på hotellet (avhengig av tilgjengelighet)

Gratis parkering i gaten utenfor Ravello Rooms

WiFi

Gratis WiFi

Flytider

Vennligst merk at flyvningene kan komme til å endres, være forsinket eller bli utsatt av flyselskapet, og at flytider er midlertidige. Merk at du må sjekke flytidene før avreise på flyselskapets eller flyplassens nettside for å unngå skuffelse.

Reisedokumenter

Du mottar reisedokumentene dine minst 5 dager før avreisedatoen.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Leiebilvilkår

Merk at den som betaler for tilbudet, også regnes som hovedsjåfør i bestillingen. Hovedsjåføren må også ha et kredittkort i sitt navn for et obligatorisk depositum som betales på ankomst. Vennligst ta kontakt med kundeservice for å endre hovedsjåfør, hvis en annen enn hovedsjåføren har bestilt tilbudet.

Beliggenhet

Hotellet ligger Napolis typiske smale brosteinsgater. 6 minutters gange fra en metrostasjon, en 10-minutters spasertur fra Napoli-katedralen, og en 13-minutters spasertur fra Napoli nasjonal arkeologisk museum. Togstasjonen ligger ca 2 km fra hotellet.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret