Vi beklager, men dette tilbudet er utløpt.

 • Fly inkludert
 • Overnatting inkludert

Oppdag karismatiske Beograd

 • Storbyferie
 • Beograd
pris fra kr 2 529
 • per person fra
 • basert på 2 voksne
Dette er kanskje interessant
Dette var tilbudet

Denne spennende byreisen inkluderer fly t/r, 2- 5 netter på Belgrade City Hotel med frokost.

Karismatiske Beograd ønsker deg velkommen. Beograd har vært igjennom mye, men i dag er dette en av virkelige Europas skjulte skatter. Den serbiske hovedstaden puster kultur og historie, og de nåværende gatene preget av en kunstnerisk sjel. Lev deg inn i byens fascinerende fortid og lyse fremtid. Oppdag Beograd!

Tilbudet inkluderer:
 • 2, 3, 4 eller 5 netter på Belgrade City Hotel
 • Frokost hver dag
 • Fly t/r Beograd (se tilgjengelige flyplasser i kalenderen)
Beograd

Beograd er ikke bare en av Europas eldste byer, men også byen med den tøffeste historien. Det vil man bli minnet på når man går rundt i gatene, men samtidig gjør den imponerende blandingen av storslåtte art nouveau-bygninger, sjarmerende kirker og sovjetisk arkitektur det enkelt å glemme det også. Byen har blitt bygget opp igjen og blomstrer som aldri før, og her er det mye å oppleve og gjøre!

Stilne kjøpehungeren i området rundt handlegaten Knez Mihajla, sett deg ned med en øl eller iskrem på Trg Republike og se på de mange menneskene som går forbi, besøk St. Sava katedralen og kos deg med serbiske matretter som "ajvar" (paprikasaus), "punjena paprika" (fylt paprika) og "plješkavica" (burgere, men bedre - som serbere selv sier).

Belgrade City Hotel

 • Hotel
 • Beograd, Serbia
Restaurang

Belgrade City Hotel har en sentral beliggenhet veldig nærme togstasjonen og elven Sava, og er derfor det perfekte utgangspunktet for å oppdage Beograds høydepunkter. Det er bygget i 1912 og innredet i klassisk stil med varme farger og atmosfære, men samtidig utstyrt med alle moderne fasiliteter som treningsstudio, 24-timers resepsjon og WiFi overalt. I tillegg er det massasjefasiliteter og en kafé. Restauranten Savamala tilhører også hotellet, og inkludert i tilbudet er 20% rabatt på restauranten, hvor serbisk og internasjonal mat møtes.

 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • +5
Les mer
Belgrade City Hotel - Double Room

Dobbeltrom

2 personer | Rom

Dobbeltrommet har en dobbeltseng eller to enkle senger. Rommet har WiFi, aircondition, skrivebord, LED-TV, minibar, toalettartikler. Du har utsikt over hotellets hage og bygningene rundt.

Belgrade City Hotel - Triple room

Tremannsrom

3 personer | Rom

Trippeltrommene har plass til 3 personer. Alle rom har WiFi, aircondition, skrivebord, LED-TV, minibar, toalettartikler.

Vi anbefaler

Det er allerede flere severdigheter mindre enn fem minutters gange fra hotellet ditt, vi anbefaler også:

 • Kneza Mihaila [1,5 km fra hotellet] er den viktigste gågaten og shoppingområdet i Beograd. Gaten tilbyr i en mengde av spennende restauranter mange restauranter og barer, i tillegg til noen av Beograds viktigste severdigheter.
 • Nikola Tesla Museum [1,5 km fra hotellet] ble innskrevet på UNESCOs verdensarvsliste i 2003, grunnet sin kritiske rolle i historien om elektrifisering av verden og fremtidige teknologiske fremskritt. Museets ansatte demonstrerer funksjonen til Teslas mest kjente enheter på engelsk.
 • Kalemegdan Park og festning [1,5 km fra hotellet] ligger ved krysset av elven Sava og Donau. Her finner du også krigsmuseet og dyrehagen.
 • Danube River: En gang var dette grensen til det romerske riket. Elven forbinder Beograd med både Nordsjøen og Svartehavet. Sava-elven går inn i Donau i Beograd, og sammen gir de to elvene et fantastisk syn. I tillegg til å gå eller sykle langs elvebredden kan besøkende spise eller nyte en drink på en av de koselige flytende restaurantene.
calendar illustration
Se priser og tilgjengelighet for dette tilbudet
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Eventuell turistskatt
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

En pakkereise er kombinasjonen av reisetjenester, og går inn under EU-direktivet 2015/2302. Derfor er du beskyttet av EU-rettigheter som gjelder for pakkereiser. TravelBird B.V. er fullt ansvarlig for korrekt utførelse av pakken som helhet. Vilkår og betingelser for TravelBird (A) gjelder for denne bestillingen. Se artikkel 11 i de ytterligere reisevilkårene for våre avbestillingsregler. I tillegg har TravelBird B.V., som påbudt i henhold til loven, en ordning om å refundere betalinger og, der transport er inkludert i pakken, sikre repatriering i tilfelle det blir insolvent. Mer informasjon om rettigheter under Directive (EU) 2015/2302 , som finnes i vedlegg I del A.

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Romkapasitet

Maks 2 voksne og 1 barn opptil 11 i et Dobbeltrom
Min 3 personer og maks 3 personer i et Tremannsrom

Enkeltreisende

Enkeltreisende betaler full pris for hotellet.

Barnerabatt

Barnerabatter varierer basert på avreise dato og lengde av oppholdet, vennligst fortsett bestillingsprosessen for å se den endelige prisen.
Barn fra 0 til 1 år får ikke rabatt på flybilletten, er ikke garantert et sete og kan ikke ha egen innsjekket bagasje.

Kjæledyr

Kjæledyr er dessverre ikke tillatt.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Flytider

Vennligst merk at flyvningene kan komme til å endres, være forsinket eller bli utsatt av flyselskapet, og at flytider er midlertidige. Merk at du må sjekke flytidene før avreise på flyselskapets eller flyplassens nettside for å unngå skuffelse.

Reisedokumenter

Du mottar reisedokumentene dine minst 5 dager før avreisedatoen.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret