Vi beklager, men dette tilbudet er utløpt.

 • Fly inkludert
 • Overnatting inkludert

Fint hotell ved Tower Bridge i London

 • Storbyferie
 • 2, 3 eller 4 netter
 • London
pris fra kr 2 119
 • per person fra
 • basert på 2 voksne
Dette er kanskje interessant
Dette var tilbudet

Vil du utforske London fra et hotell ved siden av Tower Bridge? Her er din mulighet! Bo 2-4 netter på The Tower Hotel, inkludert frokost og fly.

Love Actually, Bridget Jones og selvfølgelig Notting Hill, er alle innspilt i sjarmerende London. Og det er ikke tilfeldig, fordi den engelske hovedstaden har noe helt spesielt. Filmene gjør dette klart, men opplev det heller selv! Følg i fotsporene til blant annet Hugh Grant og Colin Firth, og spaser gjennom den vakre byen med røde dobbeltdekkere, Big Ben, telefonkiosker, afternoon tea, og det imponerende Buckingham Palace. Og rett ved siden av det flotte 4*-hotellet du bor på, finner du den verdensberømte broen Tower Bridge. Ha det gøy!

Tilbudet inkluderer:
 • 2, 3 eller 4 netter på The Tower Hotel
 • Frokost hver morgen
 • 1x 20% rabatt på mat og drikke på hotellet (for minimum opphold på 4 netter)
 • 1x kupong for 20% rabatt på restauranten Planet Hollywood
 • Fly t/r London Gatwick (se tilgjengelige flyplasser i kalenderen)
London

En storbyferie i London er en ferie uten et kjedelig øyeblikk! Dette er byen med verdensberømte museer, fargeglade musikaler, de beste restaurantene og en energi uten like. Beundre for eksempel moderne kunst på Tate Modern, oppdag byen fra London Eye-hjulet, gå på oppdagelsesferd i fargeglade Camden Town eller shop på Oxford Street. På energiske Brick Lane kan du ta deg en pint, eller hva sier du om bruktshopping og alternative nattklubbar i Shoreditch-området? Sist men ikke minst, billetten til Harry Potter Studios er glasuren på kaken!

The Tower Hotel

 • Hotel
 • London, Storbritannia
Tower Hotel Lobby

Det 4-stjerners The Tower Hotel ligger på Themsens bredde og byr på en fantastisk utsikt over den ikoniske Tower Bridge. På hotellet er det også en restaurant, bar og treningssenter. Nærmeste t-banestasjon er Tower Hill, som ligger 7 minutters gange unna, og herfra når du alle Londons hjørner. De såkalte "river buses" har avganger kun en kort gåtur fra hotellet, og med en slik båt kan du komme deg til Big Ben, Westminster Abbey og London Eye på ca en halv time.

 • +5
Les mer
Tower Hotel Standard Double Room

Dobbelt/Twin-rom

Hotellets moderne dobbeltrom har en fin utsikt til enten Tower Bridge, Themsen eller St Katharine Docks. Rommene er utstyrt med en dobbeltseng eller to enkeltsenger, LCD-TV, gratis WiFi, badekåper og tøfler, kaffe- og tefasiliteter, aircondition samt et privat bad med dusj, toalett og hårføner.

TravelBirds Tips!

 • Kom og prøv bagels på Beigel Bake (åpen 24 timer i døgnet), og det vil være den beste du noen gang har spist. Ikke mindre enn 7000 bagels bakes her hver dag! Tips fra en reiseglad i TravelBird: Ta en med salt kjøtt, sennep og pickles. Du står i kø en stud, men det er mer enn verdt bagelen.
 • Fortsatt sulten? Ta bussen til Leather Lane, en historisk gate i sentrum hvor du finner mange matboder. Her kan du nyte deilig mat fra hele verden.
 • De som elsker alternative klær, antikviteter, smykker, brukte ting og annet nips bør definitivt besøke Camden Town (4.3 km fra hotellet)! Her finner du The Stables, gamle hestestaller hvor du finner boder med alle slags fine ting.
 • Fra Camden til idylliske Notting Hill (ja, fra filmen!) hvor du kan gå til gatemarkedet på Portobello Road i helgen. Titt rundt på klær, keramikk, plakater, frisk frukt og brød.
 • Gå av den røde dobbeltdekkeren på Buckingham Palace (5.1 km fra hotellet) og se vaktskiftet med egne øyne! Bytting av vakter er en tradisjon som er gøy å oppleve med egne øyne. Tips: Søk på forhånd på internett når denne seremonien finner sted.

Reiseguide Inkludert

Reiseguiden inneholder byens beste steder, restauranter, museum og mer. Etter du har bestilt reisen, får du tilgang til reiseguiden gjennom TravelBirds app.

calendar illustration
Se priser og tilgjengelighet for dette tilbudet
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Transport mellom flyplass og hotell
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

En pakkereise er kombinasjonen av reisetjenester, og går inn under EU-direktivet 2015/2302. Derfor er du beskyttet av EU-rettigheter som gjelder for pakkereiser. TravelBird B.V. er fullt ansvarlig for korrekt utførelse av pakken som helhet. Vilkår og betingelser for TravelBird (A) gjelder for denne bestillingen. Se artikkel 11 i de ytterligere reisevilkårene for våre avbestillingsregler. I tillegg har TravelBird B.V., som påbudt i henhold til loven, en ordning om å refundere betalinger og, der transport er inkludert i pakken, sikre repatriering i tilfelle det blir insolvent. Mer informasjon om rettigheter under Directive (EU) 2015/2302 , som finnes i vedlegg I del A.

Innsjekking

Fra kl. 15:00

Utsjekking

Til kl. 12:00

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Romkapasitet

Maks 2 personer i et Dobbelt/Twin-rom
Min 2 personer og maks 3 personer i et Trippelrom

Enkeltreisende

Enkeltreisende betaler full pris for hotellet.

Barnerabatt

Barn fra 0 til 1 år får ikke rabatt på flybilletten, er ikke garantert et sete og kan ikke ha egen innsjekket bagasje.

Flytider

Vennligst merk at flyvningene kan komme til å endres, være forsinket eller bli utsatt av flyselskapet, og at flytider er midlertidige. Merk at du må sjekke flytidene før avreise på flyselskapets eller flyplassens nettside for å unngå skuffelse.

Reisedokumenter

Du mottar reisedokumentene dine minst 5 dager før avreisedatoen.

Kjæledyr

Kjæledyr er ikke tillatt

Flytider

Vennligst merk at flyvningene kan komme til å endres, være forsinket eller bli utsatt av flyselskapet, og at flytider er midlertidige. Merk at du må sjekke flytidene før avreise på flyselskapets eller flyplassens nettside for å unngå skuffelse.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret