• Fly inkludert
 • Overnatting inkludert
 • Bileie inkludert

Rundreise i maleriske Sør England

 • Rundreise
 • 7 netter
 • Storbritannia
pris fra kr 5 519
 • per person fra
 • basert på 2 personer

La deg fortrylle av det sørlige England på en 7 netters rundreise som inkluderer forskjellige hoteller med frokost, slottsbesøk, leiebil og fly t/r!

Lyriske landskap og idylliske landsbyer, middelalderske slott og evige enger av smørblomster, marmelade og krem på ferskbakte scones- velkommen på din engelske eventyrreise. De neste 7 nettene vil du få oppleve den drømmende skjønnheten og den evige sjarmen av det autentiske Sør-England!

Tilbudet inkluderer:
 • 1 natt i Bournemouth
 • 2 netter i Barnstaple
 • 2 netter i Penzance
 • 2 netter i Salisbury
 • Frokost hver morgen
 • Fly t/r London (se tilgjengelige flyplasser i kalenderen)
 • Leiebil under hele oppholdet
 • Inngang til slottet Tintagel
 • Tradisjonell "Cream Tea"
Historiske England

Fra gamle universitetsbygninger til romerske bad og vill natur til mystiske steinformasjoner: reiser du gjennom den sørlige delen av England, så vil du møte alt dette. Bli kjent med Storbrittanias historie, bli overrasket av viktoriansk arkitektur og gå flotte turer gjennom det enda flottere landskapet.

 1. Dag 1: Southampton

  Det første kapittelet av reisen starter i eventyrlige Southampton. Her vil du tilbringe din første natt. Southampton er en nydelig havneby perfekt belagt ved den engelske sørkysten. Byen er omringet av en mur fra det 13. århundre, og den yndige bykjernen kan omtrent beskrives som et levende museum. Vi anbefaler et historisk besøk til Tudor House and Garden. Dette spesielle huset ligger i Bugle Street, overfor St. Michael Square, i Southamptons gamleby. Vi anbefaler også et besøk til nærliggende Bournemouth. Også kjent som den engelske riviera, denne vakre kystbyen har en lang sandstrand og en fantastisk sjarmerende atmosfære. Spaser langs Bournemouths 300 meter lange brygge, besøk de mange små butikkene og nyt en tradisjonell engelsk ettermiddag.

  Landguard Lodge eller lignende

  • Hotel
  • Southampton, Storbritannia

  Landguard Lodge ligger i et viktoriansk hus i et rolig boligområde, nær sentrum. Rommene har moderne bad med dusj, og er utstyrt med TV, gratis te og kaffe, håndklær og badeprodukter. Om morgenen serveres du en tradisjonell frokost i det solfylte frokostrommet.

  Les mer
 2. Dag 2 & 3: Barnstaple

  Barnstaple er en livlig, landlig by ved elven Taw. Barnstaple er hjem til Englands eldste bydel og ble Gold Award vinner og kronet som den peneste blomsterbyen i Europa. Du kan glede deg til å tilbringe dine to neste netter i Barnstaple, som også vil være det idelle utgangspunktet for flotte utflukter i regionen. Har du lyst på en helt unik, nærmere magisk opplevelse? Da anbefaler vi et besøk til den ekstraordinære Broomhill Sculpture Gardens som huser en eklektisk samling med mer enn 300 skulpturer plassert over et enormt skogsområde langs ville daler og vakre hager. Skulpturene er nøye plassert i sitt naturlige miljø og vil fremkalle flere følelser. Ta også en kjøretur til kysten, her finner du den vakre Heddon-dalen. Et frodig kystlandskap med en skogkledd elvedal som strekker seg til sjøen.
  Omtrent halvveis til ditt neste stopp, Penzance, finner du mystiske Tintagel Castle. Her vil du kunne utforske den spennende sør-engelske historien fra 1500-tallet.

  The Potting Shed B&B eller lignende

  • Hotel
  • Devon, Storbritannia

  The Potting Shed B & B er en gammel låve renovert og omgjort til et romantisk Bed & Breakfast. Til frokost kan du nyte frokost laget av lokale og ferske råvarer. Det koselige soverommet er utstyrt med en seng, et privat bad og en peisovn.

  Les mer
 3. Dag 4 & 5: Penzance

  I dag er det dekket for enda en historisk havneperle. Penzance byr på en vidstrakt utsikt over den majestetiske kanten av Mount's Bay og St. Michael's Mount. Du vil nyte 2 netter i Penzance. Legg ut på oppdagelse i byens sjarmerende gater og historiske høydepunkter. Besøk statuen av den lokale helten Humphry Davyns, som var en revolusjonær forsker, nyt en øl i en av byens atmosfæriske puber, og unn deg et tradisjonelt og smakfult måltid av "fish & chips" ved sjøen. Besøk sjarmerende Falmouth. Her kan du få en unik utsikt over den brede Fal-elven, som strømmer inn i den engelske kanalen, og du kan forvente en klassisk "Cream Tea" opplevelse. En typisk ettermiddagste fra Devon og Cornwall med scones, syltetøy, clotted cream og te.

  Westbourne Guest House eller lignende

  • Hotel
  • Penzance, Storbritannia

  Det familiedrevne Westbourne Guest House tilbyr en komfortabel innkvartering og vennlig service i en tradisjonell B&B atmosfære. En god frokost serveres hver morgen, og rommene er enkelt, men komfortabelt innredet. Vær oppmerksom på at badet kan deles.

  Les mer
 4. Dag 6 & 7: Salisbury

  Den siste siden i dette eventyret er klassiske Salisbury, en del av Sør-England som kombinerer historier fra middelalderen, tradisjonell engelsk sjarm og herskapelig viktoriansk glans. Gatene er kantet med søte kafeer, ostebutikker og bakerier og den historiske atmosfæren forsterkes av Salisbury Cathedral, som er hjem til Storbritannias høyeste kirketårn. Med en liten kjøretur fra hotellet finner du verdensberømte Stonehenge, som ligger i Wiltshire. Stonehenge er et arkeologisk fenomen av mystiske steinkonstrukjsoner som har holdt stramt på sine mytiske hemmeligheter i over a5000 år.
  Etter ditt opphold i Salisbury kjører du tilbake til flyplassen i London, hvor du også leverer leiebilen. På flyet tilbake til Norge, kan du lene deg tilbake i flysete, mens du kjenner at du er styrtrik på uforglemmelige inntrykk og minnerike opplevelser.

  garden

  Old Mill House eller lignende

  • Hotel
  • Wiltshire, Storbritannia
  garden

  Midt i et vakkert landskap ligger Old Mill House og omgitt av grønne enger og en fin dam. Boligen ligger i et restaurert herskapshus fra det 18. århundre. Du starter dagen med en deilig frokost. Rommene er enkelt, men komfortabelt innredet. Vær oppmerksom på at badet kan deles.

  Les mer

Leiebil Inkludert

Nyt friheten av å kjøre med din egen leiebil. Vi velger den rette størrelsen og sørger for at henting av bil samsvarer med flyreisen din.

 • Ingen-risiko garanti
 • Kjør så mye du vil
Les mer

Viktig å undersøke

 • Du har en Vauxhall Corsa eller lignende, avhenger av størrelsen på reisegruppen.
 • Hovedsjåføren må være i besittelse av et kredittkort i eget navn med tilstrekkelig kreditt til depositum av maksimalt € 2500, -. Høyden på depositumbeløpet kan variere, og er avhengig av biltype.
 • Hovedsjåføren må ha et gyldig førerkort med minimum 2 års kjøreerfaring.
Se alle vilkår og betingelser.
Velg en avreisedato
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Turistskatt mellom 1-2 £ per per person per natt som betales på stedet
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

TravelBird er ansvarlig reiseoperatør. TravelBirds vilkår og betingelser (A) gjelder for denne bestillingen. Vennligst se artikkel 11 for våre kanselleringsvikår.

Innsjekking

Fra kl. 15:00

Utsjekking

Til kl. 11:00

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Romkapasitet

Maks 2 voksne og 1 barn opptil 2 i et Tvillingrom
Maks 2 voksne og 1 barn opptil 2 i et Dobbeltrom
Maks 1 voksen og 1 barn opptil 2 i et Enkeltrom

Barnerabatt

Barn fra 0 til 1 år får ikke rabatt på flybilletten, er ikke garantert et sete og kan ikke ha egen innsjekket bagasje.

Enkeltreisende

kr 2 479 på hotellprisen

Parkering

Gratis parkering tilgjengelig på overnattingsstedet (avhengig av tilgjengelighet)

Kjæledyr

Kjæledyr er dessverre ikke tillatt.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Flytider

Vennligst merk at flyvningene kan komme til å endres, være forsinket eller bli utsatt av flyselskapet, og at flytider er midlertidige. Merk at du må sjekke flytidene før avreise på flyselskapets eller flyplassens nettside for å unngå skuffelse.

Reisedokumenter

Du mottar reisedokumentene dine minst 5 dager før avreisedatoen.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret