• Fly inkludert
 • Overnatting inkludert
 • Bileie inkludert

Rundreise i maleriske Sør England

 • Rundreise
 • 7 netter
 • Storbritannia
pris fra kr 5 459
 • per person fra
 • basert på 2 voksne
Allerede bestilt 5 ganger

La deg fortrylle av det sørlige England på en 7 netters rundreise som inkluderer forskjellige hoteller med frokost, slottsbesøk, leiebil og fly t/r!

Lyriske landskap og idylliske landsbyer, middelalderske slott og evige enger av smørblomster, marmelade og krem på ferskbakte scones- velkommen på din engelske eventyrreise. De neste 7 nettene vil du få oppleve den drømmende skjønnheten og den evige sjarmen av det autentiske Sør-England!

Tilbudet inkluderer:
 • 1 natt i Bournemouth
 • 2 netter i Barnstaple
 • 2 netter i Penzance
 • 2 netter i Salisbury
 • Frokost hver morgen
 • Fly t/r London (se tilgjengelige flyplasser i kalenderen)
 • Leiebil under hele oppholdet
 • Inngang til slottet Tintagel
 • Tradisjonell "Cream Tea"
Historiske England

Fra gamle universitetsbygninger til romerske bad og vill natur til mystiske steinformasjoner: reiser du gjennom den sørlige delen av England, så vil du møte alt dette. Bli kjent med Storbrittanias historie, bli overrasket av viktoriansk arkitektur og gå flotte turer gjennom det enda flottere landskapet.

Reiserute

Dag 1: Southampton

Det første kapittelet av reisen starter i eventyrlige Southampton. Her vil du tilbringe din første natt. Southampton er en nydelig havneby perfekt belagt ved den engelske sørkysten. Byen er omringet av en mur fra det 13. århundre, og den yndige bykjernen kan omtrent beskrives som et levende muse… Les mer

Landguard Lodge  eller lignende

Dag 2 & 3: Barnstaple

Barnstaple er en livlig, landlig by ved elven Taw. Barnstaple er hjem til Englands eldste bydel og ble Gold Award vinner og kronet som den peneste blomsterbyen i Europa. Du kan glede deg til å tilbringe dine to neste netter i Barnstaple, som også vil være det idelle utgangspunktet for flotte utf… Les mer

The Potting Shed  eller lignende

Dag 4 & 5: Penzance

I dag er det dekket for enda en historisk havneperle. Penzance byr på en vidstrakt utsikt over den majestetiske kanten av Mount's Bay og St. Michael's Mount. Du vil nyte 2 netter i Penzance. Legg ut på oppdagelse i byens sjarmerende gater og historiske høydepunkter. Besøk statuen av den … Les mer

Westbourne guest house  eller lignende

Dag 6 & 7: Salisbury

Den siste siden i dette eventyret er klassiske Salisbury, en del av Sør-England som kombinerer historier fra middelalderen, tradisjonell engelsk sjarm og herskapelig viktoriansk glans. Gatene er kantet med søte kafeer, ostebutikker og bakerier og den historiske atmosfæren forsterkes av Salisbury… Les mer

Old Mill House Bed and Breakfast  eller lignende

Leiebil Inkludert

Nyt friheten av å kjøre med din egen leiebil. Vi velger den rette størrelsen og sørger for at henting av bil samsvarer med flyreisen din.

 • Ingen-risiko garanti
 • Kjør så mye du vil
Les mer

Viktig å undersøke

 • Du har en Opel Corsa, Vauxhall Corsa, Ford Focus eller lignende, avhenger av størrelsen på reisegruppen.
 • Hovedsjåføren (den som betaler for reisen ved bestilling) må ha et kredittkort i sitt eget navn med nok kreditt for et depositum på maks. €2500,-. Depositumets verdi kan variere og er avhengig av biltypen. Kredittkortet må ha et kortnummer som er uthevet, og ikke et kort som er helt glatt på utsiden. Kredittkort uten et uthevet kortnummer kan bli avvist av den lokale utleieren.
 • Hovedsjåføren må ha et gyldig førerkort med minimum 2 års kjøreerfaring.
Se alle vilkår og betingelser.
calendar illustration
Se priser og tilgjengelighet for dette tilbudet
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Turistskatt mellom 1-2 £ per per person per natt som betales på stedet
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

En pakkereise er kombinasjonen av reisetjenester, og går inn under EU-direktivet 2015/2302. Derfor er du beskyttet av EU-rettigheter som gjelder for pakkereiser. TravelBird B.V. er fullt ansvarlig for korrekt utførelse av pakken som helhet. Vilkår og betingelser for TravelBird (A) gjelder for denne bestillingen. Se artikkel 11 i de ytterligere reisevilkårene for våre avbestillingsregler. I tillegg har TravelBird B.V., som påbudt i henhold til loven, en ordning om å refundere betalinger og, der transport er inkludert i pakken, sikre repatriering i tilfelle det blir insolvent. Mer informasjon om rettigheter under Directive (EU) 2015/2302 , som finnes i vedlegg I del A.

Innsjekking

Fra kl. 15:00

Utsjekking

Til kl. 11:00

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Romkapasitet

Maks 2 voksne og 1 barn opptil 2 i et Dobbeltrom
Maks 2 voksne og 1 barn opptil 2 i et Tvillingrom
Maks 1 voksen og 1 barn opptil 2 i et Enkeltrom

Barnerabatt

Barn fra 0 til 1 år får ikke rabatt på flybilletten, er ikke garantert et sete og kan ikke ha egen innsjekket bagasje.

Enkeltreisende

kr 4 334 på hotellprisen

Parkering

Gratis parkering tilgjengelig på overnattingsstedet (avhengig av tilgjengelighet)

Kjæledyr

Kjæledyr er dessverre ikke tillatt.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Flytider

Vennligst merk at flyvningene kan komme til å endres, være forsinket eller bli utsatt av flyselskapet, og at flytider er midlertidige. Merk at du må sjekke flytidene før avreise på flyselskapets eller flyplassens nettside for å unngå skuffelse.

Reisedokumenter

Du mottar reisedokumentene dine minst 5 dager før avreisedatoen.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret