Vi beklager, men dette tilbudet er utløpt.

 • Fly inkludert
 • Overnatting inkludert

Rundreise i paradiset Thailand

 • Rundreise
 • 13 eller 14 netter
 • Thailand
pris fra kr 11 129
 • per person fra
 • basert på 2 voksne
Dette er kanskje interessant
Dette var tilbudet

Drømmetur til Thailand: 12 netter inkludert frokost, to utflukter, all transport, to innenlandsfly, og fly t/r.

Begi deg ut på et eventyr til Thailands mest magiske strender, ta autentiske båtturer og oppdag blomstrende Bangkok med alt den pulserende storbyen har å by på. Øyhopping mellom himmelske Krabi og Railay Beach, samt en haug med fargerike utflukter. Pakk badetøyet, så er du klar for en minneverdig ferie!

Tilbudet inkluderer:
 • Tradisjonell thai-lunsj (dag 2)
 • Bytur i Bangkok (dag 2)
 • Utflukt til historiske Kanchanaburi (dag 3)
 • 5 netter i Bangkok (på starten og slutten av reisen)
 • 4 netter i Krabi
 • 3 netter på Railay Beach
 • Frokost hver morgen
 • Fly t/r Bangkok (se tilgjengelige flyplasser i kalenderen)
 • All transport under reisen (inkludert 2 innlandsflyvninger)
Drømmereise gjennom Thailand

Thailand fortryller med spennende opplevelser og strålende kontraster. Landet har alt fra den pulserende asfaltjungelen Bangkok, til flytende markeder og de drømmeaktige paradisstrendene i Krabi. Forbered sansene dine på harmonisk øyhopping mellom strender du alltid har ønsket å besøke, mektige templer du bare har sett på bilder og ikke minst den gjestfrie lokalbefolkningen!

Reiserute

Dag 1: Ankomst i Bangkok

Reisen går av stabelen i Thailands hovedstad, Bangkok. På den første dagen av reisen vil du kunne utforske byen i eget tempo. Finn deg til rette, velg noe behagelig å ha på og nyt din første deilige middag. Alternativt kan du besøke det mytiske markedet Chatuchak, hvor du finner gatemat, og elle… Les mer

I Residence Sathorn

Dag 2 - 4: Eventyrlige dager i Bangkok

Den andre dagen av reisen tilbys det en spennende utflukt i hovedstaden. Du vil hentes kl 08:30 om morgenen og tas med til Bangkoks karakteristiske "Shoe String" - en klassisk måte å utforske Bangkok. Du ledsages av en engelsktalende guide som lar deg oppleve tradisjonelle thailandske … Les mer

I Residence Sathorn

Dag 5 - 8: Krabis vakre strender

For at du skal få mest mulig av ferien din har vi lagt til en innenlandsflytur sørover, til Krabis fantastiske kystlinje. En bil vil hente deg på hotellet, ta deg til flyplassen, for så å dra helt til Krabi.

Krabi er hovedstaden i provinsen med samme navn, og er kjent for sin vakre kystl… Les mer

Ao Nang Sunset Hotel Krabi Ao Nang Province de Krabi Thaïlande

Dag 9 - 11: Railay Beach - kun tilgjengelig med båt

La TravelBird introdusere deg for Railay Beach! Railay er en relativt uberørt øy, med himmelske strender, elver og en frodig regnskog. Takket være øyas steinete terreng, er det kun mulig å komme seg hit med båt, som også er din transport til og fra dette paradiset. Etter den første natten venter… Les mer

Railay Princess Resort & Spa Ao Nang Krabi Thailand

Dag 12 & 13: Bangkok og hjemreise

Etter noen dager i paradis forlater du Krabi og Railay, og returnerer til Bangkok dag 12 av ferien. Du transporteres til Krabi flyplass, først med båt og deretter bil til flyplassen. En rask flytur tar deg til Bangkok, hvor du tilbringer én natt på hotellet. Den thailandske hovedstaden trenger i… Les mer

I Residence Sathorn
Valgfrie utflukter

Alle disse spennende utfluktene er valgfrie og kan legges til under ekstra tilvalg i bestillingen.

 • Flytende marked i Bangkok: Opplev Thailands autentiske flytende marked! En unik tradisjon i Thailand som må oppleves når man besøker dette flotte landet. Utflukten varer i 5 timer og starter kl. 7.30 på dag 4 av turen.
 • Grand Palace & Wat Pho: Du har selvfølgelig hørt om Bangkoks mest berømte tempel. Nå har du muligheten til å oppleve en guidet utflukt på det hellige området med helt unike syn. Turen varer i 3 timer og starter klokka 8:30 på dag 4 av turen.
 • Guidet tempeltur i Bangkok: En engelsktalende guide tar deg til byens fantastiske templer, med morsom fakta og interessant historie bak mesterverkene. Turen varer i 3 timer og starter klokka 8:30 på dag 4 av turen.
 • Kanalcruise i Bangkok: Opplev et cruise gjennom hovedstaden sine fantastiske elver. Turen varer i 3 timer og starter klokka 8:30 på dag 4 av turen.
 • Cruise inkludert middag: Vil du ha en romantisk middag under elvecruiset? Da er dette alternativet for deg. Turen varer i 3 timer og starter klokken 17.00 på dag 4 av turen.
 • Motorbåt til Phi Phi Island: Liker du fart og vind? Denne ekskursjonen tar deg med på en rask båtopplevelse til drømmende Phi Phi Island, kult og samtidig vakkert. Utflukten varer i 8 timer og starter klokka 8:30på dag 6, 7 eller 8.
 • Motorbåt til 4 øyer inkludert lunsj: Vil du oppleve fart og vind med mye å se på? Denne ekskursjonen tar deg til alle fire øyene og inkluderer en pikniklunsj. Utflukten varer i 5,5 timer og starter klokka 8:30 på dag 6, 7 eller 8.
 • James Bond-båtekskursjon: Hvem vil ikke reise som James Bond akkurat som i filmen som fant sted i Thailand? Utflukten er skreddersydd etter filmen og inkluderer også en kanotur mot slutten. Utfarten varer i 8 timer og starter klokka 8:30 på dag 6, 7 eller 8.
 • Kajakktur i Ao Thalane: Opplev et eksotisk kajakkeventyr i den thailandske regnskogen med en erfaren guide. Utflukten varer i 7,5 timer og starter klokka 8:30 på dag 6, 7 eller 8.
calendar illustration
Se priser og tilgjengelighet for dette tilbudet
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Inngangsavgift til National Park Krabi er ikke inkludert
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

En pakkereise er kombinasjonen av reisetjenester, og går inn under EU-direktivet 2015/2302. Derfor er du beskyttet av EU-rettigheter som gjelder for pakkereiser. TravelBird B.V. er fullt ansvarlig for korrekt utførelse av pakken som helhet. Vilkår og betingelser for TravelBird (A) gjelder for denne bestillingen. Se artikkel 11 i de ytterligere reisevilkårene for våre avbestillingsregler. I tillegg har TravelBird B.V., som påbudt i henhold til loven, en ordning om å refundere betalinger og, der transport er inkludert i pakken, sikre repatriering i tilfelle det blir insolvent. Mer informasjon om rettigheter under Directive (EU) 2015/2302 , som finnes i vedlegg I del A.

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Romkapasitet

Maks 3 voksne og 1 barn opptil 1 per rom

Enkeltreisende

kr 4 522 - kr 5 339 på hotellprisen

Barnerabatt

Barnerabatter varierer basert på avreise dato og lengde av oppholdet, vennligst fortsett bestillingsprosessen for å se den endelige prisen.
Barn fra 0 til 1 år får ikke rabatt på flybilletten, er ikke garantert et sete og kan ikke ha egen innsjekket bagasje.

Internett

WiFi finnes tilgjengelig gratis eller mot en avgift på de ulike hotellene

Kjæledyr

Kjæledyr er ikke tillatt

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Reisedokumenter

Du mottar reisedokumentene dine minst 5 dager før avreisedatoen.

Vaksinasjonskrav

Det kan være påkrevd med vaksinering mot hepatitt A, hepatitt B, difteri, stivkrampe, kikhoste, polio og gulfeber før du reiser til Sørøst-Asia. Vennligst se Folkehelseinstituttets sider (link: http://www.fhi.no/eway/default.aspx?pid=239) for oppdatert informasjon og helseråd før du drar.

Visumkrav

Du behøver ikke visum for denne reisen. Vennligst se http://www.landsider.no/land/ for oppdatert informasjon om visumregler, inkludert priser og når du trenger et visum. Vennligst påse at passet ditt er gyldig i minimum 6 måneder etter innreisedato til Thailand. Kontakt landets ambassade i Norge for mer informasjon. http://www.thaiembassy.no/

Reisegruppe

Dette er en individuell reise. Bestiller du reisen som enkeltreisende, reiser du alene.

Flytider

Vennligst merk at flyvningene kan komme til å endres, være forsinket eller bli utsatt av flyselskapet, og at flytider er midlertidige. Merk at du må sjekke flytidene før avreise på flyselskapets eller flyplassens nettside for å unngå skuffelse.

Innlandsflyvninger

Maksimum 1 stk. 20 kg innsjekket bagasje + 1 stk. håndbagasje (grunnet innlandsflyvninger).

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret