• Fly inkludert
 • Overnatting inkludert

Safari & strandeventyr i spennende Kenya

 • Rundreise
 • 11 eller 12 netter
 • Kenya
pris fra kr 18 789
 • per person fra
 • basert på 2 personer

Opplev Kenyas strender, natur og dyreliv inkl. 10 netter på hoteller/lodge, ulike måltider, 5 safariutflukter, engelsktalende sjåførguide og fly.

Har du alltid drømt om å se elefanter og giraffer vandre stolt over savannene? Kan du ikke tenke deg noe vakrere enn å overnatte i en lodge midt i en nasjonalpark med utsikt over Kilimanjaro? Da er dette din drømmereise! Mangfoldige Kenya er kjent for sine fantastiske landskaper og sjeldne, ville dyr. For å oppleve landets enestående dyr- og planteliv får du oppleve ikke mindre enn fem safariutflukter samtidig som du overnatter på fine safarilodger med basseng. Din rundreise avsluttes med stil på en 5-stjerners resort ved Mombasas paradisiske sandstrand. Helt klart en reise som gir minner for livet!

Tilbudet inkluderer:
 • 1 natt på Crown Plaza Nairobi med frokost
 • 1 natt på Kibo Safari Camp med helpensjon
 • 1 natt på Ngulia Safari Lodge med helpensjon
 • 1 natt på Voi Safari Lodge med helpensjon
 • 6 netter på Amani Tiwi Beach Resort med halvpensjon
 • Fly t/r Nairobi (se tilgjengelige flyplasser i kalenderen)
 • 5 safariutflukter (inkl. alle inngangsavgifter til Amboseli, Tsavo West og Tsavo East)
 • Engelsktalende sjåfør/guide
 • 1 liter mineralvann per person per dag under safaridagene
Enestående Kenya

Dyreelskere vet sikkert allerede at Kenya er et av de beste landene for safari! Dette østafrikanske landet er smekkfullt av fantastiske naturområder, alle med sitt unike preg og ulike dyrearter. Under denne enestående rundreisen drar du på eventyr til både Amboseli National Park og til Tsavo National Park, som er inndelt i East- og West-områder. Begge naturparkene er absolutt verdt et besøk og derfor får du oppleve ikke mindre enn 5 safariutflukter på reisen din!

Du drar med en minibuss over de flotte savannene, grønne dalene og nydelige landskapene. Under disse safariutfluktene har du også en sjanse til å få se The Big Five: løve, elefant, bøffel, leopard og neshorn. Hold også øynene åpne for sjiraffer, zebraer, bavianer og impala-antiloper blant andre.

Forutenom fengslende villmark er Kenya også hjem til paradisiske kystområder med gnistrende hvite sandstrender og det azurblå Indiahavet. Her kan du snorkle, koble av med en bok eller utforske bylivet i Mombasa. Kort sagt: den perfekte balansen mellom safari og strand finner du i Kenya!

Reiserute
 1. Dag 1: Nairobi

  Se til å lade batteriene under nattflyet så du er klar for ditt afrikanske eventyr som begynner allerede første dagen! Etter at du har landet på Nairobi flyplass rundt 4-tiden på morgenen møter du din sjåfør/guide i ankomsthallen og kjøres til ditt første hotell der du kan hvile litt og ta en du… Les mer

  Crowne Plaza Nairobi

 2. Dag 2: Amboseli Nationalpark

  Reisen til Amboseli National Park tar ca. 4 timer. Dette er en utmerket måte å nyte Kenyas vakre landskap! Rundt lunsj reiser du til parken og nyter først litt fritid. Kl. 16:00 er det på tide med din første safari i en av Kenyas mest populære parker!

  Her utforsker du Amboselis eneståend… Les mer

  Camp Kibo Safari

 3. Dag 3: Tsavo West Nasjonalpark

  Idag kl. 8:00 bærer det mot neste safarieventyr: Tsavo National Park! Dette er en den største og eldste nasjonalparken i Kenya og idag begynner du med et besøk til Tsavo West. Reisen hit tar ca. 3,5 timer og du lander i parken rundt lunsjtider. Kl. 15:30, etter litt fritid, drar du ivei for å u… Les mer

  Ngulia Safari Lodge

 4. Dag 4: Tsavo East Nationalpark

  Du kanskje tror at du allerede har sett det meste, men idag venter enda et enestående natureventyr på deg! Dagen begynner allerede kl. 6:30 med en safaritur så du skal kunne se så mange dyr som mulig. Etter turen er det på tide med frokost og senere fortsetter reisen østover mot Tsavo East.

  Les mer

  Voi Safari Lodge

 5. Dag 5 - 10: Mombasa

  Å våkne opp midt på savannen... det er virkelig en uforglemmelig opplevelse! I dag drar du på din siste safari på morgenkvisten (kl. 6:30) og vender senere tilbake til frokostbordet på hotellet ditt. Etter en god frokost er det på tide å dra mot reisens siste destinasjon: Mombasa. Under de komme… Les mer

  Amani Tiwi Beach Resort

Tilvalg

Har du alltid ønsket å lære deg mer om den fascinerende massajkulturen? Da ambefaler vi denne utflukten der du besøker en massajstamme ute på savannen. Ved ankomst ønskes du velkommen av byens høvding samt av unge Morani-krigere og kvinner som synger tradisjonelle sanger - om du vil kan du også bli med på dansen! Du kan også lære mer om massajenes tradisjoner og kultur, og kan vandre rundt i byen, ta bilder og handle håndverk om du ønsker.

Utflukten finner sted på dag 3, begynner kl. 8:30 på morgenen og tar ca. 2 timer.

Velg en avreisedato
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Eventuelle visumkostnader
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

TravelBird er ansvarlig reiseoperatør. TravelBirds vilkår og betingelser (A) gjelder for denne bestillingen. Vennligst se artikkel 11 for våre kanselleringsvikår.

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Romkapasitet

Maks 3 voksne og 1 barn opptil 1 i et Dobbeltrom
Maks 1 person i et Enkeltrom

Barnerabatt

Barnerabatt kun for minst 2 fullt betalende personer:
Barn fra 0-1 år gammel: bor gratis
Barn fra 2-12 år gamle: får en rabatt på 40% rabatt per natt
Barn fra 0 til 1 år får ikke rabatt på flybilletten, er ikke garantert et sete og kan ikke ha egen innsjekket bagasje.

Enkeltreisende

Enkeltrom er tilgjengelig.

Visumkrav

Nordmenn må ha visum for å reise til Kenya. Merk at den reisende er personlig ansvarlig for å innhente all nødvendig tilleggsinformasjon fra de relevante myndighetene, og for å vurdere i god tid før avreise om den informasjonen som ble innhentet tidligere har endret seg. Vennligst se https://www.regjeringen.no/no/tema/utenrikssaker/reiseinformasjon/velg-land/id2414273/ for oppdatert informasjon om visumregler.

Vaksinasjonskrav

Vennligst sjekk Folkehelseinstituttets hjemmeside for informasjon om vaksiner. https://www.fhi.no/sv/vaksine/reisevaksiner/

Flytider

Vennligst merk at flyvningene kan komme til å endres, være forsinket eller bli utsatt av flyselskapet, og at flytider er midlertidige. Merk at du må sjekke flytidene før avreise på flyselskapets eller flyplassens nettside for å unngå skuffelse.

Reisedokumenter

Du mottar reisedokumentene dine minst 5 dager før avreisedatoen.

Reisegruppe

Dersom andre har bestilt reise samme dato som deg, reiser dere i gruppe. Hvis ingen bestiller reisen på samme dag, reiser du alene.

Kjæledyr

Kjæledyr er ikke tillatt.

Forbehold om endringer

Vi tar forbehold om endring av reiserute og reisens forløp grunnet uforutsette hendelser utenfor vår kontroll.

Safari

Minivans som du går på safari med har et tak som kan åpnes, slik at du kan ta gode bilder. De har også aircondition, kikkert og bøker om kenyanske flora og fauna.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret