• Fly inkludert
 • Overnatting inkludert

Safari & strandeventyr i spennende Kenya

 • Rundreise
 • 12 netter
 • Kenya
pris fra kr 20 349
 • per person fra
 • basert på 2 voksne

Opplev Kenyas strender, natur og dyreliv inkl. 10 netter på hoteller/lodge, ulike måltider, 5 safariutflukter, engelsktalende sjåførguide og fly.

Har du alltid drømt om å se elefanter og giraffer vandre stolt over savannene? Kan du ikke tenke deg noe vakrere enn å overnatte i en lodge midt i en nasjonalpark med utsikt over Kilimanjaro? Da er dette din drømmereise! Mangfoldige Kenya er kjent for sine fantastiske landskaper og sjeldne, ville dyr. For å oppleve landets enestående dyr- og planteliv får du oppleve ikke mindre enn fem safariutflukter samtidig som du overnatter på fine safarilodger med basseng. Din rundreise avsluttes med stil på en 5-stjerners resort ved Mombasas paradisiske sandstrand. Helt klart en reise som gir minner for livet!

Tilbudet inkluderer:
 • 1 natt på Crown Plaza Nairobi med frokost
 • 1 natt på Kibo Safari Camp med helpensjon
 • 1 natt på Voyager Ziwani Camp med helpensjon
 • 1 natt på Voi Safari Lodge med helpensjon
 • 6 netter på Amani Tiwi Beach Resort med halvpensjon
 • 5 safariutflukter (inkl. alle inngangsavgifter til Amboseli, Tsavo West og Tsavo East)
 • Engelsktalende sjåfør/guide
 • 1 liter mineralvann per person per dag under safaridagene
 • Fly t/r Nairobi (se tilgjengelige flyplasser i kalenderen)
Enestående Kenya

Dyreelskere vet sikkert allerede at Kenya er et av de beste landene for safari! Dette østafrikanske landet er smekkfullt av fantastiske naturområder, alle med sitt unike preg og ulike dyrearter. Under denne enestående rundreisen drar du på eventyr til både Amboseli National Park og til Tsavo National Park, som er inndelt i East- og West-områder. Begge naturparkene er absolutt verdt et besøk og derfor får du oppleve ikke mindre enn 5 safariutflukter på reisen din!

Du drar med en minibuss over de flotte savannene, grønne dalene og nydelige landskapene. Under disse safariutfluktene har du også en sjanse til å få se The Big Five: løve, elefant, bøffel, leopard og neshorn. Hold også øynene åpne for sjiraffer, zebraer, bavianer og impala-antiloper blant andre.

Forutenom fengslende villmark er Kenya også hjem til paradisiske kystområder med gnistrende hvite sandstrender og det azurblå Indiahavet. Her kan du snorkle, koble av med en bok eller utforske bylivet i Mombasa. Kort sagt: den perfekte balansen mellom safari og strand finner du i Kenya!

Reiserute

Dag 1: Nairobi

Se til å lade batteriene under nattflyet så du er klar for ditt afrikanske eventyr som begynner allerede første dagen! Etter at du har landet på Nairobi flyplass rundt 4-tiden på morgenen møter du din sjåfør/guide i ankomsthallen og kjøres til ditt første hotell der du kan hvile litt og ta en du… Les mer

Crowne Plaza Nairobi  eller lignende

Dag 2: Amboseli Nationalpark

Reisen til Amboseli National Park tar ca. 4 timer. Dette er en utmerket måte å nyte Kenyas vakre landskap! Rundt lunsj reiser du til parken og nyter først litt fritid. Ca. kl. 15:30 er det på tide med din første safari i en av Kenyas mest populære parker!

Her utforsker du Amboselis enest… Les mer

Kibo Safari Camp  eller lignende

Dag 3: Tsavo West Nasjonalpark

Idag kl. 8:00 bærer det mot neste safarieventyr: Tsavo National Park! Dette er en den største og eldste nasjonalparken i Kenya og idag begynner du med et besøk til Tsavo West. Reisen hit tar ca. 3,5 timer og du lander i parken rundt lunsjtider. Kl. 15:30, etter litt fritid, drar du ivei for å u… Les mer

Voyager Ziwani Tented Camp  eller lignende

Dag 4: Tsavo East Nationalpark

Du kanskje tror at du allerede har sett det meste, men idag venter enda et enestående natureventyr på deg! Dagen begynner allerede kl. 6:30 med en safaritur så du skal kunne se så mange dyr som mulig. Etter turen er det på tide med frokost og senere fortsetter reisen østover mot Tsavo East.

Les mer
Voi Safari Lodge  eller lignende

Dag 5 - 10: Mombasa

Å våkne opp midt på savannen... det er virkelig en uforglemmelig opplevelse! I dag drar du på din siste safari på morgenkvisten (kl. 6:30) og vender senere tilbake til frokostbordet på hotellet ditt. Etter en god frokost er det på tide å dra mot reisens siste destinasjon: Mombasa. Under de komme… Les mer

Amani Tiwi Beach Resort  eller lignende
Tilvalg

Har du alltid ønsket å lære deg mer om den fascinerende massajkulturen? Da ambefaler vi denne utflukten der du besøker en massajstamme ute på savannen. Ved ankomst ønskes du velkommen av byens høvding samt av unge Morani-krigere og kvinner som synger tradisjonelle sanger - om du vil kan du også bli med på dansen! Du kan også lære mer om massajenes tradisjoner og kultur, og kan vandre rundt i byen, ta bilder og handle håndverk om du ønsker.

Utflukten finner sted på dag 2, begynner kl. 8:30 på morgenen og tar ca. 2 timer.

calendar illustration
Se priser og tilgjengelighet for dette tilbudet
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Eventuelle visumkostnader
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

En pakkereise er kombinasjonen av reisetjenester, og går inn under EU-direktivet 2015/2302. Derfor er du beskyttet av EU-rettigheter som gjelder for pakkereiser. TravelBird B.V. er fullt ansvarlig for korrekt utførelse av pakken som helhet. Vilkår og betingelser for TravelBird (A) gjelder for denne bestillingen. Se artikkel 11 i de ytterligere reisevilkårene for våre avbestillingsregler. I tillegg har TravelBird B.V., som påbudt i henhold til loven, en ordning om å refundere betalinger og, der transport er inkludert i pakken, sikre repatriering i tilfelle det blir insolvent. Mer informasjon om rettigheter under Directive (EU) 2015/2302 , som finnes i vedlegg I del A.

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Romkapasitet

Maks 3 voksne og 1 barn opptil 1 i et Dobbeltrom
Maks 1 voksen og 1 barn opptil 1 i et Enkeltrom

Barnerabatt

Barnerabatt kun for minst 2 fullt betalende personer:
Barn fra 0-1 år gammel: bor gratis
Barn fra 2-12 år gamle: får en rabatt på 40% rabatt per natt
Barn fra 0 til 1 år får ikke rabatt på flybilletten, er ikke garantert et sete og kan ikke ha egen innsjekket bagasje.

Enkeltreisende

Enkeltrom er tilgjengelig.

Visumkrav

Innehavere av et norsk pass trenger visum ved innreise til Kenya. Det får du enten ved å kjøpe et pass på denne siden: https://www.ecitizen.go.ke/ eller ved å kjøpe visum ved ankomst. Merk at disse bestemmelsene kan endre seg og at det er den reisendes ansvar å dobbeltsjekke denne informasjonen. Vennligst se informasjon om visumkrav på regjeringens landeside her: (https://www.regjeringen.no/no/tema/utenrikssaker/reiseinformasjon/velg-land/reiseinfo_kenya/id2414927/) Merk også at det finnes mange falske nettsider som oppmuntrer deg til å søke visum via deres side. Det er også tilfeller av svindel via e-post, der du blir bedt om å sende personlig informasjon. Ikke svar på en slik henvendelse. Kontakt oss gjerne dersom du har spørsmål om visum.

Vaksinasjonskrav

Vennligst sjekk Folkehelseinstituttets hjemmeside for informasjon om vaksiner. https://www.fhi.no/sv/vaksine/reisevaksiner/

Flytider

Vennligst merk at flyvningene kan komme til å endres, være forsinket eller bli utsatt av flyselskapet, og at flytider er midlertidige. Merk at du må sjekke flytidene før avreise på flyselskapets eller flyplassens nettside for å unngå skuffelse.

Reisedokumenter

Du mottar reisedokumentene dine minst 5 dager før avreisedatoen.

Reisegruppe

Dersom andre har bestilt reise samme dato som deg, reiser dere i gruppe. Hvis ingen bestiller reisen på samme dag, reiser du alene.

Kjæledyr

Kjæledyr er ikke tillatt.

Passkrav

Når du reiser til Kenya er det viktig å ta med et internasjonalt pass. Passet ditt må være gyldig minst 6 måneder fra ankomstdagen til Kenya. Pass skal ha minst to blanke sider for stempler.

Forbehold om endringer

Vi tar forbehold om endring av reiserute og reisens forløp grunnet uforutsette hendelser utenfor vår kontroll.

Safari

Minivans som du går på safari med har et tak som kan åpnes, slik at du kan ta gode bilder. De har også aircondition, kikkert og bøker om kenyanske flora og fauna.

Liknende hoteller

I tilfelle de nevnte hoteller ikke er tilgjengelig, vil dere bo i liknende hoteller i samme område. Hotellet vil være av samme standard eller høyere enn det hotellet som er beskrevet i tilbudet ditt. Dere mottar informasjon om det endelige hotellet med reisedokumentene dine, senest innen 5 dager før avreise.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret