Vi beklager, men dette tilbudet er utløpt.

 • Fly inkludert
 • Overnatting inkludert

Kunst og arkitektur i bydrømmen Napoli

 • Storbyferie
 • 2, 3, 4 eller 5 netter
 • Napoli
pris fra kr 3 299
 • per person fra
 • basert på 2 voksne
Dette er kanskje interessant
Dette var tilbudet

Besøk kulturbyen Napoli! Bo 2, 3, 4 eller 5 netter i Napoli med frokost, velkomstdrink og fly.

Napoli er selvfølgelig stedet å være for deg som vil prøve en ekte italiensk pizza, men byen er så mye mer! Denne nydelige, italienske drømmebyen ligger rett ved havet, så du slipper å velge mellom forfriskende havbris eller opplevelsesrike dager i byen. Vandre fra severdighet til severdighet i byens historiske gamleby, som med sine slott og kirker kan få deg til å føle at du er i en småby til tross for byens storbystatus. Dagene avsluttes selvsagt på en stemningsfull restaurant med en stenovnsbakt pizza og et godt glass vin til. Nyt Napoli til det fulle!

Tilbudet inkluderer:
 • 2, 3, 4 eller 5 netter på Grand Hotel Europa
 • Frokost (halvpensjon eller helpensjon kan legges til)
 • Fly t/r Napoli (se tilgjengelige flyplasser i kalenderen)
 • Velkomstdrink
Ytterligere tilvalg
 • Transport t/r mellom flyplass og hotell
Uimotståelige Napoli

Vandre gjennom en labyrint av stemningsfulle gater omringet av majestetisk arkitektur fra en rekke historiske epoker, kirker, museer og selvfølgelig noen av de beste restaurantene og kafeene som Italia har å tilby. Napolitanere er ikke uten grunn stolte over å være oppfinneren til pizzaen - ikke et besøk til byen kan gjøres uten å smake på denne klassiske retten. Så har du den fantastiske kaffen som ikke kan sammenliknes med den du får hjemme, og fersk sjømat rett fra havet. Her lidenskap for god mat bare forbokstaven. Du ser det fra du står opp om morgenen til et søtt bakeverk og sort gull i koppen til frokost, til du opplever byens sjarmerende atmosfære i livlige restauranter og barer om kvelden. Spis, elsk og lev i en av Italias mest levende byer.

Grand Hotel Europa

 • Hotel
 • Napoli, Italia
Standard Double Room type: Room

Hotellet ligger i hjertet av Napoli i en elegant bygning fra 1800-tallet og er et ideelt utgangspunkt for å utforske byen. Hotellet er blitt renovert og er utsmykket med blomster, skulpturer og malerier. Hotellet har restauranten "The Moth", hvor du inntar frokosten, og om kvelden serveres det både internasjonale retter og tradisjonelle, italienske retter fra Napoli. Hotellet har dessuten gratis WiFi.

 • +6
Les mer

Standard dobbeltrom

Alle dobbeltrom er romslige og unikt innredet: Noen i moderne stil og andre i mer klassisk italiensk stil. Rommene er utstyrt med aircondition, satellitt-TV, telefon, safe, gratis WiFi samt eget bad med dusj eller badekar og hårføner.

TravelBirds tips
 • Prøv pizza på L'Antica Pizzeria da Michele. Har du sett filmen "Eat Pray Love"? Da kan dette stedet være kjent for deg.
 • Det er heller ingen hemmelighet at italienerne ikke kan leve uten kaffe eller espresso. Så kom til "Gambrinus" og gjør deg komfortabel på den vakre terrassen med en kopp espresso.
 • Castel Nuovo er et middelaldersk slott foran Piazza Municipio og rådhuset fra 1279. Her finner du rester av romerske ruiner, gotiske vinduer og kunst fra nepolitanske kunstnere.
calendar illustration
Se priser og tilgjengelighet for dette tilbudet
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Turistskatt ca kr 24 Per person per natt
 • Transport t/r mellom flyplass og hotell (kan legges til ved bestilling)
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

En pakkereise er kombinasjonen av reisetjenester, og går inn under EU-direktivet 2015/2302. Derfor er du beskyttet av EU-rettigheter som gjelder for pakkereiser. TravelBird B.V. er fullt ansvarlig for korrekt utførelse av pakken som helhet. Vilkår og betingelser for TravelBird (A) gjelder for denne bestillingen. Se artikkel 11 i de ytterligere reisevilkårene for våre avbestillingsregler. I tillegg har TravelBird B.V., som påbudt i henhold til loven, en ordning om å refundere betalinger og, der transport er inkludert i pakken, sikre repatriering i tilfelle det blir insolvent. Mer informasjon om rettigheter under Directive (EU) 2015/2302 , som finnes i vedlegg I del A.

Innsjekking

Fra kl. 14:00

Utsjekking

Til kl. 11:00

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Romkapasitet

Maks 3 personer per rom

Enkeltreisende

kr 461 - kr 922 på hotellprisen

Barnerabatt

Barnerabatt kun for minst 2 fullt betalende personer:
Barn fra 0-3 år gamle: får en rabatt på 100% rabatt per natt
Barn fra 0 til 1 år får ikke rabatt på flybilletten, er ikke garantert et sete og kan ikke ha egen innsjekket bagasje.

Kjæledyr

Kjæledyr er ikke tillatt.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Flytider

Vennligst merk at flyvningene kan komme til å endres, være forsinket eller bli utsatt av flyselskapet, og at flytider er midlertidige. Merk at du må sjekke flytidene før avreise på flyselskapets eller flyplassens nettside for å unngå skuffelse.

Reisedokumenter

Du mottar reisedokumentene dine minst 5 dager før avreisedatoen.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret