• Fly inkludert
 • Overnatting inkludert

Spektakulær rundreise på Sri Lanka

 • Rundreise
 • 20 eller 21 netter
 • Sri Lanka
pris fra kr 18 039
 • per person fra
 • basert på 2 voksne

Opplev Sri Lanka på en 20 dagers rundreise. Eventyret inkluderer flere spennende utflukter, frokost og halvpensjon, transport, guider, fly t/r og mer!

På denne vakre reisen som varer i hele tre uker vil du ble kjent med hjertet av Sri Lanka. Kjenn sommerfuglene i magen mens du opplever steder som Negombo, Jaffna, Galle og en rekke andre perler. Kom tett inn på øyas unike kultur og la deg sjarmere av den enorme gjestfriheten til lokalbefolkningen. Føl harmonien av paradisiske strender og palmesus, og bli fascinert av historiske templer, eksotiske dyr, ville fossefall og dype regnskoger - velkommen til en verden av magi på Sri Lanka!

Tilbudet inkluderer:
 • 2 netter i Negombo
 • 2 netter i Anuradhapura
 • 2 netter i Jaffna
 • 2 netter i Trincomalee
 • 3 netter i Sigiriya
 • 2 netter i Kandy
 • 2 netter i Nuwara Eliya
 • 1 natt i Udawalawe
 • 3 netter i Waskaduwa
 • Frokost hver morgen og halvpensjon på noen av hotellene
 • Fly t/r Colombo (se tilgjengelige flyplasser fra Norge i kalenderen)
 • 16 guidede utflukter
 • Frokost hver morgen og halvpensjon på 6 av hotellene
 • All transport på reisen er inkludert
Sri Lanka

Forbered deg på et utrolig eventyr gjennom Sri Lankas land og strand. Reis gjennom de dypeste regnskogene, bølgede åser og smaragdgrønne teplantasjer. Gled deg til turkisblått hav og kritthvite strender kantet med stolte palmer som danser i den milde brisen. Fall for skjønnheten av ville elefanter og drøm deg bort i historiske templer. God tur og godt eventyr!

Reiserute

Dag 1-2: Negombo

Velkommen til utrolige Sri Lanka. Ved ankomst på Bandaranaike International Airport vil du bli møtt av en guide/sjåfør som vil bringe deg til ditt første hotell. Her kan du først gjenopprette energien fra flyreisen, absorbere de første inntrykkene og kanskje til og med begynne så vidt å utforske… Les mer

Camelot Beach Hotel  eller lignende

Dag 3-4: Anuradhapura

Etter en frokost på hotellet i Negombo er det på tide å reise videre til Anuradhapura. Denne historiske byen har tjent en plass på UNESCOs verdensarvliste. Her finner du også verdens største stupa, Jetavanaramaya, som ligger i ruinene av Jetavana.

På dag fire av reisen er en utflukt til … Les mer

Hotel Alakamanda  eller lignende

Dag 5-6: Jaffna

I dag reiser du videre mot Jaffna. Underveis vil du besøke Mihintale, et unikt fjell i nærheten av Anuradhapura. Ifølge innbyggerne på Sri Lanka var det her den buddhistiske munken Mahinda og King Devanampiyatissa møttes, og etter dette ble buddhismen i landet ble opprettet. I dag er fjellet et … Les mer

Tilko Jaffna City Hotel  eller lignende

Dag 7-8: Trincomalee

I dag er det dekket for Trincomalee. På vei til din neste destinasjon blir det et stopp ved Girihadu Seya i Thiriyaya. Historien er at Lord Buddha tilbrakte syv uker her (ca. 528 e.Kr.), og at to kjøpmenn - og brødre i slutten av denne perioden, på den 50. dagen, kom for å bringe almisse. Etter … Les mer

Anantamaa Hotel  eller lignende

Dag 9-11: Sigiriya / Habarana

I dag setter du retning mot midten av landet. Underveis på turen til Sigiriya / Habarana vil du besøke templet Koneswaram, et klassisk middelaldersk hinduistisk tempel dedikert til guden Shiva i Trincomalee. Tempelet ligger på Konesar Malai med utsikt over Det indiske hav. Etter et besøk til tem… Les mer

Hotel Fresco Water Villas  eller lignende

Dag 12-13: Kandy

I dag reiser du videre mot vakre Kandy, byen kjent for den tradisjonelle Ayurveda-medisinen. Kandy er en stor by i det sentrale Sri Lanka. Den ligger på et platå omgitt av fjell, som er hjem for teplantasjer og enormt biologisk mangfold av regnskog.

Under oppholdet i Kandy blir du tatt m… Les mer

Serene Grand Hotel  eller lignende

Dag 14-15: Nuwara Eliya

Like etter frokost og soloppgang setter du kurs mot Nuwara Eliya. Denne gangen vil transporten i seg selv tilby en helt spesiell opplevelse, og du setter deg på toget fra Kandy til Nanu Oya. Dette sies å være en av de vakreste togreisene i verden. Den historiske ruten fører deg gjennom et magisk… Les mer

Heaven Seven Nuwara Eliya  eller lignende

Dag 16: Udawalawe

I dag går eventyret videre til Udawalawe, hvor du vil tilbringe en natt. I Udawalawe besøker du en berørende elefantbolig, hvor foreldreløse elefanter har blitt tatt vare på siden 1995. Elefantene kan sees under fôringstider kl 9.00, 12.00, 15.00 og 18.00. Elephant Transits Home jobber for å red… Les mer

Athgira River Camp  eller lignende

Dag 17-19: Wasiaduwa

Rundreisen nærmer seg slutten. De siste dagene i Sri Lanka handler om paradisstrender og avslapping. På vei mot din neste destinasjon vil du passere Galle - en tidligere nederlandsk koloni - hvor du også blir gitt en guidet omvisning. Galle Fort ligger ved den sørligste spissen av landet, 173 ki… Les mer

Citrus Waskaduwa  eller lignende
Valgfrie utflukter
 • Utflukt på dag 2: en båttur i den nederlandske kanalen. Negombo lagunen er et stort vannområde som inneholder flere øyer. Vannet pulserer med dyreliv. Under ekskursjonen vil du bli tilbydd en forfriskende arakcocktail: en drink med den lokale drikken "arak",
 • På dag tre kan du utforske Anuradhapura på en utflukt som varer i 1 til 2 timer. Du besøker det buddhistiske tempelet Isurumuniya og det hellige fikentreet Jaya Sri Maha Bodhi. Ifølge den gamle boken Mahavamsa er, Anuradhapura, grunnlagt noen år før Kristus, og var den første hovedstaden i Sri Lanka.
 • På dag fire kan du bli med på en jeep safari i Wilpattu nasjonalpark, som ligger på nordvestkysten av landet. Denne utflukten tar mellom 4 til 5 timer og tar deg gjennom en av de eldste nasjonalparkene i Sri Lanka. Se unike Willus innsjøen hvor det bor elefanter, leoparder, vannbøffel, hjort og en rekke eksotiske fuglearter.
 • På den sjette dagen kan du velge å besøke Neduntheeve - Delft-øya - som ligger ca 30 kilometer fra fastlandet. Bli kjent med øyas rike og spennende historie.
 • Du kan også velge å delta i en utflukt på den åttende dagen, men den kan bare bestilles lokalt på hotellet. Denne ekskursjonen er helt dedikert til Sri Lankas fascinerende vannverden. En båt tar deg til Pigeon Island: en av de to nasjonale marinparkene i landet. Parken ligger en kilometer fra kysten av Nilavelii.
 • Restene av den gamle byen Polonnaruwa fra 1070, er fortsatt i god stand. På dag ti kan du besøke byen, hvor du kan beundre stupaer og hinduistiske templer.
 • På dag elleve kan du bli med til Sigiriya, Lion's Rock, en stor steinfestning og palassruin i sentrum av byen Dambulla.
 • På kvelden på dag 11 kan du delta i en valgfri jeep safari til en av nasjonalparkene i området. Parkene i Habarana er kjent som et utmerket sted å oppdage Sri Lankas ville dyreliv.
 • En valgfri utflukt på dag 13 tar deg til Tannens Tempel (Dalada Maligawa): et religiøst tempel som regnes som et av de helligste stedene i verden.
 • På dag 15 står en valgfri utflukt til Horton Plains National Park på programmet. Utflukten begynner allerede kl 5:30 (frokost tilbys) med en 2 til 3 timers tur til 'Worlds End', hvor du kan beundre fantastiske Bakers Falls fra det høyeste punktet på hele Sri Lanka.
 • På dag 16 kan du være med til Udawalwe nasjonalpark, den nest største parken på Sri Lanka, best kjent for sine ville elefanter.
 • På dag 18 kan du delta i en tour av Bentota Village, et paradisisk område kjent for sine postkortvakre strender.
 • På dag 19 kan du besøke Madu River, som er et komplekst kystøkosystem av mangrover og øyer.
calendar illustration
Se priser og tilgjengelighet for dette tilbudet
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Visum til Sri Lanka
 • Drikke til måltider
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

En pakkereise er kombinasjonen av reisetjenester, og går inn under EU-direktivet 2015/2302. Derfor er du beskyttet av EU-rettigheter som gjelder for pakkereiser. TravelBird B.V. er fullt ansvarlig for korrekt utførelse av pakken som helhet. Vilkår og betingelser for TravelBird (A) gjelder for denne bestillingen. Se artikkel 11 i de ytterligere reisevilkårene for våre avbestillingsregler. I tillegg har TravelBird B.V., som påbudt i henhold til loven, en ordning om å refundere betalinger og, der transport er inkludert i pakken, sikre repatriering i tilfelle det blir insolvent. Mer informasjon om rettigheter under Directive (EU) 2015/2302 , som finnes i vedlegg I del A.

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Romkapasitet

Reisen er basert for 2 personer

Enkeltreisende

Ikke tilgjengelig på hotellprisen

Barnerabatt

Barn fra 0 til 1 år får ikke rabatt på flybilletten, er ikke garantert et sete og kan ikke ha egen innsjekket bagasje.

Hoteller

Hvis et hotell er fullbooket, vil du bo på et lignende hotell av samme standard. Du vil motta de eksakte adressene sammen med dine reisedokumenter.

Visumkrav

Merk at du må ha visum for å besøke Sri Lanka. Vennligst se http://www.landsider.no/land/ for oppdatert informasjon om visumregler, inkludert priser og når du trenger et visum. Vennligst påse at passet ditt er gyldig i minimum 6 måneder etter innreisedato til Sri Lanka. Kontakt landets ambassade i Norge for mer informasjon: http://www.srilanka.no/

Vaksinasjonskrav

Det kan være påkrevd med vaksinering mot hepatitt A, difteri, stivkrampe, kikhoste, polio og gulfeber før du reiser til Sri Lanka. Vennligst se Folkehelseinstituttets sider (link: http://www.fhi.no/eway/default.aspx?pid=239) for oppdatert informasjon og helseråd før du drar.

Flytider

Vennligst merk at flyvningene kan komme til å endres, være forsinket eller bli utsatt av flyselskapet, og at flytider er midlertidige. Merk at du må sjekke flytidene før avreise på flyselskapets eller flyplassens nettside for å unngå skuffelse.

Reisedokumenter

Du mottar reisedokumentene dine minst 5 dager før avreisedatoen.

Valgfrie utflukter

Merk: Alle valgfrie utflukter bestilles for minst 2 personer. Hvis du ønsker å bestille for en person, vennligst kontakt vår kundeservice.

Kleskoder ved hellige templer

Merk: På hellige steder, som templer, må du ta av deg skoene (du kan ofte plassere dem ved siden av inngangen) og du følge en kleskode av klær som rekker over kneet og dekker skuldrene. Klær skal være så lyse som mulig i farge, hvitt er alltid bra.

Forbehold om endringer

Vi tar forbehold om endring av reiserute og reisens forløp grunnet uforutsette hendelser utenfor vår kontroll.

NB! Tips på Sri Lanka

Å gi tips er vanlig på Sri Lanka. Mange som jobber innen turisme er avhengig av tipsen de får. Våre råd ang. reisen:

Rengjøring: ca 10 kr per rom per natt
Pikkolo: ca 10 kr per bagasje
Sjåfør: ca 20 kr per person per dag
Guide: ca 30 kr per person per dag

Liknende hoteller

I tilfelle de nevnte hoteller ikke er tilgjengelig, vil dere bo i liknende hoteller i samme område. Hotellet vil være av samme standard eller høyere enn det hotellet som er beskrevet i tilbudet ditt. Dere mottar informasjon om det endelige hotellet med reisedokumentene dine, senest innen 5 dager før avreise.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret