• Fly inkludert
 • Overnatting inkludert
 • Bileie inkludert

En reise i Romanias byer og landskap

 • Rundreise
 • 7 netter
 • Romania
pris fra kr 4 169
 • per person fra
 • basert på 2 voksne

7 netters rundreise i fascinerende Romania. Inkludert overnatting på forskjellige hoteller med frokost eller halvpensjon, leiebil og fly t/r!

2018 er et år for nye opplevelser! Gjør deg klar til en av Europas mest fascinerende rundreiser, og snu siden til eventyrkapittelet, Romania! Et fengslende mangfold av magiske fjell, historiske slott, drømmende skoger og spennende byer utgjør denne øst-europeiske edelstenen. Din allsidige bilferie begynner i den dynamiske hovedstaden Bucuresti, før du fortsetter mot pittoreske Brasov i Transylvania, forbi Dracula Castle, videre til den middelalderske spabyen Bazna og til kulturelle Sibiu. Gjør deg klar for en unik opplevelse av tradisjoner, spenning og utsøkt natur!

Tilbudet inkluderer:
 • 2 netter i Bucuresti (første og siste natten)
 • 2 netter i Brasov
 • 2 netter i Bazna
 • 1 natt i Sibiu
 • Frokost hver morgen (halvpensjon kan bestilles i tillegg)
 • Leiebil
 • Fly t/r Bucuresti (se tilgjengelige flyplasser i kalenderen)
 • Gratis parkering ved alle hotellene
 • Gratis WiFi på alle hotellene
Mangfoldige Romania

Romania kjennetegnes for å være inspirasjonen bak vampyrmytene som har skremt oss i århundrer. Historien om den blodtørstige Vlad the Impaler er frem til i dag en av de mest interessante og skremmende historiene i europeisk historie. Mystiske og vakre Romania er et fjellrikt og frodig naturparadis. Landet byr på en enorm variasjon fra evige fjellkjeder strødd med eventyrlige slott som forteller legender rundt Dracula, til vel bevarte middelalderske landsbyer til pulserende og hippe storbyer. Romania er et mangfoldig land som slutter aldri å imponere.

Reiserute

Dag 1: Bucuresti - der hipt og historisk møtes

Velkommen til Romanias pulserende hovedstad, Bucuresti! Du henter bilen din allerede på flyplassen, og nå kan eventyret begynne.

Bucuresti byr på en imponerende blanding av arkitektoniske mesterverk. Mellom byens brede boulevarder kan du beundre alt fra detaljerte art deco villaer til b… Les mer

Reginetta Hotel  eller lignende

Dag 2 & 3: Vakre Brasov

I dag går reisen videre mot mytiske Transylvania, en region som har stått stille i tid. Neste stopp er den maleriske middelalderbyen Brasov, som er i dag et eventyr av brosteiner og bohemske kafeer. Brasov er en av Transylvanias største og mest besøkte byer. Byen tiltrekker reisende med sitt nyd… Les mer

Ambient Residence  eller lignende

Dag 4 & 5: Middelaldersk spa og tradisjoner i Bazna

I dag bærer Romania-reisen videre mot den yndige lille landsbyen Bazna, kjent for sine historiske spatradisjoner. Byen ble etablert i 1302 og ligger like utenfor middelalderbyen Medias. I utgangspunktet hadde saksene bosatt seg vest, nær Boian, men på grunn av det naturskjønne aspektet av Bazna-… Les mer

Hotel Dobsi  eller lignende

Dag 6: Romanias kulturby Sibiu

Det kulturelle hjertet av Romania, Sibiu, utstråler aristokratisk eleganse. Noble historier stammer fra hver eneste art nouveau-fasade og gull-preget kirke. Tidløse komponister som Strauss, Brahms og Liszt lot seg inspirere av byens skjønnhet, og alle spilte her i løpet av 1800-tallet. Sibiu har… Les mer

Parc Sibiu Hotel  eller lignende

Dag 7: Tilbake i Bucuresti

I dag er du tilbake i den livlige hovedstaden Bucuresti. Her vil du få tid til å få med deg det siste av sightseeing, rumenske delikatesser og suvenirer. Neste morgen leverer du bilen tilbake på flyplassen og setter deg på flyet tilbake til Norge. Takk for denne gang, Romania!

Les mer
Reginetta Hotel  eller lignende

Leiebil Inkludert

Nyt friheten av å kjøre med din egen leiebil. Vi velger den rette størrelsen og sørger for at henting av bil samsvarer med flyreisen din.

 • Ingen-risiko garanti
 • Kjør så mye du vil
Les mer

Viktig å undersøke

 • Du har en Opel Corsa, Hyundai i20 eller lignende, avhenger av størrelsen på reisegruppen.
 • Hovedsjåføren (den som betaler for reisen ved bestilling) må ha et kredittkort i sitt eget navn med nok kreditt for et depositum på maks. €2500,-. Depositumets verdi kan variere og er avhengig av biltypen. Kredittkortet må ha et kortnummer som er uthevet, og ikke et kort som er helt glatt på utsiden. Kredittkort uten et uthevet kortnummer kan bli avvist av den lokale utleieren.
 • Hovedsjåføren må ha et gyldig førerkort med minimum 2 års kjøreerfaring.
Se alle vilkår og betingelser.
calendar illustration
Se priser og tilgjengelighet for dette tilbudet
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

En pakkereise er kombinasjonen av reisetjenester, og går inn under EU-direktivet 2015/2302. Derfor er du beskyttet av EU-rettigheter som gjelder for pakkereiser. TravelBird B.V. er fullt ansvarlig for korrekt utførelse av pakken som helhet. Vilkår og betingelser for TravelBird (A) gjelder for denne bestillingen. Se artikkel 11 i de ytterligere reisevilkårene for våre avbestillingsregler. I tillegg har TravelBird B.V., som påbudt i henhold til loven, en ordning om å refundere betalinger og, der transport er inkludert i pakken, sikre repatriering i tilfelle det blir insolvent. Mer informasjon om rettigheter under Directive (EU) 2015/2302 , som finnes i vedlegg I del A.

Innsjekking

Fra kl. 12:00

Utsjekking

Til kl. 14:00

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Romkapasitet

Maks 3 personer per rom

Barnerabatt

Barnerabatter varierer basert på avreise dato og lengde av oppholdet, vennligst fortsett bestillingsprosessen for å se den endelige prisen.
Barn fra 0 til 1 år får ikke rabatt på flybilletten, er ikke garantert et sete og kan ikke ha egen innsjekket bagasje.

Enkeltreisende

Enkeltreisende betaler full pris for hotellet.

Flytider

Vennligst merk at flyvningene kan komme til å endres, være forsinket eller bli utsatt av flyselskapet, og at flytider er midlertidige. Merk at du må sjekke flytidene før avreise på flyselskapets eller flyplassens nettside for å unngå skuffelse.

Leiebilvilkår

Merk at den som betaler for tilbudet, også regnes som hovedsjåfør i bestillingen. Hovedsjåføren må også ha et kredittkort i sitt navn for et obligatorisk depositum som betales på ankomst. Vennligst ta kontakt med kundeservice for å endre hovedsjåfør, hvis en annen enn hovedsjåføren har bestilt tilbudet.

Kjæledyr

Kjæledyr er ikke tillatt

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret