• Fly inkludert
 • Overnatting inkludert

Hva med en langhelg i Lisboa?

 • Storbyferie
 • 2, 3 eller 4 netter
 • Lisboa
pris fra kr 2 469
 • per person fra
 • basert på 2 voksne
Allerede bestilt 5 ganger

Dra på bytur 2, 3 eller 4 netter i fortryllende Lisboa med sentralt hotell, frokost og fly!

Attraksjoner som det fantastiske Castelo de Sao Jorge eller Torre de Belém gjør Lisboa til en av de vakreste byene i Europa. Nyt det solfylte klimaet ved munningen av elven Tejo fra Atlanterhavet og spaser gjennom de mange små gatene, hvor historiske bygninger er dekorert med tradisjonelle fargerike fliser. Kort sagt: pakk bagen og nyt en uforglemmelig byferie i hovedstaden i Portugal: Bem-vindo a Lisboa!

Tilbudet inkluderer:
 • 2, 3 eller 4 netter på SANA Reno Hotel
 • Frokost hver morgen
 • Fly t/r Lisboa (se tilgjengelige flyplasser i kalenderen)
Utforsk Lisboa

Med sine pastellfargede bygninger, smale brosteinsgater og spennende bydeler, har Lisboa en helt egen karakter som gir deg en unik storbyopplevelse. Dykk dypt i den livlige byens atmosfære og opplev alt av portugisiske delikatesser ved de mange restaurantene, eller bli kjent med kafékulturen på en fortauskafé. Lisboa er også en av de få hovedstedene i verden som har tilgang på en bystrand - kjøl deg ned i Atlanterhavet eller ta en dagstur videre oppover kysten.

SANA Reno Hotel

 • Hotel
 • Lisboa, Portugal
lobby/lounge

SANA Reno ligger i sentrum av Lisboa, og er et moderne hotell med basseng på taket, boblebad og badstue. Metrostasjonen São Sebastião, som tilbyr direkte tilgang til Lisboa lufthavn, ligger rett foran hotellet. Elegant innredet, frokostsal i første etasje serverer en rik frokostbuffé. Gjestene kan også bestille romservice. De sofistikerte og moderne rommene har gratis Wi-Fi, flatskjerm-TV og minibar, og noen av rommene har balkong. Alle rom er utstyrt med eget bad. Romservice er tilgjengelig.

 • +6
Les mer
room

Dobbeltrom

De sofistikerte og moderne rommene har gratis WiFi, flatskjerm-TV og minibar, og noen av rommene har balkong. Alle rom er utstyrt med eget bad. Romservice er tilgjengelig.

TravelBird Tips!

Trenger du noen idéer for langhelgen i denne flotte byen? Ta en titt:

 • Belém - Ta trikk E15 til Belém. Dette er museumsdistriktet i Lisboa, og bydelen hvor du finner bakeriet Pastéis de Belém, som først bakte den fantastiske og søte egg-krem-terten med samme navn.
 • Trikketur - Er du sliten i beina etter mye sightseeing? Ta trikk nr. 28 mellom Martim Moniz og Campo Ourique. Trikken er gul og kjører gjennom populære distrikter som Graca, Alfama, Baixa og Estrela. Dette er en av de klassiske trikketurene gjennom Lisboas trange, koselige gater.
 • Drink med utsikt - Ta en drink på Park Bar, en takterrasse i Bairro Alto-området. Baren ligger på toppen av en garasje, og har en flott utsikt over byen. Solnedgangen er spesielt vakker!

Reiseguide Inkludert

Reiseguiden inneholder byens beste steder, restauranter, museum og mer. Etter du har bestilt reisen, får du tilgang til reiseguiden gjennom TravelBirds app.

calendar illustration
Se priser og tilgjengelighet for dette tilbudet
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Transport mellom flyplass og hotell
 • Turistskatt ca kr 10 Per person per natt
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

En pakkereise er kombinasjonen av reisetjenester, og går inn under EU-direktivet 2015/2302. Derfor er du beskyttet av EU-rettigheter som gjelder for pakkereiser. TravelBird B.V. er fullt ansvarlig for korrekt utførelse av pakken som helhet. Vilkår og betingelser for TravelBird (A) gjelder for denne bestillingen. Se artikkel 11 i de ytterligere reisevilkårene for våre avbestillingsregler. I tillegg har TravelBird B.V., som påbudt i henhold til loven, en ordning om å refundere betalinger og, der transport er inkludert i pakken, sikre repatriering i tilfelle det blir insolvent. Mer informasjon om rettigheter under Directive (EU) 2015/2302 , som finnes i vedlegg I del A.

Innsjekking

Fra kl. 14:00

Utsjekking

Til kl. 12:00

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Romkapasitet

Maks 2 personer per rom

Enkeltreisende

Enkeltreisende betaler full pris for hotellet.

Barnerabatt

Barnerabatt kun for minst 2 fullt betalende personer:
Barn fra 4-8 år gamle: får en rabatt på 50% rabatt per natt
Barn fra 0 til 1 år får ikke rabatt på flybilletten, er ikke garantert et sete og kan ikke ha egen innsjekket bagasje.

Parkering

Parkering er tilgjengelig på hotellet mot en avgift på €15 per dag (betales på stedet).

Kjæledyr

Kjæledyr er ikke tillatt.

Flytider

Vennligst merk at flyvningene kan komme til å endres, være forsinket eller bli utsatt av flyselskapet, og at flytider er midlertidige. Merk at du må sjekke flytidene før avreise på flyselskapets eller flyplassens nettside for å unngå skuffelse.

Reisedokumenter

Du mottar reisedokumentene dine minst 5 dager før avreisedatoen.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Beliggenhet

SANA Reno Hotel ligger 5 stopp fra Lisboa historiske sentrum. El Corte Inglés varehus, Calouste Gulbenkian-museet og Park Eduardo VII ligger alle innen 10 minutters gange unna. Hotellet ligger i sentralt i Lisboa.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret