Vi beklager, men dette tilbudet er utløpt.

 • Fly inkludert
 • Overnatting inkludert
 • Taxi inkludert

Drømmelandskap i Montenegro

 • Solreiser
 • 7 netter
 • Sutomore
pris fra kr 5 349
 • per person fra
 • basert på 2 voksne
Dette er kanskje interessant
Dette var tilbudet

Tilbudet inkluderer 7 netter på Hotel Sato med privat strand, frokost (halv- og helpensjon kan legges til), fly og flyplasstransport.

Den flotte perlen i Adriaterhavet, Montenegro, inviterer deg til å tilbringe ferien i ubeskrivelig flott natur. Landet har alt fra majestetiske fjellandskap og skjulte huler til fantastiske strender og et turkist, klart hav. Ta med familien eller venner nå, før turistmassene oppdager denne vakre destinasjonen! En uforglemmelig ferie med god mat og avslapping på et firestjerners hotell med privat strand venter!

Tilbudet inkluderer:
 • 7 netter på Hotel Sato ****
 • Frokost hver morgen (halv- og helpensjon kan bestilles i tillegg)
 • Fly t/r Podgorica (se tilgjengelige flyplasser i kalenderen)
 • Transport mellom flyplass og hotell
 • To solsenger og parasoll på stranden
Spennende Montenegro - et ferieparadis!

Montenegros glitrende kyst strekker seg over 100 km. Med sitt krystallklare hav, frodige skoger og antikke bymurer som klamrer seg fast til fjellsiden er denne billedskjønne kystlinjen et spennende utgangspunkt for din neste ferie. Her kan du tilbringe late dager på stranden, besøke historiske kirker og se annen spennende arkitektur fra svunne tider. I tillegg kan du nyte kveldens livlige gater og stemningsfulle barer. Du vil elske Montenegro!

Hotel Sato

 • Hotel
 • Sutomore, Montenegro
Pool

Dette 4-stjerners hotellet er en perle på Adriaterhavskysten. Kun 30 meter fra hotellet finnes hotellets private strand, hvor du kan nyte livet på solsengen. Hotellet har også en takterrasse med basseng, solsenger og panoramautsikt. I tillegg har hotellet både bar og restaurant. Det er allikevel også gode muligheter for å spise ute, da hotellet har sentral plassering i et livlig nabolag, med mange kaféer, barer og spisesteder, noe som kan gi litt støy fra gaten.

 • +3
Les mer
room

Klassisk dobbeltrom

De romslige dobbeltrommene er 25 m² store og har lys og elegant innredning. Alle rom har egen altan eller terrasse. Rommene har aircondition, minibar (mot gebyr), flatskjerm-TV, safe og skrivebord samt eget bad med hårføner.

Room 2

Dobbeltrom med havutsikt

Som navnet tilsier, tilbyr dette rommet en fin utsikt over havet! Rommet er 25-28 m² store, med stue, aircondition, TV, minibar, samt balkong eller terrasse. På det tilhørende private badet er det et toalett, dusj og hårføner.

TravelBirds Tips!

 • Kotor & Perast: en times kjøretur fra hotellet ligger Kontor, et fantastisk kystmål med Adriaterhavets atmosfære og postkortlandskap. Den sjarmerende gamlebyen er på UNESCOs verdensarvliste med en vakker havn og klippelandskap. Ca 12 kilometer fra Kotor ligger Perast, et populært reisemål hvis du vil se en søt montenegrinsk landsby. Dette Balkanparadiset har færre enn 500 innbyggere, med 16 kirker og rundt 20 palasser.
 • Lovćen Nasjonalpark: ca 64 km nord for hotellet ligger denne flotte nasjonalparken som er en av Montenegros mest fantastiske områder. Nasjonalparken ligger i nærheten av den tidligere hovedstaden Cetinje, og landskapet domineres av den majestetiske fjellkjeden. For en ubeskrivelig utsikt kan du gå nøyaktig 461 trappetrinn til Jezerski Vrh, som ligger på en høyde på 1660 meter over havet. Her er et mausoleum bygget og dedikert til Petar II Petrovic Njegoš, en viktig Montenegrinsk poet, filosof og fyrstbiskop.
 • Haj Nehaj Fort: dette fortet, bygget av venetianere i det 15. århundre til forsvar mot osmanene, og er en imponerende attraksjon i nærheten av hotellet ditt. Fortet som ligger 230 moh. tar deg tilbake i tid mens du er på oppdagelsesferd mellom ruinene.
calendar illustration
Se priser og tilgjengelighet for dette tilbudet
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Turistskatt ca kr 30 Per person per natt
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

En pakkereise er kombinasjonen av reisetjenester, og går inn under EU-direktivet 2015/2302. Derfor er du beskyttet av EU-rettigheter som gjelder for pakkereiser. TravelBird B.V. er fullt ansvarlig for korrekt utførelse av pakken som helhet. Vilkår og betingelser for TravelBird (A) gjelder for denne bestillingen. Se artikkel 11 i de ytterligere reisevilkårene for våre avbestillingsregler. I tillegg har TravelBird B.V., som påbudt i henhold til loven, en ordning om å refundere betalinger og, der transport er inkludert i pakken, sikre repatriering i tilfelle det blir insolvent. Mer informasjon om rettigheter under Directive (EU) 2015/2302 , som finnes i vedlegg I del A.

Innsjekking

Fra kl. 14:00

Utsjekking

Til kl. 10:00

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Romkapasitet

Maks 2 voksne og 1 barn opptil 7 i et Standard dobbeltrom
Maks 2 voksne og 1 barn opptil 11 i et Klassisk dobbeltrom
Maks 2 voksne og 1 barn opptil 11 i et Dobbeltrom med havutsikt

Enkeltreisende

Enkeltreisende betaler full pris for hotellet.

Barnerabatt

Barnerabatter varierer basert på avreise dato og lengde av oppholdet, vennligst fortsett bestillingsprosessen for å se den endelige prisen.
Barn fra 0 til 1 år får ikke rabatt på flybilletten, er ikke garantert et sete og kan ikke ha egen innsjekket bagasje.

Kjæledyr

Kjæledyr er ikke tillatt.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Parkering

Gratis parkering

Mat og drikke

Halvpensjon inkluderer frokost og middager uten drikke

Full pensjon inkluderer frokost, lunsjer og middager uten drikke

Flytider

Vennligst merk at flyvningene kan komme til å endres, være forsinket eller bli utsatt av flyselskapet, og at flytider er midlertidige. Merk at du må sjekke flytidene før avreise på flyselskapets eller flyplassens nettside for å unngå skuffelse.

Reisedokumenter

Du mottar reisedokumentene dine minst 5 dager før avreisedatoen.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret