• Fly inkludert
 • Overnatting inkludert
 • Bileie inkludert

Den ultimate roadtripen i Vest-USA

 • Rundreise
 • 20 netter
 • USA
Nyhet
pris fra kr 15 869
 • per person fra
 • basert på 2 personer

Rundreise på USAs vestkyst: 19 netter på 13 hoteller i California, Arizona, Utah og Nevada + fly t/r og leiebil.

Har du drømt om en ekte amerikansk roadtrip? Hvor du kjører under den californiske solen med den perfekte playlisten på anlegget, mens du suser forbi det vidunderlige amerikanske landskapet? På denne roadtripen har du nesten tre uker på å utforske den mangfoldige vestkysten. Finn favorittskuespilleren din på Walk of Fame i Hollywood, se den fortryllende utsikten over Grand Canyon, imponerende naturlandskap i nasjonalparkene, ville Las Vegas og kjør langs den ikoniske Highway 1. Føl vinden i håret og en følelse av frihet på et eventyr i USA!

Tilbudet inkluderer:
 • Rundreise på 19 netter i standardrom (maks. 4 voksne):
 • 3 netter (de 2 første og den siste natten) på hotell i Los Angeles
 • 1 natt på hotell i San Diego
 • 1 natt på hotell i Palm Springs
 • 1 natt på hotell i Scottsdale
 • 1 natt på hotell i Grand Canyon
 • 2 netter på hotell i Page
 • 1 natt på hotell i Bryce Canyon
 • 2 netter på hotell i Las Vegas
 • 1 natt på hotell i Death Valley
 • 2 netter på hotell i Yosemite National Park
 • 2 netter på hotell i San Francisco
 • 1 natt på hotell ved Highway 1
 • 1 natt på hotell i Ventura Beach
 • Fly t/r Los Angeles (se tilgjengelige flyplasser i kalenderen)
 • Leiebil (Chevrolet Spark eller tilsvarende)

  Standardrom

 1. Dag 1-2: Los Angeles

  Velkommen til USA og velkommen til Los Angeles, City of Angels! Etter at du har hentet din leiebil på flyplassen, kan du kjøre til ditt første hotell, hvor du vil tilbringe de neste to nettene. I Los Angeles kan du komme deg etter den lange flyturen og selvfølgelig gå på oppdagelse i byen. Opplev for eksempel Santa Monica Beach, Beverly Hills eller Griffith Park, hvor du har utsikt over byen og Hollywood-skiltet. Det er uendelig mange muligheter i Los Angeles!

  hotel

  Crowne Plaza Los Angeles Harbor Hotel eller lignende

  • Hotel
  • Los Angeles, USA
  hotel

  Hotellet ditt ligger nær havnen i San Pedro, omkring 11 km fra downtown Los Angeles og ca. 35 km fra flyplassen. Hotellet har et utendørs svømmebasseng, et treningssenter, en restaurant og bar. Rommene er innredet med en dobbeltseng, et skrivebord, TV og te- og kaffefasiliteter. Du har også gratis WiFi til rådighet.

  Les mer
 2. Dag 3: San Diego

  På rundreisens 3. dag begynner din roadtrip for alvor! Du kjører ca. 185 kilometer sør til byen San Diego, som er berømt for sin avslappende atmosfære og kilometerlange sandstrender. Her kan du besøke det historiske Gaslamp Quarter, Old Town og Coronado Island. Ønsker du å shoppe eller spise god mat, er Seaport Village uten tvil et besøk verdt.

  Days Inn San Diego + Pool

  Days Inn San Diego Hotel Circle eller lignende

  1 Vurderinger
  • Hotel
  • San Diego, USA
  Days Inn San Diego + Pool

  Hotellet ditt ligger i hjertet av Mission Valley og er en god base for turen til Mission Beach, Fashion Valley Mall, San Diego Zoo og SeaWorld®. Omkring 8 km unna finner du Gaslamp Quarter. Hotellet har et utendørs svømmebasseng og en hyggelig burgerrestaurant. De moderne og romslige rommene er innredet med en dobbeltseng, TV, kjøleskap, mikroovn og safe.

  Les mer
 3. Dag 4: Palm Springs

  Tilbring formiddagen med å nyte solen i San Diego, før du hopper i bilen og setter kursen mot Palm Springs nordøst for San Diego. Palm Springs, finner du ved elven av ​​San Jacinto-fjellene og er det perfekte stedet til å slappe av. Slå deg ned ved hotellets svømmebasseng eller slentre gjennom gatene, som er fulle av hyggelige kaféer, butikker, gallerier og museer. For en fantastisk utsikt over ørkenen kan du hoppe på Palm Springs kabelbane, som fører deg til klippene i Chino Canyon. Ikke langt fra Palm Springs finner du også Joshua Tree National Park, som er en fantastisk naturpark og absolutt et besøk verdt.

  pool

  Quality Inn Palm Springs eller lignende

  • Hotel
  • Palm Springs, USA
  pool

  Hotellet ditt ligger nær Palm Springs og er innredet med et utendørs svømmebasseng, treningsstudio og to restauranter. I nærheten finner du Smoke Tree Village Shopping Center, flere restauranter og et supermarked. Rommene er innredet med aircondition, minikjøleskap, mikrobølgeovn, kaffemaskin, TV og hårføner. Det er gratis WiFi på hele hotellet og gratis parkering.

  Les mer
 4. Dag 5: Phoenix og Scottsdale

  I dag kjører du gjennom Coachella Valley, før du ender opp i staten Arizona og byene Phoenix og Scottsdale. Hvis du ikke nådde å legge veien forbi Joshua Tree National Park i går, kan du jo legge veien forbi nasjonalparken på veien. Til tross for at du i dag skal kjøre en strekning på 450 kilometer, vil du ikke komme til å kjede deg, da du suser forbi de vakreste landskapene. Når du når Scottsdale, vil det være som å tre inn i en gammel Western-film – en stor kontrast til Phoenix, som imponerer med sin skyline fylt med skyskrapere og Camelback Mountain i bakgrunnen.

  hotel

  Holiday Inn Express Scottsdale eller lignende

  1 Vurderinger
  • Hotel
  • Scottsdale, USA
  hotel

  Hotellet er strategisk plassert midt imellom hovedattraksjonene og det vakre ørkenlandskapet. Hotellet tilbyr frokost (mot betaling), gratis kaffe i lobbyen og gratis WiFi. Det er et utendørs basseng, boblebad, treningssenter samt en gratis shuttleservice til å utforske området. Rommene er innredet med to senger, en mikrobølgeovn, et kjøleskap, en kaffemaskin og en TV. På badet har du en dusj/badekar, toalettartikler og hårføner.

  Les mer
 5. Dag 6: Sedona og Oak Creek Canyon

  I dag fortsetter du mot det kanskje mest ikoniske og imponerende naturlige vidunderet i det vestlige USA; Grand Canyon! Underveis er det dog mange andre naturlige skjønnheter, som du bør oppleve. Besøk for eksempel Montezuma Castle National Monument, hvor du kan se et av ​​de best bevarte steinbygninger i Nord-Amerika. Gå heller ikke glipp av den maleriske byen Sedona, hvor du kan beundre de majestetiske røde klippene, som reiser seg høyt over byen. Deretter kan du fortsette til Oak Creek Canyon, som imponerer med sin tette skog og fargerike klippeformasjoner. Du ender til sist i byen Flagstaff, hvor du kan hvile ut etter den lange kjøreturen og forberede deg til i morgen, hvor du endelig ser Grand Canyon.

  hotel

  Best Western Pony Soldier Inn & Suites eller lignende

  • Hotel
  • Flagstaff, USA
  hotel

  Hotellet ligger ved motorveien i Flagstaff, Arizona. Downtown Flagstaff er omkring 5 km unna. Hotellet har et innendørs basseng, og du har gratis WiFi på hele hotellet. Rommene er innredet med eget bad.

  Les mer
 6. Dag 7-8: Grand Canyon og Lake Powell

  På rundreisens dag 7 anbefaler vi deg å komme ut av sengen før solen står opp, så du kan beundre vakre Grand Canyon, når den blir innhyllet i morgensolens skjær. Resten av ​​morgenen kan du bruke på å utforske den sørlige delen av Grand Canyon. Kjør for eksempel til et av ​​de mange utsiktspunktene for å nyte utsikten over landskapet eller reis opp til en av utsiktstårnene, ​​hvor du på en klar dag har en imponerende panoramautsikt mer enn 150 km ut i horisonten! Trenger du å bevege deg etter et par dager med lange strekninger i bilen, kan du vandre på enten Rim Trail eller på den historiske Hermit Road. Når du har nytt det siste glimtet av Grand Canyon, går turen videre nordpå gjennom Navajo Nation Indian Reservation, før du til sist ender opp i Lake Powell, som er en kjempesjø omringet av fine sandstensvegger.

  På dag 8 har du tid til å utforske de vakre omgivelsene ved Lake Powell. Bli for eksempel med på en båttur til Rainbow Bridge National Monument, som er den største naturlige broen i verden. Nær byen Page finner du vakre Antilope Canyon og den berømte Horseshoe Bend, som er som navnet antyder, en spektakulær, hesteskoformet sving i Colorado-elven. Lengre unna, men også verdt besøket, er Monument Valley Navajo Tribal Park, som imponerer med et enestående landskap av sandstensspir, buer og plateauer i røde og oransje farger.

  king suite

  Quality Inn At Lake Powell eller lignende

  • Hotel
  • Page, USA
  king suite

  Dette hotellet ligger i byen tett på antilope Canyon, Rainbow Bridge National Monument og Lake Powell. 10 minutters gange fra hotellet finner du sentrum av Side med restauranter og andre fasiliteter. Alle rom er innredet med aircondition, tekjøkken, kjøleskap, mikrobølgeovn, te- og kaffefasiliteter samt en safe. Badet har en dusj og hårføner og et separat toalett.

  Les mer
 7. Dag 9: Bryce Canyon

  På dag 9 vil du krysse grensen til den neste staten Utah og Bryce Canyon. Underveis kan du legge veien forbi byen Kanab, hvor luften er fylt med den skjønne duften av ​​sedertre og salvie. Du kan deretter kjøre nordpå til den imponerende Bryce Canyon Nationalpark, som er et naturreservat kjent for sine unike geologiske klippeformasjoner. Disse klippeformasjonene, også kalt hoodoos, består av kalksten og er blitt formet over årtuseners påvirkning av vind og vær. Amfiteateret, som sees på bildet, er én av disse imponerende klippeformasjonene og absolutt et besøk verdt.

  Best Western Plus Ruby's Inn eller lignende

  • Hotel
  • Bryce, USA

  Hotellet ligger bare noen skritt fra Bryce Canyon nasjonalpark, og har et utendørsbasseng åpent på varme årstider. I området kan du gå på hesteridning eller terrengsykling. Du kan gå til hotellet til frokost, lunsj og middag. Til middag kan du velge mellom en buffé, hurtigmat eller grill. På rommet ditt har du aircondition, gratis WiFi, en TV, telefon, kjøleskap, mikrobølgeovn og kaffe- og tekoker. Badet har dusj, toalett og hårføner.

  Les mer
 8. Dag 10-11: Las Vegas

  På dag 10 er det på tide å vinke farvel til Bryce Canyon og kjøre videre mot den eldste nasjonalparken i Utah, Zion National Park. Denne parken er berømt for sine spektakulære kløfter og utsiktspunkter. Gå på oppdagelse i en av de populære slot canyons som er smale og har høye kløfter som du kan gå igjennom. Når du går igjennom går du i fotsporene til de forskjellige folkeslagene som bodde her opprinnelig. Når du er klar, er det på tide å komme tilbake til bilen og å kjøre ca. 260 km til turens neste høydepunkt, Las Vegas! En by som også er kjent som syndenes by, og hvor man aldri sover. Gå en tur langs den legendariske The Strip, prøv lykken i en av de mange kasinoene eller beundre den dansende fontenen ved Bellagio Hotel. Du har 2 netter i byen, så det er rikelig med tid til å suge inn den spesielle atmosfæren, shoppe i en av ​​de mange kjøpesentrene, gå en tur på Fremont Street i Downtown eller ta bilen til Hoover Dam.

  pool

  Excalibur Hotel & Casino eller lignende

  • Hotel
  • Paradise, USA
  pool

  Dette eventyrlige hotellet er oppkalt etter Kong Arthurs mytiske sverd, Excalibur, og ligger i den sørlige enden av The Strip. Hotellets fasade er en stilisert utgave av slottet Camelot, og inspirasjonen fra sagnet om Kong Arthur sees tydelig i hver krok. Her er det et kasino, butikker, forskjellige shows, 4 svømmebassenger, tallrike restauranter og kaféer, et bryllupskapell, og har du lyst til å føle deg som en konge eller dronning for en dag, så ta en tur forbi velværesenteret. Du betaler en avgift på 20 $ per rom per dag i tillegg. Denne avgiften gir deg blant annet gratis internett via en kabel på rommet, fri adgang til treningssenteret og gratis aviser.

  Les mer
 9. Dag 12: Death Valley

  I dag kjører du fra fargerike Las Vegas og videre til Death Valley National Park, som er en direkte kontrast til syndens by. Her blir du møtt av Mohaveørkenen, som kjennetegnes av det ville og forrevne landskapet. Underveis bør du ta deg forbi Zabriskie Point, hvor du har en vakker utsikt over ørkenlandskapet. Stopp her rett før solnedgangen, hvor du har mulighet til å se det forrevne landskapet bli malt rødt i solens skjær. Etter solnedgang kan du se frem til å se den spektakulære stjernehimmelen, som lyser særlig klart her i ørkenen.

  Stovepipe Wells Village 1

  Stovepipe Wells Village eller lignende

  • Hotel
  • Inyo County, USA
  Stovepipe Wells Village 1

  Dette hotellet ligger midt i Death Valley National Park, og gir den virkelige Wild West-følelsen. Det er autentisk innredet, men tilbyr all den komforten du trenger. Hotellet har et oppvarmet utendørsbasseng, et salonghjørne og en restaurant. For en drink kan du gå til Badwater Saloon. Du vil også finne en General Store. WiFi er kun tilgjengelig i fellesområdene. Rommene har aircondition, en king size-seng og en dobbeltseng, et skrivebord, en TV, et minikjøleskap og en kaffetrakter. Badene er utstyrt med dusj og toalett.

  Les mer
 10. Dag 13-14: Yosemite National Park

  I dag kommer du til å kjøre reisens lengste strekning på 580 kilometer til Yosemite National Park, men du kommer ikke til å kjede deg underveis. På denne strekningen kan du besøke Sequoia National Park, hvor du kan beundre de gigantiske Sequoia-trærne, som er de største trærne i verden! Du har to netter i Yosemite National Park, så det er mye tid til å komme deg ovenpå etter kjøreturen og selvfølgelig til å utforske den vakre nasjonalparken. Her venter det deg vakre landskaper, vannfall, sjøer og Half Dome, som er en imponerende klippeformasjon.

  hotel

  Comfort Inn Yosemite Area eller lignende

  • Hotel
  • Oakhurst, USA
  hotel

  Hotellet ligger i Oakhurst nær den sørlige inngang til Yosemite National Park og Highway 41. Hotellet har et utendørs svømmebasseng, boblebad, gratis kaffe og gratis WiFi. De komfortable rommene er innredet med kjøleskap, kaffemaskin og hårføner.

  Les mer
 11. Dag 15-16: San Francisco

  I dag kjører du tilbake til vestkysten og den verdensberømte kystbyen San Francisco. Her tilbringer du 2 netter, som gir deg god tid til å oppleve byens unike atmosfære og vidunderlige attraksjoner. Gå for eksempel en tur langs Fishermans Wharf og den ikoniske Golden Gate Bridge eller besøk den tidligere fengselsøya Alcatraz. Du må selvfølgelig heller ikke gå glipp av en tur opp og ned ad de bratte bakkene med de fine, fargerike husene langs veien.

  Hotel Metropolis San Francisco eller lignende

  • Hotel
  • San Francisco, USA

  Dette sjarmerende boutique-hotellet er huset i en bygning fra 30-tallet. Hotellet ligger nord for Market Street og et kvartal fra Powell Street Cable Car. Her har du gratis WiFi og mulighet til å få kaffe eller te om morgenen. Rommene er innredet med to senger, et skrivebord, TV, kaffemaskin og et bad.

  Les mer
 12. Dag 17: Ikoniske Highway 1

  På dag 17 fortsetter din roadtrip, når du kjører sørover mot den ikoniske Highway 1, som er berømt for å være en av ​​de vakreste kystnære motorveiene i verden! Underveis kan du ta et stopp ved de skjønne strendene i Monterey eller Carmel, og du burde også ta en liten omvei og kjøre på den berømte 17 Mile Drive, som er en naturskjønn strekning i Monterey Bay.

  Courtesy Inn San Simeon + Pool

  Courtesy Inn San Simeon eller lignende

  • Hotel
  • San Luis Obispo County, USA
  Courtesy Inn San Simeon + Pool

  Dette hotellet ligger i San Simeon på California Coast. Restauranter, butikker, kunstgallerier og vingårder ligger en kort kjøretur unna. Hotellet har et oppvarmet utendørsbasseng, spa og tennisbaner. Rommene er enkelt innredet, men fullt utstyrt med aircondition, to senger, bad, TV, kaffe- og tekoker og gratis Wi-Fi.

  Les mer
 13. Dag 18: Ventura Beach

  I dag er det tid for å rulle vinduet ned og bare nyte utsikten og den lette brisen, mens du kjører langs kysten mot Ventura Beach. Underveis kjører du gjennom Prismo Beach, det bakkede landskapet og byen Santa Barbara. Til sist ankommer du Ventura Beach, som er den sørligste delen av den sentrale kysten i California. Ventura Beach er en klassisk strandby med alt hva det innebærer. Her venter det deg en dag med den fantastiske stranden, hippe kvartaler og selvfølgelig en ekte, californisk surfer-atmosfære.

  hotel 7

  Crowne Plaza Ventura Beach eller lignende

  • Hotel
  • Ventura, USA
  hotel 7

  Dette er det eneste hotellet på stranden i Ventura Beach, og ligger bare 2 kvartaler fra det historiske sentrumet. Fra hotellet har du en vakker utsikt over vannet og de omkringliggende åsene. Hotellet har et oppvarmet utendørsbasseng, et treningsstudio, en meksikansk restaurant og en strandbar. Rommene har aircondtion, enkeltsenger, TV med HBO, mikrobølgeovn, minikjøleskap og bad med badekar, badeprodukter og hårføner.

  Les mer
 14. Dag 19: Los Angeles

  Du er nå kommet til slutten på din roadtrip! På dag 19 kjører du sørover gjennom Oxnard, som er en vakker kyststrekning i Malibu etterfulgt av kystbyen Santa Monica, før du når tilbake til Los Angeles, hvor din reise begynte. Tilbring din siste tid i USA på å få kjøpt inn de siste souvenirene og se de attraksjonene, som du gikk glipp av de første dagene og nyt ditt siste erke-amerikanske måltid. Du overnatter på det samme hotellet som dine to første netter i byen. På reisens dag 20 går turen mot flyplassen med kofferten full av mange deilige minner og souvenirer.

  hotel

  Crowne Plaza Los Angeles Harbor Hotel eller lignende

  • Hotel
  • Los Angeles, USA
  hotel

  Hotellet ditt ligger nær havnen i San Pedro, omkring 11 km fra downtown Los Angeles og ca. 35 km fra flyplassen. Hotellet har et utendørs svømmebasseng, et treningssenter, en restaurant og bar. Rommene er innredet med en dobbeltseng, et skrivebord, TV og te- og kaffefasiliteter. Du har også gratis WiFi til rådighet.

  Les mer

Leiebil Inkludert

Nyt friheten av å kjøre med din egen leiebil. Vi velger den rette størrelsen og sørger for at henting av bil samsvarer med flyreisen din.

 • Ingen-risiko garanti
 • Kjør så mye du vil
Les mer

Viktig å undersøke

 • Du har en Nissan Versa eller lignende, avhenger av størrelsen på reisegruppen.
 • Hovedsjåføren må være i besittelse av et kredittkort i eget navn med tilstrekkelig kreditt til depositum av maksimalt € 2500, -. Høyden på depositumbeløpet kan variere, og er avhengig av biltype.
 • Hovedsjåføren må ha et gyldig førerkort med minimum 2 års kjøreerfaring.
Se alle vilkår og betingelser.
Velg en avreisedato
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • ESTA (innreisetillatelse)
 • Bensin
 • Måltider
 • Romavgift på Excalibur Hotel & Casino: 20 $ per rom per dag
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

TravelBird er ansvarlig reiseoperatør. TravelBirds vilkår og betingelser (A) gjelder for denne bestillingen. Vennligst se artikkel 11 for våre kanselleringsvikår.

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Reisegruppe tour

Maks 4 personer per rom

Barnerabatt på tour

Ikke tilgjengelig

Tillegg for enkeltreisende på tour

100% På overnattingsstedene

Kjæledyr

Kjæledyr er dessverre ikke tillatt.

Internett

Det er gratis WiFi på de fleste av dine hoteller.

Parkering

Crowne Plaza Los Angeles Harbor Hotel: 5,50 $ per dag
Days Inn San Diego: 8 $ per dag
Excalibur Hotel & Casino: 8 $ per dag
Hotel Metropolis: 30 $ + til parkeringsservice
Crowne Plaza Ventura Beach: 12 $ per dag

Gratis parkering på alle andre hoteller

Reisegruppe

Dette er en individuell reise. Bestiller du reisen som enkeltreisende, reiser du alene.

Hoteller

Hvis de nevnte hotellene er fullbookede under ditt opphold, blir du booket inn på et hotell av samme standard i området. Merk at det her kan forekomme ytterligere utgifter til parkering.

Visumkrav

Merk at du må fylle inn et ESTA-skjema for å besøke USA. Vennligst se http://www.landsider.no/land/ for oppdatert informasjon om visumregler, inkludert priser og når du trenger et visum. Vennligst påse at passet ditt er gyldig i minimum 6 måneder etter avreisedato fra USA. Kontakt landets ambassade i Norden for mer informasjon: http://norway.usembassy.gov/esta.html

Vennligst merk at dersom du er fra Sudan, Somalia, Iran, Yemen, Syria eller Libya, vennligst sjekk med Utenriksdepartementet om du har tillatelse til å reise til USA, før du bestiller en reise.

Vaksinasjonskrav

Det kan være påkrevd med vaksinering mot difteri, stivkrampe, kikhoste og polio før du reiser til USA. Vennligst se Folkehelseinstituttets sider (link: http://www.fhi.no/eway/default.aspx?pid=239) for oppdatert informasjon og helseråd før du drar.

Flytider

Vennligst merk at flyvningene kan komme til å endres, være forsinket eller bli utsatt av flyselskapet, og at flytider er midlertidige. Merk at du må sjekke flytidene før avreise på flyselskapets eller flyplassens nettside for å unngå skuffelse.

Reisedokumenter

Du mottar reisedokumentene dine minst 5 dager før avreisedatoen.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret