Vi beklager, men dette tilbudet er utløpt.

 • Fly inkludert
 • Overnatting inkludert

Unn deg en langhelg i København

 • Storbyferie
 • København
pris fra kr 2 519
 • per person fra
 • basert på 2 voksne
Dette er kanskje interessant
Dette var tilbudet

Hyggelig bytur til København med 4-stjerners hotell ved sentralstasjonen, inkludert 2- 4 netter med frokost og fly.

Velkommen til en av de lykkeligste byene i verden! Her finner du fargerike hus, et sykkelvennlig bymiljø, nydelig dansk design og koselige kaféer - de perfekte ingrediensene for en fin byferie. Bo i stil på et 4-stjerners hotell som ligger i en historisk bygning midt i sentrum, kun 300 meter fra sentralstasjonen.

Tilbudet inkluderer:
 • 2, 3 eller 4 netter på First Hotel Mayfair****
 • Frokost hver morgen
 • Fly t/r København (se tilgjengelige flyplasser i kalenderen)
København

København har lenge vært en yndet storbyferiedestinasjon, og med årene har byen virkelig satt sine spor på kartet som en urban trendhovedstad spesielt med tanke på innovasjon og design. Nyt en kald Tuborg i Nyhavn, slipp deg løs på shoppingtur på Strøget eller ta en koselig gåtur i fristaden Christiania. Besøk Nationalmuseum, kunstmuseet Louisiana eller fornøyelsesparken Tivoli. Lei deg en bysykkel (enkelt tilgjengelig over hele byen) og beundre byen på samme måten som de lokale - fra sykkelsetet! Blir du sliten kan du innhente kreftene på noen av de mange kaféene ved Halmtorvet før du besøker Kødbyen, Københavns svar på Meatpacking district i New York. En storbyferie til København betyr moro for hele familien.

First Hotel Mayfair

 • Hotel
 • København, Danmark
terrace

Det flotte, 4-stjerners First Hotel Mayfair har en ideel beliggenhet på Vesterbro. Herfra er det kun 300 m til Københavns sentralstasjon, og mange av byens museer og severdigheter,som Tivoli og Strøget også er innenfor gåavstand. Hotellet ligger i en nylig renovert bygning fra starten av 1900-tallet, og er innredet moderne og smakfullt med originale danske, italienske og asiatiske kunstverk, som pryder veggene. First Hotel Mayfair har også restauranten Boston Bar & Grill, en døgnåpen resepsjon, et treningsrom, samt en hyggelig uteplass hvor du kan slappe av etter dagens sightseeing.

 • +6
Les mer
Standard

Standard dobbeltrom

Dobbeltrommet er utstyrt med en dobbeltseng og er perfekt for deg som vil bo litt mindre, men komfortabelt under ditt besøk. Rommet har også LCD-TV, WiFi, samt et privat bad med dusj eller badekar og hårføner.

superior

Superior dobbeltrom

Hotellets moderne og behagelige superior dobbeltrom er 18 m² store og utstyrt med stor dobbelseng, LCD-TV, skrivebord, mulighet for kaffe og te, gratis WiFi, snacks, samt et privat bad med dusj eller badekar og hårføner.

TravelBirds Tips!

 • Ta en shoppingtur i den livlige gågaten Strøget, en koselig spasertur til hippie-bydelen Christiania eller tilbring en travel ettermiddag på Tivoli!
 • Byens 'fineste' område er nok Nyhavn. Denne bydelen fra 1700-tallet er preget av sine fargerike fasader og en kanal som er omgitt av gamle skip. Perfekt for de som vil ta en øl på en koselig kafé eller bare spasere og nyte atmosfæren.
 • København er også en by hvor tradisjonell og moderne arkitektur fusjonerer, og dansker er kjent for å ha utmerket smak når det gjelder design. Den mest imponerende bygningen er kanskje operaen, som best beundres beundre fra parken Amaliehaven.
 • Gå opp Rundetårnet bygget i det 17. århundre, bestilt av kong Kristian IV. Herfra har du en fantastisk utsikt over historiske København.
calendar illustration
Se priser og tilgjengelighet for dette tilbudet
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Transport mellom flyplass og hotell
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

En pakkereise er kombinasjonen av reisetjenester, og går inn under EU-direktivet 2015/2302. Derfor er du beskyttet av EU-rettigheter som gjelder for pakkereiser. TravelBird B.V. er fullt ansvarlig for korrekt utførelse av pakken som helhet. Vilkår og betingelser for TravelBird (A) gjelder for denne bestillingen. Se artikkel 11 i de ytterligere reisevilkårene for våre avbestillingsregler. I tillegg har TravelBird B.V., som påbudt i henhold til loven, en ordning om å refundere betalinger og, der transport er inkludert i pakken, sikre repatriering i tilfelle det blir insolvent. Mer informasjon om rettigheter under Directive (EU) 2015/2302 , som finnes i vedlegg I del A.

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Romkapasitet

Maks 2 voksne og 1 barn opptil 3 i et Standard dobbeltrom
Maks 2 voksne og 1 barn opptil 3 i et Superior dobbeltrom

Barnerabatt

Barn fra 0 til 1 år får ikke rabatt på flybilletten, er ikke garantert et sete og kan ikke ha egen innsjekket bagasje.

Enkeltreisende

Ikke tilgjengelig på hotellprisen

Kjæledyr

Kjæledyr er ikke tillatt.

Flytider

Vennligst merk at flyvningene kan komme til å endres, være forsinket eller bli utsatt av flyselskapet, og at flytider er midlertidige. Merk at du må sjekke flytidene før avreise på flyselskapets eller flyplassens nettside for å unngå skuffelse.

Reisedokumenter

Du mottar reisedokumentene dine minst 5 dager før avreisedatoen.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret