Vi beklager, men dette tilbudet er utløpt.

 • Fly inkludert
 • Overnatting inkludert

Opplev Milano fra sentralt 4* hotell

 • Storbyferie
 • 2, 3, 4 eller 5 netter
 • Milano
pris fra kr 1 359
 • per person fra
 • basert på 2 voksne
Dette er kanskje interessant
Dette var tilbudet

Dra til motemekka, Milan! 2-5 netter på et 4 * hotell, inkludert frokost, en flaske med vann, oppgradering til Superiorrom ved 3+ netter, og fly.

En bytur er alltid hyggelig, spesielt hvis reisemålet er Milano! De mest eksklusive motedesignerne er representert i byen, som tar (vindu) shopping til et nytt nivå. Den italienske byen i nord er mer enn kun shopping, noe du raskt oppdager når du vandrer gjennom de storslåtte gatene. Den imponerende Duomo og Pinacoteca di Brera, en av Italias største kunstsamlinger, er kun noe av det byen har å tilby! En perfekt dag i byen er selvfølgelig ikke komplett uten et godt glass italiensk vin og litt snacks på en solfylt terrasse. Ciao Milano!

Tilbudet inkluderer:
 • 2-5 netter på Leonardo Hotel Milan City Center
 • Frokost hver morgen
 • Fly t/r Milano (se tilgjengelige flyplasser i kalenderen)
 • Gratis oppgradering til Superiorrom ved opphold på 3+ netter
Milano

Vakre Milano tar imot sine besøkende med en elegant, men koselig atmosfære. Historiske marmor Duomo Cathedral, en av de største i sitt slag og imponerer garantert hver eneste passerende. Ta en tur til det verdensberømte operahuset La Scala, det pittoreske Galleria Vittorio Emanuele og kunstparadiset Pino-teca di Brera. Alt dette er bare en brøkdel av det byen tilbyr.

Leonardo Hotel Milan City Center

 • Hotel
 • Milano, Italia
hall

Med en fin beliggenhet kun 300 meter fra t-banestasjonen Monumental og 1 km fra Sempionepark, finner du vakre 4-stjerners Leonardo Hotel Milan City Center! Her starter du dagen med en god frokost, et godt utgangspunkt for å oppdage Milano. Prøv hotellets restaurant minst én gang under oppholdet. Kjøkkenstaben kokkelerer med stor kjærlighet og varter opp med de beste italienske spesialitetene. Etter middagen kan du alltids ta en kveldsdrink på terrassen, eller i hotellets stilige bar.

 • +4
Les mer
double superior room

Superiorrom

Superior-rommet er ca 26 m² og har en dobbeltseng eller to enkeltsenger, aircondition, flatskjerm-TV, minibar, telefon, skrivebord og en stol. På badet finner du badekar eller dusj, toalett, hårføner og toalettartikler.

double room

Standard dobbeltrom

Standard dobbeltrommet er ca 20 m² og har dobbeltseng, air condition, flatskjerm-TV, minibar og telefon. På badet finner du et toalett, badekar eller dusj, hårføner og badeprodukter.

Våre tips
Se på kart
 • En liten italiensk landsby

  Hvis du spaserer gjennom Brera-distriktet, bør du alltid ta en titt på plassen. Hver inngang er annerledes og vakkert designet. I Milano reflekterer arkitektur fremfor alt en blanding av tradisjon og Art Nouveau-elementer. På plassen Palazzo Brera lever den italienske stilen.

  Kunst & Kultur Brera Kunst & Kultur
 • Aperitif med utsikt

  Denne baren er en sann legende i Milano. Hele interiøret matcher drinken Aperols oransje farge: bordene, baren, lenestolene, alt! Den åpne terrassen vender ut mot Milanos domkirke, og i løpet av kvelden legger det seg en elektrisk og uforglemmelig atmosfære.

  Bar Aperol Terrace Bar
 • Design møter kunstmat

  Med en Ferrari som står midt i rommet og har blitt omgjort til en cocktailbar, kan du nyte kvalitetsmat. Atmosfæren og innredningen i restauranten er kreativ og futuristisk - en spennende opplevelse!

  Restaurant The Garage Milano Restaurant

Reiseguide Inkludert

Reiseguiden inneholder byens beste steder, restauranter, museum og mer. Etter du har bestilt reisen, får du tilgang til reiseguiden gjennom TravelBirds app.

calendar illustration
Se priser og tilgjengelighet for dette tilbudet
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Transport mellom flyplass og hotell
 • Turistskatt ca kr 50 Per person per natt
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

En pakkereise er kombinasjonen av reisetjenester, og går inn under EU-direktivet 2015/2302. Derfor er du beskyttet av EU-rettigheter som gjelder for pakkereiser. TravelBird B.V. er fullt ansvarlig for korrekt utførelse av pakken som helhet. Vilkår og betingelser for TravelBird (A) gjelder for denne bestillingen. Se artikkel 11 i de ytterligere reisevilkårene for våre avbestillingsregler. I tillegg har TravelBird B.V., som påbudt i henhold til loven, en ordning om å refundere betalinger og, der transport er inkludert i pakken, sikre repatriering i tilfelle det blir insolvent. Mer informasjon om rettigheter under Directive (EU) 2015/2302 , som finnes i vedlegg I del A.

Innsjekking

Fra kl. 14:00

Utsjekking

Til kl. 12:00

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Romkapasitet

Maks 2 voksne og 1 barn opptil 2 per rom

Barnerabatt

Barn fra 0 til 1 år får ikke rabatt på flybilletten, er ikke garantert et sete og kan ikke ha egen innsjekket bagasje.

Enkeltreisende

kr 890 - kr 962 på hotellprisen

Kjæledyr

Kjæledyr er ikke tillatt.

Flytider

Vennligst merk at flyvningene kan komme til å endres, være forsinket eller bli utsatt av flyselskapet, og at flytider er midlertidige. Merk at du må sjekke flytidene før avreise på flyselskapets eller flyplassens nettside for å unngå skuffelse.

Reisedokumenter

Du mottar reisedokumentene dine minst 5 dager før avreisedatoen.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret